Recenzie Player Pariuri:

Player Pariuri

100% până la 800 Lei

Player Pariuri Prezentare generală

Un operator relativ nou la noi în țară, Player te întâmpină cu un cazinou și o casă de pariuri surprinzător de bune. Dacă vrei o ofertă bună de sporturi și multe promoții (atât la sport cât și la cazinou), totul într-un design modern, atunci Player poate fii o opțiune bună pentru tine.

Pachetul de bun venit la sport este peste media de la noi din țară, 100% până la 800 lei, și chiar dacă este mai greu de rulat, per total, este un bonus destul de bun.

Hai să vedem dacă ți-ar plăcea să fii player la Player ↓

Player Pariuri scor

 • Bonus multiplu bun
 • Ofertă bună cu multe selecții
 • Pagină de promoții bogată
 • Fără aplicație
 • Cote medii pentru ligi de top
Ofertă bonus
8/10
Opțiuni de pariere
9/10
Experiență mobilă
7/10
Meteode de plată
8/10
Experiența de pariere
8/10
Asistență
9/10
Rezumat
8/10
Player Pariuri pe scurt
Site player.ro
Tipuri de JocuriPariuri Sportive, Cazinou, Sloturi, Cazinou Live
Metode de platăVisa, Mastercard, Paysafecard, Skrill, Neteller, Apple Pay, Okto.Cash
Metode de retragereVisa, Mastercard, Paysafecard, Skrill, Neteller
Opțiuni de parierePariuri live, cash out, bet builder
Jocuri cazinouCazinou Live, Sloturi, Blackjack, Ruletă, Baccarat
Furnizor cazinouPragmatic, EGT, Endorphina, Playson, BF Games și alții
Aplicațiifără aplicație
Asistențăemail, telefon, live chat, FAQ
ProprietarPlayer Gaming Limited
Fondat în2014
SediuMalta
Bonus CodePARIURI1 / PARIURI2 / PARIURI3

Avantaje Player Pariuri

Player

Experiență de pariere modernă
 • Ofertă bogată cu aproape 50 de categorii pre-meci
 • Bonus generos la înregistrare
 • Design superb
 • Bonus multiplu foarte competitiv
 • Multe pariuri și rotiri gratuite

Player Pariuri Recenzie

Activi în online din 2022, Player este un operator destul de nou în România, și din câte știu, activează doar la noi în țară. Mi se pare că au intrat tare pe piață, iar în prezent au bonusuri peste medie și o ofertă foarte competitivă.

În general, îmi plac operatorii care se concentrează pe realizarea unei platforme cât mai bune pentru că îmi sugerează că le pasă de experiența de pariere a jucătorilor și vor să concureze cu cele mai bune branduri active în România. Player Gaming Limited operează așadar o platformă cu mult potențial, și cred că merită măcar să citești cum mi se pare Player până acum.

Player Pariuri

Player pariuri pe mobil / foto: player.ro

Am început să folosesc site-ul de pariuri Player mai frecvent în a doua jumătate a anului 2023, dar e bine de știut că găsești săli în unele localități din România - majoritatea în București și Slatina, dar și în Brăila, Caracal, Caransebeș, Constanța, Craiova, Drăgășani, Giurgiu, Mangalia, Râmnicu Vâlcea, Târgu Secuiesc, și Tulcea. Mă voi concentra pe experiența online la Player, pentru că pe aceasta ne specializăm pe Pariurisport.com.

Recunosc că am pornit cu așteptări modeste, dar sincer am fost impresionat din multe puncte de vedere pe care le voi detalia mai jos.

Alege Player pentru:

 • O interfață excelentă și un design super fresh
 • O ofertă foarte competitivă, cel puțin în privința selecțiilor
 • Bonusuri și promoții peste medie, atât ca valoare cât și ca număr

Designul și funcționalitatea platformei Player Pariuri

Cred că devine tot mai greu pentru un operator să se remarce prin identitatea vizuală pentru că am ajuns în punctul în care știm care este formatul cel mai avantajos pentru jucători - sau cel puțin trendurile circulă foarte repede, astfel că multe site-uri și aplicații au un aspect foarte apropiat.

