Casa pariurilor live online
Articol

Casa Pariurilor Live » Totul despre oferta live

29 nov. 2022

Oferta de pariuri live este una dintre cele mai importante la oricare casă de pariuri. Să vedem cum stă Casa Pariurilor la acest capitol.

Adrian
Manager Website

Merită să joci la Casa Pariurilor live?

Pe scurt, da. Per total, aș zice că este o platformă bună, cu minusuri compensate de avantaje. Totuși, e vorba de o decizie foarte subiectivă, așa că te încurajez să citești acest articol cu atenție.

Îți voi prezenta mai jos părerea mea despre cele mai importante funcții ale pariurilor live la Casa Pariurilor, ca să poți lua o decizie cât mai informată.

Navigare rapidă:

OfertăTrackerStatisticiLivescoreCash out

Casa Pariurilor Live

Deschide cont și testează pariurile live

Cel mai important este să testezi pariurile live la Casa Pariurilor ca să îți poți face o idee dacă acoperă tot de ce ai nevoie.

Jucătorii noi beneficiază de o ofertă de bun venit peste medie la Casa Pariurilor, bonus de 100% până la 600 lei. Poți citi mai multe despre acest bonus în cadrul recenziei noastre pentru Casa Pariurilor.

Casa Pariurilor live ofertă

La acest capitol pot spune că s-au făcut progrese enorme față de oferta de acum câțiva ani. Găsești o varietate satisfăcătoare de sporturi pe care să pariezi - fotbal, baschet, tenis, volei, Esports, ciclism și altele, și ai la dispoziție majoritatea piețelor de interes.

Este cea mai bună ofertă de pariuri live de pe piață? - Nu. Găsești mai multe la Betano, Fortuna, sau Unibet.

Este suficient de bună pentru majoritatea jucătorilor? - Foarte probabil.

Cote Pariuri Live

Să nu uităm că la Casa Pariurilor ai printre cele mai bune cote de pe piață, în special la fotbal, pentru că payoutul este de 94,6%.

În plus, cotele bune sunt repartizate bine între primele ligi și ligile secunde, deci nu vei avea discrepanțe foarte mari dacă vrei să mai pariezi, de exemplu, și pe Liga 2 din când în când.

Probleme tehnice la Casa Pariurilor live

Casa pariurilor online live

Casa Pariurilor online live / sursă foto: casapariurilor.ro

Un aspect extrem de important, problemele tehnice sunt adesea un indicator pentru succesul sau eșecul unei platforme live.

Din fericire, până acum nu am avut probleme tehnice la casa pariurilor live online, nici pe site, nici în aplicație.

Transmisiuni în direct

Găsești live streaming la Casa Pariurilor, ceea ce este un plus mare. N-aș spune că oferta de evenimente în direct este cea mai bună din România, dar a devenit tot mai bună în ultimii ani.

La fel ca în cazul altor case de pariuri, va trebui să ai un cont activ pentru a putea urmări meciurile transmise.

Am observat că găsesc uneori la Casa Pariurilor streamuri pe care nu le găsesc în altă parte, dar pentru evenimente mai puțin importante, ce-i drept.

Tracker Meciuri Live

Trackerul în timp real este unul dintre preferatele mele pentru că îți oferă câteva informații suplimentare din când în când, atât în privința evenimentelor din teren, cât și o combinație cu statistici relevante precum, de exemplu în cazul fotbalului - lovituri de colț, cartonașe, goluri înscrise/sezon.

Această preferință este subiectivă, dar mini icoanele din dreptul anumitor acțiuni îmi plac de asemenea, te ajută să scanezi mai bine informația.

Live casa pariu

Tracker Casa Pariurilor live / sursă foto: casapariurilor.ro

Statistici live

Casa Pariurilor oferă statistici destul de bune, dar nu de nivelul celor externe pe care le găsești la Betano sau Unibet.

În orice caz, poți vedea statisticile de bază - cornere, atacuri periculoase, cartonașe, minute/atac, dar și rezultate comparate, clasament, și grafic cronologic.

