CELE MAI BUNE FREE BET-URI

Listăm și clasăm cele mai bune Free Bet-uri pe Pariurisport.com

Free Bet

La Pariurisport.com, suntem în permanență în căutarea celor mai bune oferte de pariuri, pentru a ne ușura atât propriile pariuri, cât și cele ale vizitatorilor noștri. Cunoaștem bine site-urile de pariuri de pe piața din România și suntem mereu la curent cu ultimele lor oferte.

Pe această pagină, vei afla tot ce trebuie despre free bets (pariuri gratuite). De la modul în care funcționează, la modul în care le poți folosi cel mai bine și, de asemenea, care site-uri de pariuri oferă cele mai bune opțiuni. Listăm doar case de pariuri de încredere, licențiate de către Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

💡 Ce este un Free Bet?

Exact ceea ce sugerează și numele - un pariu gratuit. Casa de pariuri îți va oferi miza și poți plasa un pariu fără riscul de a-ți pierde banii.

🔎 Ce case de pariuri de pariuri oferă pariuri gratuite jucătorilor noi?

Mulți operatori oferă diferite free bet-uri, dar ofertele de bun venit vor fi împărțite de regulă între 50-100% din depozitul inițial, și free bet (pariu gratuit). Două dintre cele mai apreciate free bet-uri pentru jucătorii noi sunt cele de la Betfair, și de la NetBet.

Vezi mai jos lista noastră cu cele mai bune free bet-uri.

ℹ️ Cum funcționează free bet-ul?

Primești miza de la casa de pariuri. Plasezi pariul cu miza respectivă. Dacă pierzi pariul, nu se întâmplă nimic. Dacă pariul câștigă, beneficiezi de câștiguri. Miza inițială va fi returnată casei de pariuri.

❓ Sunt free bet-urile doar pentru clienții noi?

Nu, dar sumele sunt, de regulă, mai mari atunci când free bet-ul e folosit ca pachet de bun venit pentru clienții noi. Multe case de pariuri oferă pariuri gratuite săptămânal.

🥇 Cum găsesc cel mai bun pariu gratuit?

Prin compararea ofertelor prezentate în lista noastră de mai sus. Toate casele de pariuri pe care le enumerăm sunt legale (licențiate ONJN) și de încredere. Cu toate acestea, asigură-te întotdeauna că verifici termenii și condițiile. Când vine vorba de free bet-uri, dificultatea cerințelor de pariere poate varia în raport cu valoarea câștigurilor potențiale.

💵 Pot retrage un free bet?

Nu. Dar, în mod normal, poți retrage potențialele câștiguri. În unele cazuri, însă, câștigurile vin cu anumite cerințe de pariere.

🔐 Nu mi-am primit free bet-ul. Ce s-a întâmplat?

S-ar putea să ajungi într-o situație în care te aștepți să primești un pariu gratuit, și totuși să nu se concretizeze niciodată. Iată o listă de verificare rapidă pentru a te ajuta să afli care ar putea fi motivul:

 • Ești eligibil pentru ofertă?

 • Trebuie să revendici oferta?

 • Ai introdus codul bonus (corect)?

 • Ai făcut pariul corect pentru a te califica pentru free bet?

 • Ai folosit o metodă de plată aprobată pentru ofertă?

 • A expirat deja perioada de valabilitate a free bet-ului?

Cele Mai Bune Free Bet-uri

 1. Free Bet de Bun Venit de până la 500 Lei

 2. Free Bet de Bun Venit de până la 500 Lei

 3. 1 Free Bet în Fiecare Zi

 4. Free Bet de 25 Lei pe NFL la Fiecare Pariu de 50 Lei pe NFL

 5. Free Bet de 50 Lei pe E-Sports în Fiecare Săptămână

Free Bet Recomandat

Free Bet până la 500 Lei

Plasezi pariuri simple și primești bonus

Betfair oferă tuturor clienților noi posibilitatea de a încasa 500 Lei în pariuri gratuite atunci când înregistrează un cont nou.

