Case de Pariuri cu Cash Out

Cele mai Bune Site-uri de Pariuri cu Cash Out

Listăm și clasăm cele mai bune site-uri de pariuri pentru Cash Out

Vremurile când așteptai să se termine un meci pentru a-ți primi câștigurile sunt de mult apuse. În ziua de azi, posibilitatea de a-ți încasa câștigurile oricând prin Cash Out este o practică standard pentru majoritatea site-urilor de pariuri online.

Prin Cash Out, tradus în unele cazuri în ”Închide Pariul”, poți închide pariul înainte ca toate evenimentele de pe biletul tău să se fi încheiat. Deci dacă vrei să îți asiguri câștigul, să îți reduci pierderile, sau pur și simplu ai o presimțire și crezi că nu-ți va ieși un pariu, poți opta pentru închiderea pariului.

Cele mai bune Site-uri de Pariuri pentru Cash Out

18+ | Pariază Responsabil | Se Aplică T&C

Betfair

 • Platformă foarte bună per total
 • Oferă Cash Out parțial
 • Trading sportiv
 • Selecție mediocră pentru sporturile mai mici
Ofertă de Bun Venit
Bonus de 550 Lei
Încasează Accesează website
Website: betfair.roFondat în: 1999
Proprietar: Betfair International PlcSediu: Londra
Betfair in game live
Betfair home
Betfair football

Rezumat

Autor: Adrian Adrian

Betfair este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri la nivel global. Cu un accent deosebit pe pariuri sportive (mai ales fotbal), aceștia sunt prima alegere a multor jucători, de la profesioniști la începători. Betfair oferă cel mai bun trading sportiv din lume prin Betfair Exchange, care duce adesea la cote și opțiuni de pariere unice în România.

Citește recenzia

Unibet

 • Interfață foarte plăcută și ușor de navigat
 • O gamă largă de cote
 • Poate limita câștigurile
Ofertă de Bun Venit
100% până la 300 Lei
+ 100 Rotiri Gratuite EGT
Încasează Accesează website
Website: unibet.roFondat în: 1997
Proprietar: Kindred GroupSediu: Malta
Fotbal
Home
Live

Rezumat

Autor: Adrian Adrian

Una dintre cele mai mari case de pariuri internaționale și una dintre cele mai populare alegeri în rândul pariorilor. Este ușor de înțeles de ce, pentru că Unibet oferă jucătorilor un produs complet.

Citește recenzia

Betano

 • Ofertă bogată pre-meci și live
 • Cash Out aplicabil și pentru evenimente ”marja 0%”
 • Există platforme mai moderne
Ofertă de Bun Venit
100% până la 500 Lei
Încasează Accesează website
Website: ro.betano.comFondat în: 2012
Proprietar: Gambling Malta Ltd.Sediu: Malta
Betano in game
Betano Home
Betano Fotbal

Rezumat

Autor: Adrian Adrian

Betano este un furnizor de pariuri relativ tânăr pe piața din România, dar tocmai asta face din această casă de pariuri o propunere interesantă care a urcat rapid în topul preferințelor punterilor. Majoritatea pariorilor sunt dispuși să încerce alternative noi, iar dacă oferta este bogată și cotele competitive, o casă de pariuri nouă poate schimba dinamica unei întregi piețe.

Citește recenzia

888sport

 • Cash Out pentru pariuri simple și multiple
 • Interfață foarte plăcută și ușor de navigat
 • Nu oferă live streaming
Ofertă de Bun Venit
100% până la 500 Lei
+ 40 Rotiri Gratuite
Încasează Accesează website
Website: 888sport.roFondat în: 2008
Proprietar: 888 Holdings PLCSediu: Malta
888sport 3
888sport 2
888sport 1

Rezumat

Autor: Adrian Adrian

888sport este un brand bine cunoscut în toată lumea. Cu o selecție largă de cote, și promoții frecvente, rareori dezamăgesc. Cu toate acestea, unii pariori s-au plâns de retrageri lente și de mici probleme atunci când vine vorba de utilizare.

