Casa Pariurilor recenzie:

Casa Pariurilor

100% până la 200 Lei

Casa Pariurilor prezentare generală

Adrian

Adrian

Casa Pariurilor este unul dintre cei mai apreciați operatori de jocuri de noroc din România, și probabil cea mai populară casă de pariuri offline. În ultimii ani, migrația jucătorilor online a însemnat că și brandul Casa Pariurilor a evoluat și a devenit una dintre puținele opțiuni care concurează cu adevărat cu marile branduri globale.

Casa Pariurilor scor

 • Ofertă bună de cote
 • Live streaming
 • Asistența (live chat) lasă de dorit
 • Probleme repetate la retrageri
Ofertă bonus
8/10
Opțiuni de pariere
9/10
Experiență mobilă
8/10
Meteode de plată
8/10
Experiența de pariere
8/10
Asistență
7/10
Rezumat
8/10
Casa Pariurilor pe scurt
Website casapariurilor.ro
Tipuri de JocuriPariuri Sportive, Casino, Loto
Metode de platăVisa, Visa Electron, Mastercard, Skrill, Transfer Bancar, Paysafecard
Metode de retragereVisa, Visa Electron, Mastercard, Skrill, Transfer Bancar
Opțiuni de parierePariuri live, cash out, bet builder
Jocuri cazinouCazinou Live, Sloturi, Jackpoturi, Blackjack, Ruletă, Poker, alte Jocuri de Cărți de Masă
Furnizor cazinouNetEnt, Greentube, Habanero, Apollo și alții
AplicațiiiOS, Android
Asistențăemail, live chat
ProprietarHattrick-PSK d.o.o.
Fondat în2012
SediuZagreb

CASA PARIURILOR RECENZIE

Sponsor al Ligii 1 și Ligii 2 de fotbal din România, Casa Pariurilor este unul dintre cei mai mari operatori de pariuri din România. Cu numeroase case de pariuri (peste 740) disponibile în toată țara, brandul Casa Pariurilor este unul dintre cele mai consacrate de pe piață.

Alege Casa Pariurilor pentru:

 • Oferta bună de cote
 • O experiență combinată între offline și online

La Pariurisport.com, evaluăm cele mai bune case de pariuri online. Din acest punct de vedere, Casa Pariurilor este un operator relativ tânăr pe piața virtuală din România, website-ul fiind activ din anul 2015.

Până la începutul anului 2016, când au început să se elibereze primele licențe ONJN, pariurile online în România erau încă înconjurate de incertitudine.

Datorită numelui și probabil a numeroaselor locații din întreaga țară, mulți punteri au impresia că brandul Casa Pariurilor este românesc. Acest operator, Hattrick-PSK, a lansat primele produse (psk.hr) pe piața din Croația, unde își are și sediul.

Casa Pariurilor oferă cote excelente la evenimentele sportive importante.

Cotele și varietatea pariurilor sunt foarte bune la Casa Pariurilor, oferind peste 10.000 de evenimente din toate competițiile. Platforma online pune la dispoziție pariuri de top atât pentru sporturi și sporturi virtuale, cât și o varietate mare de jocuri de cazinou

Bonusul de bun venit de la Casa Pariurilor este de 100% până la 200 Lei, deci considerabil mai mic decât majoritatea operatorilor mari de pe piață, dar cu condiții de rulaj mai ușor de îndeplinit (fără restricție pe cotă), ceea ce pentru unii punteri va fi un avantaj.

Casa Pariurilor bonus de bun venit

Oferta de bun venit de la Casa Pariurilor.

În afară de oferta de bun venit, Casa Pariurilor mai oferă freebet-uri ocazionale și cote mărite. Nu e tocmai cea mai bogată ofertă de pe piață, dar condițiile de rulaj sunt de regulă mult mai ușor de îndeplinit comparativ cu termenii altor operatori.

Prețurile sunt competitive și concurează cu cei mai operatori de pe piață.

