Transfer Bancar Pariuri

Care sunt cele mai bune case de pariuri pentru transfer bancar

Top Site-uri de Pariuri Pentru Transfer Bancar

Bonus Rulaj Cote minime 
18+ | Pariază Responsabil | Se Aplică T&C

100% până la 500 Lei

Rulaj: 10x Sumă bonus

Cote minime: 1.65

ÎncaseazăCătre Betano

Pariu fără risc 500 Lei
+300 Rotiri Gratuite
+Pariuri Gratuite 50 Lei

Rulaj: 4x Sumă bonus

Cote minime: 1.40

ÎncaseazăCătre Unibet

Sportingbet nu mai acceptă jucători români

Rulaj: Fără cerințe

Cote minime:

ÎncaseazăCătre Sportingbet

Bonus de 550 Lei

Rulaj: 6x Sumă bonus

Cote minime: 1.60

ÎncaseazăCătre Betfair

Bonus de 600 Lei

Rulaj: 4-6x Sumă bonus

Cote minime: 2.00

ÎncaseazăCătre Casa Pariurilor

100% până la 600 Lei
+60 Rotiri Gratuite

Rulaj: 8x Sumă bonus

Cote minime: 1.60

ÎncaseazăCătre 888sport

Free Bet de 500 Lei

Rulaj: 1x Sumă bonus

Cote minime: 2.00

ÎncaseazăCătre NetBet

Bonus de 500 Lei

Rulaj: 6x Sumă bonus

Cote minime: 1.60/2.50

ÎncaseazăCătre Superbet

150 lei Puncte Loialitate
+ 50 lei fără depunere

Rulaj: 1x Sumă bonus

Cote minime: 0

ÎncaseazăCătre eFortuna

De ce să folosești Transferul Bancar pentru pariuri?

Siguranță. Fără intermediari între banca ta și casa de pariuri, întreg procesul e mai sigur.

Limite depuneri și retrageri. Transferul bancar este metoda de plată cu cele mai flexibile limite pentru depuneri și retrageri, în multe cazuri chiar fără limite.

Taxe. Nu se percep taxe suplimentare pentru transferul bancar cu excepția celor standard - taxa pe viciu la casele de pariuri care nu o acoperă pentru clienți și impozitul pe câștig în funcție de suma retrasă.

Avantaje față de alte metode de plată

Transfer Bancar Pariuri

Toate metodele de plată sunt limitate la sumele pe care vrei să le depui sau să le retragi, pe când transferul bancar fie îți oferă o flexibilitate foarte mare, fie nu te restricționează deloc.

De asemenea, nu te lovești de numeroasele taxe suplimentare pentru tranzacții sau taxe de administrare.

Întrebări frecvente despre transfer bancar pentru pariuri

🤷 Ce este transferul bancar?

Transferul bancar este o modalitate electronică de a transfera credit de la o persoană sau companie la alta. O poți face în persoană, la ghișeul băncii, sau online prin internet banking - un serviciu destul de comun pentru fiecare cont.

În cazul pariurilor online, poți depune sau retrage sume pe site-urile de pariuri prin transferuri bancare.

Pariurisport.com îți oferă un top cu cele mai bune case de pariuri pentru depuneri și retrageri prin transfer bancar.

🏧 De ce ar trebui să folosesc transferul bancar pentru pariuri?

Siguranță, taxe mici, și limite generoase pentru depuneri și retrageri. Transferul bancar este una dintre cele mai populare metode de plată pentru pariuri în România datorită procesului foarte sigur, absenței taxelor suplimentare, și a limitelor generoase (sau lipsa acestora) pentru depuneri și retrageri.

Toate casele de pariuri pe care le vei găsi pe acest website acceptă transferul bancar ca metodă de plată.

🔗 Ce case de pariuri online acceptă transferul bancar ca metodă de plată?

Toate casele de pariuri pe care le găsești pe Pariurisport.com acceptă transferul bancar ca metodă de plată, atât pentru depuneri cât și pentru retrageri.

Poți găsi mai sus o listă cu cele mai bune site-uri de pariuri pentru transferuri bancare.

⏳ Cât durează ca suma depusă prin transfer bancar să fie creditată în contul meu?

Acest lucru depinde de la caz la caz și, de regulă, ține de cât de repede procesează tranzacția cele două părți implicate - casa de pariuri, și banca.

Cu siguranță e principalul dezavantaj al acestei metode de plată. Depunerile și retragerile durează în medie între 2-5 zile lucrătoare, dar există excepții. Dacă ai contul deschis la aceeași bancă la care are cont și casa de pariuri, în unele cazuri (Unibet) poți primi banii chiar în aceeași zi.

💸 Am de plătit taxe pentru depuneri și retrageri la pariuri prin transfer bancar?

Prin transfer bancar plătești doar taxele standard care sunt percepute pentru fiecare metodă de plată - taxa pe viciu (unde e cazul) și impozitul pe câștig, în funcție de suma retrasă. Dacă luăm în calcul taxe de administrare și alte diferite tranzacții, transferul bancar este metoda de plată cu cele mai puține taxe.

