Ghidul complet despre Metode de Plată pentru Pariuri

Pe această pagină vom parcurge tot ce trebuie să știi despre opțiunile de depunere și retragere de la casele de pariuri.

Metode de Plată Pariuri

Casele de pariuri oferă în prezent numeroase opțiuni de plată, fiecare cu avantaje și dezavantaje.

În unele cazuri beneficiezi de retrageri mai rapide, în altele de comisioane mai mici sau limite de depunere și retragere mai generoase.

Alegerea metodei de depunere și retragere este unul dintre cei mai importanți factori din experiența ta de pariere, dar într-o oarecare măsură, depinde și de preferința fiecărui jucător.

retragere bani pariuri online

Pe această pagină ne-am propus să te ajutăm să faci alegerea optimă între carduri, portofele electronice, transferuri bancare, sau alte opțiuni de depunere și retragere.

Întrebări Frecvente Despre Metodele de Plată

🥇 Care este cea mai bună metodă de plată pe site-urile de pariuri?

Nu există un răspuns corect la această întrebare pentru că fiecare metodă are avantaje și dezavantaje, deci depinde de preferințele tale.

Dacă dorești o tranzacție cât mai simplă, atunci probabil cardul tău Visa, Visa Electron, Mastercard este o opțiune bună.

Dacă nu poți utiliza cardul, sau dacă dorești tranzacții mai rapide și nu te deranjează să păstrezi banii în format virtual, atunci portofelele electronice ar fi o opțiune foarte bună, de exemplu Skrill sau Neteller.

Pentru depuneri și retrageri cu limite mai mari, transferul bancar este cea mai bună metodă de plată.

În concluzie, cea mai bună metodă de plată poate fi oricare, depinde de jucător.

⏱️ Care este cea mai rapidă metodă de retragere pe site-urile de pariuri?

Pentru retrageri, majoritatea metodelor de plată vor fi diferite în ceea ce privește timpul de așteptare, sumele minime/maxime, sau chiar taxele.

Strict ca durată, operațiunile cele mai rapide se vor face prin portofelele electronice Skrill și Neteller, doar că, de regulă, vei fi taxat în plus, iar portofelul tău electronic va trebui legat la un card separat pentru a putea scoate efectiv banii respectivi.

O altă metodă preferată de mulți pariori este cardul de debit (Mastercard, Visa, Visa Electron). Tranzacția poate dura între 2 și 5 zile, ești avantajat dacă operatorul de pariuri are cont la aceeași bancă, timpul de așteptare va fi în medie 2-3 zile.

🔒 Care metodă de plată este cea mai sigură?

Dacă folosești un site de pariuri cu licență de operare în România, atunci orice metodă de plată ar trebui să fie sigură. Cu toate acestea, transferurile bancare sunt considerate cele mai sigure, dar sunt dezavantajate de durata tranzacției. De multe ori este un proces destul de lent și presupune deplasarea ta.

💳 Cum depun bani pe un site de pariuri?

Am ajuns într-un punct în care fiecare proces important se face foarte simplu și intuitiv, iar depunerile pe un site de pariuri sunt mai ușor de făcut ca niciodată.

După ce ai completat procesul de înscriere și verificare, vei putea accesa Casieria contului tău unde poți depune sau retrage bani, iar următorul pas e doar să selectezi metoda de plată pe care o preferi și să introduci detaliile cerute.

În România poți face depuneri prin transfer bancar online, portofele electronice, card bancar, și alte metode.

💸 Pot revendica oferta de înscriere cu orice metodă de plată?

Din păcate nu, datorită verificării obligatorii know your customer (KYC) pe care fiecare operator trebuie să o facă.

Casele de pariuri trebuie, conform legii, să se asigure că există persoane reale eligibile pentru pariuri în spatele fiecărui cont de utilizator.

În general, portofelele electronice (Skrill, Neteller) nu sunt permise ca metode de plată. Toți operatorii îți vor oferi termeni și condiții unde vor preciza acest lucru, așa că îți recomandăm să le citești cu atenție întotdeauna.

💰 Pot obține un bonus de bun venit când depun?

Cu siguranță. Poți beneficia de un bonus de bun venit atunci când efectuezi prima depunere pe un site de pariuri, trebuie doar să te asiguri că metoda de plată e acceptată pentru bonusul de bun venit. Deci de regulă, trebuie să eviți portofelele electronice.

