Case de Pariuri Live

Cele mai bune site-uri pentru pariuri sportive live

18+ | Pariază Responsabil | Se Aplică T&C
Case de Pariuri Live
Operator Bonus Rulaj Cote Minime
200% până la 1.750 Lei
Rulaj
5x
Cote Minime
1.35/1.20
Unibet bonus
Unibet bonus
Unibet
5/5
Pariu fără risc 500 Lei
+300 Rotiri Gratuite
+Pariuri Gratuite 50 Lei
Rulaj
4x
Cote Minime
1.40
Betano bonus
Betano bonus
Betano
5/5
100% până la 500 Lei
Rulaj
10x
Cote Minime
1.65
150 lei Puncte Loialitate
+ 50 lei fără depunere
Rulaj
1x
Cote Minime
0
100% până la 600 Lei
+60 Rotiri Gratuite
Rulaj
8x
Cote Minime
1.60
Bonus până la 600 Lei
Rulaj
4x
Cote Minime
1.50
50% până la 500 Lei
Rulaj
7x
Cote Minime
1.80
NetBet bonus
NetBet bonus
NetBet
4/5
Free Bet de 500 Lei
Rulaj
1x
Cote Minime
2.00
100% până la 800 Lei
Rulaj
12x
Cote Minime
1.80/1.40
Bonus până la 500 Lei
Rulaj
6x
Cote Minime
2.00/1.50
100% până la 600 Lei
Rulaj
8x
Cote Minime
1.65

Pariuri Sportive Live Online

Unul dintre cele mai importante aspecte pentru o experiență de pariere modernă, este platforma de pariuri live. Jucătorii își pot demonstra priceperea acționând în timp real, și pot adăuga o doză de adrenalină pariurilor sportive.

Toți operatorii de top știu cât de importantă este această secțiune pentru jocurile de noroc online, așa că întotdeauna vei avea o selecție bogată la dispoziție, cu funcționalități pe măsură.

Pe această pagină evaluăm cele mai bune site-uri pentru pariuri live din România.

pariuri sportive live

Ce sunt pariurile live?

Exact după cum sugerează și denumirea, pariurile live îți permit să pariezi în timp ce evenimentul este în desfășurare. În plus, îți poți ajusta pariul în timp real în funcție de cursul jocului și priceperea ta.

Agențiile de pariuri lucrează constant pentru a perfecționa experiența de pariere live. Este cea mai interactivă parte de pe un site de pariuri, așa că vei avea constant statistici detaliate în timpul meciurilor, care te vor ajuta să îți îmbunătățești șansele câștig.

De ce să pariezi live?

Cu siguranță ai avut pariuri pe care ți-ar fi plăcut să le poți ajusta conform cu decursul meciului, ei bine, cu ajutorul unei platforme de pariuri live, poți face exact acest lucru. Observi cum se dezvoltă meciul și reacționezi în timp real.

Pe deasupra, pariatul live îți poate aduce cele sigure câștiguri. Multe agenții de pariuri se ocupă manual de cotele live, ceea ce înseamnă că viziunea lor despre meci nu corespunde întotdeauna cu ce se va întâmpla efectiv.

Întrebări Frecvente despre Pariuri Live

Care este cel mai bun site pentru pariuri live?

În ziua de azi, aproape toate casele de pariuri decente au oferte bune și platforme pe măsură pentru pariuri live. Cu toate acestea, există site-uri care depășesc competitorii la acest capitol.

Pe această pagină vei găsi cele mai bune site-uri pentru pariuri live, și sincer, probabil te-ai mulțumi cu oricare dintre ele. Dacă ar fi să facem un top, primele 3 recomandări ar fi:

Pe ce sporturi pot paria live?

Există multe opțiuni, unele diferite la fiecare casă de pariuri, dar desigur, vei cam întâlni sporturile în funcție de popularitate. Așa că la pariuri live, vei avea de ales de obicei între:

 • Fotbal

 • Baschet

 • Tenis

 • Volei

 • Esports

 • Hochei pe gheață

 • Handbal

 • și altele

Se pot câștiga bani din pariuri live?

