Cote Mărite

Case de pariuri pentru cote îmbunătățite

Cote Mărite Pariuri

Cotele de la casele de pariuri sunt întotdeauna un factor important de luat în calcul, dar pentru că acum există furnizori globali care au contracte cu mai multe agenții, nu vei găsi diferențe foarte mari în rândul brandurilor de top.

Succesul pe termen mediu-lung în pariuri ține adesea de fructificarea fiecărui avantaj, oricât de mic ar părea.

Numărul și calitatea ofertelor ar trebui să te ajute să alegi între casele de pariuri din România, iar printre acele oferte, agențiile respectabile vor oferi și cote îmbunătățite pentru anumite evenimente și sporturi (mai ales pentru fotbal).

Pariurisport.com îți prezintă cele mai bune case de pariuri pentru cote îmbunătățite.

18+ | Pariază Responsabil | Se Aplică T&C
Cele mai Bune Case de Pariuri Pentru Cote Mărite
Operator Bonus Depunere Minimă Rulaj Valabilitate
150 lei Puncte Loialitate
+ 50 lei fără depunere
Depunere Minimă
50 Lei
Rulaj
1x
Valabilitate
15 zile
Betano bonus
Betano bonus
Betano
5/5
100% până la 500 Lei
Depunere Minimă
25 Lei
Rulaj
10x
Valabilitate
30 zile
Unibet bonus
Unibet bonus
Unibet
5/5
Pariu fără risc 300 Lei
+200 Rotiri Gratuite Cash
Depunere Minimă
25 Lei
Rulaj
3x
Valabilitate
30 zile
Bonus de 500 Lei
Depunere Minimă
20 Lei
Rulaj
6x
Valabilitate
7 zile
Betfair bonus
Betfair bonus
Betfair
4/5
Bonus de 550 Lei
Depunere Minimă
50 Lei
Rulaj
6x
Valabilitate
7 zile
100% până la 600 Lei
+ 60 Rotiri Gratuite
Depunere Minimă
20 Lei
Rulaj
8x
Valabilitate
60 zile
Bonus de 600 Lei
Depunere Minimă
20 Lei
Rulaj
4-6x
Valabilitate
30 zile
Bonus până la 600 Lei
Depunere Minimă
50 Lei
Rulaj
4x
Valabilitate
7 zile
200% până la 1.750 Lei
Depunere Minimă
50 Lei
Rulaj
5x
Valabilitate
60 zile
NetBet bonus
NetBet bonus
NetBet
4/5
Free Bet de 500 Lei
Depunere Minimă
100 Lei
Rulaj
1x
Valabilitate
30 zile
50% până la 500 Lei
Depunere Minimă
50 Lei
Rulaj
7x
Valabilitate
14 zile

Întrebări Frecvente Despre Cote Mărite

🔎 Ce sunt Cotele Îmbunătățite?

Vei întâlni cotele îmbunătățite în variații numeroase, dar principiul este cam același: cotele îmbunătățite sunt cote foarte bune și pariuri speciale pentru anumite evenimente sportive. Le vei întâlni sub forma de superofertă, odds booster, speciale, și altele.

💸 Ce site-uri de pariuri oferă Cote Îmbunătățite?

Majoritatea caselor de pariuri de top oferă cote îmbunătățite, trebuie doar să fii pe fază pentru că de regulă, sunt destul de limitate în timp, apar în ziua evenimentului sportiv. Pentru cele recomandate, aruncă o privire peste lista de mai sus.

💡 De ce ar trebui să folosesc Cote Îmbunătățite?

Aceste pariuri speciale, la fel ca majoritatea pariurilor pe care le recomandăm pe Pariurisport.com, depind de experiența fiecăruia. Întotdeauna vom fi de părere că tu ești cel mai în măsură să decizi ce pariu ți se potrivește, noi putem doar să oferim informații și recomandări. În cazul cotelor îmbunătățite, recomandăm ca înainte să-ți faci biletul, să arunci o privire și peste această secțiune a agenției pe care o preferi pentru că uneori vei descoperi oferte foarte profitabile.

🤷‍♂️ Care sunt sporturile pe care pot să găsesc Cote Îmbunătățite?

În teorie, ar trebui să poți găsi oferte speciale pentru majoritatea sporturilor, dar în practică, vei găsi mai mult pentru fotbal, baschet și tenis, în parte și datorită frecvenței competițiilor.

Casele de Pariuri cu Cele Mai Bune Cote Speciale

  1. Fortuna → Multe variații de cote speciale
  2. Betano → În general, cele mai bune cote de pe piață
  3. Unibet → Pariuri speciale și cote duble
  4. Superbet → Ofertă bogată de opțiuni de pariere
  5. Betfair → Foarte multe cote mărite, cu opțiuni aproape unice

Ce Sunt Cotele de Pariere

Deși este o noțiune elementară fără de care probabil nici nu te-ai afla pe site-ul nostru, vom discuta câteva detalii de bază despre cote pentru începători.