Fiecare site de pariuri oferă un pachet de bun venit atractiv jucătorilor români. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci (aplicabil unor cazuri) este să te decizi ce fel de bonus vrei dacă operatorul oferă platforme de pariuri sportive, casino, și loto. De obicei, acestea vor fi pachete diferite. După ce ți-ai creat cont de utilizator și ai completat procesul de verificare, îți rămâne doar să efectuezi prima depunere, iar bonusul de bun venit va fi creditat automat în contul tău de pariuri.

🏧 Cum retrag bani de pe un site de pariuri?

Pentru a retrage bani de pe un site de pariuri, poți folosi adesea aceeași metodă pe care ai folosit-o pentru a face depunerea. Doar să ții cont că unele metode, cum ar fi portofelele electronice, nu îți permit o retragere efectivă decât dacă sunt legate la un card/cont bancar.

Poți, de asemenea, să utilizezi o metodă de retragere diferită de cea pentru depunere, multe site-uri de pariuri îți vor permite acest lucru.

Întotdeauna îți recomandăm să verifici atent metodele de retragere înainte de a face prima depunere.

⚖️ E legal să depun bani pe un site de pariuri?

Absolut. Depunerile și retragerile sunt complet legale, la fel ca și pariurile, atâta timp cât casa de pariuri are drept de operare în România.

Ar fi aproape imposibil să folosești un site de pariuri fără licență emisă de ONJN pentru că site-urile respective au domeniul web blocat.

Pe site-ul Pariurisport.com vei găsi doar case de pariuri legale pentru punterii români.

Fiecare metodă are avantajele sale

Adrian
Adrian - Manager Website

Pe această pagină îți vom prezenta toate informațiile de care ai nevoie pentru a cunoaște procesul de depunere și retragere la casele de pariuri.

La Pariurisport.com avem metode pe care le preferăm, dar nu ar fi corect să spunem că există o metodă mai bună decât celelalte pentru că adevărul e că fiecare vine cu avantaje și dezavantaje, deci alegerea va depinde într-un final de preferința fiecărui jucător.

Cele mai Bune Metode de Plată din România

 1. Card bancar - Cea mai simplă metodă, acceptată de toți operatorii
 2. Skrill - Portofel electronic cu depuneri instante
 3. Neteller - Portofel electronic cu depuneri instante (taxe mai mari decât Skrill)
 4. Paysafecard - Cartelă prepay cu depuneri instante
 5. Transfer bancar - Cea mai sigură metodă cu cele mai generoase limite

Casele de Pariuri cu Cele Mai Multe Metode de Plată

Unibet

Cele mai variate metode de plată

Unibet domină piața din România în ceea ce privește varietatea metodelor de plată, în special când vine vorba de depuneri.

De asemenea, Unibet oferă cele mai rapide retrageri prin cardul bancar, o metodă de plată foarte apreciată de punteri.


NetBet

Cele mai multe metode de plată

Din recenziile noastre reiese că NetBet oferă cele mai multe metode de plată din România.

Ne-a fost greu să decidem între NetBet și Unibet e pentru că metodele de plată oferite de Unibet sunt mai variate, în timp ce NetBet chiar dacă oferă mai multe opțiuni, majoritatea sunt alternative foarte apropiate celorlaltor portofele electronice sau cartele prepaid.

Card Bancar

depunere minima 10 lei

Cardurile bancare sunt cea mai întâlnită metodă de plată în rândul românilor.

Suntem obișnuiți să facem cumpărături online folosind un card, ca urmare și pentru pariuri online e foarte convenabil să folosim carduri.

Cele mai acceptate branduri sunt Visa, Visa Electron, și MasterCard.

Cardurile bancare pe scurt

 • Comision: 0-2%, de la caz la caz
 • Timp de procesare depuneri: instant
 • Timp de procesare retrageri: 2-5 zile
 • Depunere minimă/maximă: 20-40 Lei/5.000-180.000 Lei
 • Retragere minimă/maximă: 20-80 Lei/10.000-nelimitat

Avantaje

✔️ Depuneri instantanee

✔️ Disponibile pe toate site-urile de pariuri

✔️ Ușor de utilizat

✔️ Sigur

Dezavantaje

❌ Timpul de procesare mai mare pentru retrageri

❌ Unii operatori au limite maxime mici pentru retrageri

Cum Depui Bani la Pariuri cu un Card Bancar

Cardul bancar este foarte sigur și simplu de folosit. La Pariurisport.com, este metoda de plată preferată a multor colegi pentru că este sigură, rapidă, foarte ușor de utilizat, nu are restricții la bonusuri, și nu te lovești de taxe suplimentare.

Limitele de depunere/retragere sunt suficiente pentru majoritatea cazurilor, așa că este o opțiune de plată excelentă pentru jucătorii cu orice nivel de experiență.

