Recenzie Admiral:

Admiral

Free bet de 150 Lei
+ 200% Profit Boost

Admiral Prezentare generală

Admiral este unul dintre cele mai recunoscute branduri de jocuri de noroc din România, cu numeroase agenții în toată țara și o platformă online unică.

Oferta de pariuri sportive este de asemenea surprinzător de bună, cu un bonus avantajos și cote mai bune decât la multe alte case de pariuri.

Admiral scor

 • Cote bune (marjă de profit medie)
 • Selecție bogată pre-meci
 • Bonus de bun venit avantajos
 • Nu oferă live streaming
 • Ofertă mediocră de pariuri live
Ofertă bonus
9/10
Opțiuni de pariere
9/10
Experiență mobilă
8/10
Meteode de plată
9/10
Experiența de pariere
8/10
Asistență
9/10
Rezumat
9/10
Admiral pe scurt
Site admiral.ro
Tipuri de JocuriPariuri Sportive, Casino, Sloturi, Poker
Metode de platăVisa, Visa Electron, Mastercard, Skrill, Neteller, Paysafe, Transfer Bancar
Metode de retragereVisa, Visa Electron, Mastercard, Skrill, Neteller, Transfer Bancar
Cote oferite deKambi
Opțiuni de parierePariuri live, cash out, bet builder
Jocuri cazinouSloturi, Blackjack, Ruletă, Poker, alte Jocuri de Cărți de Masă
Furnizor cazinouNovomatic, Netent și alții
AplicațiiiOS, Android
Asistențăemail, telefon, live chat
ProprietarAdmiral Online SRL
Fondat în2017
SediuMalta
Bonus CodeFără cod

Avantaje Admiral

Admiral

Cote foarte bune și platformă unică
 • + Printre cele mai bune cote din România
 • + Ofetă bună pre-meci
 • + Interfață distinctă
 • + Free bet de bun venit

Recenzionat de echipa Pariurisport.com.

Ofertă sportivă surprinzător de bună

Adrian
Adrian - Manager Website

Admiral este un brand recunoscut în România în primul rând pentru sloturi și cazinou. Cu toate acestea, operatorul stă foarte bine și la capitolul pariurilor sportive, cu o ofertă peste medie și cote mai bune decât multe alte case de pariuri de top de la noi din țară.

Admiral Recenzie

Chiar dacă brandul Admiral poate fi considerat relativ nou pe piața din România, a fost lansat de un operator cu o experiență vastă de peste 25 de ani în domeniu.

Greentube Malta, compania care a lansat Admiral.ro în 2017, este o subsidiară a Novomatic, una dintre cele mai mari companii de iGaming din lume.

Novomatic sunt principalii furnizori pentru aparatele de păcănele. Aceștia sunt dezvoltatorii unor jocuri foarte populare precum Book of Ra, Sizzling Hot, sau Lucky Lady’s Charm.

Chiar dacă nu ai auzit de brandul Novomatic, cu siguranță cunoști sau mărcar ai auzit de produsele acestora.

Admiral este singurul cazinou din România unde poți primi rotiri gratuite la la jocuri precum Book of Ra, Sizzling Hot, sau Lucky Lady’s Charm.

Acest lucru întărește poziția operatorului la noi în țară, în special pe domeniul de cazinou.

De aceea, cel puțin în prima jumătate a acestei recenzii vei întâlni des cuvântul “surprinzător”, pentru că Admiral este una din forțele dominante în industra cazinourilor - în special la sloturi, și poate puțini (inclusiv noi) se așteaptă să concureze cu alte case de pariuri cu tradiție.

În prezent, Admiral este prezent pe piața din România cu 120 de săli de joc, localizate în majoritatea orașelor mari din țară, dar în proporție mai ridicată în București și în Sud-Estul țării.

