Recenzie Superbet:

Superbet

Bonus de 500 Lei

Superbet Prezentare generală

Superbet este una dintre cele mai recunoscute case de pariuri din România, unde operează în prezent peste 1.200 de agenții stradale. Într-o oarecare măsură, Superbet este cam singurul brand românesc care se luptă pe piața din țara noastră cu marii operatori de pariuri. Datorită serviciilor oferite, Superbet nu doar că se luptă cot la cot cu branduri globale, dar chiar câștigă trofee prestigioase în Europa Centrală și de Est.

Superbet scor

 • Brand românesc premiat internațional
 • Live streaming
 • Varietate mare de cote și piețe
 • Bonusul de bun venit are condiții dificile
Ofertă bonus
8/10
Opțiuni de pariere
10/10
Experiență mobilă
9/10
Meteode de plată
9/10
Experiența de pariere
9/10
Asistență
9/10
Rezumat
9/10
Superbet pe scurt
Site superbet.ro
Tipuri de JocuriPariuri Sportive, Casino, Loto
Metode de platăAgenție, Visa, Visa Electron, Mastercard, Skrill, Neteller, Paysafecard, Transfer Bancar
Metode de retragereAgenție, Visa, Visa Electron, Mastercard, Skrill, Neteller, Transfer Bancar
Cote oferite deBetgenius
Opțiuni de parierePariuri live, cash out, bet builder, cote îmbunătățite
Jocuri cazinouCazinou Live, Sloturi, Jackpoturi, Blackjack, Ruletă, alte Jocuri de Cărți de Masă
Furnizor cazinouNetEnt, EGT, Microgaming și alții
AplicațiiiOS, Android
AsistențăEmail, telefon, live chat
ProprietarSuperbet Interactive Ltd.
Fondat în2008
SediuMalta
Bonus CodeFără cod

Avantaje Superbet

Superbet

Cea mai populară casă de pariuri din România
 • + Numeroase modalități de plată
 • + Live streaming
 • + Multe cote speciale
 • + Varietate mare de cote și piețe
 • + Promoții frecvente

Recenzionat de echipa Pariurisport.com.

O casă de pariuri românească premiată
Adrian

Adrian

Mulți jucători trec cu vederea cât de prestigioase sunt trofeele câștigate de Superbet la Central and Eastern European Gaming Conference, și mai important, casele de pariuri recunoscute la nivel global împotriva cărora au concurat pentru a câștiga titlul de Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est. Superbet este una dintre casele de pariuri de top din România pe bună dreptate.

SUPERBET RECENZIE

Superbet este probabil cea mai cunoscută casă de pariuri în toate colțurile țării. Grupul Superbet Interactive a fost fondat în anul 2008, și între timp a devenit lider pe piața offline de pariuri, cu peste 1.200 de agenții deschise în toată țara până în prezent.

Superbet este, de asemenea, prima companie românească care a câștigat 3 ani la rând trofeul suprem la Central and Eastern European Gaming Conference - Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est.

Operatorul de pariuri se poate lăuda și cu trofee pentru Cel Mai Bun Serviciu de Suport Jucători care preferă Pariurile Sportive din Europa Centrală și de Est (2018 și 2019), Cel Mai Bun Serviciu de Suport Jucători care preferă Jocurile de tip cazinou în Europa Centrală și de Est (2019). Un cabinet de trofee impresionat pentru o companie mult mai ”tânără” decât alți competitori.

Superbet

Oferta Superbet este întotdeauna generoasă / foto: © pariurisport.com

Alege Superbet pentru:

 • Varietatea de cote și piețe
 • Un echilibru bun între experiența online și offline

Pe segmentul online al jocurilor de noroc, Superbet și-a îmbunătățit considerabil produsele începând cu anul 2018, când a introdus numeroase opțiuni noi atât pe website cât și pe aplicația dedicată.

Superbet a ridicat standardul pieței în ceea ce privește opțiunile de pariere.