Bonusul Betfair este unul dintre cele mai profitabile bonusuri de pariuri disponibile, și una dintre ofertele de pariuri foarte selecte pe care le poți adapta la propriile dorințe.


Free Bet ca Bonus de Bun Venit

Există multe tipuri diferite de oferte de pariuri pe site-urile de pariuri online, iar pariurile gratuite sunt printre cele mai frecvente. Unele case de pariuri le oferă ca bonus de bun venit la înscriere, pe baza primului depozit pe care îl efectuezi.

De Ce Sunt Free Bet-urile Atât de Căutate?

În principal, datorită simplității lor. Un free bet nu are multe cerințe complexe, spre deosebire de ofertele care îți dublează depozitul.

Pariurile gratuite sunt, de asemenea, ușor de gestionat pentru casa de pariuri, deoarece sunt o singură dată, în timp ce bonusul de 50% sau 100% din depozitul inițial pot avea cerințe de rulaj dificile, produc frustrări pentru jucători, și necesită o mulțime de resurse de la departamentul de Relații cu Clienții.

50% sau 100% din Depozit

Un alt tip de ofertă comună de bun venit este bonusul care acoperă depozitul tău inițial - de regulă 50% din valoare, sau mai întâlnit, 100% din valoarea primei depuneri. Aceste oferte vin adesea cu cerințe de pariere mult mai complexe decât pentru un free bet.

O regulă care se aplică în majoritatea cazurilor: cu cât valoarea bonusului este mai mare, cu atât cerințele de pariere și de rulaj sunt mai complexe.

Poți afla mai multe despre bonusurile de bun venit pe pagina noastră dedicată ofertelor pentru clienți noi.

Cum Funcționează un Free Bet

Versiunea scurtă este că primești miza de la casa de pariuri, de aceea e considerat un pariu „gratuit”, dar păstrezi doar câștiguri potențiale.

Un Exemplu

Plasezi un pariu gratuit de 50 Lei pe România că va învinge Ungaria la o cotă de 2.00. Dacă România câștigă, tu vei rămâne cu 50 Lei . Acei 50 Lei provin din câștigurile tale, în timp ce miza este returnată casei de pariuri.

Pariuri Fără Risc

Un alt tip obișnuit de free bet online este pariul fără risc. Cu acest tip de promoție, trebuie mai întâi să plasezi un pariu cu banii tăi. Dacă câștigi, vei păstra toate câștigurile, așa cum ai face în mod normal. Pe de altă parte dacă pierzi, suma mizei va fi creditată în contul tău. De fapt, chiar pariezi fără riscuri.

Totuși, trebuie să ții cont de faptul că miza rambursată este de obicei supusă unei cerințe de pariere. Trebuie să îndeplinești această cerință de pariere înainte de orice retragere.

Cum Să Revendici un Free Bet

Când vine vorba de free bet-uri, una dintre puținele părți dificile este revendicarea propriu-zisă. Pariurile gratuite necesită, de regulă, o contribuție și din partea ta.

Acțiunea minimă din partea ta este să depui o anumită sumă în contul tău de pariere, pentru a activa free bet-ul.

Cu toate acestea, adesea ți se va cere să plasezi un „pariu de calificare”. S-ar putea să fi auzit de oferte „pariezi 50 Lei și primești un free bet de 100 Lei”. O astfel de ofertă necesită plasarea unui pariu pentru a activa free bet-ul.

Pariul de calificare va avea întotdeauna anumite cerințe, la care e bine să acorzi atenție maximă. Aceste cerințe pot include:

 • Cote minime - Cote minime pentru calificarea la pariul gratuit.

 • Miză minimă - Miza minimă pe care trebuie să o îndeplinească pariul de calificare.

 • Perioada de valabilitate - O perioadă de timp în care trebuie să plasezi pariul.

 • Metode de depunere - Unele metode de depunere, cum ar fi Skrill sau Neteller sunt deseori excluse din promoțiile de pariere gratuite.

Toate aceste condiții vor fi scrise pe pagina principală a free bet-ului, sau la secțiunea de Termeni și Condiții ale ofertei.

