Bonus de Bun Venit

Cele mai bune Bonusuri la Înregistrare pe care le vei găsi online

Bonus de Bun Venit

Dacă ești în căutarea unor oferte de înscriere de pe site-urile de pariuri, Pariurisport.com este locul ideal pentru a găsi cele mai bune oferte. Actualizăm în mod constant această pagină cu cele mai recente promoții de pariuri și o listă cu cele mai populare oferte de bun venit de la casele de pariuri de top din România.

Ofertele pentru clienți noi sunt de obicei mai mari și mai bune decât ofertele existente pentru clienți și, prin urmare, sunt mai populare. Dacă îți cauți o casă de pariuri nouă, asigură-te întotdeauna că este de încredere. La Pariurisport.com, prezentăm doar casele de pariuri de încredere și legale.

BONUS LA ÎNREGISTRARE

Rang Bonus Rulaj Cote minime 
1

Bonus până la 500 Lei

Rulaj: Fără cerințe

Cote minime: 1.50

ÎncaseazăAccesează website-ul
2

100% până la 500 Lei

Rulaj: 10x Sumă bonus

Cote minime: 1.40

ÎncaseazăAccesează website-ul
3

100% până la 500 Lei

Rulaj: 10x Sumă bonus

Cote minime: 1.65

ÎncaseazăAccesează website-ul
4

100% până la 300 Lei

Rulaj: 10x Sumă bonus

Cote minime: 1.70

ÎncaseazăAccesează website-ul
5

100% până la 1.000 Lei

Rulaj: 10x Sumă bonus

Cote minime: 1.60

ÎncaseazăAccesează website-ul
6

Free Bet până la 500 Lei

Rulaj: 1x Sumă bonus

Cote minime: 1.60

ÎncaseazăAccesează website-ul
7

100% până la 200 Lei

Rulaj: 1x Sumă bonus

Cote minime: 1.60

ÎncaseazăAccesează website-ul
8

100% până la 500 Lei

Rulaj: 6x Sumă bonus

Cote minime: 1.50

ÎncaseazăAccesează website-ul
9

Bonus de până la 500 Lei

Rulaj: 6x Sumă bonus

Cote minime: 1.60

ÎncaseazăAccesează website-ul

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE BONUSURILE DE BUN VENIT

Pe această pagină, vei afla totul despre bonusurile existente pentru clienții noi, dar pentru o prezentare rapidă a noțiunilor de bază, poți consulta aceste întrebări frecvente.

🤔 Ce este un bonus de bun venit?

Un bonus de bun venit este o promoție care poate fi revendicată de utilizatorii noi la casa de pariuri care oferă acest bonus. Multe dintre ofertele de pariuri pe care le vei găsi pe site-uri precum Pariurisport.com sunt doar pentru jucătorii noi, bonusurile pentru clienți existenți sunt separate.

🔎 Unde pot găsi bonusuri de bun venit?

Enumerăm cele mai bune oferte pentru clienți noi chiar aici la noi pe Pariurisport.com, dar poți găsi și mai multe în secțiunea „Promoții” sau „Oferte” de pe fiecare site de pariuri.

💰 Ce site-uri de pariuri au bonusuri de bun venit?

Multe dintre site-urile de pariuri mai consacrate, cum ar fi 888sport, Betano, Unibet, sau Betfair, au oferte excelente pentru clienții noi, dar majoritatea operatorilor de pariuri oferă bonusuri de bun venit.

✅ Pot solicita bonusuri multiple pe același site de pariuri?

În general, nu. Mulți operatori de pariuri specifică în termeni și condiții că doar un singur bonus poate fi acceptat și activat în același timp, majoritatea au condiții de rulaj oricum, deci nu ai profita efectiv de un bonus până când aceste condiții nu sunt îndeplinite, ba chiar riști să pierzi bonusul inițial dacă încerci să activezi încă un alt bonus. Îți recomandăm să citești cu atenție termenii și condițiile.