Admiral online

Admiral online pe mobil / foto: © pariurisport.com

Alege Admiral pentru:

 • Cote bune și ofertă bună pre-meci
 • O platformă inedită, ușor de navigat

Dacă ne raportăm la oferta de pariuri sportive, Admiral este una dintre cele mai bune opțiuni din România pentru pariuri pre-meci pe campionatele mari din Europa, unde marja de profit a operatorului este în jur la 5%.

Pentru pariuri pe SuperLiga României (Liga 1) există alternative mai avantajoase, dar pentru meciuri din Premier League, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, sau La Liga, Admiral este o variantă foarte bună.

Admiral oferă, de asemenea, o selecție decentă de pariuri pe sporturi populare în rândul jucătorilor români precum tenis, hochei pe gheață, baschet, și multe altele.

Pariuri pe handicap disponibile pe Admiral: Handicap European, Handicap Asiatic, Totaluri Asiatice.

Admiral mobil

Interfața Admiral pe mobil

Designul site-ului Admiral este bazat pe aceeași platformă pe care o vei regăsi la alte branduri internaționale prezente în România, precum 888 sau Unibet, toate platforme complexe furnizate de Kambi.

Poate din punct de vedere estetic întotdeauna vor exista păreri diferite, până la urmă este un aspect în mare parte subiectiv, deci va fi greu să împăcăm ambele tabere.

Designul Admiral este foarte intuitiv și ușor de parcurs.

După cum am menționat și în cadrul altor recenzii, suntem fanii designurilor cu o temă întunecată, în special pentru jocuri de noroc.

Dacă execuția este pe măsură, vei avea un aspect ușor de parcurs care nu îți obosește ochii, iar din perspectiva senzației pe care o ai ca utilizator, o temă întunecată te va transporta mai bine în lumea (adesea) nocturnă a pariurilor.

Site-ul și aplicația Admiral sunt printre cele mai ușor de folosit dintre toate opțiunile pe care le vei găsi la noi în țară, cu un meniu principal pentru secțiunile importante - Sloturi, Cazinou, Pariuri, Pariuri Live, alături de butonul de Promoții, foarte ușor de găsit și bine evidențiat întotdeauna.

Navigarea pe sporturi se face, de asemenea, foarte ușor, și de regulă le vei regăsi în două categorii: populare și toate sporturile.

Datorită contrastului, pe Admiral accentul se pune pe informația care contează cel mai mult - cote și piețe de pariere.

Admiral pariuri live

Admiral pariuri live

Caută altă casă de pariuri dacă

 • Îți place să pariezi live
 • Pariezi des pe SuperLiga României (Liga 1)

Unii competitori oferă platforme live mai complete decât Admiral, dar e posibil ca acest lucru să se schimbe în viitor.

Până acum câțiva ani, Admiral nici nu oferea pariuri live, de aceea încercăm să rămânem optimiști că măcar numărul de evenimente va crește în viitor.

De asemenea, Admiral nu oferă nici transmisiuni în direct, un alt posibil dezavantaj pentru amatorii pariurilor live.

După cum am specificat mai sus, la fel ca majoritatea caselor de pariuri din România, Admiral nu oferă cote excepționale pentru meciurile din SuperLigă, dar, ce-i drept, majoritatea operatorilor au o marjă de profit mai ridicată pentru campionatul nostru.

Admiral Bonus de Bun Venit

Admiral a intrat în forță pe piața din România cu promoții foarte bune, și este un exemplu perfect pentru cât de importante sunt condițiile de rulaj și aplicabilitatea bonusului la înregistrare pentru un jucător.

Chiar dacă valoarea totală nu este la fel de impresionantă ca în cazul altor promoții, depunerea pe care trebuie să o faci pentru a profita de acest bonus va fi mult mai mică, și rulajul mai simplu.

Admiral bonus

Admiral bonus de bun venit / foto: © pariurisport.com

Bonusul de bun venit pentru pariuri sportive oferit de Admiral este unul dintre cele mai distincte pe care le vei găsi la noi în țară: 150 lei free bet plus 200% profit boost.

