Modelul de afaceri Pariurisport.com

Scopul site-ului nostru este de a oferi românilor cele mai bune și mai detaliate informații despre site-urile de pariuri existente. Pentru a face acest lucru, am angajat experți în pariuri, oameni care iubesc sportul, pariurile și dezvoltarea de conținut web, astfel încât să-și poată împărtăși pasiunile cu tine.

Dar cum îi facem pe acești experți în pariuri să se alăture echipei noastre? Ei bine, trebuie să le hrănim pofta de pariuri finanțând conturile de pariuri cu un salariu.

Deci, cum câștigă bani site-ul nostru de pariuri?

Folosim marketingul afiliat.

Marketingul afiliat este un model de afaceri cunoscut. Dacă ai folosit vreodată un site de comparație pentru a găsi cele mai ieftine zboruri sau cel mai bun hotel, atunci ai folosit un site de marketing afiliat. Majoritatea ziarelor rulează și pe modele de afaceri de marketing afiliat, la fel ca majoritatea site-urilor web în general.

model de afaceri pariurisport.com

Dar cum funcționează marketingul afiliat?

Practic, când faci click pe un link de pe acest site care te va redirecționa către un site de pariuri din România, site-ul de pariuri pe care îl alegi ne va plăti.

Mulți alți comparatori ai site-urilor de pariuri nu vor să știi că beneficiază de click-urile tale, cu toate acestea, punem preț pe transparență. În cele din urmă, depinde complet de tine dacă alegi să utilizezi site-ul nostru și să faci click pe acele linkuri - cu toate acestea, apreciem când faci acest lucru!

Cum afectează asta recenziile noastre?

Marketingul afiliat nu afectează obiectivitatea recenziilor site-ului nostru de pariuri. Credem ferm în recenziile pe care le scriem. Vrem ca utilizatorii noștri să aibă cea mai bună experiență posibilă și dorim ca recenziile noastre să reziste în timp. De fapt, ne luptăm între noi cu privire la care site de pariuri este cel mai bun aproape în fiecare zi.

Atunci când ne scriem recenziile și facem comparații, folosim aceeași listă de criterii pentru fiecare site de pariuri. Desigur, adăugăm și opiniile noastre personale, dar în cele din urmă, doar tu poți decide ce site de pariuri este cel mai potrivit pentru tine - sperăm doar să facilităm sortarea tuturor opțiunilor.

Per ansamblu, modelul nostru de afaceri ne permite să ne păstrăm site-ul gratuit, actualizat și plin de cele mai relevante informații detaliate despre site-urile de pariuri din România. Dacă ai întrebări sau feedback, te încurajăm să ne contactezi.