Case de Pariuri cu Neteller

Cele mai bune site-uri de pariuri care acceptă Neteller

Cele Mai Bune Case de Pariuri cu Neteller

Bonus Rulaj Cote minime 
18+ | Pariază Responsabil | Se Aplică T&C

100% până la 600 Lei
+ 60 Rotiri Gratuite

Rulaj: 8x Sumă bonus

Cote minime: 1.60

ÎncaseazăCătre 888sport

150 lei Puncte Loialitate
+ 50 lei fără depunere

Rulaj: 1x Sumă bonus

Cote minime: 0

ÎncaseazăCătre eFortuna

Bonus de 550 Lei

Rulaj: 6x Sumă bonus

Cote minime: 1.60

ÎncaseazăCătre Betfair

Free Bet de 500 Lei

Rulaj: 1x Sumă bonus

Cote minime: 2.00

ÎncaseazăCătre NetBet

100% până la 500 Lei

Rulaj: 10x Sumă bonus

Cote minime: 1.65

ÎncaseazăCătre Betano

Bonus de 500 Lei

Rulaj: 6x Sumă bonus

Cote minime: 1.60/2.50

ÎncaseazăCătre Superbet

De ce să folosești Neteller pentru pariuri?

Neteller este unul din cele mai populare portofele electronice în România. Această metodă de plată oferă o alternativă de tranzacționare online pentru companii și persoane fizice.

Clienții primească bani în siguranță și în mod privat, oferind în același timp companiilor o opțiune de a accepta și efectua plăți pe piețe unde alte metode obișnuite nu sunt acceptate.

Pentru pariuri, Neteller este o opțiune avantajoasă de tranzacționare datorită vitezei, simplității, și siguranței operațiunilor.

Tradiție de peste 20 de ani în tranzacții

casa de pariuri neteller

Neteller este strămoșul eWalleturilor în pariuri, fiind primul portofel electronic predominant în această industrie.

Înființat în 1999, Neteller are în prezent milioane de clienți în întreaga lume. Compania una dintre cele mai utilizate pentru a face depuneri și retrageri pe site-urile de pariuri.

Întrebări frecvente despre pariuri cu Neteller

🤷 Ce este Neteller?

Neteller este un portofel electronic în care poți depune bani pentru a efectua plăți, transferuri, depozite și retrageri.

În plus, poți transfera bani către persoane juridice precum operatori de pariuri sau direct între membrii cu cont Neteller.

🔒 Este sigur Neteller ca metodă de plată?

Neteller este una dintre cele mai sigure metode de plată din lume. Ca ramură a Paysafe Group sau Optimal Payments PLC - unul dintre liderii mondiali în soluții de plăți virtuale, Neteller este reglementat și respectă legile financiare din Regatul Unit, care garantează o anumită liniște tuturor utilizatorilor săi.

Neteller este o companie autorizată de Autoritatea de Conduită Financiară (FCA), iar soldul contului tău este păstrat în conturi fiduciare, ceea ce înseamnă că banii tăi sunt întotdeauna acolo dacă ai nevoie de ei.

❓ Cum deschid un cont Neteller?

Neteller este un site web securizat unde poți deschide un cont gratuit și poți transfera fonduri utilizând contul tău bancar, cardul de credit sau altă metodă de transfer. Pentru a deschide un cont Neteller:

 1. Accesezi site-ul web Neteller.
 2. Click pe Join for free.
 3. Completezi datele solicitate. E-mailul folosit pentru deschiderea contului Neteller trebuie să fie același e-mail folosit pe site-urile de pariuri.
 4. Selectezi să adaugi bani în contul tău, metoda de depunere, și continui procesul.
 5. Verifici contul.
⏳ Cât timp durează tranzacțiile prin Neteller pe site-ul de pariuri?

Depunerile dintre contul tău Neteller și site-ul de pariuri sunt confirmate instantaneu. Retragerile durează, de regulă, maxim 24 de ore.

💳 Cum fac o depunere în contul meu Neteller?