Întotdeauna recomandăm bonusurile de tip free bet, îndeosebi pentru începători, și mai ales cele sub forma unui bonus de bun venit pentru că nu te ademenesc cu un câștig potențial mare pe care va fi greu să îl transformi în cash.

Admiral Profit Boost 200%

Admiral îți oferă profit sporit la un pariu pe evenimente sportive cu miza de maxim 50 lei, iar câștigurile maxime suplimentare sunt limitate la 300 lei. Câștigurile sunt creditate în bani reali în contul tău Admiral.

Oferta Profit Boost se aplică doar pariurilor simple și pariurilor acumulate. Pariurile cu permutare, tip sistem și “each way” nu sunt eligibile, și la fel ca în cazul majorității bonusurilor de bun venit, nu poți folosi cash out pentru pariuri atunci când ai profit boost activat.

Admiral Free Bet

Principiul de funcționare al oricărui free bet presupune să primești miza pentru free bet din partea casei, iar de pe urma pariului plasat cu această miză, tu poți păstra eventualele câștiguri. Miza este înapoiată casei de pariuri întotdeauna.

În majoritatea cazurilor în care se oferă free bet la înregistrare, este nevoie să faci o depunere minimă și să plasezi un pariu. În cazul promoției Admiral, poți primi un free bet de 150 lei după ce efectuezi un depozit de minim 30 lei și plasezi un pariu de minim 1 leu în secțiunea de Pariuri.

Admiral Bonus la Înregistrare

Admiral

150 lei Free Bet plus 200% Profit Boost
 1. Click pe butonul cu “ÎNCASEAZĂ”
 2. Îți faci un cont la Admiral
 3. Faci prima ta depunere (minim 30 Lei)
 4. Plasezi un pariu și profiți de Profit Boost 200% și Free Bet de 150 lei

Un bonus de bun venit mai bun decât pare

Adrian
Adrian - Manager Website

Chiar dacă bonusul la înregistrare de la Admiral oferă un câștig potențial sub media bonusurilor de bun venit de la casele de pariuri din România, în practică va fi cel mai profitabil pentru tine, indiferent de nivelul tău de experiență, pentru că nu te va ademeni să faci un depozit mare pentru care vei avea de făcut un rulaj cu multe reguli dificile pentru a-l transforma în cash.

Termeni și Condiții Bonus Admiral

✔️ Cât este depunerea minimă pentru bonusul Admiral?

Depunerea minimă este de 30 lei.

✔️ Care este perioada de valabilitate a free bet-ului?

Bonusul Admiral este valabil 72 de ore de la primire.

✔️ În cât timp pot activa bonusul la înregistrare Admiral?

Pentru a te califica pentru această promoție, trebuie să efectuezi primul depozit și primul pariu în 48 de ore de la înregistrare.

✔️ Pe ce cote trebuie pariat free bet-ul?

Bonusul oferit de Admiral poate fi folosit pentru a plasa un pariu multiplu cu 3 sau mai multe selecții (fiecare la cote de minim 1.50). Cote maxime totale: 6.

✔️ Pot retrage free bet-ul ca bani cash?

Free bet-ul în sine (miza) nu, doar eventualele câștiguri. Campaniile de tip free bet funcționează pe acest principiu întotdeauna.

✔️ Pot folosi free bet-ul primit de la Admiral pentru profit boost?

Nu, pentru profit boost trebuie să plasezi o miză de maxim 50 lei în bani reali.

Cum Îmi Fac Cont la Admiral

⏱️ Durată aproximativă: 5 minute.

Crearea unui cont la Admiral decurge foarte ușor pe orice dispozitiv pentru că întreg procesul este împărțit în pași foarte simpli.

Vei avea de făcut în total aproximativ 9 pași, plus verificarea. Acest tip de înregistrare este avantajos pentru utilizatorii mai puțin experimentați în crearea și gestionarea conturilor online, și este mult mai simplu de parcurs de pe un dispozitiv mobil.

