Recenzie Magnum Bet:

Magnum Bet

Free Bet de 500 Lei

Magnum Bet Prezentare generală

Magnum Bet este unul dintre puținii operatori pe care îi putem numi “românești”, și este relativ nou (2021) la noi în țară. Nu mă așteptam la multe, dar am descoperit câteva puncte pozitive care m-au impresionat plăcut la Magnum Bet, printre care cotele și pagina de promoții.

Bonusul de bun venit este un free bet de 500 lei, un tip de bonus foarte căutat la noi în țară.


Hai să vedem dacă Magnum Bet ți se potrivește ↓

Magnum Bet scor

 • Cote competitive
 • Multe opțiuni/eveniment
 • Oferă free bet-uri și free spins
 • Fără aplicație
 • Ofertă sporturi sub medie
Ofertă bonus
8/10
Opțiuni de pariere
7/10
Experiență mobilă
8/10
Meteode de plată
8/10
Experiența de pariere
8/10
Asistență
7/10
Rezumat
8/10
Magnum Bet pe scurt
Site magnumbet.ro
Tipuri de JocuriPariuri Sportive, Cazinou, Sloturi, Cazinou Live, Loto, Virtuale
Metode de platăVisa, Mastercard, Maestro, Paysafecard, TopPay, Revolut, Agenții
Metode de retragereVisa, Mastercard, Maestro, TopPay, Revolut, Agenții
Opțiuni de parierePariuri live, cash out, bet builder
Jocuri cazinouCazinou Live, Sloturi, Blackjack, Ruletă, alte Jocuri de Cărți de Masă
Furnizor cazinouPateplay, Amusnet, EGT, Pragmatic și alții.
Aplicațiifără aplicație
Asistențăemail, FAQ
ProprietarCrowd Entertainment
Fondat în2021
SediuMalta
Bonus CodeFără cod

Avantaje Magnum Bet

Magnum Bet

Experiență surprinzător de bună
 • Payout 95%, cote bune
 • Free bet-uri ocazionale
 • Bonus multiplu bun
 • Multe opțiuni de pariere pe evenimentele importante
 • Numeroase piețe pentru marcatori
 • Ofertă bună îndeosebi pentru fotbal și tenis
 • Acces ușor la statistici utile

Magnum Bet Recenzie

Brandul Magnum Bet s-a remarcat prima dată prin intermediul sălilor de jocuri de noroc în regiunea Dobrogei, devenind unul dintre cei mai importanți operatori din domeniu.

După cum se descriu chiar pe site-ul propriu, Magnum Bet este un brand cu capital “100% românesc”, chiar dacă sediul se află în Malta - capitala mondială a operatorilor jocurilor de noroc. Poți descoperi în articolul meu despre brandurile din România de ce majoritatea operatorilor preferă să aibă sediul în Malta.

Începând cu 1 martie, 2021, Crowd Entertainment Ltd., compania care deține Magnum Bet a obținut o licență de operare de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) valabilă 10 ani, pentru pariuri în cotă fixă, cazinou, și bingo. Pe lângă Magnum Bet, aceștia au lansat și Princess Casino, Cashpot, și Luck, branduri recunoscute în industria jocurilor de noroc.

Magnum Bet nu mi se pare cea mai strălucită casă de pariuri online, sunt destule lucruri care pot fi îmbunătățite, dar cred că vei găsi și numeroase aspecte pozitive și o experiență diferită - în special la funcționalitatea platformei la secțiunea de ofertă.

Magnum bet

Magnum Bet pe mobil / foto: magnumbet.ro

Alege Magnum Bet pentru:

 • Ofertă bună pentru sporturile principale
 • Promoții frecvente și free bet-uri ocazionale
 • O platformă de pariuri intuitivă și plăcută

Voi discuta mai pe larg oferta de pariuri, dar trebuie menționat de pe acum că pentru sporturile principale, este foarte bună. Aici mă refer în special la fotbal, tenis, tenis de masă, hochei pe gheață și rugby.