Poți depune în contul tău Neteller folosind oricare dintre opțiunile de plată disponibile în secțiunea Deposits a contului tău. Cele mai utilizate opțiuni sunt transferul bancar și cardul de credit. De asemenea, poți primi bani de la alți membri Neteller sau de la comercianți.

💰 Pot beneficia de bonusul de bun venit dacă depun cu Neteller?

Din păcate, în majoritatea cazurilor nu. Excepții care acceptă Neteller ca metodă de depunere pentru bonusul de bun venit: 888sport și Fortuna.

La fel ca în cazul Skrill, acest lucru se datorează faptului că site-urile de pariuri nu pot să verifice identitatea jucătorilor atunci când depun cu portofele electronice precum Neteller sau Skrill.

Aceasta înseamnă că, din punct de vedere tehnic, oamenii ar putea începe mai multe conturi cu portofel electronic pentru a solicita numeroase bonusuri de pe site-urile de pariuri.


În orice caz, te sfătuim să verifici termenii și condițiile în orice caz, e posibil ca această regulă să se schimbe sau să nu se aplice.

🔗 Pot retrage pe site-urile de pariuri folosind Neteller?

Da. Pentru a efectua retrageri de pe site-urile de pariuri folosind Neteller, trebuie să selectezi Neteller ca opțiune de plată și să alegi suma pe care dorești să o retragi. Suma aleasă va fi transferată direct din contul tău de pariuri în contul Neteller.

💸 Ce taxe percepe Neteller?

Site-urile de pariuri pot percepe taxa pe viciu de 2%, dar există și alte taxe asociate cu utilizarea Neteller. De obicei, compania percepe 2,99% pentru tranzacții și o sumă fixă de 10 dolari pentru retragere prin transfer bancar.

Transparent și ușor de folosit
Adrian

Adrian

Dacă poți să treci peste taxele puțin mai mari decât cele percepute de Skrill și absența site-ului în limba Română, Neteller este un portofel electronic foarte practic. Întotdeauna am apreciat transparența companiei în privința taxelor și simplitatea oricărui proces.

Cele Mai Bune Case de Pariuri cu Neteller

 1. 888sport → Minim depuneri: 40 Lei. Minim retrageri: 20 Lei. Comision 0%.
 2. Fortuna → Minim depuneri: 25 Lei. Minim retrageri: 50 Lei. Comision 0%.
 3. Betfair → Minim depuneri: 70 Lei. Minim retrageri: 70 Lei. Comision 0%.
 4. NetBet → Minim depuneri: 40 Lei. Minim retrageri: 80 Lei. Comision 0%.
 5. Betano → Minim depuneri: 40 Lei. Minim retrageri: 80 Lei. Comision 2%.
 6. Superbet → Minim depuneri: 20 Lei. Minim retrageri: 20 Lei. Comision 2%.

Casă de Pariuri Recomandată pentru Neteller

888sport

Acceptă Neteller pentru bonusul de bun venit. Limite generoase

Majoritatea caselor de pariuri oferă limite asemănătoare pentru retrageri și depuneri minime, deci la fel ca pentru oricare alt portofel electronic, nu întâlnim diferențe prea mari între operatori.

Ce am considerat un avantaj important, pentru că este oferit de doar doi operatori din lista noastră, este eligibilitatea Neteller pentru bonusuri de bun venit.

Pe deasupra, 888sport oferă limite foarte bune pentru depuneri și retrageri, acoperă taxa pe viciu de 2%, iar tranzacțiile cu Neteller se încadrează în timpul standard pentru această metodă de plată - deci instant pentru depozite, și până în 24 ore pentru retrageri.

Cum Evaluăm Casele de Pariuri cu Neteller

E important de menționat că întotdeauna clasăm casele de pariuri pe baza unei combinații de factori. Deci chiar dacă un site de pariuri oferă limite mai generoase pentru depuneri și retrageri, poate tranzacțiile durează mai mult, sau poate nu acceptă Neteller ca metodă de plată pentru bonusurile de bun venit.