Player este una dintre puținele case de pariuri unde identitatea vizuală este distinctă. O temă întunecată (preferatele mele) cu multe nuanțe de mov, roz, funcționează excelent împreună. Designul Player este un fel de “copil” al site-urilor Mr Bit și Favbet, două dintre cele mai moderne pe care le vei găsi active la noi în țară.

Player site pariuri

Player site pariuri pe mobil / foto: player.ro

Singurul lucru care nu îmi place este că majoritatea campaniilor se bazează pe imagini cu doamne/domnișoare - știu că este ceva specific industriei, dar este o estetică destul de demodată pe care brandurile respectabile o folosesc tot mai rar. Totuși, per total, ca pe site-ul de recenzii Rotten Tomatoes, aș zice că designul Player este certified fresh.

Funcționalitatea platformei este, de asemenea, de excepție. Totul se încarcă instant și este ușor de găsit, cu filtre și linkuri rapide destul de standard. Îmi place în special filtrul de ore pentru evenimentele următoare din cadrul ofertei de pariuri.

Pe mobil am mai avut mici probleme în trecut cu lagul, dar cel puțin în ultima jumătate de an, totul s-a mișcat foarte bine pentru mine.

Oferta Player Pariuri

Pe baza experienței mele de până acum cu Player, cred că pot rezuma acest capitol în două sub puncte: avantaje - multe categorii de sporturi cu selecții numeroase, dezavantaje - cote medii chiar și pentru unele ligi de top.

Voi începe cu dezavantajul ofertei Player. Datorită unui payout de 93-94%, cotele Player nu sunt excepționale. Desigur la aceste diferențe, depinde de cât de des pariezi și ce fel de pariuri preferi, posibil să nu simți diferența prea mult, dar am fost surprins ca până și pentru ligi de top unde majoritatea caselor de pariuri oferă cote bune - de exemplu Premier League, poți întâlni un payout similar.

Avantajele ofertei sunt, din fericire, numeroase. Numărul opțiunilor de pariere este ridicat chiar și pentru ligi mai mici (ajung și peste 100 de selecții), și vreau să fac o mențiune specială și pentru Esports, pentru că îmi place să joc pe acestea frecvent, am găsit un număr decent de selecții chiar și pentru cele mai mici evenimente. În ceea ce privește meciurile de top, numărul de opțiuni este bun (peste 250 de selecții pentru un meci din Liga 1, de exemplu).

⚽ Sporturi și evenimente oferta Player
 1. Fotbal
 2. Baschet
 3. Tenis
 4. Handbal
 5. Volei
 6. Fotbal american
 7. Tenis de Masă
 8. FIFA
 9. NBA2k
 10. Arena of Valor
 11. Badminton
 12. Baseball
 13. Biatlon
 14. Biliard
 15. Boxing
 16. Call of Duty
 17. Ciclism
 18. Counter-Strike
 19. Crichet
 20. Darts
 21. DOTA 2
 22. e-Cricket
 23. e-Ice Hockey
 24. Floorball
 25. Fotbal Australian
 26. Fotbal Galez
 27. Futsal
 28. Golf
 29. Hochei pe gheață
 30. Hurling
 31. King of Glory
 32. Lacrosse
 33. LOL
 34. MMA
 35. Netball
 36. Overwatch
 37. Padel
 38. Polo pe apă
 39. Rainbow Six
 40. Rugby League
 41. Rugby Union
 42. Sărituri cu schiurile
 43. Ski Alpin
 44. Ski Fond
 45. Snooker
 46. Speciale
 47. Sporturi cu motor
 48. Squash
 49. Starcraft Broodwar
 50. Șah
 51. Valorant
 52. Starcraft 2

Player pariuri pe handicap

La fel ca la orice operator de top, vei găsi toate pariurile obișnuite pe handicap și la Player: pariuri pe handicap european, asiatic, și totaluri asiatice.

Pariuri tip sistem Player

Pariurile în sistem și combi sunt disponibile la Player, le vei vedea pe fiecare bilet pe măsură ce adaugi selecții.

