Oferte Fotbal

Descoperă cele mai bune oferte pentru pariuri pe fotbal

OFERTE FOTBAL

Cel mai popular sport din lume, fotbalul, este desigur înconjurat de o mulțime de promoții de pariuri. Majoritatea promoțiilor enumerate pe Pariurisport sunt aplicabile pariurilor sportive în general, dar o mulțime de oferte sunt relevante doar pentru sportul preferat al punterilor români - fotbalul.

Cele mai multe oferte de cote îmbunătățite pe care le vei găsi pe site-urile de pariuri vor fi pentru fotbal și același lucru se poate spune și pentru promoțiile de pariuri acumulatoare. Cele mai importante site-uri de pariuri precum 888sport, Unibet, Betano, sau Betfair au promoții remarcabile de pariuri pe fotbal.

Oferte Fotbal - FAQ

Pe această pagină, vei afla totul despre promoțiile adresate strict pariurilor pe fotbal, dar pentru o prezentare rapidă a noțiunilor de bază, poți consulta aceste întrebări frecvente.

🤔 Ce este o promoție pentru pariuri pe fotbal?

Fotbalul e sportul cel mai popular în rândul românilor, și la majoritatea caselor de pariuri din lume. Operatorii de pariuri oferă promoții frecvente pentru acest sport ca să-și păstreze clienții cât mai mult și ca să varieze pariurile și experiența jucătorilor. În general, fotbalul oferă cea mai bogată gamă de pariuri pe orice site de pariuri.

🔎 Unde pot găsi promoții pentru pariurile pe fotbal?

Enumerăm cele mai bune promoții pentru fotbal chiar aici la noi pe Pariurisport.com, dar poți găsi și mai multe în secțiunea „Promoții” sau „Oferte” de pe fiecare site de pariuri. Operatorii cu promoții mai multe își vor împărți ofertele în subcategorii - sport, casino, poker, și altele.

💰 Ce site-uri de pariuri au promoții frecvente pentru fotbal?

În principiu, această cultură a promoțiilor frecvente e mai bine dezvoltată la brandurile mari. În prezent, casele de pariuri cu oferte numeroase pentru pariuri pe fotbal sunt Unibet, Betano, Betfair, 888sport, NetBet.

✅ Pot solicita bonusuri multiple pe același site de pariuri?

În general, nu. Mulți operatori de pariuri specifică în termeni și condiții că doar un singur bonus poate fi acceptat și activat în același timp, dar în cazul promoțiilor pentru pariuri pe fotbal, aceste oferte sunt de multe ori pentru evenimente importante, la îndeplinirea unor condiții care activează oferta, sau în anumite zile ale săptămânii, deci nu ar trebui să ai prea multă suprapunere dacă nu ai un bonus de bun venit activ.

CELE MAI BUNE OFERTE PENTRU PARIURI PE FOTBAL

Nu va trebui să cauți foarte mult pentru a găsi promoțiile de pariuri pe fotbal la fiecare casă de pariuri online, deoarece acestea vor fi afișate de obicei destul de frecvent pe site. E firesc ca sportul rege să aibă cele mai frecvente și mai importante promoții.

oferte fotbal

Pagina de promoții e de regulă distinctă și ușor de găsit.

Cotele îmbunătățite pot fi adesea găsite atunci când faci click pe un meci, în timp ce ofertele mai vechi, pot fi promovate în cadrul secțiunii de pariuri pe fotbal sau pe pagina de promoții a casei de pariuri.

Pariuri Sportive Fotbal

 1. Pierdere la limită - 100 Lei înapoi pe pariuri combinate

 2. 125 Lei bonus săptămânal pentru pariurile combinate câștigătoare

 3. Prezici 8 meciuri și ai șansa să câștigi/împarți 10.000 Lei

 4. Câștiguri cu până la 50% mai mari pentru pariurile combinate

 5. Game of Champions - răspunzi corect la întrebări și poți câștiga 125.000 Lei

 6. Miza înapoi la rezultatele finale de 0-0 pentru pariurile simple (pauză/final sau scor exact) pe fotbal

 7. 25 Lei bonus săptămânal pentru pariuri acumulatoare de minim 75 Lei

 8. Oferte speciale Champions League - cote de top + pariu live gratuit la Pariuri Combo

CUM FUNCȚIONEAZĂ PROMOȚIILE PENTRU PARIURI PE FOTBAL

Majoritatea promoțiilor dedicate pariurilor pe fotbal sunt de regulă oferte pentru clienți existenți. Deci chiar dacă și bonusul de bun venit poate fi folosit pentru pariuri pe fotbal, nu îl vom include la această secțiune din moment ce l-am discutat separat mai sus.