Cum Clasificăm Bonusurile de Bun Venit

Toate pachetele de bun venit pe care le vei găsi pe site-ul Pariurisport.com sunt oferite de case de pariuri cu licență de operare pe piața din România emisă de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

Pentru clasamentele și recomandările noastre, trecem fiecare ofertă de bun venit prin mai multe filtre, dintre care cele mai importante sunt următoarele:

💰Valoare

Pentru a păstra o oarecare logică în ordinea factorilor, vom începe cu valoarea bonusului pentru că, de regulă, va fi primul lucru care îți va sări în ochi. Asta nu înseamnă că este cel mai important factor de luat în considerare.

Tipul bonusului

Un subpunct important la această categorie este și tipul bonusului oferit. Pentru pachetele de bun venit din România, vei întâlni în mod obișnuit bonusuri de două feluri:

  • 50% - 100% din valoarea primei tale depuneri - practic o sumă bonus egală cu suma depusă de tine (până în valoarea precizată de operator)

  • Free bet - pariuri gratuite pe baza sumelor depuse sau pariurilor efectuate.

Valoarea efectivă a bonusului și ușurința cu care îl poți transforma în cash sunt influențate direct de tipul bonusului.

📜Reguli de bonus

E important de înțeles că bonusurile de bun venit se acordă sub formă de credit în contul tău de pariere. Până a ajunge la posibilitatea de a retrage această sumă, trebuie să îndeplinești niște reguli de bonus, printre care cele mai importante sunt:

  • Rulajul - cât trebuie să pariezi suma bonus înainte de a o putea retrage.

  • Cotele minime - trebuie să pariezi pe meciuri sau evenimente care au cel puțin cota minimă specificată, de regulă cuprinsă între 1.50 - 2.00.

În mod evident, acest aspect este foarte important pentru clasamentele și recomandările pe care le oferim.

🥇Experiența de pariere

Cu excepția cazurilor în care te interesează strict suma bonus pe care o poți obține, toți factorii pe care îi iei în considerare ar trebui să depindă și de ce îți oferă platforma de pariere. Poate fi vorba de o platformă de pariuri live mai bună, de transmisiuni în direct, oferte promoționale mai frecvente, sau piețe mai variate și cote mai bune.

Pentru a profita de bonusurile de bun venit - în special când vine vorba de sume mai mari, aproape în fiecare caz va fi nevoie să petreci ceva timp până să ajungi să îndeplinești regulile de bonus. În aceste condiții, un bonus care pare mai mic ca valoare, poate ajunge să ți se pară mai valoros per total pentru că primești mai multe de la experiența de pariere.

CUM FUNCȚIONEAZĂ PROMOȚIILE DE BUN VENIT

Fie că ești jucător nou sau utilizator cu vechime, ofertele promoționale sunt întotdeauna binevenite.

Multe agenții de pariuri te vor recompensa pentru simpla finalizare a procesului de verificare a contului. E un punct de pornire bun pentru începători și nu numai, cu sume în medie între 300-500 Lei, poate ajunge până la 1000 Lei sau chiar 2000 Lei în unele cazuri. Această plasă de siguranță te poate ajuta să-ți începi cu dreptul experiența de pariere la un operator online.

888 sport Bonus de Bun Venit

Bonusul de bun venit de la 888sport.

Dar valoarea afișată a bonusului nu e singurul lucru pe care ar trebui să îl iei în considerare. Fiecare promoție va avea anumite condiții pe care trebuie să le îndeplinești înainte de a te bucura cu adevărat de suma respectivă. În plus, și foarte probabil mai important, trebuie să ai în vedere ce îți oferă platforma - cote, experiența, sporturile pe care vrei să joci. Regăsești mai jos o listă completă de factori pe care îi luăm în considerare pe lângă valoarea bonusului atunci când clasificăm bonusurile de bun venit.

BONUSURI DE BUN VENIT RECOMANDATE

Betfair Free Bet până la 500 Lei

Plasezi pariuri simple și primești bonus

Betfair oferă tuturor clienților noi posibilitatea de a încasa 500 Lei în pariuri gratuite atunci când înregistrează un cont nou.

Bonusul Betfair este unul dintre cele mai profitabile bonusuri de pariuri disponibile, și una dintre ofertele de pariuri foarte selecte pe care le poți adapta la propriile dorințe.