În mod normal, recomandăm să folosești un PC pentru înregistrare pentru că în majoritatea cazurilor vei avea un ecran cu mai multe secțiuni, deci ți-ar fi mai ușor să le completezi cu tastatura și mouse, dar un proces împărțit în mai mulți pași simpli va fi ușor de pe orice tip de dispozitiv.

Detaliem mai jos pașii pentru crearea unui cont pe Admiral:

1
Datele tale personale

➡️ Click/tap pe butonul cu ÎNCASEAZĂ de la rubrica Bonus de Bun Venit de pe această pagină.

➡️ De asemenea, În colțul din dreapta sus pe site-ul Admiral vei găsi butonul de Înregistrare. De aici vei ajunge direct pe prima pagină a procesului de înregistrare.

➡️ Introduci prenume și nume.

> Click/tap pe Continuă.

➡️ Selectezi naționalitatea și introduci CNP.

> Click/tap pe Continuă.

➡️ Introduci adresa. Îți recomand să alegi direct să alegi opțiunea să introduci adresa manual, va trebui să știi exact toate punctele care se cer.

> Click/tap pe Continuă.

Admiral Romania
2
Datele contului Admiral

➡️ Introduci datele contului tău: nume utilizator și parolă.

> Click/tap pe Continuă.

➡️ Introduci adresa de e-mail pe care poți fi contactat. Această adresă va fi folosită pentru activarea contului, deci îți recomand să folosești o adresă pe care chiar o folosești.

➡️ Bifezi dacă dorești să primești informații despre noile jocuri, câștigurile tale, și stiri interesante. Unele campanii promoționale pot depinde de această opțiune, așa că îți recomand să o bifezi, te poți oricând să te dezabonezi.

> Click/tap pe Continuă.

➡️ Selectezi întrebarea și răspunsul de siguranță. Acestea te pot ajuta la recuperarea contului în caz că ai probleme cu logarea (uiți parola).

> Click/tap pe Continuă.

Admiral login
3
Număr de telefon și acorduri

➡️ Introduci numărul tău de telefon.

➡️ Bifezi dacă dorești să primești informații despre noile jocuri, câștigurile tale, și stiri interesante. Dacă ai bifat opțiunea precedentă - să primești aceste informații prin e-mail, atunci această opțiune nu este la fel de importantă. Depinde ce preferințe ai.

> Click/tap pe Continuă.

➡️ Alegi dacă esti de acord cu profilare pentru marketing personalizat.“Profilare” poate fi un termen prea agresiv pentru gustul unora, dar în fond, acest consimțământ este doar pentru a permite celor de la Admiral să-ți furnizeze oferte personalizate și diferite beneficii (inclusiv statut VIP).

> Click/tap pe Continuă.

➡️ Bifezi că ai peste 18 ani și că accepți termenii și condițiile, și politica de confidențialitate.

> Click/tap pe Înregistrare.

Admiral acord

Activare cont Admiral

În urma finalizării procesului de înregistrare, după ultimul click/tap pe butonul cu Înregistrare, trebuie să îți activezi contul de pariuri Admiral pentru a îl putea folosi.

Imediat după completarea procesului de înregistrare, vei primi un e-mail de la Admiral Romania Info.

În mijlocul e-mailului vei găsi un buton pe care scrie Confirmă adresa de e-mail. Click/tap pe acest buton pentru a confirma adresa ta de e-mail și pentru activarea propriu-zisă a contului tău Admiral. După acest pas poți profita de pachetul de bun venit.

Bonus:

Free bet de 150 Lei
+ 200% Profit Boost

Rulaj: 1x Sumă bonus Cote minime: 1.50/6.00 (combi) Cod bonus: Fără cod

Verificare cont Admiral

Îți mai rămâne doar să completezi procesul de verificare pentru noul tău cont Admiral. Chiar dacă poți depune deja, îți recomand să completezi acest proces acum.