Multe dintre evenimentele principale au peste 100 de opțiuni de pariere/eveniment, iar cotele pentru ligile mari sunt foarte bune, comparabile cu Unibet sau Get’s Bet. Pentru ligile mici și mijlocii e altă poveste, dar vedem în continuare la dezavantaje.

Un alt punct forte al Magnum Bet mi s-a părut de ceva vreme pagina de promoții. Este clar țintită către preferințele jucătorilor la pariuri sportive, astfel că oferă un free bet la înregistrare, un bonus multiplu destul de bun (160% la peste 26 de evenimente, cotă minimă 1.25), free bet zilnic de până la 300 lei, și numeroase cote mărite pre-meci și pentru rezultat final. În plus, dacă ești amator de cazinou vei găsi și rotiri gratuite frecvente.

Platforma de pariuri de la Magnum Bet este ușor de navigat și oferă statistici utile direct din oferta principală.

Mi-a plăcut întotdeauna cum e structurat totul atât pe desktop cât și pe mobil. Chiar dacă Magnum Bet nu are încă o aplicație de pariuri, nu pot să zic că am observat acest lucru prea mult și cred că asta se datorează în mare parte platformei per total. Mai are crash-uri ocazionale, dar niciodată nu am pățit să pierd bani sau un pariu din cauza asta. Chiar dacă nu este platforma perfectă, apreciez că încearcă funcționalități diferite pe alocuri.

Caută altă casă de pariuri dacă:

 • Ești parior avansat sau joci mult pe ligi mici și mijlocii
 • Vrei o ofertă cu cât mai multe sporturi

Principalul dezavantaj la Magnum Bet pentru mine a fost întotdeauna mărimea ofertei de pariuri, în sensul că ai cote bune și multe opțiuni de pariere pe ligi principale, dar dacă vrei ceva mai obscur, vei simți diferența. Cred totuși că acest lucru îi va afecta doar pe pariorii experimentați.

Un alt aspect ce este un dezavantaj pentru mine este numărul de sporturi disponibile. Și chiar lipsesc câteva categorii foarte populare, nu mă refer la aruncatul cu privirea sau eu știu ce sport de care să nu fi auzit. De exemplu nu am văzut niciodată Esports, sau ciclism, două dintre preferatele și ale multor alți jucători, sunt sigur. Prin comparație, mi se par aproape de două ori mai puține decât la alte case de pariuri, dar desigur, vei găsi toate sporturile principale.

Dacă vrei oferte cu mai multe sporturi, îți recomand Betano, Unibet, sau chiar Mr Bit.

Site Magnum Bet

În ceea ce privește aspectul propriu-zis, cred că Magnum Bet stă bine, arată a site modern, în special pe mobil.

Site magnum bet

Site Magnum Bet / foto: magnumbet.ro

Ai metode rapide de customizare a ecranului (pe desktop), o funcție pe care o apreciez deși nu am schimbat niciodată de la layoutul standard - poți schimba în principal unde vor fi afișate biletul și rubrica de sporturi. Întotdeauna sunt fanul temei întunecate pentru site-ul/aplicația de pariuri, iar dacă fontul ales este potrivit, și mai bine.

Per total, designul Magnum Bet este foarte bun, și chiar dacă are o combinație de culori similară cu alte site-uri, totul este suficient de distinct cât să simți când ești pe site.

Ce îmi place cel mai mult este cum este gândită experiența utilizatorului. Ai footer ascuns, ca să nu navighezi un kilometru până termini pagina, ai tot ce e import ușor accesibil, iar pe mobil te simți ca într-o aplicație.

Poate singurul aspect negativ aici este că uneori am întâmpinat crash-uri, lag, sau navigare eronată când am vrut să revin la o pagină anterioară (back). Din fericire, până acum nu am pierdut bani sau pariuri din cauza asta.

Magnum Bet Ofertă

După cum menționam anterior, aici mi se pare că se pot îmbunătăți multe, dar sunt și avantaje.

