Superbet recenzie:

Superbet

Bonus de până la 500 Lei

Superbet prezentare generală

Adrian

Adrian

Superbet este una dintre cele mai recunoscute case de pariuri din România, unde operează în prezent peste 1.200 de agenții stradale. Într-o oarecare măsură, Superbet este cam singurul brand românesc care se luptă pe piața din țara noastră cu marii operatori de pariuri. Datorită serviciilor oferite, Superbet nu doar că se luptă cot la cot cu branduri globale, dar chiar câștigă trofee prestigioase în Europa Centrală și de Est.

Superbet scor

 • Numeroase modalități de plată
 • Live streaming
 • Varietate mare de cote și piețe
 • Bonusul de bun venit are condiții dificile
 • Probleme peste medie la retrageri
Ofertă bonus
8/10
Opțiuni de pariere
9/10
Experiență mobilă
8/10
Meteode de plată
9/10
Experiența de pariere
8/10
Asistență
8/10
Rezumat
8/10
Superbet pe scurt
Website superbet.ro
Tipuri de JocuriPariuri Sportive, Casino, Loto
Metode de platăAgenție, Visa, Visa Electron, Mastercard, Skrill, Neteller, Paysafecard, Transfer Bancar
Metode de retragereAgenție, Visa, Visa Electron, Mastercard, Skrill, Neteller, Transfer Bancar
Cote oferite deBetgenius
Opțiuni de parierePariuri live, cash out, bonus 100%, marjă 0%, cote îmbunătățite
Jocuri cazinouCazinou Live, Sloturi, Jackpoturi, Blackjack, Ruletă, alte Jocuri de Cărți de Masă
Furnizor cazinouNetEnt, EGT, Microgaming și alții
AplicațiiiOS, Android
AsistențăEmail, telefon, live chat
ProprietarSuperbet Interactive Ltd.
Fondat în2008
SediuMalta

SUPERBET RECENZIE

Superbet este probabil cea mai cunoscută casă de pariuri în toate colțurile țării. Grupul Superbet Interactive a fost fondat în anul 2008, și între timp a devenit lider pe piața offline de pariuri, cu peste 1.200 de agenții deschise în toată țara până în prezent.

Superbet este, de asemenea, prima companie românească care a câștigat 3 ani la rând trofeul suprem la Central and Eastern European Gaming Conference - Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est.

Operatorul de pariuri se poate lăuda și cu trofee pentru Cel Mai Bun Serviciu de Suport Jucători care preferă Pariurile Sportive din Europa Centrală și de Est (2018 și 2019), Cel Mai Bun Serviciu de Suport Jucători care preferă Jocurile de tip cazinou în Europa Centrală și de Est (2019). Un cabinet de trofee impresionat pentru o companie mult mai ”tânără” decât alți competitori.

Alege Superbet pentru:

 • Varietatea de cote și piețe
 • Un echilibru bun între experiența online și offline

Pe segmentul online al jocurilor de noroc, Superbet și-a îmbunătățit considerabil produsele începând cu anul 2018, când a introdus numeroase opțiuni noi atât pe website cât și pe aplicația dedicată.

Superbet a ridicat standardul pieței în ceea ce privește opțiunile de pariere.

Bonusul de bun venit de la Superbet este de până la 500 Lei, o sumă relativ standard pentru piața din România. Bonusul se oferă în 3 etape, pe baza primelor 3 depozite pe care le faci, deci din acest punct de vedere, condițiile sunt mai greu de îndeplinit decât la alte case de pariuri online.

Superbet Bonus de Bun Venit

Oferta de bun venit de la Superbet.

Pagina de promoții Superbet este de regulă plină de oferte pentru clienți, deci vei avea de unde alege după ce te înregistrezi.

Caută altă casă de pariuri dacă:

 • Vrei un bonus de bun venit cu condiții mai simple

Chiar dacă bonusul de bun venit pare destul de standard în comparație cu alte pachete pentru jucătorii noi, suma este acordată în 3 etape, pe baza primelor 3 depozite pe care le faci, iar procentul de acoperire este de 50% până la 400 Lei pentru primele 2 depuneri, și de 100% până la 100 Lei doar pentru ultima depunere. Practic pentru a obține valoarea maximă de 500 Lei a bonusului, ar trebui să depui 900 Lei.

Un alt aspect care merită menționat e faptul că numărul reclamațiilor la retrageri este peste medie. Mulți clienți au descris numeroase probleme la retragere, oferind feedback negativ și departamentului de relații cu clienții, care pentru o companie de mărimea Superbet, e de așteptat să fie solicitat constant. E important de precizat că aceste cazuri par mult mai clare și mai ușor de soluționat în ultimii ani, așa că direcția pare a fi un pozitivă.