Așadar, ce este o cotă mai exact? O cotă reprezintă șansa, probabilitatea unui anumit eveniment să se întâmple. Poate fi vorba de o echipă să câștige, un meci să se termine egal, să se ajungă la un anumit scor, un jucător să înscrie, și multe alte posibilități.

Cota e cel mai important element din întreaga ecuație de pariere.

Fiecare posibilitatea pe care pariezi e însoțită de o cotă, și aceasta determină câștigul tău potențial.

cote marite

Cote Speciale la Sportingbet.

Calculele matematice (simple) au un rol foarte important în domeniul jocurilor de noroc, iar după cum probabil intuiești deja, cotele nu sunt alese pe baza probabilității. O echipă în formă (sau cu un lot valoros) va avea șanse mai mari să învingă o echipă care trece printr-o perioadă mai dificilă, astfel că echipa în formă va avea o cotă mai mică pentru că e mai probabil să învingă, deci pariul e mai sigur.

Sunt diferite avantaje și dezavantaje care se iau în calcul atunci când se calculează o cotă, de asemenea și modul în care punterii pariază, cert e că întreg procesul este mult mai complex decât pare.

Cotele pot fi de mai multe feluri, dar în România standardul este de cote europene (decimale), probabil cel mai ușor de înțeles.

Să Luăm un Exemplu
Adrian

Adrian

Dacă pariezi 50 Lei pe o echipă să câștige la cota de 1.50, atunci câștigul tău total va fi de 75 Lei.

50 Lei (miza) x 1.50 (cota) = 75 Lei

Deci profitul tău efectiv ar fi de 25 lei.

Cote Mărite, Odds Booster, Superoferta

Cotele îmbunătățite, oferte speciale, odds booster, toate se pot referi la același trend care e tot mai des întâlnit și la casele de pariuri din România. Acestea sunt, în esență, cote foarte bune pentru anumite evenimente sportive sau pariuri speciale cu o cotă foarte bună.

În multe cazuri, pariurile speciale sunt separate de cotele mărite, și sunt mai degrabă pariuri pe lucruri foarte precise, dar unele case de pariuri nu fac această distincție și pot încadra toate cotele mărite la secțiunea de Speciale.

cote pariuri

Fortuna oferă cote mărite la secțiunea Fortuna Plus, dar oferă și Odds Booster și Pariuri Speciale pe Fotbal

Cotele îmbunătățite sunt oferte limitate, de multe ori zilnice, și chiar dacă diferă de la agenție la agenție, principiul e același - sunt pariuri speciale, limitate, menite să îmbogățească experiența ta de pariere.

Cum Funcționează Cotele Mărite

Unul dintre cele mai importante aspecte ale pariatului este să găsești cele mai bune cote posibil, iar cotele îmbunătățite sunt o modalitate excelentă de a te că obții cea mai bună valoare posibilă la plasarea pariurilor tale.

După cum am menționat anterior, succesul pe termen mediu-lung în pariuri ține de valorificarea fiecărui avantaj.

Practic, cotele mărite îți permit, de multe ori, să pariezi pe cote mai mari decât ar fi șansa reală ca acel rezultat să se întâmple.

E foarte ușor să profiți de cotele mărite. După ce operatorul de pariuri a stabilit piețele, aceste cote speciale, întâlnite în diferite variații, vor fi afișate pe site sau în aplicație în meniul de navigare, de obicei în părțile superioare ale meniului. Le poți adăuga pur și simplu pe biletul tău de pariu și introduci miza.

Limite maxime
Adrian

Adrian

Agenția de pariuri poate limita miza la o valoare maximă pentru că operatorul oferă o valoare excelentă în aceste cazuri și, dacă ar permite mize mari, nu ar fi o strategie sustenabilă pe termen lung.

Case de Pariuri Pentru Cote Mărite

Fortuna

Cote speciale structurate foarte bine

Fortuna e o casă de pariuri foarte apreciată în cadrul echipei Pariurisport.com, iar unul dintre lucrurile noastre preferate e varietatea cotelor speciale.

Vei găsi variații ale cotelor mărite la mai multe categorii - Oferta Plus, Odds Booster, Speciale Fotbal, toate ușor accesibile în meniul de navigare al site-ului sau aplicației Fortuna.

La fel ca și Betano, Fortuna oferă una dintre cele mai mari selecții de cote mărite din România.


Betano

Probabil cele mai bune cote de pe piață

Betano întotdeauna a fost una dintre cele mai bune case de pariuri pentru cote în general, nu doar oferte speciale.

Vei găsi cote mărite la Betano la categoria Pariuri speciale, și vei găsi cote de la evenimente din cele mai apreciate sporturi de către punterii Români.

Ofertele de la Betano se întind și pe numeroase ligi și competiții diferite, deci întotdeauna vei avea o selecție bogată din care să alegi.