Absolut, dar dacă ești începător, îți recomandăm să pornești cu pariuri pre-meci. Ca valoare raportată la investiție, pariurile live nu sunt neapărat cele mai profitabile pentru că, în general, cotele nu sunt foarte riscante pentru operatori, deci cu un câștig potențial mai mic pentru tine, și depind mult și de priceperea ta. Desigur, dacă nu cunoști sportul pe care vrei să pariezi live, nu vei avea rezultate prea bune, de aceea îți recomandăm să pariezi pe sporturi și evenimente despre care ai măcar noțiuni de bază.

Am acces și la live stream dacă pariez live?

Depinde de casa de pariuri, nu toți operatorii oferă și transmisiuni în direct, iar dacă oferă, nu toate evenimentele de la pariuri live vor avea și live stream. Dar dacă ai un cont verificat și dacă ai făcut măcar o depunere, ar trebui să ai acces la transmisiuni în direct. În schimb, fiecare eveniment pe care poți paria în direct ar trebui să ofere statistici destul de detaliate.

PARIURI SPORTIVE LIVE 2023

Popularitatea platformelor pentru pariuri live este în creștere și în România. Pe măsură ce numărul jucătorilor online crește, se diversifică și se perfecționează și ofertele operatorilor de pariuri.

Dacă vrei să înveți mai multe despre pariuri sportive live, atunci ai ales locul potrivit.

Te vom ajuta să înțelegi mai bine această ramură a pariurilor online și să găsești casa de pariuri care oferă cea mai bună experiență de pariere live pentru tine.

Adevărul e că mulți operatori oferă servicii de pariuri live foarte bune. Majoritatea sunt branduri care operează la nivel internațional, deci au suficientă experiență ca să înțeleagă importanța unei platforme de pariuri live.

Am analizat mai jos cele mai bune site-uri pentru pariuri live din România.

CELE MAI BUNE SITE-URI PENTRU PARIURI LIVE

 1. Unibet → Cea mai completă opțiune de pe această listă.
 2. Fortuna → Cea mai bună opțiune pentru pariere mixtă - online și în agenții.
 3. Betano → Varietate imensă de cote și piețe.
 4. Mozzart Bet → Platformă complexă cu filtre utile.
 5. 888sport → Una dintre cele mai bune și intuitive platforme.
 6. Mr Bit → Numeroase evenimente (aprox. 100) în fiecare zi.
 7. Superbet → Operatorul cu cele mai multe locații fizice din țară.
 8. Betfair → Trading-ul sportiv și cash out-ul Betfair sunt fără egal.
 9. Casa Pariurilor → Platformă live clasică, simplă și la obiect.
 10. Sportingbet → Cea mai bună platformă de pariuri live pe dispozitive multiple.

Case recomandate pentru pariuri live

Unibet - Cea mai Completă Platformă de Pariuri

Ușor de utilizat, cu o selecție enormă de cote și piețe pentru pariuri live

Unibet este una dintre cele mai bune platforme de pariere indiferent de nivelul tău de experiență.

Beneficiezi de live stream, cash out, și toate funcțiile de pariere de care ai nevoie. Unibet este una dintre casele de pariuri preferate ale românilor pentru că oferă o gamă completă de produse la cele mai înalte standarde.

Vei găsi pariuri live pentru toate sporturile apreciate la noi în țară, precum fotbal, tenis, golf, baschet, esports, handbal, hochei pe gheață, snooker, tenis de masă, și multe altele. Este cu siguranță una dintre platfromele de pariuri cu cea mai variată ofertă de pe piață.

SCOR UNIBET

OFERTĂ BONUS★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★8/10
OPȚIUNI DE PARIERE★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★10/10
EXPERIENȚĂ MOBILĂ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★9/10
METEODE DE PLATĂ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★9/10
EXPERIENȚA DE PARIERE★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★8/10
ASISTENȚĂ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★9/10
REZUMAT★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★9/10

Betfair - Pentru Cunoscătorii de Pariuri Live

Trading sportiv și cash out fără egal

Recomandăm des Betfair, dar pe bună dreptate. Pentru pariuri live, este probabil cea mai bună opțiune de pe piața din România, mai ales dacă ai ceva experiență de pariere.

Până să ajungem la această concluzie, am evaluat mai mulți factori, printre care numărul și varietatea piețelor, cotele, ușurința proceselor de înregistrare și verificare, metodele de plată, funcționalitățile oferite, bonusul de bun venit și altele.

Dacă ar fi să alegem ceva la care Betfair nu este la nivelul altor operatori, probabil ar fi selecția de piețe pentru sporturile mai mici și de nișă. Dar având în vedere preferințele românilor când vine vorba de pariuri live, acest lucru nu este neapărat un dezavantaj. Betfair oferă piețe pentru toate sporturile preferate la noi în țară.