Pariuri live pe mobil

Este la fel de ușor, poate chiar mai simplu să pariezi live pe mobil la Casa Pariurilor.

Nu am observat diferențe foarte mari între browser și aplicație, dar evident, dacă ai posibilitatea, îți recomand să încerci aplicația prima dată.

Casa pariurilor live oferta

Casa Pariurilor live pe mobil / sursă foto: casapariurilor.ro

Chat live cu alți jucători

O funcție subestimată de unii jucători, dar pe care personal, o apreciez, este cea de chat pe platforma live cu alți jucători. Sunt multe case de pariuri de top care nu oferă această funcție.

Știu unii dintre voi se gândesc acum că găsești doar caterincă în chat-urile de la pariuri live, dar cred că poți găsi și păreri utile. Evident că găsești multe frustrări vărsate de alți jucători, dar găsești și sugestii de bilete sau primești câte un pont util. Cred că un chat dă personalitate unei astfel de platforme, iar chat-ul de la Casa Pariurilor este printre cele mai active, dar da, uneori mai trebuie să filtrezi mesajele.

Livescore

Un alt avantaj la Casa Pariurilor este platforma proprie de live score, unde poți vedea mai multe detalii despre partide, cât și rezultate în timp real.

Pentru pariuri va trebui să oscilezi între cele două platforme, dar navigarea se face ușor.

📅 Calendar live

Tot în cadrul platformei de livescore vei găsi și un calendar pentru meciuri live. Din nou, un avantaj pentru pariurile live la Casa Pariurilor.

Poți vedea cu o precizie destul de bună ce meciuri vor fi live chiar și peste luni de zile.

Cash Out

Desigur nu lipsește nici opțiunea de cash out. Prin închiderea pariului îți poți asigura câștigul, sau, la nevoie, poți salva ceva din miză înainte să pierzi tot.

Poți folosi opțiunea cash out în momentul în care este afișată pe biletul tău.

Concluzie Casa Pariurilor live

Adrian
Adrian - Manager Website

Chiar dacă oferta ar putea fi mai bună, Casa Pariurilor compensează prin numeroase alte avantaje și oferă o platformă live decentă, care va ține mult de preferințele tale și de ce fel de pariuri îți place să plasezi.

Întrebări frecvente despre Casa Pariurilor live online

🤷 Cum joc la pariuri live la Casa Pariurilor?

Foarte simplu, cam la fel cum ai juca la oricare alte pariuri, trebuie doar să alegi secțiunea specifică de Live din meniu și să pariezi.

După cum sugerează și numele, aceste pariuri se întâmplă în timp real, deci cotele se modifică odată cu evenimentele din meci. Adrenalina e mai mare, dar nu strică să știi câteva informații elementare despre platformele live înainte de a paria.

De asemenea, nu strică să știi care sunt avantajele pariurilor live la Casa Pariurilor.

👍 Este bună Casa Pariurilor pentru pariuri live?

Per total, eu zic că da, dar alegerea platformei de pariuri live poate fi foarte subiectivă.

Vei găsi oferte de pariuri mai bune la alți competitori, dar Casa Pariurilor live oferă multe alte beneficii, deci va trebui să alegi ce este mai important pentru tine.

⚽ Pe ce sporturi pot paria live la Casa Pariurilor?

Majoritatea sporturilor importante sunt disponibile la secțiunea de pariuri live, dar evident, oferta va fi mai mică per total decât cea pentru pariuri pre-meci.

La Casa Pariurilor poți găsi, de obicei, pariuri live pe:

  • Fotbal
  • Baschet
  • Tenis
  • Volei
  • Esports
  • Ciclism
  • Tenis de masă
  • Snooker și altele
📺 Casa Pariurilor oferă transmisiuni în direct?

Da. Vei găsi transmisiuni pentru cele mai importante evenimente, dar și pentru unele competiții mai obscure.

Există competitori care oferă mai multe streamuri, dar cred că vei fi mulțumit și cu transmisiunile în direct de la Casa Pariurilor.