Bonusul de bun venit de la Superbet este de până la 500 Lei, o sumă relativ standard pentru piața din România. Bonusul se oferă în 3 etape, pe baza primelor 3 depozite pe care le faci, deci din acest punct de vedere, condițiile sunt mai greu de îndeplinit decât la alte case de pariuri online.

Pagina de promoții Superbet este de regulă plină de oferte pentru clienți, deci vei avea de unde alege după ce te înregistrezi.

Caută altă casă de pariuri dacă:

 • Vrei un bonus de bun venit cu condiții mai simple

Chiar dacă bonusul de bun venit pare destul de standard în comparație cu alte pachete pentru jucătorii noi, suma este acordată în 3 etape, pe baza primelor 3 depozite pe care le faci, iar procentul de acoperire este de 50% până la 400 Lei pentru primele 2 depuneri, și de 100% până la 100 Lei doar pentru ultima depunere. Practic pentru a obține valoarea maximă de 500 Lei a bonusului, ar trebui să depui 900 Lei.

Un alt aspect care merită menționat e faptul că numărul reclamațiilor la retrageri este peste medie. Mulți clienți au descris numeroase probleme la retragere, oferind feedback negativ și departamentului de relații cu clienții, care pentru o companie de mărimea Superbet, e de așteptat să fie solicitat constant. E important de precizat că aceste cazuri par mult mai clare și mai ușor de soluționat în ultimii ani, așa că direcția pare a fi un pozitivă.

SUPERBET BONUS DE BUN VENIT

Bonusul de bun venit de la Superbet e împărțit în 3 etape:

 • Primul depozit - 50% până la 200 Lei
 • Al doilea depozit - 50% până la 200 Lei
 • Al treilea depozit - 100% până la 100 Lei

Suma oferită de Superbet este destul de standard în comparație cu alte oferte din România, dar procentul depunerii totale e mai mare raportat la alte pachete de bun venit.

Cu toate acestea, oferta de bun venit este destul de bună, trebuie doar să navighezi cu atenție termenii și condițiile.

Superbet online

Bonus Superbet

Superbet

Bonus de 500 Lei

Cum să revendici bonusul de bun venit de la Superbet:

 1. Click pe butonul de mai jos cu ÎNCASEAZĂ.
 2. Îți faci un cont la Superbet și accepți bonusul de bun venit.
 3. Faci prima ta depunere (minim 20 Lei) și primești bonusul de 50%, valoarea maximă a bonusului e de 200 Lei.
 4. Faci a doua depunere (minim 20 Lei) și primești bonusul de 50%, valoarea maximă a bonusului e de 200 Lei.
 5. Faci a treia depunere (minim 20 Lei) și primești bonusul de 100%, valoarea maximă a bonusului e de 100 Lei.
Un bonus împărțit deștept
Adrian

Adrian

Probabil vei fi tentat să consideri un bonus împărțit în mai multe părți inferior ca valoare totală, dar vei vedea că această împărțire în etape poate avea avantaje sale. În unele cazuri probabil îți convine să nu faci o depunere mare dintr-o dată pentru a profita de un bonus cât mai mare, iar tocmai aici este avantajul bonusurilor împărțite pe etape.

Termeni și Condiții Bonus Superbet

✔️ Cât este depunerea minimă pentru bonusul Superbet?

Depunerea minimă este de 20 lei.

✔️ Care este perioada de valabilitate a bonusului de bun venit?

Bonusul Superbet este valabil 7 zile de la data activării.

✔️ Care sunt condițiile de rulare pentru bonusul Superbet?

Bonusul de bun venit trebuie rulat de 6 ori (valoarea inițială a bonusului).

✔️ Care sunt cotele minime pe care pot paria cu bonusul de bun venit?

Bonusul de bun venit de la Superbet trebuie pariat pe cote de minim 1.60 sau de 2.50 pentru pariurile acumulatoare.