Chiar dacă taxele sunt per total mai mari, Neteller concurează în continuare cu alte metode de plată datorită tranzacțiilor simple și sigure, cât și a transparenței în privința taxelor.

Pentru clasamentul de mai sus, am considerat o combinație între mai mulți factori importanți pentru experiența unui utilizator Neteller.

🏧 Limite de depunere și retragere

Ca de obicei, urmărim ca aceste limite să fie cât mai generoase, ceea ce oferă jucătorului libertate cât mai mare. Apreciem dacă limitele minime pentru depunere și retragere sunt cât mai mici, iar limitele maxime sunt cât mai mari.

💸 Comision pe depuneri (taxa pe viciu)

Mulți operatori de pariuri acoperă această taxă, iar pentru o metodă de plată cu taxe peste medie precum Neteller, acest beneficiu este binevenit.

⏱️ Durata retragerilor

Depunerile sunt instantanee, indiferent de site-ul de pariuri, dar pentru retrageri pot exista mici diferențe. De regulă depunctăm doar cazurile în care se depășesc cele 24 de ore standard pentru retrageri.

💰 Disponibilitate pentru bonusul de bun venit

De regulă, portofelele electronice nu sunt acceptate ca metodă de plată pentru bonusurile de bun venit, dar există câteva excepții. Acest factor este foarte important pentru că îți permite să folosești o singură metodă de plată pentru toate pariuri, fără a fi nevoie să divulgi datele bancare.

👤 Relevanță pentru utilizator

Fiecare metodă de plată are avantaje și dezavantaje, de aceea evităm să recomandăm o singură metodă de plată care e cea mai bună pentru toate site-urile de pariuri. Dacă iei în considerare portofelele electronice ca opțiune de tranzacționare, atunci probabil alegerea ta va fi între Skrill și Neteller, deci trebuie să identifici de care opțiune ești mai avantajat pentru casa de pariuri pe care o preferi.

Neteller pentru Bonusuri de Bun Venit

Foarte puține case de pariuri acceptă Neteller ca metodă de plată pentru bonusuri de bun venit, de fapt dintre opțiunile pe care le găsești pe Pariurisport.com, doar doi operatori oferă acest beneficiu în momentul de față: 888sport și Fortuna.

Majoritatea caselor de pariuri nu acceptă portofelele electronice (Skrill, Neteller) ca metodă de plată pentru bonusul de bun venit.

De aceea am și clasat mai sus acești doi operatori, pentru că disponibilitatea Neteller pentru bonusuri de bun venit este un avantaj foarte mare.

Recomandare
Adrian

Adrian

Poți folosi o altă metodă de plată pentru bonusul de bun venit, de exemplu transferul bancar, iar mai apoi să continui experiența de pariere cu Neteller ca metodă principală de tranzacționare.

Nu se precizează nimic de folosirea Neteller în termenii și condițiile campaniei, dar îți recomandăm să te asiguri de acest lucru înainte de a face depunerea pentru că politicile pentru promoții se pot schimba.

Avantajele Neteller pentru Pariuri
 • Securitate - Neteller este un brand global cu peste 20 de ani de experiență în tranzacții. Este o ramură a Paysafe Group sau Optimal Payments PLC, unul dintre liderii mondiali în soluții de plăți virtuale. Când folosești Neteller pe site-urile de pariuri, nu e nevoie să furnizezi date personale sau bancare.
 • Viteza tranzacțiilor - Un avantaj important al portofelelor electronice este viteza de tranzacționare. Depunerile se fac instant, iar retragerile durează de regulă până în 24 de ore. Neteller este una dintre cele mai bune opțiuni de depunere pentru pariuri live.
 • Disponibilitate - Serviciile Neteller se regăsesc în peste 160 de țări din întreaga lume, fiind acceptat de aproape toate site-urile de pariuri online.
 • Activitate bancară centralizată - Dacă ai conturi deschise la mai multe case de pariuri, poate fi dificil să ții evidența fondurilor tale. Cu Neteller, ai totul centralizat într-un singur loc, deci poți urmări mai ușor bugetul de pariuri.
 • Proces simplu - După crearea contului Neteller și alimentarea acestui cont cu bani, orice plată se face extrem de ușor.