Tradingul sportiv și măiestria implementării cash out-ului - funcție lansată de Betfair până la urmă, cât și a cash out-ului parțial, fac din Betfair una din cele mai atractive opțiuni pentru pariuri în timp real.

SCOR BETFAIR

OFERTĂ BONUS★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★8/10
OPȚIUNI DE PARIERE★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★10/10
EXPERIENȚĂ MOBILĂ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★9/10
METEODE DE PLATĂ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★9/10
EXPERIENȚA DE PARIERE★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★8/10
ASISTENȚĂ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★8/10
REZUMAT★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★9/10

Sportingbet - O Alternativă Excelentă pentru Pariuri Live

Cea mai bună platformă de pariuri live pe dispozitive multiple

Platforma de pariuri live oferită de Sportingbet este una dintre cele mai intuitive și ușor de folosit. Fără doar și poate una dintre opțiunile preferate petru pariuri în timp real și în cadrul echipei Pariurisport.com.

Sportingbet îți face viața ușoară în special dacă ai pariat pe mai multe meciuri în desfășurare. E foarte ușor să urmărești noutățile și probabil acest lucru ne și place atât de mult la platforma de pariuri live - lucrurile care contează cu adevărat sunt foarte vizibile în orice moment.

La fel ca și la alți operatori, dacă ai un cont de utilizator verificat și activ, beneficiezi și de transmisiuni în direct, no doar statistici detaliate.

SCOR SPORTINGBET

OFERTĂ BONUS★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★8/10
OPȚIUNI DE PARIERE★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★9/10
EXPERIENȚĂ MOBILĂ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★9/10
METEODE DE PLATĂ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★9/10
EXPERIENȚA DE PARIERE★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★9/10
ASISTENȚĂ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★8/10
REZUMAT★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★9/10

Cum Să Pariezi Live

Doar după ce experimentezi cu platforma live vei simți cu adevărat că înțelegi cum funcționează, dar sunt câteva elemente de bază pe care dacă le stăpânești, întreaga experiență devine mai intuitivă.

Combo bet sau single?

Dacă joci un singur meci live, înseamnă că plasezi un singur pariu. Cotele obținute într-un singur joc sunt înmulțite cu pariul pe care alegi să îl joci, și atunci suma totală devine câștigul tău potențial.

Dacă alegi să urmărești mai multe meciuri live, îți împarți atenția practic în mai multe locuri, iar pentru că în mediul pariurilor live meciurile și cotele se schimbă rapid, nu vei putea reacționa în timp util în unele cazuri.

De regulă, este în avantajul tău să te concentrezi pe un singur joc.

Cu toate acestea, dacă dorești să-ți mărești cotele, sau pur și simplu ai mai multe meciuri pe care simți că ai suficiente cunoștințe pentru a paria, poți încerca și pariuri combinate.

Poți combina unul sau mai multe jocuri live cu meciuri care nu au început încă.

Cotele Cresc prin Combinații
Adrian

Adrian

Când combini mai multe jocuri live, cotele din fiecare meci se înmulțesc între ele și câștigul potențial devine mai mare.

Pe ce sporturi să pariezi?

Poți paria în direct pe o varietate mare de sporturi.

În România, în momentul de față sporturile preferate pentru pariuri live sunt fotbalul, baschetul, tenisul, handbalul, hocheiul pe gheață, voleiul, și în creștere sunt și esports.

Majoritatea caselor de pariuri care operează la noi în țară acoperă o gamă largă de cote și piețe pentru sporturile noastre preferate.

Recomandarea Noastră
Adrian

Adrian

Un aspect important după părerea noastră este să alegi un sport pe care îl cunoști. Dacă alegi să pariezi live pe un sport pe care nu îl urmărești în mod regulat, e indicat măcar să afli detaliile de bază despre acesta înainte de plasarea unui pariu.

Sporturile preferate de români pentru pariuri live:

 • Fotbal

 • Baschet

 • Tenis

 • Volei

 • Esports

 • Hochei pe gheață

 • Handbal

 • Snooker

 • Darts

 • Tenis de masă

 • Badminton

Funcționalități pentru Pariuri Sportive Live

Platformele de pariuri live îți oferă mai multe funcționalități pentru a-ți îmbunătăți experiența. Cu cât le stăpânești mai bine, cu atât cresc șansele tale de câștig.