✔️ Pot paria bonusul la alte secțiuni Superbet?

Da, bonusul de bun venit poate fi pariat în secțiunile Sport, Pariuri Live și Loto. Bonusul nu poate fi pariat la secțiunea Virtuale sau la Super Cota. De asemenea, Win for Life, Win for Life Numerone și Cash Out nu contribuie la rulaj.

Cum Îmi Fac Cont la Superbet

⏱️ Durată aproximativă deschidere cont: 3 minute.

Contul Superbet online este foarte ușor de creat. Ai practic toate detaliile pe un singur ecran, îți rămâne doar să activezi contul și să completezi procesul de verificare.

Multe case de pariuri vor avea ferestre suplimentare, dar la Superbet nu doar că ai totul în aceeași fereastră, dar ți se și cer doar informațiile esențiale.

Detaliem pașii principali mai jos:

Www superbet

1. Faci click pe butonul cu ÎNCASEAZĂ de la rubrica Bonus de Bun Venit de pe această pagină.

Recomandare

Un proces de înregistrare va fi întotdeauna mai simplu pe un PC. Deci dacă ai posibilitatea, îți recomandăm să îl folosești pentru crearea contului.

2. În colțul din dreapta sus pe site-ul Superbet vei găsi butonul de Înregistrare. De aici vei ajunge direct pe pagina unde ți se cer toate detaliile de înregistrare.

3. Introduci detaliile cerute: prenume, nume, e-mail, nume utilizator, parolă, CNP, număr de telefon, adresă, județ, localitate, (opțional) cod bonus.

Notă

Orice operator e nevoit să se asigure că ești eligibil pentru pariuri - major, cu domiciliul în România, de aceea ți se cer aceste date. Întotdeauna vor fi păstrate în siguranță și private.

4. Bifezi că ai 18 împliniți și că ești de acord cu termenii și condițiile. (Opțional) Bifezi dacă ești de acord ca datele tale personale să fie utilizate pentru a primi bonusuri, oferte, și alte informații de la Superbet.

Recomandare

Chiar dacă este o căsuță opțională, îți recomandăm să bifezi că ești de acord cu folosirea datelor tale personale ca să nu pierzi bonusuri și oferte de care poate nu ai afla altfel. Te poți dezabona oricând.

5. Vei primi un e-mail de confirmare de la Superbet cu contul tău de utilizator. Tot aici vei găsi și butonul de activare al contului.

6. După activarea contului îți rămâne doar procesul de verificare, din nou foarte rapid. Vei fi întâmpinat cu un pop-up când te loghezi de unde poți selecta bonusul de bun venit. Poți completa verificarea contului tot dintr-un pop-up, dar poți găsi această secțiune și în contul tău de utilizator laÎncărcare documente, sau accesând tot în contul tău mesajul Te rugăm să efectuezi verificarea contului.

SUPERBET METODE DE PLATĂ

Superbet oferă o varietate de metode de depunere instantanee și gratuite, dintre care mai multe pot fi folosite și pentru retrageri.

Portofelele electronice sunt, în general, recomandate pentru tranzacții mai rapide, dar cardurile de debit sunt, de asemenea, o modalitate populară și perfect sigură de a adăuga fonduri în contul tău Superbet.

Din păcate taxa de viciu de 2% nu este acoperită de către agenție, așa că Superbet este una din casele de pariuri unde se percep taxe pentru depunere.

METODE DE PLATĂ SUPERBET ÎN ROMÂNIA

Depunere

 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard
 • Skrill
 • Neteller
 • Transfer Bancar
 • Paysafecard
 • Agenție

Retragere

 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard
 • Skrill
 • Neteller
 • Transfer Bancar
 • Agenție

SUPERBET PARIURI ȘI PRODUSE

Oferta de pariuri de la Superbet este bogată, cu o gamă largă de piețe atât pentru ligile superioare, cât și pentru ligi inferioare.