Cum Depui Bani la Pariuri Folosind Neteller

Unul dintre marile avantaje oferite de Neteller este ușurința cu care poți muta bani, pentru că depunerile și retragerile pe site-uri se fac instantaneu, și ți se cer foarte puține date pentru completarea tranzacției.

Vom parcurge prima oară pașii necesari pentru a deschide un cont Neteller.

cele mai bune case de pariuri cu neteller

Din păcate, site-ul Neteller nu e disponibil în limba română încă.

Cum deschizi un cont Neteller
 1. Accesezi site-ul Neteller și faci click pe Join for Free.
 2. Completezi datele solicitate. Important: e-mailul folosit pentru deschiderea contului Neteller trebuie să fie același cu cel folosit pentru contul de pariuri.
 3. Selectezi să adaugi bani în cont, metoda de depunere, și continui procesul.
 4. Verifici contul.

Depunerea pe un site de pariuri prin Neteller este un proces extrem de simplu și rapid, trebuie doar să selectezi opțiunea „Neteller” și să alegeți suma care va fi transferată din contul tău Neteller în contul de pariuri.

case de pariuri neteller
Cum depui la pariuri cu Neteller
 1. Alegi un site de pariuri de pe Pariurisport.com care acceptă Neteller.
 2. La secțiunea cu metodele de depunere din contul tău de pariuri, selectezi Neteller.
 3. Introduci informațiile de conectare și suma dorită.
 4. Banii sunt creditați în contul tău imediat.

Alternative pentru Neteller

Chiar dacă este o metodă de plată bună, Neteller are câțiva competitori care fac acest proces mai bine per total. Recomandăm Neteller jucătorilor care țin să folosească portofele electronice la casele de pariuri unde ești mai avantajat să folosești Neteller decât una dintre celelalte opțiuni similare - de exemplu, Skrill.

Dezavantaje Neteller:

 • Taxe - Neteller percepe taxe mai mari decât oricare altă metodă de plată populară la casele de pariuri de la noi din țară. Taxa pentru transferuri a trecut recent de la 2.5% la 2.99% de la 1 iunie 2021.
 • Limbă site - Site-ul Neteller nu e disponibil în limba română încă, doar engleză, germană, franceză, spaniolă, italiană, poloneză, portugheză, greacă, rusă, coreeană.
 • Verificare - Neteller cere utilizatorilor să efectueze un proces de verificare a contului Neteller și a tuturor conturilor conectate la acesta.

Am pregătit două alternative care rezolvă majoritatea acestor posibile probleme.

Skrill

skrill neteller

Skrill e o alternativă foarte apropiată Neteller, tot portofel electronic cu tradiție în piața tranzacțiilor virtuale, care oferă per total servicii cu taxe mai mici.

Procesul de înregistrare și depunere este foarte similar, iar principiul de funcționare este același. Depunerile au loc instantaneu și retragerile durează până în 24 de ore. La fel ca în cazul Neteller, Skrill este foarte apreciat de către punteri datorită siguranței și simplității tranzacțiilor.

În momentul de față, Skrill este o opțiune mai populară în rândul punterilor români.

Descoperă mai multe despre pariuri cu Skrill.

Paysafecard

case de pariuri care accepta neteller

Dacă te interesezi de portofele electronice, probabil te interesează depuneri rapide, sigure, și mai important, vrei să păstrezi datele tale bancare private.

Paysafecard este o opțiune excelentă din acest punct de vedere. Este un card preplătit ultrasecurizat care se găsește în peste 500.000 de puncte de vânzare - cam la orice supermarket, chioșc cu PayPoint, sau benzinărie.

Va trebui să folosești o altă metodă pentru retrageri, recomandăm transferul bancar.

Descoperă mai multe despre pariuri online cu Paysafecard.