Citește recenzia

NetBet

 • Ofertă variată de cote și piețe
 • Funcționalități aproape unice
 • Condiții de rulaj complicate pentru unele promoții
Ofertă de Bun Venit
Free bet de 500 Lei
Încasează Accesează website
Website: sport.netbet.roFondat în: 2001
Proprietar: NetBet Enterprises Ltd.Sediu: Malta
Net Bet in game
Net Bet Home
Net Bet Fotbal

Rezumat

Autor: Adrian Adrian

NetBet este o casă de pariuri apreciată la nivel global. Deși nu este cel mai mare brand din domeniu, prin promoții frecvente și unele funcționalități unice, Netbet a reușit să se remarce în piața foarte competitivă a jocurilor de noroc online, și are cu siguranță o platformă ce merită încercată.

Citește recenzia

DESPRE CASH OUT

Cash Out este o funcționalitate excelentă din mai multe puncte de vedere. Poate fi folosită atât pentru obținerea unei victorii mai devreme, fie pentru a limita o pierdere dacă pariul pe care l-ai plasat este în pericol. Acest lucru îl face foarte util în multe situații.

Diferite site-uri de pariuri oferă funcția de Cash Out în procente diferite.

Diferite site-uri de pariuri oferă funcția de retragere în procente diferite. Pe Pariurisport vei găsi preferatele noastre, care în cele mai multe cazuri oferă Cash Out 100%. Dacă ești un fan al funcționalității de Cash Out, consultă site-urile de pariuri recomandate în lista noastră.

ce inseamna cash out

CE ESTE CASH OUT?

Funcția de retragere Cash Out, întâlnită și sub variații ale formei traduse - Închide Pariul, oferă clientului șansa de a închide un pariu înainte ca meciul să se termine. Aceasta înseamnă că pariezi pe un rezultat în timpul unui meci și închizi pariul înainte ca meciul să se termine. Funcția de Cash Out a devenit recent apreciată și căutată de către mulți clienți și, prin urmare, a devenit importantă și pentru site-urile de pariuri.

DIFERENȚA ÎNTRE CASH OUT COMPLET ȘI CASH OUT PARȚIAL

Practica standard pentru casele de pariuri atunci când vine vorba de funcția de retragere este de a oferi doar o retragere completă. Aceasta înseamnă că poți primi o sumă de bani sugerată dacă închizi pariul. Și este fie totul, fie nimic. Unele case de pariuri, cum ar fi Betfair, oferă clienților lor un așa-numit Cash Out "parțial". Acest lucru înseamnă că poți închide o parte din pariu, lăsând în același timp partea rămasă să ruleze în continuare.

Un exemplu în acest sens este un pariu pe fotbal în care echipa ta conduce cu 1-0 la pauză. Ai plasat un pariu de 20 Lei înainte de joc la 3/1. Dacă lași pariul să continue, ai câștiga 60 Lei. Încă mai crezi că vor câștiga, dar casa de pariuri îți oferă o retragere parțială, unde poți încasa pariul inițial de 20 Lei și totuși ai șansa să câștigi în continuare 30 Lei, în loc de 60 Lei. Aceasta este o retragere parțială, deoarece lași o parte a pariului să crească, în timp ce încasezi cealaltă parte.

Dacă Cash Out-ul parțial merită sau nu, depinde desigur de situație. Dar este întotdeauna plăcut să ai cât mai multe opțiuni disponibile atunci când vine vorba de pariuri. Cu cât ai mai multă putere de a influența pariul, cu atât mai bine.

SITE-URI RECOMANDATE PENTRU CASH OUT

Betfair Oferă Cash Out și Cash Out Parțial

Printre cele mai bune case de pariuri din lume la Cash Out

Betfair sunt maeștrii cash out-ului, fiind operatorul creditat cu lansarea acestei funcționalități.