Cotele sunt de asemenea printre cele mai bune oferite de casele de pariuri din România, în unele cazuri sunt chiar cele mai bune pe care le vei găsi.

Menționam mai sus că, într-o oarecare măsură, Superbet a stabilit noi standarde pentru piața de pariuri din România, cu precădere spre finalul 2018, când operatorul a introdus peste 380 de opțiuni noi de pariere în oferta agențiilor stradale, dar și pe superbet.ro și în aplicația Superbet.

Vei observa la Superbet o concentrare pe sporturile cele mai apreciate de către punteri, printre care fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheață, handbal, volei, esports și altele.

Pariuri live Superbet

La fel ca majoritatea platformei Superbet, secțiunea de pariuri live este simplă și la obiect, foarte ușor de navigat.

E foarte ușor să găsești cote și piețe și să profiți de adrenalina experienței în direct.

Superbet live

Pariuri live la Superbet.

Accesează pagina noastră pentru case de pariuri live pentru mai multe informații despre cele mai bune site-uri de pariuri live, și pentru a descoperi avantajele pariurilor în timp real.

Transmisiuni în Direct

Superbet oferă transmisiuni în direct atât pe platforma superbet.ro, cât și în cadrul aplicației, trebuie doar să ai un cont verificat.

Vei găsi cu ușurință meciurile care sunt transmise datorită icoanei de ”Live stream disponibil”.

Superbet Cash Out

Superbet, la fel ca majoritatea operatorilor de top, oferă opțiunea de cash out online. Pariurile pentru care se aplică opțiunea Cash Out vor fi întotdeauna foarte bine marcate.

Opțiunea de Cash Out este disponibilă la Superbet pentru pariuri simple și pariuri multiple, și poți închide pariuri sportive pre-meci și live.

Prin această Cash Out poți închide pariul înainte ca toate evenimentele de pe biletul tău să se fi încheiat. Deci dacă vrei să îți asiguri câștigul, să îți reduci pierderile, sau pur și simplu ai o presimțire și crezi că nu-ți va ieși un pariu, poți opta pentru închiderea pariului.

Îți recomandăm să citești cu atenție termenii și condițiile, în special pentru bonusuri și promoții, pentru că în multe cazuri, pariurile pentru care se folosește Cash Out nu se iau în considerare la rulaj.

Superbet Cote Îmbunătățite și alte Promoții

Vei găsi cote mărite pentru evenimente importante la ”Superextra”, oferte pentru pariuri live la ”Superlive”, marjă 0% pe rezultat final și șansă dublă la ”Supercota” și multe altele.

Ofertă Fotbal Superbet

Superbet Ofertă Fotbal: Cote, Promoții și Piețe
mar. ian. 2022

Superbet este casa de pariuri preferată de mulți jucători români, și pe bună dreptate. Este un brand 100% românesc - dintre puținele de pe piață, găsești numeroase agenții ...

SUPERBET APLICAȚIE MOBIL

Aplicația Superbet este printre cele mai bune oferite de casele de pariuri din România. Interfața este foarte ușor de navigat, iar estetica simplă, caracteristică website-ului Superbet, se potrivește perfect aplicației mobile.

Cu un rating de 4.7 din peste 24.000 de voturi, Superbet este cu siguranță una din cele mai apreciate aplicații de către utilizatori.

superbet apk

Superbet în App Store.

Website-ul Superbet este optimizat și pentru telefoane mobile, dar pentru o experiență mai bună, îți recomandăm să descarci aplicația corespunzătoare dacă ești interesat să pariezi pe mobil.

Vei observa că totul este puțin mai rapid și mai optimizat în aplicație, dar browserul e de asemenea suficient de bine optimizat încât să ai o experiență bună.