Fiecare casă de pariuri online va avea avantaje și dezavantaje, în funcție de fiecare jucător. Condiții de rulaj mai simple pot însemna că un anumit bonus e mai potrivit pentru punteri începători, sau pentru jucători care pur și simplu vor să testeze o platformă rapid, fără să fie nevoie să petreacă săptămâni sau să fie restricționați la cote până să profite de câștigurile de pe bonusuri. Pe de altă parte, o sumă mai mare îți poate oferi mai multe oportunități să testezi platforma, din nou, avantaje și dezavantaje, după caz.

Caută altă casă de pariuri dacă nu îți place:

 • Să ai probleme la retrageri (în special retrageri mai mari).

Problema principală cu care se confruntă Casa Pariurilor este că nu excelează la nimic în comparație cu alți competitori.

Site-ul are un aspect învechit și plictisitor, iar anumite secțiuni sunt chiar greu de găsit. Și chiar dacă brandul Hattrick-PSK are ceva experiență în domeniul online, e destul de evident că în România, accentul a picat până acum pe locațiile fizice. Dar chiar și înaintea pandemiei, trendul se îndrepta către pariurile online, capitol la care Casa Pariurilor a rămas în urma altor branduri consacrate precum Unibet, Betfair, 888Sport și alții.

Un alt punct pentru care am depunctat Casa Pariurilor este asistența pentru clienți. Oferă live chat, dar e un live chat aproape robotic. Răspunsurile care le primești sunt foarte standard, ceea ce înseamnă că e mai degrabă o integrare de chatbot decât asistență propriu-zisă.

Poate cel mai îngrijorător capitol la care am decis să depunctăm Casa Pariurilor ține de numărul de reclamații. Întotdeauna vor exista reclamații și diferite probleme la depuneri sau retrageri într-un domeniu relativ complex. Uneori aceste probleme țin de eroarea utilizatorului, alteori țin de operator, dar e datoria noastră să semnalăm când numărul și natura reclamațiilor sunt ieșite din comun.

Fără niște schimbări majore la experiența online și poate chiar niște acțiuni de îmbunătățire a încrederii în brand, Casa Pariurilor își va pierde în următorii ani locul fruntaș pe care îl ocupă acum pe piața din România. Mulți competitori oferă deja produse mai bune care apelează nu doar la nostalgici, ci și la generațiile noi de jucători.

CASA PARIURILOR BONUS DE BUN VENIT

100% până la 200 Lei

Fie că e vorba de pariuri sportive, sporturi virtuale, sau de jocuri de cazinou, Casa Pariurilor te întâmpină la crearea contului cu un bonus de 100% din prima depunere până la 200 Lei.

Această ofertă de bun venit e una din cele mai bune pentru jucătorii noi pentru că are condiții de rulaj foarte simple - bonusul rezultat din prima depunere trebuie pariat în întregime înainte să poată fi retras.

Rulajul are termen de 30 de zile, timp după care bonusul e dezactivat automat dacă nu e folosit.

Încasează bonusul de bun venit de la Casa Pariurilor

100% până la 200 Lei

Cum să revendici bonusul de bun venit de la Casa Pariurilor:

 1. Click pe oricare dintre cele 2 butoane cu “ÎNCASEAZĂ”
 2. Îți faci un cont la Casa Pariurilor
 3. Faci prima ta depunere (minim 20 Lei)
 4. Primești bonusul de 100%

Termeni și condiții pentru bonusul de bun venit de la Casa Pariurilor

 • Aplicabil doar jucătorilor noi.
 • Bonusul se acordă o singură dată pentru fiecare jucător nou.
 • Bonusul se acordă în maxim 48 de ore de la primul depozit.
 • Bonusul trebuie pariat în întregime pe unul sau mai multe evenimente pentru a îndeplini condițiile de rulaj (1x).
 • Termenul de valabilitate al bonusului este de 30 de zile. Bonusul este dezactivat automat dacă nu este folosit în această perioadă.

Pentru Termeni și Condiții complete, accesează site-ul Casa Pariurilor.

CASA PARIURILOR FAQ

🤑 Există bonus de bun venit la Casa Pariurilor?