Ai foarte multe piețe pentru marcatori, chiar o rubrică dedicată, și fiecare meci important - cel puțin din sporturile principale, vine adesea cu peste 100 de opțiuni de pariere, organizate în secțiuni logice și ușor de navigat.

Sportul dominant este, evident, fotbalul, dar stau bine și la tenis, baschet, handbal, hochei, sau tenis de masă.

⚽ Sporturi și evenimente oferta Magnum Bet
 1. Fotbal
 2. Baschet
 3. Tenis
 4. Handbal
 5. Hochei pe gheață
 6. Volei
 7. Tenis de masă
 8. Badminton
 9. Baseball
 10. Biatlon
 11. Bowls
 12. Box
 13. Cricket
 14. Darts
 15. Floorball
 16. Fotbal American
 17. Fotbal în sală
 18. Formula 1
 19. Golf
 20. MMA
 21. Motorbike
 22. Polo pe apă
 23. Rugby
 24. Sărituri cu schiurile
 25. Schi alpin
 26. Snooker

Pariuri pe handicap Magnum Bet

La Magnum Bet ai toate pariurile obișnuite pe handicap disponibile: pariuri pe handicap european, asiatic, și totaluri asiatice.

Pariuri tip sistem Magnum Bet

La fel ca orice casă de pariuri respectabilă, Magnum Bet oferă posibilitatea de a paria tip sistem. Poți alege mai multe evenimente pe un singur bilet pentru un câștig total mai mare, și ai opțiunea de a marca un eveniment “fix”. Această opțiune îți va reduce câștigul total, dar și numărul de combinații pentru evenimentul marcat fix, ceea ce poate face câștigul mai sigur.

Cote Magnum Bet

Un alt punct forte al acestei case de pariuri sunt fără îndoială cotele. Magnum Bet operează cu o medie de payout de 95%, astfel că ai cote bune către foarte bune pentru majoritatea ligilor.

La fel ca mulți alți competitori, Magnum Bet oferă cote bune pentru ligile mari, dar oferă în plus cote bune și pentru alte ligi de interes pentru jucătorii români, în frunte cu Liga 1, Serie A, și Ligue 1. Cred că și-au ales deștept ligile pe care să ofere cote cât mai bune, dar dacă pariezi mult pe ligi mai obscure, atunci vei găsi cote mai bune în altă parte.

Sporturile pentru care Magnum Bet oferă cele mai bune cote sunt fotbal, tenis, baschet, și hochei pe gheață.

Magnum Bet Bonus Înregistrare

Free bet-urile sunt printre cele mai căutate bonusuri oriunde în lume, nu doar în România, astfel că un free bet la înregistrare este, de regulă, apreciat de jucători.

Cu toate acestea, cred că unii jucători le caută pentru motive greșite, pentru că un free bet - în special la înregistrare, nu este tocmai “free”. Trebuie să înțelegi conceptul acesta înainte să te arunci cu o depunere maximă.

Un free bet la înregistrare presupune să plasezi un pariu din banii proprii și să îl pierzi. Abia apoi vei primi un free bet egal cu valoare pariului pierdut. Tot cred că pariurile gratuite sunt bune pentru jucătorii începători, dar vreau să fie foarte clar pentru tine cum funcționează acest tip de bonus.

Magnum bet bonus

Bonus înregistrare Magnum Bet / foto: magnumbet.ro

Magnum Bet oferă tuturor jucătorilor noi eligibili un free bet de 500 lei la înregistrare. Alături de promoția oferită de NetBet, Magnum Bet oferă cel mai mare free bet de bun venit din România.

Să încep cu veștile bune sau cele mai puțin bune? Întotdeauna am preferat să las ce e pozitiv la urmă, așa că:

Partea dificilă - trebuie să pariezi free bet-ul pe minim 6 evenimente (doar 3-way-market), fiecare cu o cotă de minim 1.50.