Poți selecta mai multe evenimente sau opțiuni pe un singur bilet și astfel poți să-ți mărești câștigul sau să te încadrezi la un rulaj specific.

Cash Out Player

Opțiunea de închidere a pariului sau “Cash Out” este disponibilă la Player.

Este o funcție care a devenit cam standard, așa că o vei găsi cam peste tot.

Promoții Player Pariuri

Fără îndoială, unul dintre punctele forte la Player este pagina de promoții. Bonusul de bun venit mi se pare, de asemenea, destul de bun, dar îl voi prezenta în detaliu mai jos.

Player Promotii

Player promoții / foto: player.ro

Cu greu vei găsi o pagină de promoții mai bogată decât la Player. Menționez aici în special tipul promoțiilor pe care le vei găsi - marea majoritate free bet-uri și rotiri gratuite.

Dar cam toate tipurile de promoții preferate de jucătorul român se regăsesc pe această pagină - bonus la validare, cashback, pariuri gratuite, bonus de ziua ta (rotiri), bonusuri pentru zile specifice din săptămână, bonus pentru selecții multiple, ah, și în caz că nu am menționat de vreo 5 ori până acum, rotiri gratuite de te saturi.

Bonus Multiplu Player (Cotă Mărită)

Trebuie să discutăm în special și de bonusul combo la Player. Ei îl numesc “Cotă Mărită cu 150%”, nu este cel mai inspirat nume pentru că de obicei cotele mărite sunt altceva, dar în fine, partea cu valoarea bonusului este importantă.

Biletele combo cu minim 5 selecții pre-meci se califică (1 dată/zi) pentru această promoție. Este un bonus comun, destul de important pentru jucătorii care preferă pariurile sportive. De la 5 selecții în sus, acest bonus crește progresiv cu câte 5% pentru fiecare selecție în plus, conform tabelului pe care îl vei regăsi mai jos.

Bonusul pentru combo la Player este comparabil cu cele mai bune din România la ora actuală. Îl voi compara mai jos cu cel de la Superbet și cel de la Betano.

Număr Selecții Player PariuriSuperbetBetano
2--3%
3--5%
4--10%
55%-15%
610%5%20%
715%10%25%
820%15%30%
925%20%35%
1030%25%40%
1135%30%45%
1240%35%50%
1345%40%60%
1450%45%70%
1555%50%70%
1660%55%70%
1765%60%70%
1870%65%70%
1975%70%70%
20100%100%70%
21110%100%70%
22120%100%70%
23130%100%70%
24140%100%70%
25+150%150%70%
Bonus Înregistrare

Bonus Player Pariuri la înregistrare

Valoarea bonusului de bun venit la pariuri sportive de la Player este considerabil peste media pieției și poate ajunge până la 800 lei, pe baza primelor tale 3 depuneri.

Îmi place și că e bonus de tipul 100%, lucru întâlnit destul de rar pentru o sumă atât de ridicată. Bonusul se acordă în 3 etape, pe baza primelor tale 3 depuneri (minim 50 lei fiecare):

 • Prima depunere - 100% până la 300 lei
 • A doua depunere - 100% până la 250 lei
 • A treia depunere - 100% până la 250 lei
Player Bonus

Player bonus / foto: player.ro

Partea dezavantajoasă este dificultatea rulajului, dar sincer, era de așteptat considerând suma potențială. Trebuie să rulezi depunerea plus suma bonus de 12 ori, pe cote de minim 1.80 (single), și poți miza maxim 100 lei. Deci destul de dificil, dar pe de altă parte, pentru pariurile combi sau sistem, poți alege selecții cu cotă de minim 1.40, ceea ce mi se pare ok.

În concluzie, bonusul cred că este bun per total, chiar dacă anumite condiții sunt mai dificile, tot ai o portiță bună în caz că ai speranțe să rămâi cu ceva.