În meniul contului tău de pariuri Admiral - colțul din dreapta sus cu icoana de utilizator, vei regăsi două notificări la capitolul “Verificare cont”.

Aici va fi nevoie să îți verifici identitatea printr-o poză/scan după cartea de identitate, sau după pașaport, în care să se vadă clar CNP-ul tău.

Următorul pas este să verifici adresa ta, printr-o poză/scan după un extras de cont bancar sau o factură de utilități/telefon care să nu fie mai veche de 3 luni.

Toate documentele pe care le adaugi aici trebuie să corespundă cu informațiile pe care le-ai furnizat pe parcursul înregistrării.

Notă

Adrian
Adrian - Manager Website

Orice operator trebuie să se asigure prin lege că ești eligibil pentru pariuri - major, cu domiciliul în România, de aceea ți se cer aceste date. Întotdeauna vor fi păstrate în siguranță și private.

Admiral Metode de Plată

Admiral oferă cele mai populare metode de depunere și retragere, așa că probabil nu vei duce lipsă de nimic, sau măcar vei găsi alternative bune.

Admiral percepe taxa pe viciu de 2%.

Metode de Plată Admiral în România

Depunere

 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafe
 • Transfer Bancar

Retragere

 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard
 • Skrill
 • Neteller
 • Transfer Bancar

Admiral Limite pentru Depuneri și Retrageri

Suma minimă a depozitului pe Admiral este de 30 Lei pentru toate metodele de plată, cu excepția portofelelor electronice Skrill și Neteller, unde depunerea minimă este de 50 lei. Toate depunerile sunt procesate instant.

Pentru retragere, sumele minime sunt de 50 lei. Limitele maxime pentru depunere sunt de 4.500 lei pentru toate metodele de plată, iar pentru retragere sunt de 45.000 lei pentru toate opțiunile cu excepția transferului bancar, unde limita pe retragere este de 10.000.

Pentru toate depunerile de pe Admiral se percepe taxa de viciu de 2%.

Admiral Pariuri și Produse

După cum am menționat mai sus, website-ul Admiral și produsele operatorului sunt în general targetate către cazinou, pariurile sportive sunt mai degrabă o secțiune secundară a site-ului. Însă acest lucru nu înseamnă că nu găsești majoritatea funcțiilor importante de care ai nevoie.

Pagina de promoții Admiral este întotdeauna bogată în promoții, și spre deosebire de alți operatori, nu vei găsi această pagină plină cu funcționalități ale platformei promovate ca oferte promoționale.

Majoritatea campaniilor promoționale vor fi de obicei pentru cazinou, dar există și alte oferte care îți recompensează loialitatea sau diferite alte ocazii, inclusiv când inviți un prieten să deschidă cont.

Produsele principale oferite de Admiral sunt sloturi, cazinou, pariuri sportive și pariuri live.

La secțiunea de Pariuri vei găsi o selecție cu cele mai importante sporturi și evenimente pe care poți paria - peste 30 de opțiuni, de la pariuri pe sporturi populare precum fotbal, tenis, baschet, volei, până la surfing, darts, eSports sau șah.

Admiral promotii

Admiral promotii pentru jucători

Poți paria de asemenea pe evenimente importante din politică sau chiar diverse ceremonii de premiere, de exemplu Premiile Oscar.

Admiral Pariuri Live

Pariurile live au fost întotdeauna veriga slabă a site-ului Admiral, dar oferta a fost îmbunătățită considerabil. Vei avea mai multe selecții din care să alegi acum, într-o interfață pe care poți urmări cu ușurință toate schimbările în timp real.

De obicei vei găsi o selecție decentă de meciuri din fotbal, tenis, baschet, volei, Esports, și altele.

În partea de sus a platformei de pariuri live Admiral poți regăsi mai multe filtre utile care te vor ajuta să navighezi și mai ușor opțiunile de pariere.