Da! Primești 100% până la 200 lei. Chiar dacă alți operatori oferă bonusuri mult mai mari, bonusul de bun venit de la Casa Pariurilor are condiții de rulaj foarte simple, deci poate fi foarte avantajos pentru unii jucători. Citește mai jos și despre alte bonusuri și oferte.

💰 Casa Pariurilor oferă promoții pentru clienții existenți?

Da, îndeosebi freebet-uri și cote îmbunătățite. Promoțiile nu sunt capitolul la care excelează Casa Pariurilor, dar te poți aștepta la promoții ocazionale.

💬 Dispune de live chat departamentul de relații cu clienții Casa Pariurilor?

Live chat-ul oferit de Casa Pariurilor e… am putea spune controversat. Pe de o parte e un plus că îl oferă, sunt mulți operatori de top care nu au live chat. Dar pe de altă parte, răspunsurile pe care le primești sunt destul de robotice, deci să zicem că e util, dar depinde de complexitatea problemei pe care încerci să o rezolvi.

📲 Ce părere aveți despre aplicația Casa Pariurilor?

Nu e cea mai avansată de pe piață, dar își face treaba. De regulă, ești încurajat și prin promoții să o folosești, așa că nu strică verifici dacă te poți încadra la vreun bonus înainte de folosire.

📈 Unde pot găsi promoții Casa Pariurilor?

Chiar aici! La secțiunea dedicată bonusurilor și ofertelor prezentăm cele mai recente promoții oferite de Casa Pariurilor. Poate fi dificil să le găsești pe site-ul Casa Pariurilor uneori, de obicei sunt afișate în slider-ul cu promoții din headerul fiecărei pagini. Îți recomandăm să citești cu atenție termenii și condițiile totdeauna.

CASA PARIURILOR METODE DE PLATĂ

Casa Pariurilor oferă o varietate de metode de depunere instantanee și gratuite, dintre care mai multe pot fi folosite și pentru retrageri.

Portofelele electronice sunt, în general, recomandate pentru tranzacții mai rapide, dar cardurile de debit sunt, de asemenea, o modalitate populară și perfect sigură de a adăuga fonduri în contul tău Casa Pariurilor.

După cum menționam anterior, Casa Pariurilor a pus întotdeauna accentul în primul rând pe locațiile fizice, așa că singurul loc în care vei fi scutit de taxa de 2% pentru depunere, e în agenții.

METODE DE PLATĂ CASA PARIURILOR ÎN ROMÂNIA


Depunere

 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard
 • Skrill
 • Transfer Bancar
 • Paysafecard


Retragere

 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard
 • Skrill
 • Transfer Bancar

Accesează site-ul Casa Pariurilor pentru detalii complete privind metodele de plată.

CASA PARIURILOR PARIURI ȘI PRODUSE

Casa Pariurilor are o selecție excelentă de opțiuni de pariuri sportive și cote, mai ales când vine vorba de fotbal, dar operatorul și-a diversificat oferta și pentru alte sporturi populare precum hochei pe gheață, tenis, baschet, handbal și multe altele.

Pe site-ul Casa Pariurilor, poți găsi o mare varietate de ligi, precum și turnee internaționale mai mari, plus mai multe evenimente de nișă (de exemplu alegeri prezidențiale). Există, de asemenea, o selecție bună de opțiuni de pariere speciale la secțiunea ”0-0 din partea casei”.

Pariuri live Casa Pariurilor

Ușor de navigat și de găsit cote și piețe, pariurile live Casa Pariurilor îți permit să te scufunzi în meci cu toate statisticile și cotele actualizate rapid.

Chiar dacă am depunctat Casa Pariurilor pentru aspect, în unele secțiuni tocmai acea simplitate e de apreciat. Îți permite să te concentrezi pe cote și pe bilet, îți creează aproape aceeași senzație cu o locație fizică.

Accesează Ghidul nostru de pariuri live pentru mai multe informații despre cele mai bune site-uri de pariuri live, și pentru a descoperi avantajele pariurilor în timp real.

La secțiunea LIVE din aplicația sau website-ul Casa Pariurilor, vei găsi un portal unde sunt listate toate evenimentele care au loc în prezent.

