CELE MAI BUNE BONUSURI

Găsești bonusuri exclusive de la casele de pariuri online pe Pariurisport.com

BONUSURI PARIURI

Casele de pariuri online oferă în orice moment mai multe bonusuri. De la oferta standard de înscriere, la pariuri gratuite, există întotdeauna o mulțime de opțiuni din care poți alege.

Calitatea bonusurilor variază, dar la Pariurisport.com, le prezentăm doar cele care merită. Aruncă o privire asupra selecției noastre de bonusuri ca să găsești opțiunea care ți se potrivește cel mai bine.

BONUS LA ÎNREGISTRARE

Rang Bonus Rulaj Cote minime 
1

Free Bet de până la 500 Lei

Rulaj: Fără cerințe

Cote minime: 1.50

ÎncaseazăAccesează website-ul
2

100% până la 300 Lei

Rulaj: 8x Sumă bonus

Cote minime: 1.40

ÎncaseazăAccesează website-ul
3

100% până la 500 Lei

Rulaj: 10x Sumă bonus

Cote minime: 1.65

ÎncaseazăAccesează website-ul
4

100% până la 1.000 Lei

Rulaj: 10x Sumă bonus

Cote minime: 1.60

ÎncaseazăAccesează website-ul
5

Free Bet de până la 500 Lei

Rulaj: 1x Sumă bonus

Cote minime: 1.60

ÎncaseazăAccesează website-ul

BONUS PARIURI ONLINE

Bonusurile pentru pariuri online pot apărea frecvent la casele de pariuri din România.

Pentru multe meciuri importante, evenimente calendaristice, sau pur și simplu pentru activitatea ta pe site-ul de pariuri ți se vor oferi diferite bonusuri.

Piața jocurilor de noroc din România este extrem de competitivă. Din această cauză, mulți operatori folosesc bonusurile ca modalitate de a atrage pariorii.

Pe această pagină poți revendica cele mai tari bonusuri de pe piață.

Odată ce ai experimentat cu bonusurile de bun venit, devine mai dificil să ții evidența tuturor promoțiilor de pariuri online, dar la Pariurisport.com suntem mereu în căutarea celor mai bune oferte pentru utilizatorii noștri.

Owlie promotions ro
Conținutul Acestei Pagini

Aici vei găsi cele mai importante informații despre diferitele tipuri de bonusuri pe care le poți întâlni.

Click pe link-urile de mai jos pentru a naviga pe pagină:

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE BONUSURI

🤷‍♂️ Ce este un bonus pentru pariuri?

Bonusurile sunt practic recompense sau stimulente financiare pentru utilizatorii unui site de pariuri.

Le vei întâlni în multe forme, dar cel mai des vor face parte din pachetul tău de bun venit, sau ca pariuri gratuite/fără risc. Aproape orice bonus (îndeosebi cele cu valoare mai mare) vine cu anumite reguli pe care trebuie să le îndeplinești pentru a transforma suma respectivă în cash.

🔎 Unde găsesc cele mai bune bonusuri?

Poți găsi cele mai bune bonusuri chiar aici, pe Pariurisport.com!

Colectăm oferte și promoții de pariuri de la cele mai bune site-uri de pariuri din România și le prezentăm chiar aici, cu explicații și detalii suplimentare unde este nevoie.

Astfel, te scutim de o cercetare destul de dificilă.

🌎 Sunt bonusurile valabile în oricare țară mă aflu când pariez?

Este important să verifici dacă o promoție de pariuri este valabilă pentru locația ta (țara în care te afli) înainte de a juca. De multe ori, atât promoțiile cât și platformele caselor de pariuri sunt disponibile numai pentru utilizatorii din România.

💰 Cine poate revendica bonusuri?

Oricine poate revendica bonusuri, dar desigur, unele se aplică jucătorilor înregistrați.

Atâta timp cât ai peste 18 ani și ești domiciliat în România, ești eligibil pentru deschiderea unui cont de pariuri online prin care să profiți de bonusuri.

Descoperă bonusuri de bun venit și free bet-uri chiar aici pe Pariurisport.com.

📃 Care sunt termenii și condițiile importante pentru bonusuri?

Există mulți termeni și condiții diferite pentru fiecare promoție și este important să le citești cu atenție. Câteva lucruri generale de verificat:

 • Cerințele de pariere și rulaj
 • Perioada de valabilitate
 • Sporturi, evenimente și tipuri de pariuri care sunt acceptate

⚽ Sunt bonusurile valabile pentru toate sporturile?

Este important să fii atent la sporturile pentru care e valabilă promoția. Multe promoții vor fi valabile atunci când pariezi pe un anumit sport sau eveniment sportiv, de ex. Wimbledon, Cupa Mondială etc., și astfel va trebui să pariezi pe același sport pentru a profita de promoție.