SUPERBET CASINO

Cazinoul Superbet este premiat la nivel internațional, câștigând în anul 2019 titlul de Cel Mai Bun Serviciu de Suport Jucători care preferă Jocurile de tip cazinou în Europa Centrală și de Est la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) din Budapesta.

Avantaje Superbet Casino

Superbet Casino

Selecție bogată de jocuri pentru orice nivel de experiență

+ Numeroase metode de plată disponibile

+ Limite generoase pentru depuneri și retrageri

+ Selecție bogată de jocuri

+ Promoții frecvente

Recenzionat de echipa Pariurisport.com.

Designul cazinoului Superbet este asemănător cu restul opțiunilor oferite de competitori - numeroase pictograme colorate și acces la cât mai multe jocuri direct din pagina de pornire. În multe industrii se va ajunge la un moment în care produsele vor părea aproape identice, și acest lucru se datorează în parte faptului că în timp, se descoperă forma cea mai eficientă pentru fiecare produs. Până nu apar schimbări majore în industrie sau în experiența utilizatorului, putem să ne așteptăm la o estetică similară.

Cazinoul Superbet este premiat la nivel internațional.

Punct forte pentru cazinoul Superbet: ai acces ușor la numeroase demo-uri, ca să testezi multe jocuri înainte de a paria.

Puncte slabe pentru cazinoul Superbet: designul e decent, dar sub nivelul altor competitori. Alte cazinouri reușesc să îți ofere o navigare mai bună pe pagina de pornire cu pictograme mai mari și mai clare datorită unui template de design mai modern care permite transformarea fiecărui rând de jocuri într-un mini slider.

Cu toate acestea, cazinoul Superbet rămâne una din opțiunile de top de pe piață. Vei găsi numeroase jocuri, printre care cazinou live, sloturi, jackpoturi, blackjack, ruletă și altele.

Vei găsi jocuri clasice de la NetEnt, EGT, Microgaming și multe altele.

Superbet bonus

Oferte generoasă de jocuri la cazinoul Superbet / foto: © pariurisport.com

Superbet Casino Live

Superbet oferă, de asemenea, un cazinou live, unde există oportunități excelente de pariuri pentru cei care doresc să experimenteze adevărata emoție a cazinoului din confortul propriilor case.

Te bucuri de un joc de cazinou interactiv fără a ieși din casă.

Poți să alegi între jocuri de ruletă, casino hold’em sau blackjack cu dealeri reali, profesioniști.

Bonus de Bun Venit la Cazinoul Superbet

Superbet Casino

Pachetul de bun venit de la cazinoul Superbet.

Raportat la piața de jocuri de noroc din România, oferta Superbet este destul de generoasă. La fel ca la pariurile sportive, pachetul de bun venit se acordă în 3 etape, pe baza primelor depuneri pe care le faci:

 • 100% din primul depozit, bonus de maxim 500 Lei + 50 FS Shining Crown
 • 80% din al doilea depozit, bonus de maxim 400 Lei + 100 FS Burning Hot
 • 60% din al treilea depozit, bonus de maxim 300 Lei + 150 FS 20 Super Hot
200 Rotiri Gratuite fără Depunere la Verificare

În perioada 1-31 martie 2023, Superbet oferă jucătorilor noi bonus constând în 200 de rotiri gratuite la Shining Crown la verificarea contului.

Aceste rotiri gratuite sunt pe deasupra ofertei standard pentru primele 3 depuneri, deci în luna martie poți ajunge la un bonus total de 1.200 lei plus 500 rotiri gratuite.