Betano Bonus de 100% până la 500 Lei

Primești bonus egal cu prima ta depunere

Bonusul de bun venit de la Betano este un bonus destul de tipic oferit de multe case de pariuri. Mai exact, primești 100% bonus din prima ta depunere până în 500 Lei. Practic poți folosi acest bonus pentru a dubla prima depunere până în 500 Lei.

De exemplu: Dacă depui 100 Lei, vei primi bonus încă 100 Lei în contul tău Betano și vei avea astfel un credit de pariere de 200 Lei. Dacă depui 500 Lei, vei primi încă 500 Lei din partea Betano și vei avea un credit de pariere de 1.000 Lei.


Unibet Bonus de 100% până la 300 Lei

Primești bonus egal cu prima ta depunere

Când vine vorba de pariuri sportive, Unibet oferă noilor jucători un bonus de 100% până la 300 Lei. Valoarea minimă acceptată pentru depunere e de 25 Lei. Depunerile prin Skrill. Neteller, TopPay sau Paysafecard nu sunt eligibile pentru această ofertă.

Clienții noi beneficiază de asemenea de acces la Unibet TV - live video de la peste 30.000 de evenimente sportive, și acces la Pariuri Live pentru o experiență și mai captivantă.


888sport Bonus de 100% până la 1.000 Lei

Primești bonus egal cu prima ta depunere

Fie că e vorba de pariuri sportive sau de jocuri de cazinou, 888sport te întâmpină cu oferte de bun venit.

Oferta de înscriere în special merită încercată.

Pentru amatorii de jocuri de cazinou, 888sport oferă 25 Lei bonus la prima depunere pentru jucătorii noi la plasarea unui pariu de minim 50 Lei pe cote de minim 1.6. Pentru retragere, suma de bonus trebuie pariată cu succes de 40 de ori.


NetBet Free Bet până la 500 Lei

Plasezi pariuri simple și primești bonus

Bonusul de bun venit de la NetBet e diferit față de majoritatea bonusurilor oferte de operatorii mari de pariuri. Chiar dacă suma e asemănătoare, freebet-ul e un concept care avantajează mai ales jucătorii începători. Condițiile de rulaj sunt destul de ușor de înțeles, iar bonusul e în fond o plasă de siguranță care îți reduce pierderile primului pariu, asta în caz că îl pierzi.

Ca să folosim un exemplu mai concret, să presupunem că sunt utilizator nou, tocmai ce mi-am făcut cont la NetBet, și am pus un pariu simplu sau combinat (cu o cotă de minim 1.5) de 150 Lei pe care l-am pierdut. NetBet îmi oferă în maxim 2 ore alți 150 Lei (sumă egală cu miza pierdută) ca recompensă sub forma unui freebet. Această sumă trebuie pariată (cotă minimă de 1.6) iar dacă acest pariu este câștigător, primesc profitul în bani reali - practic valoarea freebet-ului. Dacă pierd pariul, pierd doar suma oferită gratuit de NetBet.


Termeni Utili Pentru Bonusuri de Bun Venit

Există câteva noțiuni pentru bonusurile de bun venit pe care le vei întâlni la toate casele de pariuri online. E important să le înțelegi pentru că vor afecta direct șansele tale de transformare a bonusului în cash.

Valoare Bonus

Bonusurile de bun venit bazate pe suma depusă în cont (deci majoritatea) au sume minime de depunere acceptate, adică suma cea mai mică pe care o poți depune pentru a primi bonusul. De obicei, aceste sume vor fi cuprinse între 25 - 50 Lei.

La polul opus, există și sume maxime acceptate, de regulă precizate chiar în textul promo al bonusului, de exemplu ”Bonus de 100% până la 500 Lei”. Aceasta este suma maximă de credite bonus pe care le poți primi în cont.

Fiecare bonus vine cu link-uri către termeni și condiții și regulile de bonus. Îți recomandăm să le parcurgi cu atenție întotdeauna.

Deci dacă depui să zicem 200 Lei, vei primi încă 200 Lei în contul tău de pariere sub formă de bonus. Pentru a transforma acest bonus în cash, trebuie să parcurgi regulile de bonus și să îndeplinești condițiile specificate.