SUPERBET BONUS DE BUN VENIT

Bonus de până la 500 Lei

Bonusul de bun venit de la Superbet e împărțit în 3 etape:

 • Primul depozit - 50% până la 400 Lei
 • Al doilea depozit - 50% până la 400 Lei
 • Al treilea depozit - 100% până la 100 Lei

Suma oferită de Superbet este destul de standard în comparație cu alte oferte din România, dar procentul depunerii totale e mai mare raportat la alte pachete de bun venit.

Cu toate acestea, oferta de bun venit este destul de bună, trebuie doar să navighezi cu atenție termenii și condițiile.

Încasează bonusul de bun venit de la Superbet

Bonus de până la 500 Lei

Cum să revendici bonusul de bun venit de la Superbet:

 1. Click pe oricare dintre cele 2 butoane cu “ÎNCASEAZĂ”
 2. Îți faci un cont la Superbet și accepți bonusul de bun venit
 3. Faci prima ta depunere (minim 20 Lei) și primești bonusul de 50%, valoarea maximă a bonusului e de 200 Lei.
 4. Faci a doua depunere (minim 20 Lei) și primești bonusul de 50%, valoarea maximă a bonusului e de 200 Lei.
 5. Faci a treia depunere (minim 20 Lei) și primești bonusul de 100%, valoarea maximă a bonusului e de 100 Lei.

Termeni și condiții pentru bonusul de bun venit de la Superbet

 • Aplicabil doar jucătorilor noi.
 • Bonusul se acordă o singură dată pentru fiecare jucător nou.
 • Jucătorul selectează sau refuză bonusul de bun venit la momentul primei accesări a contului (după confirmarea adresei de e-mail).
 • Bonusul nu poate fi folosit pentru pariuri pe sporturi virtuale, sau pe meciuri de la ”Super Cotă”.
 • Pariurile pe care se folosește funcția ”Cash Out” nu contribuie la rulaj.
 • Rulajul necesar este de 6x pe pariuri la o cotă minimă pe bilet de 1.60.
 • Bonusul este valabil 7 zile de la activare.

Pentru Termeni și Condiții complete, accesează site-ul Superbet.

SUPERBET FAQ

🤑 Există bonus de bun venit la Superbet?

Da! Primești un pachet de bun venit ce poate ajunge până la 500 lei. E un bonus destul de standard pentru piața din România în ceea ce privește suma, dar condițiile de rulaj sunt mai dificile decât la alte case de pariuri. Citește mai jos și despre alte bonusuri și oferte.

💰 Superbet oferă promoții pentru clienții existenți?

Da, pagina de promoții de la Superbet este de regulă destul de generoasă. Vei găsi cote mărite pentru evenimente importante la ”Superextra”, oferte pentru pariuri live la ”Superlive”, marjă 0% pe rezultat final și șansă dublă la ”Supercota” și multe altele.

💬 Dispune de live chat departamentul de relații cu clienții Superbet?

Da, ceea ce e un mare plus. Sunt destui operatori de top care nu oferă asistență prin live chat, așa că apreciem oricând dăm peste un departament de relații cu această opțiune. Chiar dacă nu e cel mai bun live chat de pe piață, jumătate din eficiența live chat-ului ține și de complexitatea și numărul problemelor care pot apărea. Pentru o casă de pariuri de talia Superbet, cu mulți jucători care doar recent au început să migreze către spațiul virtual, întotdeauna vor exista dificultăți noi.

📲 Ce părere aveți despre aplicația Superbet?

Este una dintre cele mai bune de pe piață. Designul simplu și la obiect poate fi pe placul multor utilizatori, iar după cum reiese și din ratingul de pe App Store - 4.7 din peste 24.000 voturi, mulți alți jucători apreciază aplicația Superbet.

📈 Unde pot găsi promoții Superbet?

Chiar aici! La secțiunea dedicată bonusurilor și ofertelor prezentăm cele mai recente promoții oferite de Superbet. Sunt afișate și pe site-ul Superbet la secțiunea dedicată, destul de ușor de găsit. Îți recomandăm să citești cu atenție termenii și condițiile totdeauna, unele bonusuri au condiții de rulaj mai complicate.

SUPERBET METODE DE PLATĂ

Superbet oferă o varietate de metode de depunere instantanee și gratuite, dintre care mai multe pot fi folosite și pentru retrageri.