Am menționat aceast lucru la secțiunea de Bonus Pariuri și Oferte de pe site-ul nostru, dar e important să facem o distincție între promoții și funcționalități, pentru că de multe ori le vei găsi în același loc. Mai concret, vei găsi de exemplu ”Creează-ți Pariul” (funcționalitate) în aceeași listă cu ”Freebet săptămânal” (promoție). În principiu, promoțiile îți pot aduce un câștig suplimentar, în timp ce funcționalitățile sunt de cele mai multe ori modalități prin care poți folosi platforma în fiecare zi - Cash Out, Pariu Multiplu, și altele. Toate sunt prezentate la recenziile individuale pentru fiecare operator de pe Pariurisport.com.

Promoțiile sportive sunt o oportunitate pentru casele de pariuri să impresioneze toate categoriile de clienți.

Un operator de pariuri de top înțelege că trebuie să apeleze la clienți de toate vârstele (18+), atât începători, cât și punteri cu experiență. În plus, durata atenției vizitatorilor e în declin constant în orice domeniu, iar generațiile noi de punteri reacționează lucruri diferite, deci casele de pariuri trebuie să-și modernizeze oferta pentru a rămâne competitive.

Prin calitatea și frecvența promoțiilor, orice operator de pariuri are ocazia de a se remarca în rândul jucătorilor care de multe ori caută 2 lucruri esențiale: oferta și experiența de pariere. Fiind sportul preferat al românilor, fotbalul are o importanță deosebită în rândul promoțiilor.

VARIANTE DE PROMOȚII PENTRU PARIURI PE FOTBAL

 1. Cote îmbunătățite
 2. Miza înapoi
 3. Freebet
 4. Oferte pentru evenimente speciale

Free Bet

Toată lumea iubește pariurile gratuite și, deși sunt adesea folosite ca parte a ofertelor de bun venit, multe site-uri de pariuri oferă o mulțime de pariuri gratuite pentru clienții existenți.

Unele case de pariuri au un club de pariere gratuit în care poți obține un pariu săptămânal gratuit plasând un anumit număr de pariuri calificate.

Alții pot apărea cu oportunități de pariere gratuite în jurul unor evenimente mari sau pot avea oferte sezoniere în care pariorii pot câștiga pariuri gratuite îndeplinind cerințele.

👍 Bun pentru

Toate tipurile de utilizatori, decât dacă nu-ți plac pariurile gratuite.

Miza Înapoi

Oricine pariază în mod regulat, va ști că există multe oportunități de a-ți recupera miza pe anumite pariuri datorită diverselor oferte de rambursare pe care clienții existenți le pot revendica.

La fel ca în cazul multor altor tipuri de bonusuri, acestea pot fi oferte pe termen lung, disponibile pentru un întreg sezon de fotbal, sau pot apărea în jurul unor evenimente mari.

👍 Bun pentru

Majoritatea utilizatorilor, dar mai ales pentru cei care pariază frecvent.

Cote Îmbunătățite

Poți găsi cote îmbunătățite pe majoritatea site-urilor de pariuri din România, în special la operatori precum Betfair, Unibet și Betano.

Casele de pariuri ar putea avea o secțiune „Cote Îmbunătățite”, în care poți vizualiza anumite oferte speciale, dar de multe ori vor fi afișate peste tot, în special la ”Promoții”.

👍 Bun pentru

Majoritatea utilizatorilor, dar mai ales pentru cei care pariază frecvent.

CASELE DE PARIURI CU CELE MAI BUNE PROMOȚII PENTRU FOTBAL