♠ ️ Poate fi combinat un bonus pentru sport cu unul de la cazinou/poker?

Uneori da, dar de regulă se oferă promoții separate pentru fiecare produs. Va trebui să citești cu atenție termenii și condițiile pentru a afla dacă e permisă combinarea cu opțiunile de cazino și poker.

🤑 Pot profita atât de un bonus de bun venit, cât și de o promoție la pariuri?

Depinde de la caz la caz, dar mulți operatori de pariuri specifică în termeni și condiții că doar un singur bonus poate fi acceptat și activat în același timp, majoritatea au condiții de rulaj oricum, deci nu ai profita efectiv de un bonus până când aceste condiții nu sunt îndeplinite. Bonusurile sunt de asemenea restricționate de regulă la un singur bonus per IP. Îți recomandăm să citești cu atenție termenii și condițiile.

Cele Mai Bune Site-uri pentru Bonusuri

 1. Unibet → Bonusuri variate și numeroase pe tot parcursul anului.
 2. Betano → Echilibru bun între valoare și condiții de rulaj.
 3. Betfair → Bonusuri gândite atent pentru orice nivel de jucător.
 4. 888sport → Printre cele mai mari bonusuri din România.
 5. NetBet → Bonusuri generoase și funcționalități aproape unice.
 6. Sportingbet → Ofertă bogată mai ales după verificarea contului.
 7. Fortuna → Bonus dublu pentru pariuri combinate.
 8. Superbet → Bonusuri și promoții numeroase și frecvente.
 9. Casa Pariurilor → Campanii sezoniere foarte bune.

Cele Mai Bune Bonusuri pentru Pariuri

 1. Free Bet de până la 500 Lei

 2. 100% până la 300 Lei

 3. 100% până la 500 Lei

 4. 100% până la 300 Lei

 5. 100% până la 1.000 Lei

Cum Funcționează Bonusurile

Casele de pariuri online oferă bonusuri pentru a încuraja utilizatorii să parieze, pentru a le recompensa fidelitatea, sau pentru a atrage jucători noi.

Vei întâlni nu numai pariuri gratuite sau bonusuri de depunere la înregistrare, ci și o selecție de promoții pe care le poți revendica în mod regulat după ce ai completat verificarea contului.

Unibet Bonus de bun venit

Bonusul de bun venit de la Unibet.

Încasarea unui bonus în 3 pași

Acest proces poate varia de la caz la caz și în funcție de timpul bonusului, dar în general, vei întâmpina două cazuri posibile:

Bonusurile de bun venit

 1. Îți creezi cont și completezi verificarea.
 2. Faci prima depunere.
 3. Primești bonusul în contul tău de pariuri.

Alte bonusuri

 1. Operatorul te anunță prin mail/telefon/contul tău de pariuri că îți oferă un anumit bonus.
 2. Completezi pașii necesari pentru activare. De cele mai multe ori îl primești pur și simplu.
 3. Profiți de bonus.
De reținut
Adrian

Adrian

Poți accesa bonusurile chiar de pe Pariurisport.com prin oricare buton marcat ”Încasează” sau ”Deschide cont” la operatorul preferat.

În unele cazuri vei alege bonusul pe care îl preferi sau vei introduce un cod promoțional.

Promoțiile noi pentru pariuri online apar de obicei la începutul competițiilor de fotbal, turneelor de tenis, și altor evenimente care sunt urmărite de fanii sportului și de către punteri.

Multe promoții sunt în desfășurare, în timp ce altele sunt conectate la un anumit meci sau eveniment.

Toate site-urile de pariuri au cel puțin câteva oferte, dar există operatori care excelează la acest capitol și oferă bonusuri mai generoase și mai frecvente.

Owlie mobile promotions ro

CUM CLASIFICĂM BONUSURILE

Echipa noastră de la Pariurisport.com urmărește cu atenție cele mai noi promoții și oferte de pariuri. Experiența noastră internațională ne ajută să alegem și să recomandăm bonusurile care chiar merită încercate.

Multe promoții par atractive, dar unele ar putea să nu fie atât de profitabile pe cât par. Evaluăm fiecare promoție din mai multe puncte de vedere:

💰 Mărimea mizei și bonusului

Pentru majoritatea bonusurilor e nevoie să plasezi un pariu inițial pentru a te califica. Pentru pachetele de bun venit, dacă este o ofertă gratuită de pariu (free bet), pariul inițial este de obicei egalat cu cel puțin 100%, sau uneori chiar mai mult decât valoarea bonusului pe care ai putea să îl retragi.