Portofelele electronice sunt, în general, recomandate pentru tranzacții mai rapide, dar cardurile de debit sunt, de asemenea, o modalitate populară și perfect sigură de a adăuga fonduri în contul tău Superbet.

Din păcate taxa de viciu de 2% nu este acoperită de către agenție, așa că Superbet este una din casele de pariuri unde se percep taxe pentru depunere.

METODE DE PLATĂ SUPERBET ÎN ROMÂNIA


Depunere

 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard
 • Skrill
 • Neteller
 • Transfer Bancar
 • Paysafecard
 • Agenție


Retragere

 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard
 • Skrill
 • Neteller
 • Transfer Bancar
 • Agenție

Accesează site-ul Superbet pentru detalii complete privind metodele de plată.

SUPERBET PARIURI ȘI PRODUSE

Oferta de pariuri de la Superbet este bogată, cu o gamă largă de piețe atât pentru ligile superioare, cât și pentru ligi inferioare.

Cotele sunt de asemenea printre cele mai bune oferite de casele de pariuri din România, în unele cazuri sunt chiar cele mai bune pe care le vei găsi.

Menționam mai sus că, într-o oarecare măsură, Superbet a stabilit noi standarde pentru piața de pariuri din România, cu precădere spre finalul 2018, când operatorul a introdus peste 380 de opțiuni noi de pariere în oferta agențiilor stradale, dar și pe superbet.ro și în aplicația Superbet.

Vei observa la Superbet o concentrare pe sporturile cele mai apreciate de către punteri, printre care fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheață, handbal, volei, esports și altele.

Pariuri live Superbet

La fel ca majoritatea platformei Superbet, secțiunea de pariuri live este simplă și la obiect, foarte ușor de navigat.

E foarte ușor să găsești cote și piețe și să profiți de adrenalina experienței în direct.

Superbet live

Pariuri live la Superbet.

Accesează Ghidul nostru de pariuri live pentru mai multe informații despre cele mai bune site-uri de pariuri live, și pentru a descoperi avantajele pariurilor în timp real.

Transmisiuni în Direct

Superbet oferă transmisiuni în direct atât pe platforma superbet.ro, cât și în cadrul aplicației, trebuie doar să ai un cont verificat.

Vei găsi cu ușurință meciurile care sunt transmise datorită icoanei de ”Live stream disponibil”.

Superbet Cash Out

Superbet, la fel ca majoritatea operatorilor de top, oferă opțiunea de cash out online. Pariurile pentru care se aplică opțiunea Cash Out vor fi întotdeauna foarte bine marcate.

Opțiunea de Cash Out este disponibilă la Superbet pentru pariuri simple și pariuri multiple, și poți închide pariuri sportive pre-meci și live.

Prin această Cash Out poți închide pariul înainte ca toate evenimentele de pe biletul tău să se fi încheiat. Deci dacă vrei să îți asiguri câștigul, să îți reduci pierderile, sau pur și simplu ai o presimțire și crezi că nu-ți va ieși un pariu, poți opta pentru închiderea pariului.

Îți recomandăm să citești cu atenție termenii și condițiile, în special pentru bonusuri și promoții, pentru că în multe cazuri, pariurile pentru care se folosește Cash Out nu se iau în considerare la rulaj.

Superbet Cote Îmbunătățite și alte Promoții

Vei găsi cote mărite pentru evenimente importante la ”Superextra”, oferte pentru pariuri live la ”Superlive”, marjă 0% pe rezultat final și șansă dublă la ”Supercota” și multe altele.

SUPERBET APLICAȚIE MOBIL

Aplicația Superbet este printre cele mai bune oferite de casele de pariuri din România. Interfața este foarte ușor de navigat, iar estetica simplă, caracteristică website-ului Superbet, se potrivește perfect aplicației mobile.

Cu un rating de 4.7 din peste 24.000 de voturi, Superbet este cu siguranță una din cele mai apreciate aplicații de către utilizatori.

Aplicatie Superbet i OS 2

Superbet în App Store.

Website-ul Superbet este optimizat și pentru telefoane mobile, dar pentru o experiență mai bună, îți recomandăm să descarci aplicația corespunzătoare dacă ești interesat să pariezi pe mobil.

Vei observa că totul este puțin mai rapid și mai optimizat în aplicație, dar browserul e de asemenea suficient de bine optimizat încât să ai o experiență bună.

SUPERBET CASINO

Cazinoul Superbet este premiat la nivel internațional, câștigând în anul 2019 titlul de Cel Mai Bun Serviciu de Suport Jucători care preferă Jocurile de tip cazinou în Europa Centrală și de Est la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) din Budapesta.