Metode de Plată Eligibile

Marea majoritate a operatorilor de pariuri precizează în regulile de bonus metodele de depunere care nu sunt acceptate pentru încasarea bonusurilor. Portofelele electronice sunt de regulă metodele de plată restricționate - Skrill sau Neteller, Paysafecard se poate încadra aici de asemenea în unele cazuri.

Citește cu atenție regulile de bonus întotdeauna înainte de a face prima depunere ca să nu ai surprize neplăcute pe parcurs.

Metodă de plată recomandată
Adrian

Adrian

Pentru început, și în special pentru gestionarea bonusului de bun venit, îți recomandăm să folosești cardul bancar - Mastercard, Visa, Visa Electron. Este metoda de plată cea mai avantajoasă la capitolul taxe pe depunere și retragere. Singurul dezavantaj este durata retragerii, care poate dura între 2 și 5 zile.

Rulaj

Poți întâlni rulajul și sub alte denumiri sau variații, dar se referă la același lucru. După cum am menționat anterior, fiecare bonus vine cu termeni și condiții de pariere pe care ar trebui să îi citești cu atenție întotdeauna înainte de crearea contului și activarea bonusului.

Un punct important din acești termeni este rulajul - practic de câte ori trebuie să pariezi suma primită ca bonus înainte să o poți retrage din contul tău de joc în contul tău bancar.

Rulajul este diferit aproape pentru fiecare operator, de multe ori vor fi și anumite funcționalități pe care trebuie să le eviți pentru ca pariul respectiv să fie considerat pentru rulaj.

Cote Minime

O altă componentă importantă a regulilor de bonus sunt cotele minime. Acestea pot fi relevante și pentru alte bonusuri și oferte, și pot fi găsite în termeni și condiții.

Pentru ca un pariu să fie luat în considerare la rulajul bonusului (vezi punctul anterior), trebuie să îndeplinească anumite condiții, iar printre cele mai des întâlnite condiții sunt cotele minime. În general, cotele minime pe care ai voie să pariezi pentru a face rulajul bonusului sunt cuprinse între 1.50 și 2.00.

Exemplu

Dacă pariezi pe un rezultat cu cota 1.30 - să zicem echipa favorită să câștige, iar limita precizată de regulile de bonus este la 1.60, atunci pariul respectiv nu va fi considerat pentru rulajul bonusului de bun venit. Practic își vei întârzia posibilitatea retragerii.

Perioadă de Valabilitate

Orice bonus are o ”durată de viață”, dar în cazul ofertelor de bun venit, valabilitatea se referă la cât timp ai la dispoziție pentru a îndeplini condițiile bonusului.

Dacă nu îndeplinești condițiile în perioada de valabilitate, vei pierde suma bonusului și câștigurile realizate cu acesta.

Putem discuta de valabilitate și în contextul perioadei disponibile pentru a activa un bonus. Din nou, recomandăm să citești cu atenție atât regulile de bonus cât și termenii și condițiile.

Cum Decurge Încasarea Bonusului de Bun Venit

Bonus de bun venit

Bonusul de bun venit de la Sportingbet.

Există câțiva pași simpli pe care trebuie să-i urmărești pentru a activa bonusul de bun venit:

  1. Îți creezi cont la casa de pariuri online pe care o preferi. Poți face acest lucru și direct din recenziile de pe Pariurisport.com.
  2. Finalizezi verificarea contului prin trimiterea documentelor prin care se asociază contul cu un act de identitate și se face dovada adresei.
  3. Faci prima depunere - în unele cazuri va fi nevoie să selectezi pachetul de bun venit dorit (sport, casino, poker), sau să introduci un cod.
  4. Încasezi bonusul. Aici din nou va depinde de tipul bonusului, dar majoritatea sunt creditate automat în contul tău de pariuri.
Important: Finalizează verificarea contului tău de pariuri
Adrian

Adrian

Aproape orice cont online este creat și activat dintr-o singură fereastră, dar când vine vorba de pariuri, operatorii au anumite obligații conform reglementărilor ONJN. Chiar dacă ți-ai creat contul de pariuri, pentru folosirea lui este nevoie să completezi și verificarea care, de regulă, se face direct în contul tău de pariuri.