Betfair oferă tuturor clienților noi posibilitatea de a încasa 500 Lei în pariuri gratuite atunci când înregistrează un cont nou.


Betano Cash Out pe Aproape Orice Pariu

Poți folosi funcția de retragere inclusiv la pariuri și evenimente speciale

Opțiunea de retragere se poate folosi pentru meciuri de fotbal, baschet, tenis, volei, hochei, meciuri live, pariuri pre-meci, și chiar pentru evenimente ce se încadrează la “marja 0%”.


Unibet Cash Out pe Numeroase Piețe

Una dintre cele mai complete platforme oferă Cash Out pe măsură

Un număr considerabil de pariuri pot fi încasat prin Cash Out pe Unibet și poți chiar să încasezi 100% din miză înainte de începerea evenimentului, cu condiția ca șansele să nu se fi schimbat.


CASH OUT ÎN APLICAȚII MOBILE

În general, nu există nicio diferență între încasarea pe un desktop sau în aplicația de pe smartphone. Unele site-uri de pariuri ar putea oferi o versiune mai complexă pe desktop, dar majoritatea operatorilor de top și-au adaptat aplicațiile la noile standarde.

În prezent, motto-ul multor retaileri este mobile first, iar în acest scop casele de pariuri tind să ofere și mai multe lucruri pe mobil, în special în ceea ce privește ofertele și caracteristicile, pentru a le oferi un avantaj.

STRATEGIE DE CASH OUT

Ca regulă generală, opțiunea de Cash Out este întotdeauna în avantajul caselor de pariuri. În timp, câștigă cu aproximativ 15% mai mult decât fără funcția de retragere. Acest lucru se datorează faptului că plătesc mai puțin în raport cu ceea ce „valorează” pariul tău la momentul încasării. Există, totuși, unele cazuri în care Cash Out-ul poate fi foarte valoros.

Pariuri Acumulatoare

Să presupunem că ai plasat un pariu acumulator x5 pe patru rezultate neașteptate de fotbal și un pariu „mai sigur”. Cele patru jocuri riscante se joacă sâmbătă și cumva ai dreptate în toate jocurile. Asta înseamnă că ai 4/4 cu un joc rămas duminică. Dacă ai posibilitatea să încasezi bani, acum este momentul. Câștigurile obținute din Cash Out parțial, deși sunt mai mici decât dacă câștigi toate cele 5 predicții, au multă valoare. Riscul vs. recompensa în acest caz depășește cele aproximativ 15% pe care le-ai putea pierde.

FAQ CASH OUT

🔎 Ce este funcția Cash Out?

Cash Out, întâlnit și ca variații ale traducerii Închide Pariul, este o caracteristică care îți permite să obții un câștig sau să limitezi o pierdere, închizând pariul înainte de finalizarea evenimentului.

💸 Ce site-uri de pariuri oferă o funcție de Cash Out?

Aproape toate site-urile de pariuri de top oferă funcția Cash Out. Pentru cele recomandate, aruncă o privire peste lista de mai sus.

💡 De ce ar trebui să folosesc Cash Out?

Bună întrebare! În general, casele de pariuri fac bani din funcția de Cash Out. Dar depinde de situație. Folosirea Cash Out-ului ar fi în interesul tău dacă, de exemplu, echipa ta câștigă, dar un jucător este dat afară. Atunci e un moment bun să-l folosești. Cash Out-ul e foarte util, de asemenea, pe pariuri acumulatoare cu un joc rămas în care riști să pierzi o mulțime de câștiguri.

🤷‍♂️ Ce înseamnă Cash Out parțial?

Funcția de retragere parțială îți permite să retragi o parte din pariul tău, și în același timp să optezi ca partea rămasă să ruleze în continuare. În mod normal, casele de pariuri îți permit să alegi cât dorești să încasezi și cât din pariu vrei să rămână activ.