Case de Pariuri cu Retragere Rapidă

Cele mai Rapide Retrageri la Pariuri Online

18+ | Pariază Responsabil | Se Aplică T&C
Casele de Pariuri cu Cele mai Rapide Retrageri
Operator prosAndCons
Unibet
Retragere card: 1-3 zile
Retragere transfer bancar: 2-5 zile
Cele mai rapide retrageri pe card
Oferă puține opțiuni de retragere
Pariu fără risc 500 Lei
+300 Rotiri Gratuite
+Pariuri Gratuite 50 Lei
Betano
Retragere card: 2-3 zile
Retragere transfer bancar: 2-3 zile
Limite maxime generoase pentru retrageri
Durată foarte fixă, rareori mai scurtă de 48 ore
100% până la 500 Lei
eFortuna
Retragere card: 2-3 zile
Retragere transfer bancar: 1-10 zile
Limite minime mai mici decât competitorii
Limite maxime mai mici decât competitorii
150 lei Puncte Loialitate
+ 50 lei fără depunere
888sport
Retragere card: 3-5 zile
Retragere transfer bancar: 3-7 zile
Limite minime și maxime generoase
Durată retrageri peste media competitorilor
100% până la 600 Lei
+60 Rotiri Gratuite
NetBet
Retragere card: 2-3 zile
Retragere transfer bancar: 2-10 zile
Procesare rapidă
În unele cazuri durata poate fi peste medie
Free Bet de 500 Lei
Superbet
Retragere card: 1-6 zile
Retragere transfer bancar: 3-5 zile
Limite minime foarte mici
Durată variabilă pentru retrageri
Casa Pariurilor
Retragere card: 1-3 zile
Retragere transfer bancar: 2-5 zile
Retrageri foarte rapide prin transfer bancar
Retragerile prin card durează peste media competitorilor
Betfair
Retragere card: 2-5 zile
Retragere transfer bancar: 2-5 zile
Procesare foarte rapidă uneori
În unele cazuri durata poate fi peste medie

Ce Influențează Viteza Retragerii pe Site-urile de Pariuri?

Metoda de plată

Aproape fiecare metodă de retragere va avea o durată diferită, fie că e vorba de card, transfer bancar, portofele electronice, sau o altă opțiune. Banii trec prin intermediari diferiți, deci tranzacțiile vor fi procesate diferit.

Timpul de procesare al casei de pariuri

Acesta este practic primul punct din care pornește operațiunea de virare a banilor, iar de regulă, este cel mai rapid. Majoritatea caselor de pariuri procesează plățile în mai puțin de 24 de ore.

Băncile implicate în tranzacție

Pentru metodele de plată pentru care se aplică acest pas tranzacțional, este importantă atât banca la care ai tu deschis cont, cât și banca operatorului de pariuri. Băncile pot avea standarde diferite de procesare, deci din nou, diferențe în funcție de opțiune.

Suma

Un caz mai rar întâlnit dar nu imposibil, în unele situații, valoarea retragerii poate adăuga timp suplimentar retragerii, în special pentru sumele mai mari.

Întrebări Frecvente despre Retrageri la Pariuri

⏱️ Cât durează o retragere la pariuri online?

Depinde de metoda de plată pe care o folosești. O retragere poate dura oricât, de la câteva ore, până la peste 1 săptămână.

Prezentăm mai jos durata pentru cele mai populare metode de plată:

Durata tranzacției e influențată de metoda de plată pe care o alegi, de timpul de procesare al operatorului de pariuri, de băncile între care se produce transferul, și uneori, de suma retrasă.

💳 Care este cea mai bună metodă de plată pentru retrageri rapide?

Răspunsul la această întrebare e mai nuanțat, pentru că în general, vei fi interesat și să ai acces rapid la acei bani (să-i poți transforma în cash), să nu plătești taxe prea mari, procesul să fie ușor - să nu trebuiască să transferi banii din nou, și alte considerente.