Totuși, merită menționat că ar fi bine să verifici dacă banca ta are ceva reguli stipulate pentru acest tip de tranzacții, ca să nu te trezești cu taxe neașteptate.

🔒 Este sigur transferul bancar ca metodă de plată?

Da. Site-urile de pariuri și băncile utilizează cele mai moderne sisteme de securitate online pentru a-și proteja informațiile, oferind utilizatorilor lor un transfer ușor și sigur. Transferul bancar e din multe puncte de vedere cea mai sigură metodă de plată.

Transferul bancar concurează cu majoritatea metodelor de plată
Adrian

Adrian

Transferul bancar, la fel ca oricare altă metodă de plată, prezintă avantaje și dezavantaje. Poate cu excepția duratei tranzacțiilor - care în unele cazuri pot fi destul de rapide (maxim 1 zi), transferul bancar concurează cu oricare altă metodă de plată, cu atât mai mult dacă ai și un serviciu de internet banking care te scutește de deplasări.

Cele Mai Bune Case de Pariuri Online pentru Transfer Bancar

 1. Betano → Timp de procesare: 2-3 zile. Comision 0%.
 2. Unibet → Timp de procesare: 1-5 zile. Comision 0%.
 3. Sportingbet → Timp de procesare: 2-5 zile. Comision 0%.
 4. Betfair → Timp de procesare: 2-5 zile. Comision 0%.
 5. Casa Pariurilor → Timp de procesare: 1-3 zile. Comision 0%.
 6. 888sport → Timp de procesare: 3-7 zile. Comision 0%.
 7. NetBet → Timp de procesare: 1-14 zile. Comision 0%.
 8. Superbet → Timp de procesare: 3-5 zile. Comision 2%.
 9. Fortuna → Procesare (retrageri) în: 1-10 zile. Comision 0%.

Casă de Pariuri Recomandată pentru Transfer Bancar

Betano

Limite foarte flexibile cu retrageri în timp record

Chiar dacă Unibet are cele mai rapide retrageri posibile prin transfer bancar, acest lucru depinde în totalitate de banca unde ai contul deschis - dacă e aceeași cu Unibet (Raiffeisen Bank), atunci poți primi bani chiar în aceeași zi, dar pentru orice altă bancă aștepți în medie mai mult decât la Betano. De aceea Betano este recomandarea noastră pentru această metodă de plată, pentru că probabilitatea e mai mare ca jucătorii să aibă conturi la bănci diferite.

Procesarea plăților se face întotdeauna în timp record la Betano, iar limitele pentru depuneri și retrageri sunt foarte generoase.

Cum Evaluăm Casele de Pariuri cu Transfer Bancar

Transferul bancar e într-o oarecare măsură tranzacția de bază pe care o faci de pe contul tău, celelalte metode de plată fiind completări sau îmbunătățiri din anumite puncte de vedere. Popularitatea internet banking-ului și modernizarea acestui proces contribuie au readus această metodă de plată în topul recomandărilor noastre.

În timp, vei vedea că ajungi să folosești transferul bancar într-o formă sau alta, îndeosebi pentru retrageri.

Formula de calcul a clasamentului nostru pentru cele mai bune case de pariuri pentru transfer bancar ține cont de câțiva factori foarte importanți.

🏧 Limite de depunere și retragere

Este poate capitolul la care transferul bancar ar trebui să exceleze, deci această flexibilitate e mai importantă decât pentru oricare metodă de plată. În mod ideal, urmărim să nu fie limite minime și maxime, dar în caz că sunt, apreciem ca limitele minime pentru depuneri să fie cât mai mici, iar limitele maxime cât mai mari.

💸 Comision pe depuneri (taxa pe viciu)

Pentru transfer bancar, nu ar trebui să întâlnești această taxă prea des, dar ca de obicei, am luat în considerare acest aspect pentru topul de mai sus.

⏱️ Durata depunerilor și a retragerilor

Probabil principalul dezavantaj al acestei metode de plată este durata tranzacțiilor. În unele cazuri (destul de puține) poți primi banii până la finalul zilei, dar de obicei ar trebui să te aștepți la o durată mai mare decât pentru oricare altă opțiune de plată.

👤 Relevanță pentru utilizator

Orice metodă de plată crește în relevanță dacă celelalte opțiuni au un proces mai complicat, percep numeroase taxe suplimentare, sau durează mai mult. Procesarea retragerilor prin transfer bancar poate dura uneori la fel de mult ca prin alte metode de plată, ceea ce elimină principalul dezavantaj al acestei tranzacții.

Transfer Bancar pentru Bonusuri de Bun Venit

Aproape toate casele de pariuri pe care le găsești pe Pariurisport.com acceptă transferul bancar ca metodă de plată pentru bonusul de bun venit.

De fapt, chiar recomandăm transferul bancar ca alternativă pentru prima depunere dacă preferi să folosești portofelele electronice pe termen lung, care de regulă nu sunt acceptate pentru bonusuri de bun venit.

De multe ori ești avantajat să folosești această metodă de plată și pentru retrageri dacă ai folosit, de exemplu, Skrill ca metodă de plată.