Designul cazinoului Superbet este asemănător cu restul opțiunilor oferite de competitori - numeroase pictograme colorate și acces la cât mai multe jocuri direct din pagina de pornire. În multe industrii se va ajunge la un moment în care produsele vor părea aproape identice, și acest lucru se datorează în parte faptului că în timp, se descoperă forma cea mai eficientă pentru fiecare produs. Până nu apar schimbări majore în industrie sau în experiența utilizatorului, putem să ne așteptăm la o estetică similară.

Cazinoul Superbet este premiat la nivel internațional.

Punct forte pentru cazinoul Superbet: ai acces ușor la numeroase demo-uri, ca să testezi multe jocuri înainte de a paria.

Puncte slabe pentru cazinoul Superbet: designul e decent, dar sub nivelul altor competitori. Alte cazinouri reușesc să îți ofere o navigare mai bună pe pagina de pornire cu pictograme mai mari și mai clare datorită unui template de design mai modern care permite transformarea fiecărui rând de jocuri într-un mini slider.

Cu toate acestea, cazinoul Superbet rămâne una din opțiunile de top de pe piață. Vei găsi numeroase jocuri, printre care cazinou live, sloturi, jackpoturi, blackjack, ruletă și altele.

Vei găsi jocuri clasice de la NetEnt, EGT, Microgaming și multe altele.

Superbet Casino

Oferte generoasă de jocuri la cazinoul Superbet.

Superbet Casino Live

Superbet oferă, de asemenea, un cazinou live, unde există oportunități excelente de pariuri pentru cei care doresc să experimenteze adevărata emoție a cazinoului din confortul propriilor case.

Te bucuri de un joc de cazinou interactiv fără a ieși din casă.

Poți să alegi între jocuri de ruletă, casino hold’em sau blackjack cu dealeri reali, profesioniști.

Bonus de Bun Venit la Cazinoul Superbet

Bonus de până la 1.200 Lei plus 300 Rotiri Gratuite

Raportat la piața de jocuri de noroc din România, oferta Superbet este destul de generoasă. La fel ca la pariurile sportive, pachetul de bun venit se acordă în 3 etape, pe baza primelor depuneri pe care le faci:

 • 100% din primul depozit, bonus de maxim 500 Lei
 • 80% din al doilea depozit, bonus de maxim 400 Lei
 • 60% din al treilea depozit, bonus de maxim 300 Lei
Superbet Casino Bonus de Bun Venit

Pachetul de bun venit de la cazinoul Superbet.

Încasează bonusul de bun venit de la Superbet Casino

Până la 1.200 Lei + 300 Rotiri Gratuite

 1. Click pe oricare dintre cele 2 butoane cu “ÎNCASEAZĂ”
 2. Îți faci un cont la Superbet și accepți bonusul de bun venit
 3. Faci prima ta depunere (minim 20 Lei) și primești bonusul de 100%, valoarea maximă a bonusului e de 500 Lei.
 4. Faci a doua depunere (minim 20 Lei) și primești bonusul de 80%, valoarea maximă a bonusului e de 400 Lei.
 5. Faci a treia depunere (minim 20 Lei) și primești bonusul de 60%, valoarea maximă a bonusului e de 300 Lei.

Termeni și condiții pentru Bonusul de Bun Venit de la Cazinoul Superbet

 • Aplicabil doar jucătorilor noi.
 • Bonusul se acordă o singură dată pentru fiecare jucător nou.
 • Jucătorul selectează sau refuză bonusul de bun venit la momentul primei accesări a contului (după confirmarea adresei de e-mail).
 • Oferta nu poate fi combinată cu o altă ofertă de bun venit.
 • Fiecare etapă a bonusului e activată după depunerea corespunzătoare.
 • Pentru a converti bonusul, rulajul necesar este de 35x.
 • Sloturile contribuie 100% la rulaj, iar jocurile de blackjack, ruletă, video poker și jocurile de masă contribuie 20% la rulaj.
 • Primești și un număr de rotiri gratuite pe baza acelorași prime 3 depuneri:
  • Primul depozit - 50 de rotiri la Shining Crown
  • Al doilea depozit - 100 de rotiri la Burning Hot
  • Al treilea depozit - 150 rotiri la 20 Super Hot
 • Ai 30 de zile de la înregistrare pentru a efectua cele 3 depuneri.

Pentru Termeni și Condiții complete, accesează site-ul Superbet.