Strict ca viteză, cea mai bună opțiune pentru pariuri online sunt portofelele electronice Skrill și Neteller. Banii îți intră în cont în maxim 24 de ore. Per total însă, recomandăm mai degrabă cardul bancar, mai ales dacă nu ai experiență cu portofelele electronice, și dacă pariezi la un operator care procesează rapid plățile prin card.

✅ Care sunt avantajele retragerilor rapide?

După cum sugerează și numele, viteza tranzacțiilor este principalul avantaj. Cu toții ne bucurăm să vedem că ne intră banii cât mai repede în cont, deci o casă de pariuri care se ocupă repede de plăți îți oferă un avantaj enorm.

❓ Ce afectează durata unei retrageri la pariuri?

Sunt mai mulți factori care influențează acest proces, iar casa de pariuri e de regulă cea mai rapidă parte implicată în tranzacție. Timpul total e afectat de metoda de plată pe care o alegi, de cât de repede procesează casa de pariuri cererea, de băncile sau intermediarii implicați în tranzacție, și uneori, chiar și cât de mare e suma pe care vrei să o retragi.

🥇 Care este casa de pariuri cu cele mai rapide retrageri?

E destul de dificil să facem o medie per total pentru toate metodele de plată, așa că pentru aceste recomandări, luăm în calcul în special opțiunile unde sunt variații mai mari: cardul și transferul bancar.

Portofelele electronice și celelalte metode de plată au timp de procesare destul de standard.

Pentru retrageri prin card bancar, Unibet și Betano au de regulă cea mai rapidă procesare. Dacă ai cont la Raiffeisen Bank, poți primi banii pe card de la Unibet în aceeași zi.

Pentru retrageri prin transfer bancar, Casa Pariurilor și Betfair sunt opțiunile cele mai rapide.

💰 Contează pentru durata tranzacției cât de mare e suma pe care o retrag?

În unele cazuri da. Ca regulă generală, cu cât este mai mare suma din tranzacție, cu atât crește probabilitatea unei întârzieri. Fie datorită procesării operatorului, fie din cauza verificărilor suplimentare din partea băncilor, sumele mai mari pot ajunge mai greu în contul tău, dar aceste cazuri sunt destul de rare.

💸 Plătesc taxe în plus pentru retrageri mai rapide?

Există taxe standard pe care le plătești pentru aproape fiecare metodă de plată. Aceste taxe sunt neschimbate chiar dacă o casă de pariuri poate îți oferă retrageri mai rapide decât competitorii prin anumite opțiuni de plată. Dar în general, pentru metodele cu retrageri mai rapide (de exemplu portofelele electronice) vei plăti taxe mai mari.

⏳ Sunt rapide retragerile la Unibet?

Din testele și experiența noastră, Unibet oferă cele mai rapide retrageri prin card bancar (1-3 zile), ai șansa să primești banii chiar în aceeași zi dacă ai cont deschis la Raiffeisen Bank. Retragerile prin transfer bancar sunt de asemenea printre cele mai rapide de pe piață (2-5 zile).

Casele de Pariuri Online cu Retrageri Rapide

Mulți jucători doresc acces cât mai rapid la câștigurile din contul lor de pariuri, dar retragerile de bani la pariuri online pot dura câteva ore, câteva zile, sau chiar peste o săptămână în unele cazuri.

Viteza retragerilor depinde de casa de pariuri, metoda de retragere aleasă, sau chiar de fiecare bancă. Pe această pagină te vom ajuta să navighezi cele mai bune opțiuni pentru retrageri rapide.

Unibet retragere
 1. Unibet → Cele mai rapide retrageri pe card
 2. Betano → Excelează la toate metodele de plată
 3. NetBet → Plăți de încredere, totdeauna
 4. Fortuna → Limite minime flexibile pentru retrageri
 5. Betfair → Procesare în timp record
 6. Sportingbet → Limite minime flexibile pentru retrageri
 7. 888sport → Limite minime și maxime generoase
 8. Superbet → Cele mai mici limite pentru retrageri
 9. Casa Pariurilor → Retrageri rapide prin transfer bancar

Cele Mai Bune Case de Pariuri cu Retragere Rapidă

După cum se vede și din lista de mai sus, sunt câteva case de pariuri în România care excelează la acest capitol, și partea cea mai bună e că nu plătești nimic în plus pentru această viteză.