Încasează bonus 100% Player Pariuri

Player

Bonus de 100% până la 800 Lei
 1. Click pe butonul cu “ÎNCASEAZĂ”
 2. Îți faci un cont la Player
 3. Faci o depunere de minim 50 lei și folosești codul PARIURI1
 4. Primești bonus 100% până la 300 lei
 5. Faci o depunere de minim 50 lei și folosești codul PARIURI2
 6. Primești bonus 100% până la 250 lei
 7. Faci o depunere de minim 50 lei și folosești codul PARIURI3
 8. Primești bonus 100% până la 250 lei
 9. Te bucuri de bonus și încerci să completezi rulajul

Termeni și Condiții Bonus Player

✔️ Cât este depunerea minimă pentru bonusul Player?

Depunerea minimă pentru activarea fiecărei etape a bonusului este de 50 lei.

✔️ Care este perioada de valabilitate a bonusului de bun venit?

Bonusul este valabil 30 zile de la data primirii.

✔️ Care sunt condițiile de rulare pentru bonusul Player?

Se aplică rulaj 12x depunere + sumă bonus pentru bonusul Player.

✔️ Care sunt cotele minime pe care pot paria bonusul Player Pariuri?

Cotele minime acceptate sunt de 1.80/selecție (single) și 1.40/selecție (combi sau sistem). Mențiune importantă: pentru a conta pentru rulaj, miza maximă per pariu este 100 lei.

✔️ Pot paria bonusul la alte secțiuni?

Bonusul poate fi jucat doar la secțiunea Sport.

Metode de Plată Player

Găsești o varietate destul de bună de metode de plată la Player și limitele pentru depuneri și retrageri sunt relativ ok. Pentru carduri, de exemplu, poți depune minim 20 lei și poți retrage minim 50 lei. Viteza de procesare este standard, în funcție de metoda de plată și/sau de bancă.

La fel ca în cazul oricărui site de pariuri modern, depunerile se fac foarte ușor prin intermediul butonului de depunere din contul tău (colțul dreapta sus). După aceea poți alege metoda de depunere și suma.

Player Metode de Plata

Player metode de depunere / foto: player.ro

Taxa pe depunere de 2% se reține, lucru obișnuit acum cam la fiecare operator. Impozitul pe retrageri este de asemenea standard, conform legislației (3%, 300 lei + 20%, 11.650 lei + 40%).

Metode de depunere Player

 • Visa
 • Mastercard
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Neteller
 • Okto.Cash
 • Apple Pay
 • Agenții

Metode de retragere Player

 • Visa
 • Mastercard
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Neteller
 • Agenții

Aplicație Player Pariuri și Casino

În prezent nu avem o aplicație disponibilă pentru Player la pariuri sau casino. Acest lucru poate fi un dezavantaj, depinde de fiecare jucător și cu ce este obișnuit. Momentan nu am informații dacă vom avea o aplicație în viitor în App Store sau în Google Play Store.

Pentru mine, puține aplicații contribuie cu adevărat la o experiență mobilă mai bună, așa că nu am așteptări atât de mari pentru aplicații cât pentru un site bine optimizat care se mișcă bine pe mobil.

Nu am întâlnit probleme la varianta mobilă Player, în special în ultima jumătate de an când am folosit site-ul mai frecvent.

Player Casino

Probabil capitolul la care Player sunt specialiști este cazinoul. Aceleași laude de mai sus se aplică și aici în privința interfeței și a designului foarte modern, dar aș adăuga pe deasupra și o selecție bună de jocuri, aproape 1.400, cam 40 noi în orice moment.

Player Cazinou

Player casino pe mobil / foto: player.ro

Portofoliul de furnizori nu este cel mai mare de pe piață, dar găsești cele mai tari branduri din domeniu - Amusnet, Pragmatic Play, EGT Digital, Greentube, NoLimit City, Spribe, Habanero, Endorphina, Playson, Wazdan, iSoftBet, Synot, Spinomenal, Hacksaw Gaming, B Gaming, Skywing Group, BF Games, Evolution, Amatic, Bragg.

Pagina de promoții este plină de campanii pentru cazinou, în special rotiri gratuite, deci cred că ai cam tot ce-ți poți dori la cazinoul Player.

