Oferte Fotbal

Descoperă cele mai bune oferte pentru pariuri pe fotbal

18+ | Pariază Responsabil | Se Aplică T&C
Top Case de Pariuri cu Oferte Fotbal
Operator Bonus Cote Minime Rulaj Valabilitate
200% până la 1.750 Lei
Cote Minime
1.35/1.20
Rulaj
5x
Valabilitate
60 zile
Unibet bonus
Unibet bonus
Unibet
5/5
Pariu fără risc 500 Lei
+300 Rotiri Gratuite
+Pariuri Gratuite 50 Lei
Cote Minime
1.40
Rulaj
4x
Valabilitate
30 zile
Betano bonus
Betano bonus
Betano
5/5
100% până la 500 Lei
Cote Minime
1.65
Rulaj
10x
Valabilitate
30 zile
100% până la 600 Lei
+60 Rotiri Gratuite
Cote Minime
1.60
Rulaj
8x
Valabilitate
60 zile
Bonus până la 600 Lei
Cote Minime
1.50
Rulaj
4x
Valabilitate
7 zile
50% până la 500 Lei
Cote Minime
1.80
Rulaj
7x
Valabilitate
14 zile
NetBet bonus
NetBet bonus
NetBet
4/5
Free Bet de 500 Lei
Cote Minime
7.00 (combi)
Rulaj
1x
Valabilitate
30 zile
100% până la 800 Lei
Cote Minime
1.80/1.40
Rulaj
12x
Valabilitate
30 zile
Bonus până la 500 Lei
Cote Minime
2.00/1.50
Rulaj
6x
Valabilitate
30 zile
100% până la 400 Lei
Cote Minime
1.65
Rulaj
8x
Valabilitate
14 zile
Luck bonus
Luck bonus
Luck
3/5
Free Bet până la 500 Lei
Cote Minime
2.00
Rulaj
N/A
Valabilitate
7 zile
Free Bet de 500 Lei
Cote Minime
1.50
Rulaj
1x
Valabilitate
7 zile
150 lei Puncte Loialitate
+ 50 lei fără depunere
Cote Minime
0
Rulaj
1x
Valabilitate
15 zile
Bonus de 500 Lei
Cote Minime
1.60/2.50 (combi)
Rulaj
6x
Valabilitate
7 zile
Pariu fără risc 250 Lei
+50 lei la verificare
Cote Minime
2.00
Rulaj
1x
Valabilitate
5 zile
Mr Bit bonus
Mr Bit bonus
Mr Bit
4/5
Free Bet de 200 Lei
Cote Minime
1.50
Rulaj
3x
Valabilitate
30 zile

Întrebări Frecvente despre Oferte Fotbal

Pe această pagină, vei afla totul despre promoțiile adresate strict pariurilor pe fotbal, dar pentru o prezentare rapidă a noțiunilor de bază, poți consulta aceste întrebări frecvente.

🤔 Ce este o promoție pentru pariuri pe fotbal?

Fotbalul e sportul cel mai popular în rândul românilor, și la majoritatea caselor de pariuri din lume. Operatorii de pariuri oferă promoții frecvente pentru acest sport ca să-și păstreze clienții cât mai mult și ca să varieze pariurile și experiența jucătorilor. În general, fotbalul oferă cea mai bogată gamă de pariuri pe orice site de pariuri.

Am adunat pe această pagină toate informațiile despre oferte fotbal de care ai nevoie, împreună cu cele mai bune promoții pentru pariuri sportive fotbal din România.

🔎 Unde pot găsi promoții pentru pariuri sportive fotbal?

Enumerăm cele mai bune promoții pentru fotbal chiar aici la noi pe Pariurisport.com, dar poți găsi și mai multe în secțiunea Promoții sau Oferte de pe fiecare site de pariuri. Operatorii cu promoții mai multe își vor împărți ofertele în subcategorii - sport, casino, poker, și altele.

🥇 Care sunt casele de pariuri cu cele mai bune oferte pentru fotbal?

