Introducere

Această politică de confidențialitate te va ajuta să înțelegi cum folosim și protejăm datele pe care ni le furnizezi atunci când vizitezi și utilizezi website-ul nostru.

Este posibil să fie nevoie să modificăm această Politică din când în când pentru a fi la curent cu cele mai bune practici. Deoarece ne este imposibil să te anunțăm ori de câte ori procedăm cu astfel de modificări, te invităm să vizitezi această pagină din când în când.

Vrem să îți dăm posibilitatea să decizi de unul singur dacă dorești să să utilizezi în continuare website-ul nostru și, prin urmare, te încurajăm să citești cu atenție Politica de Confidențialitate și să îți bazezi deciziile pe aceasta.

Noi, cei de la Leadstar Media, ne angajăm să protejăm confidențialitatea vizitatorilor website-ului nostru, prin urmare avem practici și proceduri stricte de confidențialitate în cadrul companiei noastre și în gestionarea website-urilor noastre. Dacă ai întrebări sau neclarități cu privire la această Politică de Confidențialitate, nu ezita să ne contactezi la: privacy@leadstarmedia.com.

Colectarea Datelor și Cum le Colectăm

Putem colecta date legate de utilizarea de către tine a website-urilor noastre, cum ar fi adresa ta de IP, locația geografică, tipul și versiunea browserului, sistemul de operare, sursa de recomandare, durata vizitei, vizualizările de pagină și căile de navigare pe site, precum și informații despre sincronizare, frecvența și modelul de utilizare a site-ului nostru.

Putem face multe lucruri, dar identificarea ta doar pe baza tipului de browser nu este una dintre acestea! Unele dintre informațiile pe care le colectăm sunt date non-personale și nu permit identificarea ta directă, dar uneori nu le putem separa de IP-ul tău, de exemplu, care este încadrat în categoria de date cu caracter personal. Prin urmare, îl vom considera în totalitate parte a datelor cu caracter personal.

Colectăm aceste date automat prin utilizarea cookie-urilor și a Google Analytics atunci când accesezi website-ul nostru. Puteți citi mai multe despre el aici.

De Ce Colectăm Datele Tale

Cercetare și analiză. Putem prelucra datele tale de utilizare pentru a analiza utilizarea website-ului nostru și pentru a produce statistici privind fluxul de utilizatori ca să înțelegem mai bine interacțiunile cu website-ul nostru. Temeiul legal pentru această prelucrare îl reprezintă interesele noastre legitime, și anume monitorizarea, susținerea și îmbunătățirea site-ului nostru web și a afacerii în general, precum și auditarea relațiilor noastre cu terții, calcularea plăților datorate și detectarea fraudelor.

Distribuirea Datelor către Terți

Nu vom împărtăși în niciun caz datele tale cu caracter personal cu niciun terț, cu excepția cazului în care o astfel de dezvăluire este necesară pentru respectarea unei obligații legale la care suntem supuși sau pentru a îți proteja interesele vitale sau interesele vitale ale altei persoane fizice. De asemenea, putem dezvălui datele tale cu caracter personal atunci când o astfel de dezvăluire este necesară pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea pretențiilor legale, fie în cadrul unei proceduri judiciare, fie într-o procedură administrativă sau extrajudiciară.

Cu toate acestea, este posibil să împărtășim date non-personale cu partenerii noștri de afaceri din motive tehnice și financiare, deoarece este posibil să avem nevoie de ele pentru a calcula plățile, a detecta frauda sau problemele de securitate/tehnice.

Transferul de Date

Deoarece ne aflăm în Suedia, dacă ne vizitezi din afara Europei, informațiile tale ajung la noi. Indiferent dacă eși sau nu rezident al Spațiului Economic European (SEE), vom lua măsurile adecvate pentru a ne asigura că datele tale cu caracter personal primesc un nivel adecvat de protecție la transferul lor în afara SEE.

Perioada de Păstrare a Datelor

Reținem datele pe care le-am colectat atât timp cât este necesar pentru a îndeplini interesul legitim care ne-a condus la colectarea acestora sau până când ne soliciți să le ștergem. Deoarece colectăm date numai utilizând Google Analytics, folosim în general setările implicite ale acestora, care vor păstra datele tale de utilizare timp de 24 de luni de la data colectării.

Datele Tale, Drepturile Tale

Drepturile tale generale sunt:

(a) dreptul de acces – poți solicita copii ale datelor tale personale;

(b) dreptul la rectificare – ne poți solicita să rectificăm datele cu caracter personal inexacte și să completăm datele cu caracter personal incomplete;

(c) dreptul la ștergere – ne poți cere să îți ștergem datele personale;

(d) dreptul de a restricționa prelucrarea – ne poți cere să restricționăm prelucrarea datelor tale cu caracter personal;

(e) dreptul de a te opune prelucrării – te poți opune prelucrării datelor tale cu caracter personal;

(f) dreptul la portabilitatea datelor – poți cere să transferăm datele tale personale către o altă organizație sau către tine;

(g) dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere - poți depune o plângere cu privire la prelucrarea de către noi a datelor tale cu caracter personal; și

(h) dreptul de a retrage consimțământul - în măsura în care temeiul legal al prelucrării datelor tale cu caracter personal este consimțământul, îți poți retrage acel consimțământ.

Ia legătura cu noi

Acest website este deținut și operat de Leadstar Media AB, o companie înregistrată în Suedia sub numărul de înregistrare 556913-7622, ​​iar sediul nostru social este la Hälsingegatan 49, 113 31 Stockholm.

Dacă ai solicitări cu privire la datele tale cu caracter personal, la care nu ai primit răspuns din această Politică de Confidențialitate, inclusiv solicitări de a elimina, șterge, actualiza, modifica sau transfera datele cu caracter personal, nu ezita să contactezi DPO-ul nostru la privacy@leadstarmedia.com.