Este pur și simplu un avantaj dobândit prin procesarea foarte rapidă a cererilor și colaborărilor foarte bune cu băncile și intermediarii tranzacțiilor.

Top Site-uri de Pariuri cu Retrageri Rapide

Unibet

Cele mai rapide retrageri pe card

Cu excepția cardului și al transferului bancar, majoritatea metodelor de plată au tranzacții cu durată destul de standard. De aceea, pentru clasamentul acestei pagini am considerat cardul și transferul ca factori principali - sunt opțiunile de plată a căror durată de tranzacționare fluctuează cel mai mult.

Unibet stă foarte bine la ambele capitole, îndeosebi la retrageri prin card bancar, care în unele cazuri pot dura mai puțin decât oricare altă metodă.

Procesarea plăților se face întotdeauna foarte rapid la Unibet, iar dacă ai cont la Raiffeisen Bank, poți primi banii chiar în aceeași zi (lucrătoare) - uneori în câteva ore, pentru că Unibet lucrează cu EarthPort (cont tot la Raiffeisen) pentru tranzacții.

SCOR UNIBET

OFERTĂ BONUS★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★8/10
OPȚIUNI DE PARIERE★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★10/10
EXPERIENȚĂ MOBILĂ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★9/10
METEODE DE PLATĂ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★9/10
EXPERIENȚA DE PARIERE★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★8/10
ASISTENȚĂ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★9/10
REZUMAT★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★9/10

Betano

Opțiune excelentă pentru orice metodă de plată

Alături de Unibet, Betano este probabil casa de pariuri care procesează cel mai rapid plățile. Acest lucru înseamnă că operatorul de pariuri își face foarte rapid partea din operațiunea de transferare a banilor în contul tău. Durata tranzacției e afectată, mai mult decât în oricare alt caz, de părțile terțe și băncile implicate.

Betano este, per total, o casă foarte bună pentru retrageri, cu numeroase opțiuni disponibile și durată de tranzacționare sub media competitorilor.

Operatorul de pariuri excelează, de asemenea, și la retrageri prin transfer bancar, care în multe părți au o durată foarte variabilă. La Betano primești banii în contul tău în maxim 3 zile prin transfer bancar, maxim 3 zile prin card (de obicei sub 2 zile), și în mai puțin de 24 ore prin portofele electronice.

SCOR BETANO

OFERTĂ BONUS★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★8/10
OPȚIUNI DE PARIERE★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★9/10
EXPERIENȚĂ MOBILĂ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★9/10
METEODE DE PLATĂ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★10/10
EXPERIENȚA DE PARIERE★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★8/10
ASISTENȚĂ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★10/10
REZUMAT★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★9/10

NetBet

Plăți de încredere, totdeauna

Ce am apreciat întotdeauna la NetBet este faptul că sunt întotdeauna consecvenți în ceea ce oferă, iar la capitolul retrageri, aceasta este una dintre cele mai importante calități.

Retragerile sunt aprobate în maxim 24 de ore de către NetBet, iar banii îți intră efectiv în cont în încă 1-2 zile (deci 2-3 în total), în funcție de bancă.

Transferul bancar poate fi puțin variabil, avem colegi care au primit banii în 3-4 zile, dar te poți aștepta chiar și până la 10 zile lucrătoare.

NetBet excelează îndeosebi la numărul opțiunilor de depunere și retragere, probabil cele mai multe variante dintre operatorii din România.