Procesul este similar cu cel al unei achiziții online, detaliat mai jos:

 1. Alegi un site de pariuri recomandat pe Pariurisport.com și îți creezi un cont.
 2. Completezi procesul de verificare.
 3. Alegi Casieria contului tău și alegi cardul bancar ca metodă de plată.
 4. Alegi suma pe care vrei să o depui.
 5. Completezi datele cerute: numele, numărul cardului, data expirării și codul de securitate.
 6. Suma depusă va fi creditată imediat în contul tău.

Casă de Pariuri Recomandată pentru Card Bancar

Unibet

Cele mai rapide retrageri

Unibet oferă cele mai rapide retrageri prin card bancar, cu atât mai mult dacă ai cont la aceeași bancă (Raiffeisen Bank), poți primi banii în aceeași zi.

Timpul de așteptare pentru retrageri este în medie mai scurt decât la alți operatori, între 1-3 zile.


Betano

Plăți sigure și rapide

Ca să oferim încă un exemplu bun pentru depuneri și retrageri cu cardul bancar, i-am ales pe cei de la Betano.

Majoritatea tranzacțiilor sunt foarte rapide la Betano, i-am putea folosi ca exemplu pentru majoritatea metodelor de plată. Retragerile prin card durează de regulă 2-3 zile.

Skrill

depunere minima unibet

Skrill este un portofel electronic foarte apreciat de către punteri. Poți trimite și primi bani, și poți efectua plăți online.

Dintre portofelele electronice, Skrill este probabil opțiunea pe care o recomandăm cel mai frecvent.

Este o combinație a avantajelor oferite de celelalte portofele electronice - criptat foarte bine, deci foarte sigur, taxe mai mici și mai transparente.

Skrill pe scurt

 • Comision: 0-5%, de obicei 0%
 • Timp de procesare depuneri: instant
 • Timp de procesare retrageri: 24 ore
 • Depunere minimă/maximă: 20-70 Lei/5.000-100.000 Lei
 • Retragere minimă/maximă: 20-80 Lei/10.000-50.000 Lei

Avantaje

✔️ Depuneri instantanee

✔️ Ușor de utilizat

✔️ Sigur

✔️ Limite generoase la retrageri

Dezavantaje

❌ Taxe suplimentare

❌ Card intermediar (necesită card/cont bancar)

❌ Nu îl poți folosi pentru bonusuri de bun venit

Cum Depui Bani la Pariuri cu Skrill

Portofelele electronice sunt, în general, variante intermediare ale cardului și contului tău bancar, în sensul că va trebui să transferi banii în contul tău dacă vrei să îi transformi în cash. Dar dintre opțiunile de plată acceptate de casele de pariuri din România, Skrill este categoric cel mai bun portofel electronic, echivalentul PayPal dacă ar fi să facem o comparație.

Pentru a beneficia de această metodă de plată pentru pariuri, urmează pașii de mai jos:

Contul Skrill:

 1. Accesezi site-ul Skrill și te înregistrezi.
 2. Completezi datele solicitate.
 3. Selectezi să adaugi bani în contul tău la secțiunea Carduri și conturi bancare.
 4. Opțional: soliciți cardul (fizic) Skrill

Contul de pariuri:

 1. Alegi un site de pariuri care acceptă Skrill.
 2. La secțiunea cu metodele de depunere din contul tău de pariuri conectezi contul Skrill
 3. Introduci informațiile de conectare Skrill și suma dorită.

Casă de Pariuri Recomandată pentru Skrill

Betfair

Mai convenabil decât cardul

Nu prea sunt diferențe mari între operatori când vine vorba de depuneri sau retrageri prin Skrill, dar în unele cazuri ești avantajat de folosirea unui cont Skrill pentru că procesul de verificare ar fi mai lung pentru card bancar.

De aceea am ales Betfair ca opțiune bună pentru Skrill, chiar dacă limitele pentru depuneri și retrageri sunt puțin mai mari (70 Lei) decât la alte case de pariuri.

Neteller

betano depunere minima

Neteller este un furnizor global de servicii de plată online cu peste 23 de milioane de utilizatori în întreaga lume.

Printr-un cont Neteller, poți trimite și primi bani, efectua plăți online și, desigur, poți face depuneri pe site-urile de pariuri rapid și sigur.

Chiar dacă este o metodă de plată foarte populară, pentru jucătorii români nu o recomandăm foarte des pentru că te vei lovi de taxe mai mari și mai frecvente decât în cazul altor portofele electronice.