Majoritatea site-urilor de pariuri din România au oferte bune pentru pariuri sportive fotbal, atât cote speciale cât și promoții dedicate sportului rege.

Din ce am testat până acum, opțiunile noastre preferate pentru oferte fotbal sunt Betano, Betfair și Unibet.

⚽ De ce ar trebui să folosesc oferte pentru pariuri pe fotbal?

Ofertele în general te ajută să îți îmbunătățești câștigurile. Dacă nu vrei să încerci o promoție propriu-zisă, vei întâlni constat cote speciale pentru competițiile importante din fotbal, așa că nu ai absolut niciun motiv să nu încerci să obții cât mai mult din pariurile tale.

☝️ Ce părere aveți despre secțiunea de oferte fotbal Superbet?

Superbet are întotdeauna o mulțime de oferte foarte bune - de la pagina de promoții, până la cotele și piețele oferite. Este fără doar și poate una dintre cele mai bune case de pariuri din România pentru pariuri pe fotbal alături de Betano, Betfair, și Unibet.

💰 Ce site-uri de pariuri au promoții frecvente pentru fotbal?

În principiu, această cultură a promoțiilor frecvente e mai bine dezvoltată la brandurile mari. În prezent, casele de pariuri cu oferte numeroase pentru pariuri pe fotbal sunt Unibet, Betano, Betfair, Fortuna, Superbet.

✅ Pot solicita mai multe oferte și bonusuri pe același site de pariuri?

În general, nu. Mulți operatori de pariuri specifică în termeni și condiții că doar un singur bonus poate fi acceptat și activat în același timp, dar în cazul promoțiilor pentru pariuri pe fotbal, aceste oferte sunt de multe ori pentru evenimente importante, la îndeplinirea unor condiții care activează oferta, sau în anumite zile ale săptămânii, deci nu ar trebui să ai prea multă suprapunere dacă nu ai un bonus de bun venit activ.

🤷‍♂️ Care sunt cele mai bune oferte pentru fotbal din România?

Există multe tipuri de oferte pentru pariuri sportive care pot fi pe placul tău, dar preferatele noastre sunt cotele mărite și ofertele pentru pariurile acumulatoare, pentru că acolo poți obține câștiguri frumoase. În plus, ai o satisfacție mai mare când nimerești o serie de rezultate, dar pentru asta e bine să cunoști bine sportul și echipele pe care pariezi.

📑 Am de îndeplinit anumite condiții de rulare pentru ofertele pe fotbal?

Depinde de oferta în sine, dar în general, nu. Explicăm mai jos pe această pagină termenii și condițiile importante de care trebuie să ții cont.

👌 Ce oferte fotbal sunt bune pentru începători?

Majoritatea ofertelor pentru pariuri pe fotbal sunt destul de avantajoase pentru începători. Complexitatea crește cu adevărat pentru pariurile cu evenimente multiple (acumulatoare) sau pariurile combo, unde trebuie să ai succes cu un plan precis.

Pentru începători ne place să recomandăm ofertele de tip pariu fără risc, miza înapoi, free bet, sau cotele speciale (mărite). Câteva case de pariuri care excelează la aceste capitole:

Cele Mai Bune Oferte Fotbal 2021

Cel mai popular sport din lume, fotbalul, este desigur înconjurat de o mulțime de promoții de pariuri.

Unele promoții enumerate pe Pariurisport.com sunt aplicabile mai multor sporturi, dar o mulțime de oferte sunt pentru sportul preferat al punterilor români - fotbalul.

Pariuri sportive fotbal

Top Case de Pariuri pentru Oferte pe Fotbal

Cele mai multe oferte de cote îmbunătățite pe care le vei găsi pe site-urile de pariuri vor fi pentru fotbal și același lucru se poate spune și pentru promoțiile de pariuri acumulatoare.

Cele mai importante site-uri de pariuri precum 888sport, Unibet, Betano, sau Betfair au promoții remarcabile de pariuri pe fotbal.