Pentru promoții similare pentru clienții existenți, este posibil ca suma bonusului să nu fie la fel de mare. Un bonus de pariu gratuit de 50% este totuși binevenit pentru jucătorii existenți, dar pentru ceva mai puțin de atât, e bine să te întrebi dacă merită, cu excepția cazului în care oricum intenționezi să pariezi.

📝 Termeni de retragere

O mulțime de bonusuri se bazează pe recuperarea banilor sub forma unui pariu gratuit dacă apar anumite situații, spre exemplu o echipă de fotbal împotriva căreia se marchează târziu.

Evaluăm aceste bonusuripe baza probabilității reale a pariorului de a-și primi banii înapoi.

📊 Cote minime

Cotele minime pentru ca pariurile să se califice pentru o anumită promoție joacă un rol important în a determina cât de bună este oferta. Fie că este vorba de o promoție gratuită la pariu, sau banii înapoi, sunt șanse ca selecțiile tale să aibă nevoie de un anumit prag minim de cote.

Cu cote minime mai mici, nu ești obligat să îți asumi riscuri mari, ceea ce înseamnă că pariurile tale ar trebui să aibă șanse mai mari de a câștiga.

💵 Valoare

Indiferent de ce aspect al site-urilor de pariuri ții cont, cel mai important lucru la care se ajunge într-un final este valoarea. Acest lucru este deosebit de relevant pentru ofertele de cote îmbunătățite.

Creșterea cotelor sau alte promoții de pariuri pot părea grozave și pot fi prezentate într-un mod foarte atractiv - dar reprezintă valoare efectivă?

Doar pentru că există un preț crescut pe o anumită piață pe un singur site de pariuri online, nu înseamnă că nu vei găsi alte oferte mai bune în altă parte.

BONUS DE BUN VENIT

Marea majoritate a site-urilor de pariuri oferă un bonus de bun venit. Aceste oferte rămân, de obicei, aceleași pentru o perioadă lungă de timp, dar casele de pariuri își pot modifica ofertele de bun venit în jurul evenimentelor mari.

Ofertele de bun venit sunt, în general, cele mai profitabile pe termen scurt, dar beneficiile pe termen lung ale promoțiilor pentru clienții activi pot avea o valoare mai mare.

50-100% din Prima Depunere

Acest tip de bonus (numit și ”Cash Bonus”) dublează depozitul tău inițial, sau o parte din el, în funcție de promoție și de suma depusă. Pentru o promoție de ”100% până la 500 Lei”, primul tău depozit va fi dublat printr-un bonus de către casa de pariuri.

Exemplu pentru bonus de 100%

Dacă depun 250 Lei, contul meu va fi alimentat cu încă 250 Lei, ducând suma totală la 500 Lei. Am primit 100% din prima depunere.

Suma bonus intră sub formă de credit în contul tău de pariuri. Mai departe trebuie să urmăresc regulile de bonus pentru a transforma această sumă în cash efectiv.

Bonusuri Recomandate

 1. 100% până la 500 Lei

 2. 100% până la 300 Lei

 3. 100% până la 1.000 Lei

Free Bet ca Bonus de Bun Venit

Un alt pachet de bun venit pe care îl vei întâlni frecvent e bonusul de tip free bet, sau ”pariuri gratuite”. Conceptul de free bet îl vei întâlni și la ofertele pentru clienți înregistrați, deci nu trebuie să îl asociezi doar cu promoții de bun venit.

Free bet-ul de bun venit cere depunere

E foarte important de precizat că în mod normal, free bet-ul pentru clienții noi e activat tot de un prim depozit. Deci conceptul de bonus fără depunere - unde la un moment dat se încadra și free bet-ul, e pe cale de dispariție.

Free Bet-uri Recomandate

 1. Free Bet de până la 500 Lei

 2. Free Bet de până la 500 Lei

Free Bet

Bonusurile pe care le vei întâlni cel mai des după verificarea contului, sunt free bet-urile.

Exact cum le spune și numele, acestea sunt pariuri gratuite oferite de către operator cu diferite ocazii speciale - sărbători, activitatea ta pe site-ul de pariuri, aniversări, și altele.

Valoarea este de regulă între 50 Lei - 100 Lei, iar unii operatori le oferă chiar săptămânal.

Exemplu de Free Bet

Plasezi un pariu gratuit de 70 Lei pe Barcelona că va învinge Real Madrid la o cotă de 2.00. Dacă Barcelona câștigă, tu vei rămâne cu 70 Lei.

Această sumă provine din câștigurile tale, în timp ce miza este returnată casei de pariuri.

Free Bet-uri Recomandate

 1. 1 Free Bet în Fiecare Zi

 2. Free Bet de 25 Lei pe NFL la Fiecare Pariu de 50 Lei

 3. Free Bet de 50 Lei pe E-Sports în Fiecare Săptămână