Cote Mărite Pariuri

Cele mai bune case de pariuri pentru cote îmbunătățite

Cote Mărite Pariuri

Cotele de la casele de pariuri sunt întotdeauna un factor important de luat în calcul, dar pentru că acum există furnizori globali care au contracte cu mai multe agenții, nu vei găsi diferențe foarte mari în rândul brandurilor de top. Cu toate acestea, succesul pe termen mediu-lung în pariuri ține adesea de fructificarea fiecărui avantaj, oricât de mic ar părea.

Numărul și calitatea ofertelor ar trebui să te ajute să alegi între casele de pariuri din România, iar printre acele oferte, agențiile respectabile vor oferi și cote îmbunătățite pentru anumite evenimente și sporturi (mai ales pentru fotbal). La Pariurisport.com îți prezentăm cele mai bune case de pariuri pentru cote îmbunătățite.

Cele mai Bune Case de Pariuri Pentru Cote Mărite

Betano

 • Pariuri speciale
 • Fotbal, Baschet, Tenis
 • Printre cele mai bune cote de pe piață
 • Alți competitori oferă un număr mai mare de selecții
Ofertă de Bun Venit
100% până la 500 Lei
Încasează Accesează website-ul
Website: ro.betano.comFondat în: 2012
Proprietar: Gambling Malta Ltd.Sediu: Malta
Betano in game
Betano Home
Betano Fotbal

Rezumat

Autor: Adrian Adrian

Betano este un furnizor de pariuri relativ tânăr pe piața din România. Dar tocmai asta face din această casă de pariuri o propunere interesantă care a urcat rapid în topul preferințelor punterilor. Majoritatea pariorilor sunt dispuși să încerce alternative noi, iar dacă oferta este bogată și cotele competitive, o casă de pariuri nouă poate schimba dinamica unei întregi piețe.

Citește recenzia

Fortuna

 • Pariuri speciale fotbal
 • Odds booster
 • Fotbal, Baschet, Handbal, Hochei pe gheață, Volei
 • Alți competitori oferă sporturi mai variate
Ofertă de Bun Venit
100% până la 500 Lei
Încasează Accesează website-ul
Website: efortuna.roFondat în: 1990
Proprietar: Fortuna Entertainment GroupSediu: Praga
Fortuna Live
Fortuna in game
Fortuna Home

Rezumat

Autor: Adrian Adrian

Fortuna (sau eFortuna) este una dintre cele mai mari case de pariuri din Europa Centrală și de Est, iar în România concurează atât cu brandurile cu tradiție în online (Unibet, Betfair, Betano), cât și cu cele care domină spațiul offline (Casa Pariurilor) prin cele peste 600 de agenții stradale din România.

Citește recenzia

Superbet

 • Pariuri speciale
 • Cote mărite
 • Ofertă bogată cu numeroase opțiuni
 • Alți competitori oferă cote mai bune
Ofertă de Bun Venit
Bonus de până la 500 Lei
Încasează Accesează website-ul
Website: superbet.roFondat în: 2008
Proprietar: Superbet Interactive Ltd.Sediu: Malta
Superbet live
Superbet ingame
Superbet home

Rezumat

Autor: Adrian Adrian

Superbet este una dintre cele mai recunoscute case de pariuri din România, unde operează în prezent peste 1.200 de agenții stradale. Într-o oarecare măsură, Superbet este cam singurul brand românesc care se luptă pe piața din țara noastră cu marii operatori de pariuri. Datorită serviciilor oferite, Superbet nu doar că se luptă cot la cot cu branduri globale, dar chiar câștigă trofee prestigioase în Europa Centrală și de Est.

Citește recenzia

Betfair

 • Cote mărite
 • Pariuri speciale
 • Printre cele mai bune cote de pe piață
 • Alți competitori oferă sporturi mai variate
Ofertă de Bun Venit
Free Bet de până la 500 Lei
Încasează Accesează website-ul
Website: betfair.roFondat în: 1999
Proprietar: Betfair International PlcSediu: Londra
Betfair in game live
Betfair home
Betfair football

Rezumat

Autor: Adrian Adrian

Betfair este unul dintre cele mai cunoscute case de pariuri la nivel global. Cu un accent deosebit pe pariuri sportive (mai ales fotbal), aceștia sunt prima alegere a multor jucători, de la profesioniști la începători. De asemenea, Betfair oferă cel mai bun trading sportiv din lume. Posibile minusuri ar fi navigarea oarecum dificilă și lipsa de selecții pentru anumite sporturi.