 1. Unibet → Promoții frecvente și cote foarte bune.
 2. Fortuna → Numeroase cote speciale pentru fotbal.
 3. Betano → Printre cele mai bune cote și piețe.
 4. Mozzart Bet → Platformă complexă și oferte frecvente.
 5. 888sport → Free bet-uri frecvente.
 6. Mr Bit → Multe pariuri live.
 7. Superbet → Cote bune și oferte frecvente.
 8. Betfair → Trading sportiv cu cote și piețe unice.
 9. Casa Pariurilor → Limite generoase depuneri/retrageri.
 10. Sportingbet → Interfață plăcută și intuitivă.

Profită din plin de ofertele pentru pariuri pe fotbal

Adrian
Adrian - Manager Website

Nu va trebui să cauți foarte mult pentru a găsi promoțiile de pariuri pe fotbal la fiecare casă de pariuri online, deoarece acestea vor fi afișate de obicei destul de frecvent pe site. E firesc ca sportul rege să aibă cele mai frecvente și mai importante promoții, și îți recomandăm să profiți din plin de ele pentru că majoritatea nu au condiții de rulaj, doar anumite restricții cu care te poți descurca fără probleme.

Pariuri Sportive Fotbal

Pagina de promoții e de regulă distinctă și ușor de găsit, iar în cadrul acestei pagini vei găsi mai multe detalii despre oferte pentru pariuri fotbal.

Avem o pagină dedicată pentru Cote Mărite, dar de regulă, le vei găsi în partea stângă a fiecărui site de pariuri, deasupra listei cu sporturi și categorii.

Top Oferte Pariuri Sportive Fotbal

Mai jos, am adunat câteva dintre ofertele noastre preferate pentru pariuri pe fotbal.

Cum Funcționează Ofertele pentru Fotbal

Majoritatea promoțiilor dedicate pariurilor pe fotbal sunt de regulă oferte pentru clienți existenți. Deci chiar dacă și bonusul de bun venit poate fi folosit pentru pariuri pe fotbal, nu îl vom include la această secțiune din moment ce l-am discutat pe pagina dedicată de Bonus Pariuri.

E important să facem o distincție între promoții și funcționalități, pentru că de multe ori le vei găsi în același loc. Mai concret, vei găsi de exemplu ”Creează-ți Pariul” (funcționalitate) în aceeași listă cu ”Free bet săptămânal” (promoție).

Promoțiile sportive sunt o oportunitate pentru casele de pariuri să impresioneze toate categoriile de clienți.

În principiu, promoțiile îți pot aduce un câștig suplimentar, în timp ce funcționalitățile sunt de cele mai multe ori modalități prin care poți folosi platforma în fiecare zi - Cash Out, Pariu Multiplu, și altele. Acestea sunt prezentate la recenziile individuale pentru fiecare operator de pe Pariurisport.com.

Oferte fotbal

Un operator de pariuri de top înțelege că trebuie să apeleze la clienți de toate vârstele (18+), atât începători, cât și punteri cu experiență. În plus, durata atenției vizitatorilor e în declin constant în orice domeniu, iar generațiile noi de punteri reacționează la lucruri diferite, deci casele de pariuri trebuie să-și modernizeze oferta pentru a rămâne competitive.

Prin calitatea și frecvența promoțiilor, orice operator de pariuri are ocazia de a se remarca în rândul jucătorilor care de multe ori caută 2 lucruri esențiale: oferte și experiența de pariere. Fiind sportul preferat al românilor, fotbalul are o importanță deosebită în rândul promoțiilor.

Variante de Oferte Fotbal

 • Pariuri acumulatoare
 • Avans de goluri
 • Cote îmbunătățite
 • Miza înapoi
 • Free bet
 • Oferte pentru evenimente speciale

Free Bet

Toată lumea iubește pariurile gratuite și, deși sunt adesea folosite ca parte a ofertelor de bun venit, multe site-uri de pariuri oferă o mulțime de pariuri gratuite pentru clienții existenți.