Free Bet Recomandat

Freebet până la 500 Lei

Plasezi pariuri simple și primești bonus

Bonusul de bun venit de la NetBet e diferit față de majoritatea bonusurilor oferte de operatorii mari de pariuri. Chiar dacă suma e asemănătoare, freebet-ul e un concept care avantajează mai ales jucătorii începători. Condițiile de rulaj sunt destul de ușor de înțeles, iar bonusul e în fond o plasă de siguranță care îți reduce pierderile primului pariu, asta în caz că îl pierzi.

Ca să folosim un exemplu mai concret, să presupunem că sunt utilizator nou, tocmai ce mi-am făcut cont la NetBet, și am pus un pariu simplu sau combinat (cu o cotă de minim 1.5) de 150 Lei pe care l-am pierdut. NetBet îmi oferă în maxim 2 ore alți 150 Lei (sumă egală cu miza pierdută) ca recompensă sub forma unui freebet. Această sumă trebuie pariată (cotă minimă de 1.6) iar dacă acest pariu este câștigător, primesc profitul în bani reali - practic valoarea freebet-ului. Dacă pierd pariul, pierd doar suma oferită gratuit de NetBet.


Cum Să Găsești cele mai Bune Pariuri Gratuite

Există câteva aspecte de care e bine să ții cont dacă vrei să găsești cele mai bune oferte. Factorii enumerați mai jos sunt importanți pentru toate bonusurile de înscriere și ofertele de pariuri sportive, nu numai pentru free bet-uri.

Valoare

Bineînțeles, dorești o sumă cât mai mare. Acesta este, desigur, un factor important atunci când alegi o ofertă de la casele de pariuri, dar nu este singurul lucru după care ar trebui să te ghidezi Unele dintre pariurile gratuite mai mari vin cu condiții de rulaj mai complicate, cum ar fi o cerință de cote minime mai mare sau o cerință de pariere. Asigură-te întotdeauna că citești termenii și condițiile.

Cerințe de Pariere

Pentru unele promoții, miza returnată este creditată ca bani bonus care trebuie rulat de un anumit număr de ori înainte de retragere. Cu toate acestea, cerințele de pariere pentru free bet-uri sunt, de regulă, mai ușor de îndeplinit în comparație cu bonusurile care îți oferă 50%-100% din prima depunere.

Cote Minime

Cotele minime pentru un pariu se pot referi la câteva lucruri diferite. Poate fi cea mai mică cotă la care ai voie să plasezi un pariu pentru a te califica pentru ofertă.

Se poate referi, de asemenea, la cotele minime la care poți utiliza free bet-ul deja creditat.

Perioada de Valabilitate

După ce contul tău a fost creditat cu un pariu gratuit, trebuie să îl utilizezi într-un anumit număr de zile, de obicei undeva între 7 și 30 de zile. Dacă nu îl utilizezi în această perioadă, acesta va fi pierdut.

Perioada de valabilitate se poate referi și la perioada în care trebuie să plasezi pariul de calificare. Dacă nu îndeplinești cerințele în această perioadă, oferta de pariere gratuită poate fi pierdută.

Exemplu de Free Bet

Free Bet de până la 500 Lei

Betfair oferă tuturor clienților noi posibilitatea de a încasa 500 Lei în pariuri gratuite atunci când înregistrează un cont nou.

Bonusul Betfair este unul dintre cele mai profitabile bonusuri de pariuri disponibile, și una dintre ofertele de pariuri foarte selecte pe care le poți adapta la propriile dorințe.

Pariurile gratuite sunt creditate în termen de 24 de ore de la îndeplinirea cerințelor de calificare.

Cum Să Revendici Free Bet-ul de la Betfair

 1. Click aici pentru a-ți crea un cont Betfair.
 2. Utilizezi codul promoțional ZBAN01.
 3. Plasezi 5 pariuri sportive simple de 50 Lei la o cotă de minim 1.50.
 4. Primești primul pariu de 100 Lei. Finalizezi acest proces de până la cinci ori (500 Lei bonus total).