Citește recenzia

Casa Pariurilor

 • Cote mărite
 • Pariuri speciale fotbal
 • Fotbal, Baschet, Handbal, Volei, Hochei pe gheață
 • Alți competitori oferă cote mai bune
Ofertă de Bun Venit
100% până la 200 Lei
Încasează Accesează website-ul
Website: casapariurilor.roFondat în: 2012
Proprietar: Hattrick-PSK d.o.o.Sediu: Zagreb
Casa Pariurilor Live
Casa Pariurilor In game
Casa Pariurilor Home

Rezumat

Autor: Adrian Adrian

Casa Pariurilor este unul dintre cei mai apreciați operatori de jocuri de noroc din România, și probabil cea mai populară casă de pariuri offline. În ultimii ani, migrația jucătorilor online a însemnat că și brandul Casa Pariurilor a evoluat și a devenit una dintre puținele opțiuni care concurează cu adevărat cu marile branduri globale.

Citește recenzia

Întrebări Frecvente Despre Cote Mărite

🔎 Ce sunt Cotele Îmbunătățite?

Vei întâlni cotele îmbunătățite în variații numeroase, dar principiul este cam același: cotele îmbunătățite sunt cote foarte bune și pariuri speciale pentru anumite evenimente sportive. Le vei întâlni sub forma de superofertă, odds booster, speciale, și altele.

💸 Ce site-uri de pariuri oferă Cote Îmbunătățite?

Majoritatea caselor de pariuri de top oferă cote îmbunătățite, trebuie doar să fii pe fază pentru că de regulă, sunt destul de limitate în timp, apar în ziua evenimentului sportiv. Pentru cele recomandate, aruncă o privire peste lista de mai sus.

💡 De ce ar trebui să folosesc Cote Îmbunătățite?

Aceste pariuri speciale, la fel ca majoritatea pariurilor pe care le recomandăm pe Pariurisport.com, depind de experiența fiecăruia. Întotdeauna vom fi de părere că tu ești cel mai în măsură să decizi ce pariu ți se potrivește, noi putem doar să oferim informații și recomandări. În cazul cotelor îmbunătățite, recomandăm ca înainte să-ți faci biletul, să arunci o privire și peste această secțiune a agenției pe care o preferi pentru că uneori vei descoperi oferte foarte profitabile.

🤷‍♂️ Care sunt sporturile pe care pot să găsesc Cote Îmbunătățite?

În teorie, ar trebui să poți găsi oferte speciale pentru majoritatea sporturilor, dar în practică, vei găsi mai mult pentru fotbal, baschet și tenis, în parte și datorită frecvenței competițiilor.

Ce Sunt Cotele de Pariere

Deși este o noțiune elementară fără de care probabil nici nu te-ai afla pe site-ul nostru, vom discuta câteva detalii de bază despre cote pentru începători.

Așadar, ce este o cotă mai exact? O cotă reprezintă șansa, probabilitatea unui anumit eveniment să se întâmple. Poate fi vorba de o echipă să câștige, un meci să se termine egal, să se ajungă la un anumit scor, un jucător să înscrie, și multe alte posibilități. Cota e cel mai important element din întreaga ecuație de pariere. Fiecare posibilitatea pe care pariezi e însoțită de o cotă, și aceasta determină câștigul tău potențial.

Calculele matematice (simple) au un rol foarte important în domeniul jocurilor de noroc, iar după cum probabil intuiești deja, cotele nu sunt alese pe baza probabilității. O echipă în formă (sau cu un lot valoros) va avea șanse mai mari să învingă o echipă care trece printr-o perioadă mai dificilă, astfel că echipa în formă va avea o cotă mai mică pentru că e mai probabil să învingă, deci pariul e mai sigur. Sunt diferite avantaje și dezavantaje care se iau în calcul atunci când se calculează o cotă, de asemenea și modul în care punterii pariază, cert e că întreg procesul este mult mai complex decât pare.

Cotele pot fi de mai multe feluri, dar în România standardul este de cote europene (decimale), poate cele mai simple de înțeles.

Să Luăm un Exemplu

Dacă pariezi 50 Lei pe o echipă să câștige la cota de 1.50, atunci câștigul tău total va fi de 75 Lei.

50 Lei (miza) x 1.50 (cota) = 75 Lei

Deci profitul tău efectiv ar fi de 25 lei.

Cote Mărite, Odds Booster, Superoferta

Cotele îmbunătățite, oferte speciale, odds booster, toate se pot referi la același trend care e tot mai des întâlnit și la casele de pariuri din România. Acestea sunt, în esență, cote foarte bune pentru anumite evenimente sportive sau pariuri speciale cu o cotă foarte bună. În multe cazuri, pariurile speciale sunt separate de cotele mărite, și sunt mai degrabă pariuri pe lucruri foarte precise, dar unele case de pariuri nu fac această distincție și pot încadra toate cotele mărite la secțiunea de Speciale.

Fortuna Odds Booster

Fortuna oferă cote mărite la secțiunea Fortuna Plus, dar oferă și Odds Booster și Pariuri Speciale pe Fotbal

Cotele îmbunătățite sunt oferte limitate, de multe ori zilnice, și chiar dacă diferă de la agenție la agenție, principiul e același - sunt pariuri speciale, limitate, menite să îmbogățească experiența ta de pariere.

Case de Pariuri Care Oferă Cote Mărite