Rotiri Gratuite Superbet

Rotiri gratuite Superbet la înregistrare

Bonus Superbet Casino

Superbet Casino

Până la 1.200 Lei + 300 FS + 200 FS fără depunere
 1. Click pe oricare dintre cele 2 butoane cu “ÎNCASEAZĂ”
 2. Îți faci un cont la Superbet și accepți bonusul de bun venit.
 3. Completezi procesul de verificare și primești 200 Rotiri Gratuite la Shining Crown.
 4. Faci prima ta depunere (minim 20 Lei) și primești bonusul de 100%, valoarea maximă a bonusului e de 500 Lei.
 5. Faci a doua depunere (minim 20 Lei) și primești bonusul de 80%, valoarea maximă a bonusului e de 400 Lei.
 6. Faci a treia depunere (minim 20 Lei) și primești bonusul de 60%, valoarea maximă a bonusului e de 300 Lei.
Termeni și Condiții pentru Bonusul Superbet Casino
 • Aplicabil doar jucătorilor noi.
 • Bonusul se acordă o singură dată pentru fiecare jucător nou.
 • Jucătorul selectează sau refuză bonusul de bun venit la momentul primei accesări a contului (după confirmarea adresei de e-mail).
 • Oferta nu poate fi combinată cu o altă ofertă de bun venit.
 • Fiecare etapă a bonusului e activată după depunerea corespunzătoare.
 • Pentru a converti bonusul, rulajul necesar este de 35x.
 • Sloturile contribuie 100% la rulaj, iar jocurile de blackjack, ruletă, video poker și jocurile de masă contribuie 20% la rulaj.
 • Primești și un număr de rotiri gratuite pe baza acelorași prime 3 depuneri:
  • Primul depozit - 50 de rotiri la Shining Crown
  • Al doilea depozit - 100 de rotiri la Burning Hot
  • Al treilea depozit - 150 rotiri la 20 Super Hot
 • Ai 30 de zile de la înregistrare pentru a efectua cele 3 depuneri.

Întrebări Frecvente despre Superbet

🤑 Există bonus de bun venit la Superbet?

Da! Primești un pachet de bun venit ce poate ajunge până la 500 lei. E un bonus destul de standard pentru piața din România în ceea ce privește suma, dar condițiile de rulaj sunt mai dificile decât la alte case de pariuri. Citește mai multe despre alte bonusuri și oferte.

💰 Superbet oferă promoții pentru clienții existenți?

Da, pagina de promoții de la Superbet este de regulă destul de generoasă. Vei găsi cote mărite pentru evenimente importante la ”Superextra”, oferte pentru pariuri live la ”Superlive”, marjă 0% pe rezultat final și șansă dublă la ”Supercota” și multe altele.

💬 Dispune de live chat departamentul de relații cu clienții Superbet?

Da, ceea ce e un mare plus. Sunt destui operatori de top care nu oferă asistență prin live chat, așa că apreciem oricând dăm peste un departament de relații cu această opțiune. Chiar dacă nu e cel mai bun live chat de pe piață, jumătate din eficiența live chat-ului ține și de complexitatea și numărul problemelor care pot apărea. Pentru o casă de pariuri de talia Superbet, cu mulți jucători care doar recent au început să migreze către spațiul virtual, întotdeauna vor exista dificultăți noi.

📲 Ce părere aveți despre aplicația Superbet?

Este una dintre cele mai bune de pe piață. Designul simplu și la obiect poate fi pe placul multor utilizatori, iar după cum reiese și din ratingul de pe App Store - 4.7 din peste 24.000 voturi, mulți alți jucători apreciază aplicația Superbet.

📈 Unde pot găsi promoții Superbet?

Chiar aici! La secțiunea dedicată bonusurilor și ofertelor prezentăm cele mai recente promoții oferite de Superbet. Sunt afișate și pe site-ul Superbet la secțiunea dedicată, destul de ușor de găsit. Îți recomandăm să citești cu atenție termenii și condițiile totdeauna, unele bonusuri au condiții de rulaj mai complicate.

Întreabă-ne despre Superbet
Adrian

Adrian

Dacă ai întrebări despre Superbet sau dacă vrei să împărtășești cu noi experiența ta cu această casă de pariuri, te invităm să iei legătura cu noi.

Superbet recenzie

Superbet Bonus Casino

Bonus de 500 Lei