Vei primi notificări și pe mail cu instrucțiuni în caz că nu îl activezi. Dacă nu finalizezi procedura, casa de pariuri îți poate bloca contul temporar până completezi procesul de verificare.

VARIANTE DE BONUSURI DE BUN VENIT

Există mai multe tipuri de promoții de bun venit, și e bine să presupui că fiecare promoție e diferită și să citești cu atenție termenii și condițiile. Multe cerințe vor fi asemănătoare, pentru că piața din România oferă, în general, 2 tipuri de promoții de bun venit:

50% sau 100% din Depozitul Inițial

Acest tip de bonus (numit și ”Cash Bonus”) dublează depozitul tău inițial, sau o parte din el, în funcție de promoție și de suma depusă. Pentru o promoție de ”100% până la 500 Lei”, primul tău depozit va fi dublat printr-un bonus de către casa de pariuri. De exemplu, dacă depun 250 Lei, contul meu va fi alimentat cu încă 250 Lei, ducând suma totală la 500 Lei.

Vei fi tentat să alegi promoția care oferă suma cea mai mare, dar îți recomandăm să parcurgi termenii și condițiile înainte de a lua o decizie, îndeosebi secțiunile care descriu rulajul necesar, cota pariurilor, și tipurile de pariuri acceptate.

Vei observa că pentru a îndeplini condițiile de rulaj - și practic ca să poți beneficia cu adevărat de bonusul respectiv, în majoritatea cazurilor vei fi nevoit să joci des la operatorul ales, cel puțin pe durata valabilității bonusului. De aceea evaluăm atent recomandările noastre și amintim cu fiecare ocazie să iei în considerare mai mulți factori înainte de a lua o decizie. Bonusul potențial poate fi mare, dar dacă are condiții de rulaj dificile, sau dacă platforma de pariere e mult sub așteptări, valoarea experienței tale scade. Uneori un bonus mai mic poate fi mai benefic pentru jucător.

👍 Bun pentru

Pariuri pe termen mai lung și punterii care pariază frecvent.

Bonus de Bun Venit Recomandat

888sport Bonus de 100% până la 1.000 Lei

Primești bonus egal cu prima ta depunere

Fie că e vorba de pariuri sportive sau de jocuri de cazinou, 888sport te întâmpină cu oferte de bun venit.

Oferta de înscriere în special merită încercată.

Pentru amatorii de jocuri de cazinou, 888sport oferă 25 Lei bonus la prima depunere pentru jucătorii noi la plasarea unui pariu de minim 50 Lei pe cote de minim 1.6. Pentru retragere, suma de bonus trebuie pariată cu succes de 40 de ori.


Free Bet

Un alt pachet de bun venit pe care îl vei întâlni frecvent e bonusul de tip free bet, sau ”pariuri gratuite”. Conceptul de free bet îl vei întâlni și la ofertele pentru clienți existenți, deci nu trebuie să îl asociezi doar cu promoții de bun venit. E foarte important de precizat că în mod normal, free bet-ul pentru clienții noi e activat tot de un prim depozit. Deci conceptul de bonus fără depunere - unde la un moment dat se încadra și free bet-ul, e pe cale de dispariție.

Condițiile de rulaj sunt de regulă mai ușor de înțeles și îndeplinit, dar și câștigul potențial e mai mic. Free bet-ul e avantajos mai ales atunci când vrei să testezi o platformă sau un operator și nu ești foarte hotărât, deci probabil ai prefera să nu investești prea mult.

👍 Bun pentru

Punteri începători și pariuri cu pierderi potențiale cât mai mici.

Free Bet recomandat

Betfair Free Bet până la 500 Lei

Plasezi pariuri simple și primești bonus

Betfair oferă tuturor clienților noi posibilitatea de a încasa 500 Lei în pariuri gratuite atunci când înregistrează un cont nou.

Bonusul Betfair este unul dintre cele mai profitabile bonusuri de pariuri disponibile, și una dintre ofertele de pariuri foarte selecte pe care le poți adapta la propriile dorințe.