Ca de obicei, te sfătuim să verifici termenii și condițiile bonusului de bun venit oferit de casa de pariuri pe care o preferi pentru că unii operatori nu acceptă depuneri prin transfer bancar.

Avantajele Transferului Bancar pentru Pariuri
 • Disponibilitate - Transferul bancar este acceptat de majoritatea site-urilor de pariuri din România.
 • Flexibilitatea limitelor - În multe cazuri nu vei întâlni limite deloc pentru depuneri și retrageri, dar și dacă sunt, de regulă Pe lângă depozite, majoritatea caselor de pariuri online acceptă transferuri bancare pentru retrageri.
 • Securitate - Atât site-urile de pariuri, cât și băncile folosesc sisteme de securitate de ultimă generație, păstrând toate datele tale confidențiale și protejate. De asemenea, tranzacția are mai puțini intermediari, ceea ce face procesul este mai sigur.
 • Taxe mici sau inexistente - Chiar dacă în unele cazuri băncile pot percepe taxe pentru transferurile între contul tău și casa de pariuri, aceste taxe sunt de regulă foarte mici. Taxa pe viciu (2%) nu se percepe de către majoritatea operatorilor, și nu te lovești nici de alte taxe suplimentare.
 • Proces simplu - Considerăm deplasarea un inconvenient, dar aici ne referim doar la plățile prin internet banking, un serviciu ieftin și standard oferit de toate băncile care îți oferă posibilitatea să faci transferul de oriunde atâta timp cât dispui de o conexiune la internet.

Cum Depui Bani la Pariuri Prin Transfer Bancar

transfer de bani pariuri

Mulți cititori probabil se așteaptă ca transferul bancar să fie mai complicat decât alte metode de plată la cât de mult lăudăm simplitatea celorlaltor opțiuni, dar în realitate, un transfer bancar se face extrem de simplu.

Ai nevoie doar de numărul contului bancar în care faci transferul (casa de pariuri), iar după cum se vede în imaginea de mai sus, este foarte ușor de obținut.

La ghișeul băncii
 1. Oferi operatorului datele contului tău.
 2. Spui suma pe care vrei să o depui.
 3. Oferi datele bancare de pe pagina site-ului de pariuri (după ce ai ales transferul bancar ca metodă de plată). De obicei, operatorii de la ghișeu vor avea aceste date, deci e posibil să fie de ajuns să oferi doar numele casei de pariuri.
 4. Suma este creditată în contul tău de pariuri - durata poate varia în funcție de bancă și operator.
Prin internet banking
 1. Intri în contul de internet banking (aplicație sau browser) și mergi la secțiunea Plăți - Plată în lei. Această denumire poate fi diferită la fiecare bancă.
 2. Alegi contul din care vrei să faci plata și introduci suma pe care vrei să o depui.
 3. Completezi datele (IBAN) contului în care faci transferul și finalizezi plata.
 4. Suma este creditată în contul tău de pariuri - durata poate varia în funcție de bancă și operator.

Alternative pentru Transfer Bancar

Transferul bancar poate fi o metodă de plată excelentă dacă nu te deranjează câteva dezavantaje:

 • Retragerile vor dura, de regulă, între 2-5 zile. De asemenea, creditarea depunerilor în contul tău de pariuri poate dura mai mult decât prin oricare altă metodă de plată.

 • Dacă nu ai serviciul de internet banking, transferurile necesită deplasări.

 • Limita minimă a sumei pe care o poți retrage este în multe cazuri mai mare cu câteva zeci de lei decât pentru alte opțiuni de tranzacționare.

 • Tranzacția directă între contul tău și contul casei de pariuri poate fi o sabie cu două tăișuri - pe deoparte banii trec prin mai puțini intermediari, deci procesul e mai sigur, dar în același timp tranzacționezi direct prin contul tău, unii jucători nu vor să-și expună datele bancare.

Am pregătit două alternative care rezolvă aceste probleme.

Skrill

comision transfer bancar pariuri

Skrill îți poate oferi un strat suplimentar de siguranță, iar depunerile au loc instantaneu și retragerile durează până în 24 de ore. Portofelul electronic este foarte apreciat de către punteri datorită siguranței și simplității tranzacțiilor, și poate funcționa excelent în combinație cu transferul bancar - Skrill pentru depuneri, transfer bancar pentru retrageri.

Skrill este probabil cea mai bună opțiune dintre toate portofelele electronice, iar compania are peste 20 de ani de experiență în tranzacții virtuale.

Descoperă mai multe despre pariuri cu Skrill.

Paysafecard

transfer case de pariuri

Din moment ce discutăm de siguranța datelor tale bancare, Paysafecard trebuie menționat. Deținut de Skrill, Paysafecard este un card preplătit care se găsește în peste 500.000 de puncte de vânzare - cam la orice supermarket, chioșc cu PayPoint, benzinărie, sau sediu al Poștei Române.

La fel ca Skrill, Paysafecard funcționează foarte bine pentru pariuri într-un sistem de plată hibrid cu transferul bancar. Este ultrasecurizat, iar datele tale bancare nu sunt divulgate în niciun moment.

Descoperă mai multe despre pariuri online cu Paysafecard.