Unele case de pariuri au un club de pariere gratuit în care poți obține un pariu săptămânal gratuit plasând un anumit număr de pariuri calificate.

Alții pot apărea cu oportunități de pariere gratuite în jurul unor evenimente mari sau pot avea oferte sezoniere în care pariorii pot câștiga pariuri gratuite îndeplinind cerințele.

👍 Bun pentru

Toate tipurile de utilizatori, decât dacă nu-ți plac pariurile gratuite.

Miza Înapoi

Oricine pariază în mod regulat, va ști că există multe oportunități de a-ți recupera miza pe anumite pariuri datorită diverselor oferte de rambursare pe care clienții existenți le pot revendica.

La fel ca în cazul multor altor tipuri de bonusuri, acestea pot fi oferte pe termen lung, disponibile pentru un întreg sezon de fotbal, sau pot apărea în jurul unor evenimente mari.

👍 Bun pentru

Majoritatea utilizatorilor, dar mai ales pentru cei care pariază frecvent.

Cote Îmbunătățite

Poți găsi cote îmbunătățite pe majoritatea site-urilor de pariuri din România, în special la operatori precum Betfair, Unibet și Betano.

Casele de pariuri ar putea avea o secțiune „Cote Îmbunătățite”, în care poți vizualiza anumite oferte speciale, dar de multe ori vor fi afișate peste tot, în special la ”Promoții”.

👍 Bun pentru

Majoritatea utilizatorilor, dar mai ales pentru cei care pariază frecvent.

Termenii și condițiile importante pentru oferte fotbal

✔️ Restricții la combinații

Multe oferte pentru pariuri pe fotbal nu pot fi combinate cu alte promoții sau chiar evenimente.

✔️ Descalificarea biletului

În general, în special pentru promoțiile de pariuri combinate, vor exista anumite condiții care pot duce la anularea biletului - de exemplu dacă o selecție de pe bilet este invalidă la data evenimentului (să zicem că alegi un marcator care nu joacă).

✔️ Compatibilitatea cu alte bonusuri

Vei întâlni anumite bonusuri, în special cele de bun venit, care restricționează folosirea unor promoții - în general va însemna că aceste pariuri nu contribuie la rulajul bonusului.

✔️ Rulaj bonus

Cerințele de rulare nu sunt aplicabile în general direct ofertelor pe fotbal, dar e important de reținut că multe dintre acestea nu sunt luate în considerare pentru rulajul sumei bonus. Deci chiar dacă le poți folosi, nu vor contribui la rulare. Această condiție se aplică în special bonusurilor de bun venit.

✔️ Pariuri live

O altă secțiune care poate avea reguli speciale când vine vorba de promoțiile dedicate pariurilor pe fotbal este platforma de pariuri live.

✔️ Valabilitate ofertă fotbal

Multe dintre promoțiile prezentate pe această pagină au o perioadă de valabilitate mai lungă, dar este întotdeauna indicat să verifici perioada de valabilitate, în special pentru campaniile sezoniere, de exemplu Champions League, Campionatul European, Campionatul Mondial și altele.

✔️ Depunere minimă

Deși este un caz mai rar pentru ofertele prezentate pe această pagină, unele promoții pot fi activate de o sumă minimă depusă, deci va trebui să depui minim suma respectivă pentru a putea beneficia de campanie.

Profită de oferte fotbal responsabil

Adrian
Adrian - Manager Website

Întotdeauna îți vom recomanda în primul rând să pariezi responsabil. Lăudăm mult ofertele pentru pariuri sportive pe fotbal pentru că, de regulă, sunt ușor de inclus în pariurile pe care le-ai face oricum și îți pot îmbunătăți considerabil câștigurile. Dacă ai întrebări pentru noi sau vrei să împărtășești experiența ta cu pariuri sportive pe fotbal, te invităm să ne contactezi.