Statistici in-game pe Admiral

Din păcate Admiral nu oferă live streaming, dar oferă statistici utile in-game. După cum am menționat anterior, pariurile live nu sunt neapărat punctul forte al operatorului, dar merită amintit că nu toate casele de pariuri oferă transmisiuni în direct.

Admiral Cash Out

La fel ca oricare site de pariuri respectabil, Admiral oferă opțiunea de cash out sau “închide pariul”. Această funcție îți permite să închizi un pariu simplu în orice fază a unui meci, fie pentru a reduce potențiale pierderi sau pentru a asigura un câștig.

Când vine vorba de cash out, îți recomand să acorzi atenție la termenii și condițiile campaniilor promoționale, în special pentru bonusuri de bun venit pentru că în multe cazuri, pariurile pentru care se folosește cash out nu se iau în considerare la rulaj sau pot invalida o ofertă.

Admiral Aplicație

Admiral oferă și o aplicație pentru telefonul mobil, Admiral - Casino & Sloturi 777. Este disponibilă atât pentru iOS în App Store cât și pentru Android în Google Play Store. Aplicația Android are numele puțin diferit Admiral - Cazino și Pariuri Online.

Admiral aplicatie

După cum sugerează și numele, aplicația Admiral îți pariuri sportive, pariuri sportive live și sloturile originale de la Novomatic - Book of Ra, Sizzling Hot, Lucky Lady Charm și altele.

În aplicație beneficiezi cam de aceleași lucruri de care beneficiezi pe site-ul Admiral, totul într-un format mai ușor de folosit pe telefonul mobil.

Chiar dacă site-ul Admiral este bine optimizat cu design responsive pentru orice tip de dispozitiv, întotdeauna recomandăm să folosești aplicația dacă îți place să folosești telefonul mobil pentru pariuri. Adesea vei beneficia de anumite campanii și oferte exclusive utilizatorilor aplicației.

Ratingurile aplicațiilor pot fi influențate de multe aspecte, dar după cum vei vedea din recenziile de pe pagina aplicației, majoritatea sunt plângeri legate de câștiguri, nu despre funcționarea propriu-zisă a aplicației.

Chiar dacă ratingurile pentru aplicația Admiral sunt sub medie, întotdeauna îți recomandăm să te convingi singur de anumite aspecte pentru că utilizatorii reacționează adesea la alte întâmplări din experiența lor de pariere care nu țin de operator totdeauna.

De asemenea, este important să ai în vedere și actualitatea recenziilor, aplicațiile se pot schimba mult de-a lungul anilor.

Admiral Casino

După cum am menționat la începutul acestei recenzii, cazinoul este capitolul la care Admiral este unul dintre liderii de piață din România.

Nu ai cum să nu fi trecut pe lângă un produs Novomatic la noi în țară pentru că păcănelele se găsesc în foarte multe locații din țară, așa că sunt șanse bune să fi văzut produse dezvoltate de aceștia.

Admiral casino

Admiral Casino

Datorită acestei apartenențe la grupul Novomatic, Admiral îți poate oferi o selecție bogată de jocuri interactive și rotiri gratuite exclusive la Lucky Lady's Charm, Book of Ra, Plenty of Fruit 40 și altele.

Admiral Casino Online

Avantaje Admiral Casino

Selecție fantastică de sloturi
 • + 50 free spins la înregistrare
 • + Una dintre cele mai bogate selecții de sloturi
 • + Oferte exclusive
 • + Live casino
 • + Operator de încredere

Recenzionat de echipa Pariurisport.com.

Chiar dacă sloturile sunt punctul forte al site-ului și aplicației Admiral, cazinoul și cazinoul live sunt din ce în ce mai bogate în jocuri.

Cazinoul live oferă variații de blackjack și ruletă, în timp ce secțiunea de cazinou oferă în plus poker și o varietate de jocuri first person.

Designul cazinoului Admiral păstrează aceeași estetică întunecată, care se potrivește foarte bine pentru această secțiune.