Casa Pariurilor nu oferă Cash Out

Majoritatea operatorilor de top oferă opțiunea de cash out online. Spre dezamăgirea noastră, Casa Pariurilor nu oferă această opțiune. Ar trebui ca această funcționalitate să fie un factor decisiv când alegi o casă de pariuri? Nu. Din nou, depinde de experiența pe care o cauți și strategia ta de pariere. Dar cu siguranță, e opțiune care e apreciată de mulți punteri.

CASA PARIURILOR APLICAȚIE MOBIL

Cererea de acces rapid la site-urile de pariuri a determinat liderii de pariuri să pună un accent foarte mare pe produsul lor mobil. Casa Pariurilor încearcă să prindă din urmă brandurile mari cu mai multă experiență la acest capitol, dar e foarte important că oferă o aplicație dedicată atât pentru iOS cât și Android.

Casa Pariurilor aplicatie

Casa Pariurilor în App Store.

Website-ul Casa Pariurilor este optimizat și pentru telefoane mobile, dar pentru o experiență mai bună, îți recomandăm să descarci aplicația corespunzătoare dacă ești interesat să pariezi pe mobil.

Vei observa că totul este puțin mai rapid și mai optimizat în aplicația Casa Pariurilor, dar browserul e de asemenea suficient de bine optimizat încât să ai o experiență bună.

CASA PARIURILOR CASINO

Cazinoul Casa Pariurilor oferă numeroase jocuri, printre care cazinou live, sloturi, jackpoturi, blackjack, ruletă, poker, și alte jocuri de cărți de masă

Casa Pariurilor propune o experiență variată de jocuri de noroc.

Vei găsi jocuri clasice de la NetEnt, dar spre deosebire de alte cazinouri, brandul Hattrick-PSK are colaborări și cu Greentube, Habanero, Apollo, deci e posibil să ai o experiență mai variată decât în alte locuri.

Casa Pariurilor cazinou

Oferte generoasă de jocuri la cazinoul Casa Pariurilor.

Website-ul cazinoului este destul de tipic, cu pictograme mari de joc, facilitând găsirea jocurilor în selecția largă disponibilă. Spre deosebire de secțiunea sportivă, aici e mult mai ușor să găsești promoțiile oferite de Casa Pariurilor.

Casa Pariurilor Live Casino

Casa Pariurilor oferă, de asemenea, un cazinou live, unde există oportunități excelente de pariuri pentru cei care doresc să experimenteze adevărata emoție a cazinoului din confortul propriilor case.

Te bucuri de un joc de cazinou interactiv fără a ieși din casă.

Poți să alegi între jocuri de ruletă, blackjack și baccarat cu dealeri reali, profesioniști.

Bonus de Bun Venit la Cazinoul Casa Pariurilor

100% până la 500 Lei

Casa Pariurilor oferă un bonus de 500 Lei tuturor clienților noi.

Casa Pariurilor Promo Casino

Promoțiile sunt ușor de găsit la secțiunea ”Casino”.

Încasează bonusul de bun venit de la Casa Pariurilor

100% până la 500 Lei

Pentru a revendica oferta de bun venit, urmează acești pași:

 1. Click pe oricare dintre cele 2 butoane cu “ÎNCASEAZĂ”
 2. Îți faci un cont la Casa Pariurilor
 3. Faci prima ta depunere (minim 25 Lei)
 4. Primești bonusul de 100%

Termeni și condiții pentru Bonusul de Bun Venit de la Cazinoul Casa Pariurilor

 • Aplicabil doar jucătorilor noi.
 • Bonusul se acordă o singură dată pentru fiecare jucător nou.
 • Bonusul se acordă în maxim 48 de ore de la primul depozit.
 • Bonusul trebuie pariat în întregime pe unul sau mai multe evenimente pentru a îndeplini condițiile de rulaj (x30).
 • Termenul de valabilitate al bonusului este de 7 zile. Bonusul este dezactivat automat dacă nu este folosit în această perioadă.

Pentru Termeni și Condiții complete, accesează site-ul Casa Pariurilor.