SCOR NETBET

OFERTĂ BONUS★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★8/10
OPȚIUNI DE PARIERE★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★9/10
EXPERIENȚĂ MOBILĂ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★8/10
METEODE DE PLATĂ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★9/10
EXPERIENȚA DE PARIERE★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★8/10
ASISTENȚĂ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★8/10
REZUMAT★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★8/10
Trei recomandări bune pentru plăți în general
Adrian

Adrian

Am ales aceste recomandări de top nu doar datorită faptului că excelează în privința unor metode de plată specifice, dar și pentru că sunt opțiuni foarte bune per total, care onorează plățile către jucători. Unibet, Betano, și NetBet sunt peste media competitorilor când vine vorba de retrageri rapide.

Metode de Plată pentru Retrageri Rapide la Pariuri

După cum menționam mai sus, un factor esențial pentru durata unei retrageri de bani la pariuri online este alegerea metodei de plată.

În România avem câteva grupe mari de opțiuni de plată care sunt populare în rândul jucătorilor la pariuri.

Cardul Bancar

Cele mai rapide retrageri la pariuri online

⏱️ Durată retrageri: 1-5 zile.

O metodă de plată pe care o vei întâlni la toate casele de pariuri, atât pentru depuneri cât și pentru retrageri, cardul bancar este probabil opțiunea pe care o recomandăm cel mai mult, în special pentru începători. Cam toți operatorii de pariuri acceptă carduri Visa, Mastercard, și Visa Electron.

Cardul e foarte ușor de folosit pentru pariuri online, la fel ca pentru oricare altă tranzacție online. Procesul este simplu atât pentru depuneri, cât și pentru retrageri.

Retragerile pot dura de la câteva ore, până la 5 zile în unele cazuri, dar în medie te poți aștepta la 2-3 zile.

Portofele Electronice și Carduri Preplătite

Retragere bani pariuri online

⏱️ Durată retrageri: sub 24 ore.

Portofelele electronice sunt, în medie, cea mai rapidă metodă de retragere. Viteza este practic unul din avantajele oferite de aceste conturi intermediare.

Grupăm mai multe opțiuni în această secțiune pentru că durata va fi aproximativ la fel pentru toate: Skrill, Neteller, iar în unele cazuri, poți retrage și prin Paysafecard.

În majoritatea cazurilor, această metodă de retragere este mai rapidă pentru că există deja o relație de colaborare stabilită între compania care deține portofelul electronic și casa de pariuri. Un dezavantaj este că banii respectivi vor fi în contul tău pentru portofelul electronic, deci va trebui să îi transferi dacă vrei să îi folosești prin altă metodă de plată/cash, sau dacă nu ai card emis de portofelul electronic.

Chiar dacă taxele sunt per total mai mari, mulți punteri preferă portofelele electronice sau cardurile preplătite datorită vitezei tranzacțiilor, simplității procesului, și a siguranței întregului proces - datele tale bancare rămân confidențiale.

Transfer Bancar

Retrageri rapide pariuri

⏱️ Durată retrageri: 1-10(+) zile.

Chiar dacă este o metodă de depunere și retragere foarte sigură, mulțumită tranzacției foarte directe care se petrece între tine și casa de pariuri, transferul bancar este în medie, metoda de retragere cu durata cea mai lungă.

Timpul necesar pentru o retragere este foarte variabil, și poate dura oricât între 1 și 10 zile, uneori chiar mai mult de 10 zile. Am întâlnit multe cazuri diferite, chiar și la același operator și aceeași bancă, dar o medie mai precisă la care să te aștepți pentru retrageri prin transfer bancar ar fi între 4-7 zile lucrătoare.

Totuși, sunt destule case de pariuri care onorează foarte rapid plățile și prin transfer bancar. Dintre recomandările de mai sus, amintim îndeosebi Betano, Unibet, Sportingbet, și Casa Pariurilor.

Descoperă mai multe despre Transfer Bancar pentru Pariuri →

Recomandare
Adrian

Adrian

Indiferent de metoda de plată aleasă, completează procesul de verificare al contului tău de pariuri din timp. Pentru unele opțiuni ți se pot cere documente suplimentare până să poți face depuneri sau retrageri.

