Despre Pariurisport.com

Bun venit pe Pariurisport.com, ghidul tău pentru a găsi cele mai bune case de pariuri și oferte de pariuri online.

La Pariurisport.com ne mândrim cu experiența noastră în cadrul pariurilor sportive în multe țări diferite. De-a lungul anilor, am ajutat zeci de mii de oameni să găsească oferte excelente de pariuri, și site-uri de pariuri care se potrivesc nevoilor lor.

Licență ONJN

Pariurisport.com este licențiat de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) prin Decizia Nr.1069/28.06.2021.

Pe acest site prezentăm doar case de pariuri care dețin o licență activă de operare în România emisă de ONJN.

Povestea noastră

Trecutul nostru are la bază pokerul și pariurile. Pur și simplu ne place experiența de pariere. În timp, am acumulat o mai bună înțelegere a pariurilor, dar în primul rând o mai bună înțelegere a caselor de pariuri. Acesta este motivul pentru care ne simțim încrezători în casele de pariuri pe care le recomandăm.

Totul a început în 2006, când am creat primul nostru site de poker. Nu a fost un succes imens, ci mai degrabă un proiect secundar, dar a fost pasiunea noastră și am simțit că este calea cea bună pentru a merge înainte.

Am depus mult efort, chiar dacă am avut și alte locuri de muncă pe lângă, dar nu a fost un succes imediat.

Între 2009 și 2016, cu mari speranțe, am lansat mai multe site-uri în domeniul pariurilor din țările nordice și Germania.

Când am început să ne dedicăm în întregime muncii noastre pe site-uri, în 2016, majoritatea produselor noastre au făcut următorul pas.

Deși nu am avut rezultate imediate, am crescut în trafic. Odată cu creșterea numărului de vizitatori, am simțit o motivație imensă și am extins echipa. În 2017, am recrutat atât angajați cu normă întreagă, cât și mai mulți profesioniști independenți pentru a rula site-ul zilnic. Am crescut și am obținut un număr mare de vizitatori zilnici. Astăzi, avem o echipă consistentă și experimentată care lucrează la conținut pentru a ajuta alți oameni cu aceeași pasiune pentru pariuri.

În 2020 am decis să extindem echipa și pe una dintre piețele de pariuri cu tradiție în spațiul european - România. Am început să dezvoltăm un site care să ofere românilor recenzii transparente și să-i ajute să navigheze cu succes numeroasele opțiuni de pariere online.

De ce suntem experți în domeniu

De-a lungul anilor, am câștigat multă experiență în cadrul pariurilor. Deoarece brandul și produsele noastre sunt prezente în mai multe țări, cu piețe diferite, știm ce să urmărim în acest domeniu. Și, deși ne-am mai împotmolit pe parcurs și am avut momente dificile, am învățat din fiecare experiență, și ce să nu facem în următorul nostru proiect.

Nu există scurtături când vine vorba de experiență.

Fiecare obstacol și fiecare succes e o lecție care te ajută să evoluezi, te ajută să înțelegi și mai bine munca pe care o faci.

Premii Leadstar Media

De-a lungul timpului, am fost nominalizați frecvent pentru cele mai importante premii din industria de iGaming.

În anul 2022 am câștigat unul dintre cele mai importante premii ale anului la EGR: Compania Afiliată a Anului.

Leadstar Media Premiată la EGR

Leadstar Media Câștigă Premiul EGR pentru Compania Afiliată a Anului 2022
lun. oct. 2022

Unul dintre cele mai mari evenimentente de premiere din industria jocurilor de noroc, Premiile EGR recompensează anual operatorii și afiliații care ridică standardele de calitate ...

Cum operăm

Când vine vorba de lumea pariurilor, unele lucruri sunt ușor de înțeles. Dar unele sunt mai complicate. Prin examinarea amănunțită a caselor de pariuri, încercăm să înțelegem totul pentru beneficiul tău. Scopul este întotdeauna să enumerăm cele mai bune site-uri de pariuri de pe piață în momentul actual. Dar obiectivul este și să îți oferim un produs care să acopere toate bazele pariurilor online. Avem recenzii, clasamente și promoții. Tot ce te poate ajuta să explorezi și să îți dezvolți abilitățile de pariere și în cele din urmă, să te ajute să devii un jucător mai bun.

Enumerăm o serie de site-uri de pariuri pentru a-ți oferi cele mai bune pariuri online în momentul de față.

Actualizăm lista principală de bonusuri lunar, și o păstrăm actualizată.

Ne uităm la mai mulți factori diferiți, inclusiv experiența utilizatorului, cote, gama de selecții și varietatea ofertelor.

În listele noastre de bonusuri, listăm doar site-urile de încredere. Astfel, ne asigurăm că experiența ta de pariere va fi întotdeauna la un standard ridicat, și evităm problemele pe care site-urile de pariuri mai puțin reputate le-ar putea provoca. Dacă ai probleme pe parcurs, nu ezita să ne contactezi. Ne face plăcere să ajutăm!

Cum câștigăm bani

Vrem ca produsul nostru să fie gratuit pentru tine. Dar pentru a menține conținutul la un nivel ridicat, e important să ai persoanele potrivite care interacționează cu acesta. Angajarea oamenilor potriviți nu este o sarcină ușoară și nu o poți face gratuit. Pentru a plăti angajații noștri, trebuie să câștigăm bani. Facem asta prin marketing afiliat. Citește mai multe despre acest lucru aici.

Sperăm că vizita ta pe site-ul nostru este plăcută și suntem convinși că vei găsi ceea ce cauți.

Spor la pariuri!

Echipa noastră

Adrian
Adrian Manager Website

Sunt managerul principal al site-ului Pariurisport.com. Scopul meu e să ofer informații și recenzii transparente, astfel încât punterii români să poată naviga cu ușurință piața pariurilor sportive.

Mă găsești oricând la adresa de mail: adrian@pariurisport.com.

  • Sport preferat: Fotbal
  • Fan al echipei: Arsenal F.C.
Jacob
Jacob Director Produs

Misiunea mea este să mă asigur că produsul nostru este de cel mai bun de pe piață. La Pariurisport.com sunt responsabil de strategia conținutului pe care îl publicăm.

  • Sport preferat: Esports
  • Fan al echipei: Arsenal F.C.
Oscar
Oscar Admin Website

Responsabilitatea mea principală este administrarea website-ului Pariurisport.com. Mă asigur în fiecare zi că oferim o experiență foarte plăcută utilizatorilor printr-un website ușor de navigat și modern.

  • Sport preferat: Golf
  • Fan al echipei: Newcastle United F.C.
Jens
Jens Designer

Toate elementele vizuale pe care le vei găsi pe site-ul Pariurisport.com au trecut mai întâi prin atelierul meu virtual. Pasiunea mea pentru design și natura mea perfecționistă contribuie la aspectul website-ului nostru.

  • Sport preferat: Poker
  • Fan al echipei: Nottingham Forest F.C.
Paolo
Paolo Manager Vânzări

Sunt responsabil pentru gestionarea clienților Pariurisport.com și mă asigur că păstrăm un echilibru între nevoile partenerilor și recenzii obiective ale produselor. Sunt, de asemenea, și căpitanul echipei noastre de fotbal ”Leadstar FC”.

  • Sport preferat: Fotbal
  • Fan al echipei: A.S. Roma