Secțiunile de pe pagina de cazinou sunt direct pentru dezvoltatori de jocuri - Novomatic, Netent, Apex, și alții, pentru tipul de joc la cazinou - Ruletă, Blackjack, Poker, sau pentru diverse categorii utile pentru jucători. Interfața face navigarea foarte simplă și te introduce rapid în adrenalina jocurilor de noroc.

Încasează Bonusul la Admiral Casino

Admiral Casino

Bonus până la 1.000 Lei + 50 Free Spins
 1. Click pe butonul cu “ÎNCASEAZĂ”.
 2. Îți faci un cont la Admiral.
 3. Faci prima ta depunere (minim 30 Lei) și primești bonusul în contul tău de pariuri.

Termeni și Condiții pentru Bonusul de Bun Venit Admiral Casino

 • Aplicabil doar jucătorilor noi.
 • Bonusul se creditează automat, în funcție de depunerea făcută.
 • Depunere minimă este de 30 lei.
 • La un depozit de 1.000 lei, primești 900 lei bonus, și cei 100 lei rămași îi primești la finalizarea procesului de înregistrare.
 • Miza trebuie rulată de 30 ori în termen de 30 de zile pentru ca bonusul să poată fi convertit în cash.

Întrebări Frecvente despre Admiral

🤑 Există bonus de bun venit la Admiral?

Da, și este foarte diferit de majoritatea pe care le vei găsi în România! Primești un pachet de bun venit cu un free bet de 150 lei și profit boost de 200%.

Chiar dacă ai un câștig potențial sub media pe care o vei regăsi la alți operatori, condițiile de bonus se îndeplinesc mai ușor și nu ai nevoie de un depozit astronomic, deci această promoție este mai bună decât pare. Citește și despre alte bonusuri și oferte.

💰 Admiral oferă promoții pentru clienții existenți?

Da, întotdeauna vei beneficia de promoții variate pe pagina Admiral - numită simplu Promoții. Majoritatea ofertelor sunt pentru cazinou, dar vei găsi în principal doar oferte pe această pagină, nu și diferite funcții de pariere adăugate pentru a umple pagina.

💬 Dispune de live chat departamentul de relații cu clienții Admiral?

Da, ceea ce e un mare plus. Nu toți operatorii de top din România oferă acest beneficiu, așa că apreciem oricând dăm peste un departament de relații cu această opțiune. Pe lângă live chat, Admiral oferă și asistență prin telefon și email. Serviciul de relații cu clienții este disponibil zilnic între orele 10:00 - 22:00.

📲 Ce părere aveți despre aplicația Admiral?

Este o aplicație decentă, chiar dacă recenziile nu reflectă acest lucru. Pentru sloturi și cazinou în general, este una dintre cele mai bune aplicații din România. La capitolul de pariuri sportive, sunt alte variante mai bune, dar Admiral ar trebui să mulțumească majoritatea jucătorilor. Poți găsi mai multe informații despre aplicațiile pentru pariuri pe pagina noastră Top Aplicații de Pariuri Sportive.

📢 Unde pot găsi promoții Admiral?

Chiar aici! La secțiunea dedicată bonusurilor și ofertelor prezentăm cele mai recente promoții oferite de operatorii de jocuri de noroc de la noi din țară. Sunt afișate și pe site-ul Admiral la secțiunea dedicată (Promoții), destul de ușor de găsit. Îți recomandăm să citești cu atenție termenii și condițiile totdeauna ca să înțelegi cum transformi bonusurile în cash.

Întreabă-ne despre Admiral

Adrian
Adrian - Manager Website

Dacă ai întrebări despre Admiral sau dacă vrei să împărtășești cu noi experiența ta cu această casă de pariuri, te invităm să iei legătura cu noi.

Admiral recenzie

Admiral Bonus Pariuri

Free bet de 150 Lei + 200% Profit Boost