Player Casino Live

Dacă ești în căutarea unei experiențe și mai asemănătoare cu cea dintr-o sală de jocuri, atunci cazinoul live de la Player te întâmpină cu numeroase mese de joc, în special de blackjack, ruletă, și baccarat.

Dintre jocurile foarte populare, singurul care lipsește la Player este pokerul, dar acum este mai degrabă o secțiune separată decât parte a cazinoului.

Per total, cazinoul live Player este foarte competitiv și cred că oferă mese destul de multe pentru jocurile live preferate de pariori.

Player Casino Bonus

La cazinoul Player ai un pachet de bun venit destul de standard pentru România în prezent, 100% până la 2.000 lei plus 777 rotiri gratuite. Bonusul este peste medie la capitolul rotirilor gratuite.

Din lista noastră, doar la Betano primești mai multe - dar acolo bonusul cash este jumătate din valoarea celui de la Player.

Rulajul necesar este destul de standard, de 35 ori pentru depunere plus bonus. Valoarea maximă a câștigurilor este de 10.000 lei.

Încasează Bonusul Player Casino

Player Casino

Bonus 100% până la 2.000 lei și 777 rotiri gratuite
 1. Click pe butonul de mai jos cu ÎNCASEAZĂ
 2. Îți creezi cont la Player Casino
 3. Depui minim 50 lei și folosești cod bonus WELCOME1
 4. Primești bonus 100% din depunerea ta până la 900 lei + 111 FS la Burning Hot
 5. Depui minim 50 lei și folosești cod bonus WELCOME2
 6. Primești bonus 100% din depunerea ta până la 700 lei + 111 FS la Shining Crown
 7. Depui minim 50 lei și folosești cod bonus WELCOME3
 8. Primești bonus 100% din depunerea ta până la 400 lei + 222 FS la Dice & Roll
 9. Depui minim 50 lei și folosești cod bonus WELCOME4
 10. Primești 333 FS la Super Hot

Termeni și Condiții Bonus Player Cazino

✔️ Cât este depunerea minimă pentru bonusul Player Cazino?

50 de lei pentru fiecare dintre cele 4 etape.

✔️ Care este perioada de valabilitate a bonusului de bun venit?

Bonusul este valabil 7 zile calendaristice de la acordare, la fel și rotirile gratuite.

✔️ Care sunt condițiile de rulare pentru bonus de bun venit Player Casino?

Se aplică rulaj 35x pe depunere plus valoarea bonusului și 40x pentru câștigurile din rotirile gratuite, reguli standard pentru majoritatea pachetelor de bun venit.

Concluzie

Verdict Player Pariuri & Casino
Adrian

Adrian

Chiar dacă este un operator relativ tânăr pe piața online din România, Player este un jucător care a intrat în forță cu un site și cu o ofertă impresionantă. Îmi plac în special operatorii care decid să investească resurse într-o singură casă de pariuri/cazinou și să creeze un site cât mai competitiv. Acest lucru demonstrează că le pasă de experiența de pariere a jucătorilor. Unii operatori se grăbesc să lanseze cât mai multe site-uri pe aceeși licență, toate foarte asemănătoare, și se bazează mai mult pe cantitate de calitate.

La Player am descoperit o ofertă foarte competitivă, un bonus de bun venit peste medie, un bonus multiplu comparativ cu cele mai bune de pe piață, și o pagină de promoții foarte activă, toate într-o interfață modernă ce funcționează foarte bine în prezent.

Totuși, există și câteva minusuri pe care trebuie să le menționez, începând cu absența aplicației. Nu mi se pare cel mai tragic lucru, dar pentru unii jucători este importantă. De asemenea, cotele mi se par ceva mai slabe decât la cel puțin 10 case de pariuri din lista noastră, iar bonusul de bun venit este destul de greu de rulat.

Cu toate acestea, cred că avantajele depășesc capitolele la care se poate mai bine. Chiar sper ca Player să se descurce bine în România pentru că încearcă să ofere un site cât mai bun care ar putea să concureze într-o zi cu numele grele din industrie.

8.1 / 10 ⭐

Player Pariuri recenzie

Player Pariuri Bonus Pariuri

100% până la 800 Lei