La fel ca orice joc de noroc online, pariurile în timp real, sau mai degrabă rata lor de succes depinde de o combinație între noroc și pricepere.

Acestea sunt cele mai importante funcționalități pe care le vei întâlni atunci când pariezi live:

 • Statistici

 • Live feed virtual (Media)

 • Cash out / Închide pariul

 • Live stream

📈 Statistici

Vei întâlni această funcționalitate pe fiecare site care oferă pariuri live. Utilitatea statisticilor în joc este mai importantă decât oricare altă funcționalitate de pe această listă, cu atât mai mult dacă nu urmărești o transmisiune în direct evenimentul.

De exemplu, în cadrul unui meci de fotbal vei putea urmări raportul posesiei, șuturi pe poartă, cornere, cartonașe, și multe altele. Cu puțină experiență, vei putea folosi aceste informații pentru a estima în ce direcție se îndreaptă meciul.

📢 Live feed virtual

În combinație cu statisticile, un live feed virtual îți oferă o imagine de ansamblu foarte bună asupra unui eveniment. Mulți operatori vor marca această opțiune și cu ”media”, sau variații ale acestui termen.

Live feed-ul îți oferă o reprezentare grafică a meciului, de obicei cu terenul de joc pe fundal. Poți observa, de exemplu, direcția de atac (semnalizată cu o săgeată), când sunt evenimente importante în joc - lovituri libere, lovituri de la 11 metri, și altele. Este practic reprezentarea vizuală a unui comentariu.

💸 Cash out / închide pariul

O altă funcționalitate preferată a multor colegi de la Pariurisport.com, cash out, sau ”închide pariul” îți permite să închei un pariu înainte ca evenimentul să se fi terminat.

În acest fel poți recupera niște bani, sau îți poți asigura un câștig dacă ai o presimțire asupra cursului partidei.

Această funcționalitate a revoluționat pariatul live, și a devenit foarte apreciată atât în ​​rândul caselor de pariuri, cât și al pariorilor. Avem o pagină dedicată celor mai bune case de pariuri pentru cash out.

📺 Live streaming

Transmisiunile în direct îți permit să urmărești meciuri live. Ai nevoie doar de un cont activ, verificat, și în multe cazuri, e nevoie să fi făcut 1 depunere până să poți viziona evenimente sportive.

Este practic cel mai bun mod de a urmări pariul tău. Cu toate acestea, doar unele case de pariuri oferă transmisiuni în direct, datorită cerințelor financiare și tehnice ale acestui serviciu.

Folosește statisticile și transmisiunile live în avantajul tău

Majoritatea jucătorilor care aleg să parieze live, o fac în timp ce urmăresc meciul în direct. Unii operatori de jocuri de noroc au reușit în ultimii ani să obțină drepturi de difuzare a meciurilor direct pe site-ul lor.

Pe lângă transmisiunea în direct, operatorii de pariuri îți oferă și posibilitatea de a urmări statistici detaliate în timpul meciului, ceea ce contribuie la informațiile pe care le ai la dispoziție pentru a face alegeri cât mai bune.

pariu live

Platforma live de la Sportingbet.

Dacă poți urmărit meciul în direct, poți să-ți faci o idee mai bună despre cum crezi că se va dezvolta meciul. De exemplu dacă observi că o echipă de fotbal arată mai bine decât sugerează șansele inițiale - controlează mai bine jocul sau e foarte periculoasă pe contraatac, atunci ai o oportunitate să-ți demonstrezi priceperea și să pariezi pe o cotă bună cu șanse mari de succes. Dacă observi că meciul este foarte intens, poate e și un derby între două rivale locale, atunci poți încerca un pariu pe numărul de cartonașe galbene.

După cum am menționat anterior, metoda optimă prin care să pariezi live este să urmărești meciul pe care pariezi, dar dacă operatorul nu oferă live stream, atunci poți folosi live feed-ul în combinație cu statisticile din joc.

Casele de pariuri actualizează constant aceste statistici în majoritatea meciurilor, de exemplu, câte atacuri a avut fiecare echipă, câte cornere, sau câte șuturi pe poartă. Cu ajutorul acestor informații, poți obține o perspectivă bună asupra rezultatului posibil, sau măcar asupra unor evenimente care au șanse să se întâmple.