Neteller pe scurt

 • Comision: 0-2%, de la caz la caz
 • Timp de procesare depuneri: instant
 • Timp de procesare retrageri: instant-24 ore
 • Depunere minimă/maximă: 20-70 Lei/20.000-40.000 Lei
 • Retragere minimă/maximă: 20-80 Lei/20.000-40.000 Lei

Avantaje

✔️ Depuneri instantanee

✔️ Ușor de utilizat

✔️ Sigur

✔️ Retrageri rapide

Dezavantaje

❌ Taxe suplimentare

❌ Card intermediar (necesită card/cont bancar)

❌ Nu toți operatorii îl oferă

❌ Nu îl poți folosi pentru bonusuri de bun venit

Cum Depui Bani la Pariuri cu Neteller

Majoritatea cardurilor electronice sunt foarte ușor de folosit - acesta e unul dintre avantaje. În primul rând, trebuie să îți deschizi un cont pe site-ul de pariuri și să completezi procesul de verificare. Din contul tău va trebui mai apoi să selectezi metoda de depunere pe care o dorești, selectezi Neteller, introduci informațiile necesare și alegi suma pe care vrei să o depui:

Contul Neteller:

 1. Accesezi site-ul Neteller și îți deschizi un cont.
 2. Completezi datele solicitate. Important: e-mailul folosit pentru contul Neteller trebuie să fie același pe care îl folosești pentru contul de pariuri.
 3. Selectezi să adaugi bani în contul tău, metoda de depunere, și finalizezi procesul.

Contul de pariuri:

 1. Alegi un site de pariuri care acceptă Neteller.
 2. Îți conectezi contul Neteller la cardul tău bancar.
 3. La secțiunea cu metodele de depunere din contul tău de pariuri, selectezi Neteller.
 4. Introduci informațiile de conectare Neteller și suma dorită.

Casă de Pariuri Recomandată pentru Neteller

888sport

Acceptă Neteller pentru bonusul de bun venit. Limite generoase

La fel ca pentru oricare alt portofel electronic, nu întâlnim diferențe prea mari între operatori. Limitele sunt similare, durata tranzacțiilor e standard, procesul e la fel de simplu.

Însă ce am considerat un avantaj important, pentru că este oferit de doar doi operatori din lista noastră, este eligibilitatea Neteller pentru bonusuri de bun venit.

Pe deasupra, 888sport oferă limite foarte bune pentru depuneri și retrageri, și acoperă taxa pe viciu de 2%.

Paysafecard

betfair depunere minima

Paysafecard funcționează ca un card prepaid, și se găsește în peste 500.000 de puncte de vânzare.

Procesul e destul de simplu: depui suma în contul Paysafecard și, din acel cont, o transferi în contul tău de pariuri.

Avantajul principal al acestei metode este că Paysafecard e ultrasecurizat, iar numărul cardului tău nu este divulgat în niciun moment.

Această opțiune de plată foarte sigură a devenit foarte populară pentru pariuri online.

Paysafecard pe scurt

 • Comision: 0-3%, de la caz la caz
 • Timp de procesare depuneri: instant
 • Timp de procesare retrageri: N/A
 • Depunere minimă/maximă: 20-40 Lei/3.000-40.000 Lei
 • Retragere minimă/maximă: N/A

Avantaje

✔️ Depuneri instantanee

✔️ Foarte sigur - nu trebuie să introduci date personale/bancare

✔️ Ai o evidență bună a bugetului, deci cheltuiești mai controlat

Dezavantaje

❌ Taxe suplimentare, deși destul de mici

❌ Necesită deplasare

❌ Nu toți operatorii îl acceptă

Cum Depui Bani la Pariuri cu Paysafecard

Procesul de la achiziționarea Paysafecard până la depunerea pe site-ul de pariuri este foarte simplu, fără a fi nevoie să furnizezi detalii personale sau bancare. Această confidențialitate îi face pe mulți pariori să folosească această opțiune oferită de multe site-uri de pariuri din România.

Înainte de toate, ar trebui să îți deschizi un cont My Paysafecard, e absolut gratuit și întreg procesul durează câteva minute. Ai scăpat de partea ”dificilă”, acum trebuie să urmezi următorii pași:

Cumperi PIN Paysafecard online sau de la un magazin din apropiere.

 1. Transferi banii de pe card în contul tău My Paysafecard.
 2. Alegi un site cu Paysafecard de pe Pariurisport.com și îți creezi un cont.
 3. Te conectezi la contul tău de pariuri și alegi Paysafecard ca opțiune de depunere.
 4. Introduci suma pe care vrei să o depui, după care te loghezi în contul Paysafecard (vei fi redirecționat).
 5. Accepți tranzacția și ești gata de pariuri.