Partea bună - eventualele câștiguri nu necesită rulaj, deci dacă pariul e de succes, primești profitul direct.

Încasează Pariul Gratuit Magnum Bet

Magnum Bet

Free Bet de până la 500 Lei
 1. Click pe butonul cu “ÎNCASEAZĂ”
 2. Îți faci un cont la Magnum Bet
 3. Plasezi un pariu de minim 50 lei la Sport.
 4. Dacă pariul este pierzător, primești free bet egal cu valoarea pariului (max. 500 lei)
Promoție bună, dar profit aproape imposibil
Adrian

Adrian

Nu cred că ar trebui să te aștepți la prea mult profit de pe urma oricărui bonus de bun venit, nu doar cel de Magnum Bet, dar cred că și dacă ești experimentat, îți va fi foarte greu să transformi acest free bet în cash. Îmi place totuși că nu ni se cere și un rulaj complicat pe deasupra, dar în orice caz, îți recomand să îl consideri ca fonduri suplimentare cu care să joci, și să nu te lăcomești pentru un profit potențial cât mai mare.

Termeni și Condiții Bonus Înregistrare Magnumbet

✔️ Cât este depunerea minimă pentru activarea bonusului Magnum Bet?

Depunerea ta nu este neapărat relevantă, dar pariul de calificare este de minim 50 lei.

✔️ Care este perioada de valabilitate a bonusului de bun venit Magnum Bet?

Freebet-ul este valabil 7 zile de la data primirii.

✔️ De câte ori trebuie să rulez bonusul Magnum Bet?

Câștigurile de pe urma free bet-ului nu trebuie rulate, dar free bet-ul trebuie plasat pe minim 6 evenimente - doar pariuri doar tip 3-way-market.

✔️ Care sunt cotele minime pe care pot paria bonusul Magnum Bet?

Fiecare dintre cele 6 evenimente de pe biletul pe care joci free bet-ul trebuie să aibă o cote de minim 1.50.

✔️ Poate fi pariat bonusul și la alte secțiuni?

Free bet-ul poate fi jucat doar la secțiunea Sport.

Cod Promo Magnum Bet

Bonusul de bun venit de la Magnum Bet nu necesită un cod bonus în acest moment, iar același lucru se aplică și pentru celelalte promoții.

Codurile promo vor fi, de regulă, disponibile și pe pagina promoției. În prezent, multe coduri promo sunt folosite mai mult pentru segmentarea utilizatorilor decât pentru promoții inedite.

COD BONUS Magnum Bet: Fără cod.

Promoții Magnum Bet cu Cod Bonus

Majoritatea promoțiilor Magnum Bet sunt fără cod bonus, în prezent nu există campanii active care să folosească orice fel de cod promo. Voi actualiza această rubrică periodic cu orice schimbări.

Cum Îmi Fac Cont la Magnum Bet

⏱️ Durată aproximativă: 2 minute.

Înregistrare la Magnum Bet se face foarte ușor prin completarea a 3 categorii: detalii cont, informații personale, și verificare.

Cont magnum bet

Înregistrare Magnum Bet / foto: magnumbet.ro

La fel ca în cazul oricărui site de pariuri modern, totul decurge simplu și rapid. Dacă ai probleme, ai link către asistență clienți pe parcursul înregistrării.

În cadrul pasului al 2-lea (informații personale) ai o rubrică unde poți introduce codul bonus dacă dispui de unul.

Înregistrarea Magnum Bet Pas cu Pas:
 1. Introduci adresa de email.
 2. Alegi o parolă sigură.
 3. Introduci numărul de telefon.
 4. Bifezi că ai peste 18 ani și ai citit T&C.
 5. Alegi numele de utilizator.
 6. Introduci prenumele și numele.
 7. Introduci adresa și localitatea.
 8. Introduci CNP.
 9. Folosești codul promo dacă dispui de unul.
 10. (Opțional) Bifezi dacă vrei să primești promoții exclusive.