Cum Evaluăm Casele de Pariuri cu Retrageri Rapide

După cum ai observat până acum, există mai mulți factori care influențează viteaza unei retrageri. Chiar dacă o casă de pariuri procesează foarte rapid o tranzacție, poate nu are colaborări la fel de rapide cu băncile sau intermediarii implicați în operațiune.

Durata totală a retragerii ține de un echilibru bun între toate elementele pe care le-am discutat pe această pagină.

Pentru întocmirea clasamentului de pe această pagină, am luat în calcul următorii factori care influențează viteza tranzacției.

💳 Retragere Card Bancar

Cardul bancar este una dintre metodele de depunere și retragere preferate de jucătorii la pariuri online în România. Totodată, este și o opțiune cu o durată variabilă pentru tranzacții, deci un factor ideal pentru acest clasament.

🏦 Retragere Transfer Bancar

Alături de cardul bancar, retragerile prin transfer bancar fluctuează cel mai mult când vine vorba de durată. De fapt, transferul bancar fluctuează mai mult decât oricare altă metodă de plată. Pentru că portofelele electronice au un timp standard pentru tranzacții, singurele diferențe în privința vitezei retragerilor se pot observa la card bancar și transfer bancar.

⌛ Procesarea Retragerii de către Casa de Pariuri

Nu e tocmai corect să asumăm că operatorul de pariuri e complet responsabil pentru durata tranzacției, pentru că de multe ori, partea care ține de casa de pariuri se desfășoară cel mai repede și e doar o fracțiune din timpul total. Cu toate acestea, pot exista diferențe între operatori, unii procesează cererile mai repede, alții mai încet.

💰 Timp în Plus pentru Sumele mai Mari

Am ținut cont și de puținele cazuri în care am descoperit fie de la cunoscuți, fie prin experiența proprie, că pot exista întârzieri la unele case de pariuri pentru retrageri cu valoare peste medie.

✋ Limite Minime și Maxime de Retragere

Întotdeauna am considerat că este important ca utilizatorul să aibă libertate cât mai mare. Cu cât limitele minime sunt mai mici iar limitele maxime sunt mai mari pentru retrageri, cu atât ai mai multă libertate să retragi ce sumă dorești.

Notă: Acest factor nu afectează viteza propriu-zisă, deci este luat în calcul mai mult pentru a departaja opțiunile foarte apropiate.

💸 Varietatea Metodelor de Retragere

Jucătorii pot avea preferințe diferite când vine vorba de opțiuni de depunere și retragere, deci cu cât ai mai multe variante din care să alegi, cu atât e mai bine.

Notă: Acest factor nu afectează viteza propriu-zisă, deci este luat în calcul mai mult pentru a departaja opțiunile foarte apropiate.

Cum Retragi Bani la Pariuri

Procesul de retragere la pariuri se face aproape la fel de simplu ca procesul de depunere.

Mai jos îți vom prezenta acest proces în câțiva pași simpli pe care îi poți adapta la majoritatea caselor de pariuri:

  Sportingbet retrageri
  1. Accesează site-ul de pariuri și mergi fie la secțiunea Depunere/Depozit/Casierie, fie la contul tău de utilizator.
  2. Click pe opțiunea de Retragere.
  3. Alege metoda de plată pe care o preferi.
  4. Introduci suma pe care vrei să o retragi și detaliile contului.
  5. Suma este creditată în contul tău. Durata tranzacției depinde de metoda aleasă.
  Retrageri rapide la pariuri în 2023
  Adrian

  Adrian

  Poate fi dificil să alegi între atâtea opțiuni de top, dar viteza tranzacțiilor este cu siguranță un factor foarte important. Putem observa tot mai multe îmbunătățiri pentru tranzacțiile online în România - procesul este mai sigur și mai rapid, iar aceste avantaje se simt tot mai mult și în cazul pariurilor online. Viitorul retragerilor cât mai rapide la pariuri este foarte promițător.