• Pariuri Sportive
  • Betfair Bonus de Bun Venit: Cum Funcționează și Cum Îl Încasezi
Betfair bonus inregistrare
Articol

Betfair Bonus de Bun Venit: Cum Funcționează și Cum Îl Încasezi

mar. ian. 2022

Betfair oferă un bonus de bun venit diferit de majoritatea caselor de pariuri, unde predomină bonusurile de 100% pentru depunere. Chiar dacă nu sună la fel de spectaculos în primă fază, bonusul Betfair este de fapt unul dintre cele mai bune bonusuri de pe piață.

Betfair Bonus de Bun Venit

Betfair

Bonus până la 550 lei

Cum primești bonus Betfair:

  1. Click pe “Încasează” (butonul de mai sus).
  2. Îți creezi un cont Betfair și utilizezi codul promoțional ZSKW11.
  3. Plasezi un pariu pe Sportsbook de minim 50 lei la o cotă de 1.60/selecție.
  4. Primești primul bonus de 50 lei.
  5. Ești eligibil pentru o promoție similară de 50 lei în fiecare din primele 10 săptămâni de la înregistrare.
  6. Ai 7 zile la dispoziție pentru a rula fiecare bonus.

Cum Încasezi Bonusul Betfair

În ghidul de mai jos vom trece prin cei mai importanți pași pe care trebuie să-i parcurgi pentru a intra în posesia bonusului Betfair.

Procesul în sine este foarte simplu și decurge automat de la un punct, dar vom lămuri cât mai bine fiecare aspect ca să știi din start cum funcționează totul.

Betfair bonus de bun venit
1
Deschiderea Unui Cont Betfair

Orice bonus de bun venit pornește cu deschiderea unui cont la casa de pariuri. De aceea sunt și atât de atractive bonusurile de bun venit - de regulă cu valoarea cea mai ridicată dintre toate promoțiile.

Operatorii de pariuri încearcă să te încurajeze să îți deschizi un cont și să plasezi pariuri pentru a testa cu adevărat site-ul.

Îți poți deschide un cont de pariuri Betfair chiar aici, pe această pagină, cu un simplu click/tap pe butonul de mai sus cu ÎNCASEAZĂ.

Găsești un ghid complet care te va ajuta să dechizi un cont chiar pe pagina cu recenzia Betfair de pe site-ul nostru.

Betfair cont
2
Cod Promoțional Betfair

Codurile promoționale sunt tot mai rar întâlnite în rândul caselor de pariuri din România, fiind de obicei folosite mai mult pentru separarea bonusurilor pe secțiuni (Sport, Casino, Poker).

Cod promoțional Betfair: ZSKW11

Betfair este una dintre casele de pariuri unde va trebui să folosești un cod promoțional pentru bonusul de bun venit.

Unde introduc un cod promoțional Betfair

Vei avea o secțiune dedicată pentru acest cod la crearea contului (vezi imaginea alăturată), și de regulă codul promoțional va fi introdus automat, fără să fie nevoie să îl introduci. În caz că ai nevoie de cod, îl poți copia mai sus din acest articol.

Betfair cod
3
Activare Bonus Betfair

Multe bonusuri la înregistrare sunt declanșate de acțiuni diferite. În unele cazuri prima ta depunere va activa bonusul automat, în altele trebuie să optezi pentru bonusul de bun venit sau chiar să faci un pariu de calificare.

Majoritatea operatorilor vor avea stipulat în regulamentul campaniei că este nevoie să pariezi suma depusă înainte să treci la bonus, deci chiar dacă vezi bonusul în contul tău, tot trebuie să folosești banii tăi prima dată.

La Betfair, bonusul de bun venit va fi activat de codul bonus folosit la înregistrare și de plasarea a primului pariu de minim 50 lei (cotă minimă 1.60) pe Sportsbook. Poți beneficia de această promoție în fiecare din primele 10 săptămâni de la înregistrare.

Betfair pariu sport
❗Important
Adrian

Adrian

Pariurile plasate pe aceeași selecție sau piață nu se vor califica pentru bonusul de bun venit Betfair, așa că îți recomandăm să acorzi atenție sporită la acest capitol.

Rulaj

Un punct forte pentru bonusul Betfair este că rulajul este mai mic decât cele obșnuite. Va trebui să rulezi bonusul de 6 ori pentru a-l transforma în cash.