În teorie, deja poți folosi contul de pariuri Magnum Bet, dar îți recomand să completezi verificarea și validarea contului.

Pasul 3 te invită să completezi verificarea contului - poți opta prin email sau telefon (SMS cu un cod). Foarte simplu.

Validare cont Magnum Bet

Cred că e bine să te scapi de o grijă dacă tot ești la capitolul înregistrare, așa că îți recomand să completezi validarea contului acum - încarci o poză cu cartea de identitate, pașaportul sau carnetul de conducere.

Fără să completezi validarea, nu vei putea să retragi bani din contul tău. Probabil vei primi notificări pentru completarea validării, dar în caz că nu primești nimic, poți găsi această secțiune în contul tău de utilizator: Profilul Meu > Validarea Contului.

Metode de Plată Magnum Bet

Majoritatea metodelor de plată căutate de jucători sunt disponibile la Magnum Bet, cu excepția transferului bancar.

Poți depune foarte ușor - butonul de depunere este chiar lângă contul tău de utilizator (dreapta sus). După aceea poți alege metoda de depunere și suma.

Metode de depunere Magnum Bet

 • Visa
 • Revolut
 • Mastercard
 • Maestro
 • Paysafecard
 • TopPay
 • Agenții

Metode de retragere Magnum Bet

 • Visa
 • Revolut
 • Mastercard
 • Maestro
 • TopPay
 • Agenții

Taxa pe depunere Magnum Bet

La fel ca majoritatea operatorilor de la noi din țară, Magnum Bet aplică o taxă de 2% (taxa pe viciu) pentru fiecare depunere, indiferent de metoda de plată.

Această sumă se calculează automat și se reține la fiecare depunere.

Magnum Bet Aplicație

Cel puțin momentan, Magnum Bet nu oferă o aplicație dedicată pentru pariuri sau cazinou.

Absența aplicației este într-o oarecare măsură un dezavantaj, mai ales pentru utilizatorii experimentați.

Cu toate acestea, trebuie menționat că Magnum Bet are unul dintre cele mai bune site-uri pe care le-am întâlnit pe mobil, mai bun decât multe aplicații.

Nu este vorba doar de un site cu design responsive, este un site adaptat complet pentru experiența mobilă, foarte asemănător cu o aplicație. Aș îndrăzni chiar să spun că prefer site-ul Magnum Bet pe mobil mai mult decât pe desktop.

Magnum Bet Casino

Cred că părerile sunt destul de împărțite în rândul jucătorilor în ceea ce privește cazinoul Magnum Bet.

Nu l-am folosit suficient de mult încât să întâmpin probleme, dar cred că per total este un cazinou modern, cu un bonus de bun venit foarte competitiv - poate ajunge până la 3.300 lei și 700 de rotiri gratuite.

Magnum bet slot

Magnum Bet casino / foto: magnumbet.ro

Vei găsi jocuri de la furnizori de top precum EGT, Pragmatic Play, Pateplay, Amusnet, Skywind, Spribe, Evolution și mulți alții.

Promoțiile misterioase de Luni de la Magnum Bet sunt adesea rotiri gratuite.

Bonus de bun venit Magnum Bet Casino

Pachetul la înregistrare oferit de Magnum Bet este împărțit în 5 etape, câte una pentru fiecare din primele 5 depuneri (minim 50 lei/depunere).

Etapele sunt împărțite după cum urmează:

 • Prima depunere - 100% până la 1.000 lei + 100 FS la 20 Super Hot Clover Chance
 • A doua depunere - 100% până la 800 lei + 50 FS la Shining Crown Clover Chance
 • A treia depunere - 75% până la 750 lei + 100 FS la 20 Dazzling Hot Clover Chance
 • A patra depunere - 50% până la 500 lei + 150 FS la Burning Hot Clover Chance
 • A cincea depunere - 25% bonus până la 250 lei + 300 FS la cele patru jocuri de la etapele anterioare

Se aplică rulaj 40x pentru câștigurile din rotirile gratuite, și 35x depunere + bonus pentru câștigurile din bonus.

