• Pariuri Sportive
  • Leadstar Media Câștigă Premiul EGR pentru Compania Afiliată a Anului 2022
Leadstar Media EGR
Articol

Leadstar Media Câștigă Premiul EGR pentru Compania Afiliată a Anului 2022

joi oct. 2023

Unul dintre cele mai mari evenimentente de premiere din industria jocurilor de noroc, Premiile EGR recompensează anual operatorii și afiliații care ridică standardele de calitate în iGaming.

Premiile EGR au fost decernate pe data de 27 octombrie, iar câștigătorii au fost anunțați în cadrul unei ceremonii de premiere la JW Marriott Grosvenor House în Londra.

Suntem foarte fericiți să anunțăm că Leadstar Media, compania de care aparține Pariurisport.com, a câștigat marele premiu al serii pentru categoria la care se încadrează serviciile și produsele noastre: Compania Afiliată a Anului.

Cum se alege câștigătorul premiilor EGR

Juriul a recompensat afiliatul care s-a remarcat dintr-un sector competitiv prin inovare, generare de trafic și creștere, rentabilitate reală a investiției pentru operatori și capacitatea de a construi relații puternice cu partenerii. Acesta nu este un premiu pentru cel mai mare site afiliat, dar amploarea a fost un factor în determinarea câștigătorului.

“Suntem foarte mândri să acceptăm premiul pentru Afiliatul anului”, a declarat Eskil Kvarnstrom, CEO-ul Leadstar Media.

“Având în vedere parametrii după care suntem judecați, ne simțim onorați să câștigăm acest premiu. Furnizarea de trafic de calitate la scară, inovarea și crearea de relații puternice și valoroase cu toți partenerii noștri se află în centrul modului în care conducem afaceri”, a continuat Eskil Kvarnstrom.

“Ne-am bucurat de o creștere mare în fiecare an de când am început și este întotdeauna bine să fim recunoscuți de industrie pentru munca noastră. Acest premiu este o dovadă a muncii și devotamentului fiecărei persoane de la Leadstar Media pentru a deveni cel mai bun în fiecare zi”, a încheiat CEO-ul Leadstar Media.

Leadstar Media a fost finalistă și pentru premiile Afiliatul Anului în Sport și Angajatorul Anului.

În România, Leadstar Media operează chiar prin intermediul site-ului Pariurisport.com.

Despre EGR

Premiile sunt organizate de eGaming Review (EGR), unul dintre cele mai importante grupuri de publicații B2B și rețele de membri din industria jocurilor de noroc și a jocurilor de noroc online.