Pentru majoritatea bonusurilor de bun venit, în special în celor pe modelul 100% din depunere, vei avea de rulat suma bonus de cel puțin 6 ori și cu destul de multe restricții de pariere înainte să o poți retrage, ceea ce face mai dificilă transformarea bonusului în cash.

Bonus cazinou:

Bonus de 550 Lei

Rulaj: 6x Sumă bonus Rotiri Gratuite: 100 Cote minime: 1.60 Cod bonus: ZSKW11

Cote Minime

Cotele minime cerute la bonusul de bun venit Betfair sunt de 1.60, o marjă medie în comparație cu celelalte bonusuri din România. În cazul pariurilor multiple, cel puțin o selecție trebuie să aibă cotă de 1.60.

Cotele minime cerute pentru bonusul de bun venit Betfair sunt destul de bune. Media cotelor minime de la bonusurile de bun venit este, de regulă, între 1.40 - 1.80.

Valabilitate și Restricții

După cum am menționat anterior, pariurile plasate pe aceeași selecție sau piață nu se pot califica pentru această promoție, de asemenea, sunt excluse și pariurile pe aceeași piață plasate pe Betfair Exchange.

Pariurile multiple trebuie să conțină cel puțin o selecție cu o cotă de 1.60, și la fel ca în cazul altor pachete la înregistrare, nu se califică pariurile pentru care s-a folosit cash out sau cash out parțial.

Betfair cash out

Funcția Betfair cash out duce la descalificarea pariului pentru bonusul de bun venit.

Pariurile tale nu trebuie să fie de exact 50 lei, dar vor fi considerate tot ca un singur pariu de calificare, deci suma totală a bonusului va fi aceeași.

La fel ca în cazul oricărui bonus de bun venit, atâta timp cât participi la această promoție, nu poți participa la altă promoție de retenție. Cam fiecare operator de pariuri va avea condiții similare, chiar dacă în unele cazuri poți să activezi un alt bonus, rareori vei putea să îl folosești în același timp cu oferta la înregistrare.

Ai câte 7 zile la dispoziție pentru rularea fiecărui bonus de 50 lei. Fondurile aferente bonusului rămase în portofel vor fi pierdute dacă nu finalizezi rulajul în cele 7 zile.

❗Important
Adrian

Adrian

În primele 10 săptămâni după înregistrare vei fi eligibil pentru o altă promoție similară de 50 RON în fiecare săptămână.

Similar cu aproape orice altă campanie de bun venit, depunerile prin Moneybookers sau Neteller nu sunt valabile pentru această promoție.

Se califică pariurile plasate și soluționate în primele 70 de zile de la deschiderea contului.

Întrebări Frecvente despre Bonusul Betfair

🤷‍♂️ Cine poate beneficia de bonusul de bun venit Betfair?

Orice jucător eligibil - peste 18 ani, cu domiciliul în România, care nu deține deja un cont Betfair. După cum sugerează și numele, bonusurile la înregistrare (de bun venit) sunt dedicate exclusiv jucătorilor noi.

La fel ca majoritatea campaniilor de acest gen, bonusul de bun venit Betfair este limitat la un singur jucător pe locuință, deci din mai multe conturi cu aceeași adresă, unul singur va beneficia de bonusul de bun venit. Această măsură previne posibile abuzuri din partea jucătorilor care ar fi greu de soluționat altfel - de exemplu, deschiderea unui cont pe numele altcuiva din locuință doar pentru a beneficia de bonus.

💰 Pot primi sau activa mai multe bonusuri la Betfair în același timp?

Raportat la promoția de bun venit de la Betfair, se precizează în regulamentul campaniei că nu poți participa la altă promoție de retenție până nu o finalizezi pe aceasta.

🤔 Este bun bonusul de bun venit Betfair pentru începători?

Din multe puncte de vedere, da - regulamentul este mai simplu, nu ai un rulaj complicat de făcut, iar restricțiile sunt destul de flexibile. Acest tip de bonus te ajută de asemenea să te obișnuiești treptat cu platforma de pariuri.

Pentru începători recomandăm întotdeauna urmărirea acestor pași fundamentali:

  • Citește cu atenție termenii și condițiile.
  • Pariază cât îți permiți să pierzi, nu te aștepta la profit din primele încercări.
  • Alege un bonus care ți se potrivește - poți face acest lucru chiar pe site-ul Pariurisport.com.