Încasează Bonusul Magnumbet Casino

Magnum Bet Casino

Bonus până la 3.300 lei + 700 Rotiri Gratuite

Cum intri în posesia bonusului:

 1. Click pe butonul de mai jos cu ÎNCASEAZĂ
 2. Îți creezi cont la Magnum Bet
 3. Finalizezi verificarea contului
 4. Faci o depunere de minim 50 lei
 5. Te bucuri de bonus și FS
 6. Repeți procesul pentru primele 5 depuneri

Termeni și Condiții Bonus Magnum Bet Casino

✔️ Cât este depunerea minimă pentru bonusul Magnum Bet Casino?

50 de lei pentru fiecare etapă.

✔️ Care este perioada de valabilitate a bonusului la înregistrare la Magnum casino?

Fiecare etapă bonus + rotiri are o perioadă de valabilitate de 7 zile.

✔️ De câte ori trebuie rulat bonusul de bun venit Magnum Bet?

35 de ori (35x) bonus plus depunere. În cazul rotirilor gratuite, de 40 de ori (40x) valoarea câștigurilor.

✔️ Când voi primi rotirile gratuite Magnum Bet Casino?

Imediat după fiecare depunere care se califică pentru campanie.

Concluzie

Verdict Magnum Bet
Adrian

Adrian

Magnum Bet m-a surprins plăcut la multe categorii, în special la cote. Cred că sunt aspecte care pot fi îmbunătățite, dar per total aș zice că este un operator competitiv, probabil în “liga a doua” dacă ar fi să-i împart. Nu se poate compara momentan cu Betano, Superbet, Unibet, etc. dar cred că este un concurent bun pentru următorul nivel de case de pariuri și cazinouri.

Cred că Magnum Bet poate progresa cel mai mult la 3 capitole importante: numărul de sporturi disponibile, cerințele de pariere ale bonusului de bun venit, și modalitățile de contact și asistență.

Recomand Magnum Bet datorită cotelor foarte bune, a platformei excelente pe orice dispozitiv, și a promoțiilor frecvente (inclusiv un bonus multiplu bun).

7.7 / 10 ⭐

Magnum Bet Întrebări Frecvente

💰 Există bonus de bun venit la Magnum Bet?

Da, este chiar cel mai mare free bet de bun venit la pariuri sportive de la noi din țară (alături de cel de la NetBet). Magnum Bet îți oferă un free bet de până la 500 lei la înregistrare. E ceva mai greu de transformat în profit, dar cred că este per total un bonus ok. La cazinou primești bonus de până la 3.300 lei plus 700 rotiri gratuite la patru jocuri diferite. Ambele bonusuri sunt disponibile prin intermediul butoanelor specifice de pe pagina noastră cu recenzia Magnum Bet.

💳 Cât este depunerea minimă acceptată la Magnum Bet?

Depunerea minimă este de 20 de lei, dar acest lucru poate fi diferit pentru unele campanii, de obicei 50 lei pentru bonusuri.

📱 Există aplicație pentru Magnum Bet?

Din păcate nu, dar sincer este unul dintre cele mai bune site-uri pe mobil pe care le vei găsi în România, mai bun decât multe aplicații. Experiența este bine gândită pentru jucător, nu este vorba doar de un design mobile-responsive.

🌐 Cine deține Magnum Bet?

Magnum Bet este un brand cu capital românesc, și este deținut de compania Crowd Entertainment Ltd., înregistrată la ONJN începând cu 1 martie 2021.

📍 Există agenții stradale Magnum Bet în România?

Agențiile Magnum Bet sunt răspândite aproape în întregime în Sud-Estul țării. Poți găsi o hartă cu agențiile Magnum Bet pe site-ul operatorului, la secțiunea Agenții.

Magnum Bet recenzie

Magnum Bet Bonus Casino

Free Bet de 500 Lei