  Transfer Bancar

  depunere sportingbet

  O altă modalitate utilizată de punteri este transferul bancar.

  Atunci când alegi această metodă de plată, trebuie pur și simplu să transferi suma dorită în contul bancar al site-ului de pariuri.

  Prin această metodă de plată nu îți faci probleme cu limitele și comisioanele neașteptate, dar desigur cu cât suma este mai mare cu atât crește impozitul pe câștigul tău.

  Transferul bancar pe scurt

  • Comision: 0%
  • Timp de procesare depuneri: 1-5 zile
  • Timp de procesare retrageri: 1-12 zile
  • Depunere minimă/maximă: 20-60 Lei/30.000-nelimitat
  • Retragere minimă/maximă: 20-80 Lei/50.000-nelimitat

  Avantaje

  ✔️ De regulă, fără limite maxime

  ✔️ Securitate - nu există intermediari în transferurile bancare

  Dezavantaje

  ❌ Pentru unele tranzacții se pot percepe taxe

  ❌ Suma minimă de transfer mai mare decât alte metode de plată

  Cum Depui Bani la Pariuri prin Transfer Bancar

  Efectuarea unui transfer bancar către un site de pariuri se face cu ușurință, trebuie doar să alegi suma pe care vrei să o depui și să adaugi câteva informații. Iată cum poți utiliza această metodă de plată:

  1. Te înscrii pe un site de pariuri de pe Pariurisport.com.
  2. Când efectuezi o depunere în contul tău de pariuri, selectezi Transfer Bancar.
  3. Introduci detaliile cerute și suma pe care vrei să o depui
  4. Când ești redirecționat către site-ul băncii, introduci datele bancare.
  5. Suma depusă va fi creditată în contul tău după confirmarea transferului.

  Casă de Pariuri Recomandată pentru Transfer Bancar

  Betano

  Limite foarte flexibile cu retrageri în timp record

  Din recenziile noastre a reieșit că Betano este casa de pariuri cu cele mai flexibile limite minime și maxime pentru depuneri și retrageri prin transfer bancar.

  Timpul de procesare este de asemenea foarte scurt pentru această metodă de plată - până în maxim 3 zile. Vei simți această diferență pentru că în cazul transferurilor, retragerile pot dura peste 5 zile la majoritatea caselor de pariuri.

  Casele de Pariuri cu Cele mai Rapide Retrageri

  Alegerea unei case de pariuri poate depinde mult și de viteza tranzacțiilor. Chiar dacă vei regăsi aceleași opțiuni pe majoritatea site-urilor, există diferențe între metodele de plată oferite de operatori, de la limitele pentru depuneri și retrageri, până la durata tranzacțiilor.

  Durata tranzacțiilor nu depinde doar de operator

  Adrian
  Adrian - Manager Website

  Există factori externi care afectează timpul de așteptare pentru o tranzacție mai mult decât casa de pariuri. De cele mai multe ori, aprobarea din partea casei de pariuri e procesul cel mai rapid.

  Cele mai Bune Case de Pariuri pentru Retrageri

  Depunerile sunt instantanee și decurg aproape la fel în toate cazurile, indiferent de metoda de plată aleasă sau de operator, de aceea nu le-am considerat ca factor principal.

  Portofelele electronice au toate termen de maxim 24 ore pentru fiecare operator. Diferențele adevărate sunt la transferul bancar și mai ales la cardul de debit.

  Toate opțiunile de mai jos au un proces de aprobare foarte rapid, durata tranzacției ține în principal de bancă. În cazul Unibet, dacă ai un cont la Raiffeisen Bank poți primi banii de pe retragere în aceeași zi.

  18+ | Pariază Responsabil | Se Aplică T&C
  Cele mai Bune Case de Pariuri pentru Retrageri
  Operator Bonus
  200% până la 1.750 Lei
  Unibet bonus
  Unibet bonus
  Unibet
  5/5
  Pariu fără risc 500 Lei
  +300 Rotiri Gratuite
  +Pariuri Gratuite 50 Lei
  Betano bonus
  Betano bonus
  Betano
  5/5
  100% până la 500 Lei
  100% până la 600 Lei
  +60 Rotiri Gratuite
  Bonus până la 600 Lei
  50% până la 500 Lei
  NetBet bonus
  NetBet bonus
  NetBet
  4/5
  Free Bet de 500 Lei
  100% până la 800 Lei