Bonus la inregistrare jucator nou
Articol

Cele mai bune bonusuri de bun venit pentru jucătorii noi

lun. feb. 2022

Majoritatea jucătorilor care deschid conturi noi - deci beneficiază de un bonus de bun venit, sunt începători. Pentru că bonusul la înregistrare are condiții de rulaj mai dificile decât oricare altă promoție, e mai important ca niciodată să te informezi înainte de a lua o decizie. De aceea te vom ajuta în acest articol cu câteva recomandări legate de cele mai bune bonusuri de bun venit pentru începători.

De ce există condiții de rulaj pentru bonusul de bun venit?

Am mai discutat acest subiect într-un articol separat. Jucătorii noi întâmpină un oarecare paradox când decid să activeze un bonus de bun venit. Pe de o parte, vei fi eligibil pentru acest tip de promoție doar la deschiderea unui cont nou, iar de multe ori va fi poate primul tău cont de pariuri. Pe de altă parte, condițiile de rulare vor fi mult mai dificile decât pentru oricare altă campanie, și uneori chiar îți va fi greu să înțelegi și să respecți regulile de bonus pentru că nu ai experiența necesară încă. De aceea este extrem de important să te informezi.

De ce există reguli de bonus?

Pentru că un operator de pariuri trebuie să se asigure că ai intenția să le folosești platforma, și pentru că bonusul trebuie să fie sustenabil și cât mai atractiv. Indiferent de industrie, rareori vei găsi operatori care vor dori să împartă bani fără a primi ceva în schimb. Important e ca schimbul respectiv să fie avantajos pentru tine.

Cele mai întâlnite tipuri de bonusuri de bun venit

Pentru majoritatea bonusurilor de bun venit va trebui să depui și să joci o sumă cel puțin egală cu bonusul pe care îl primești, deci în general nu vei face profit. Totuși, e important să ai idee care sunt opțiunile tale ca să știi măcar cum primești fiecare bonus.

1. 100% din depunere (plus variații)

Cel mai comun tip de bonus la înregistrare din România este bonusul care îți oferă un procent din depunerea ta, până la o anumită limită. Dacă depunerea ta este mai mare decât limita respectivă, primești valoarea maximă.

De exemplu, dacă bonusul este de 100% până la 500 lei, dacă depui 100 lei, primești alți 100 lei bonus (100%). În schimb dacă depui 600 lei, primești 500 lei bonus (limita maximă). Dacă bonusul este de 50%, la 100 lei depuși primești 50 lei, și așa mai departe.

Condițiile de rulaj pot fi destul de dificile pentru acest tip de bonus, iar de multe ori, cu cât suma potențială este mai mare, cu atât va crește gradul de dificultate.

Exemplu bonus 100%

Unibet

100% până la 300 Lei

Bonusul oferit de Unibet este unul dintre cele mai bune exemple pentru un bonus de 100% pentru că are toate cerințele standard, dar este mai avantajos în anumite privințe importante - de exemplu restricțiile de pariere sau cotele minime acceptate.

În cazul bonusurilor de 100%, calitatea platformei este și mai importantă pentru verdictul nostru pentru că vei petrece mai mult timp cu completarea rulajului

Clienții noi beneficiază de asemenea de acces la Unibet TV - live video de la peste 30.000 de evenimente sportive.

2. Free bet

Un bonus mai rar întâlnit la înregistrare, dar cu siguranță foarte căutat și apreciat de jucători, free bet-ul este un pariu gratuit din partea casei. De obicei, vei primi un free bet egal cu prima ta depunere, dar există și alte variații.

După cum explicăm și pe pagina noastră pentru free bet, principiul de funcționare al free bet-ului presupune ca operatorul să îți ofere miza, iar în eventualitatea în care câștigi, miza este înapoiată casei de pariuri, iar tu rămâi cu câștigul. Dacă pariul nu este câștigător, practic nu pierzi nimic pentru că miza a fost oferită de operator, deci pariul este gratuit.

Exemplu Free Bet

NetBet

Free bet până la 500 lei

Pe baza interesului înregistrat până acum, pot confirma că free bet-urile sunt cele mai căutate tipuri de pariuri, cu atât mai mult la înregistrare.

NetBet este o casă de pariuri ușor de recomandat, de încredere, ofertă bogată, și probabil cel mai bun cazinou online din România.

Bonusul la înregistrare este aproape unic la noi în țară, și îți asigură practic un alt pariu din partea casei în cazul în care primul tău pariu este pierzător.

3. Bonus pentru depuneri multiple

Aplicabil de obicei primelor 3 depuneri, acest tip de bonus se poate acorda sub formă de free bet, sumă exactă, sau, mai frecvent, procent din fiecare depunere.

Această categorie este practic o combinație între alte tipuri de bonus, deci e bine prima oară să înțelegi cum funcționează celelalte. Cerințele de rulaj sunt, de asemenea, apropiate de tipul de bonus: mai dificile pentru cele cu procent din depunere, mai ușoare pentru free bet.

Exemplu bonus depuneri multiple

Superbet

Bonus până la 500 lei

Superbet oferă un bonus structurat în 3 etape, pe baza primelor tale depuneri:

  • 50% din prima depunere până la 200 lei
  • 50% din a doua depunere până la 200 lei
  • 100% din a treia depunere până la 100 lei

Un avantaj subestimat al acestui tip de bonus este că îți oferă o structură a bankroll-ului, astfel nu ești tentat să faci o depunere mare din prima, ca mai apoi să realizezi că ai dificultăți cu rulajul.

Suma oferită de Superbet este destul de standard în comparație cu alte oferte din România, dar procentul depunerii totale e mai mare raportat la alte pachete de bun venit.

Așadar care sunt cele mai bune bonusuri pentru începători?
Adrian

Adrian

După părerea mea, trebuie să te orientezi după două aspecte principale:

  • Termeni și condiții clare și pe înțelesul tău.

  • Cerințe de rulaj cât mai simple, aplicabile obiceiurilor tale de pariere.

Pe baza variantelor recenzionate de echipa noastră, am alcătuit o listă cu recomandări bune pentru jucătorii începători. Le-am ordonat conform dificultății cerințelor.

Alți factori importanți când alegi bonusul la înregistrare

💳 Metoda de activare

De cele mai multe ori, simpla depunere va activa automat suma bonus în contul tău de pariuri, mai ales pentru bonusurile de 100%. Alteori va fi nevoie să faci un pariu de calificare sau chiar să rulezi depunerea făcută, deci metoda de activare ar trebui luată în calcul întotdeauna.

❌ Restricții de pariere

Menționam anterior că e important ca rularea bonusului să fie aplicabilă obiceiurilor tale de pariere, ei bine, majoritatea promoțiilor la înregistrare sunt limitate pentru anumite secțiuni din site pe care trebuie să le respecți dacă vrei ca pariul tău să conteze pentru rulaj. Cu cât ești mai restricționat, cu atât îți va fi mai greu să rulezi un bonus, iar această experiență ar trebui să fie cât mai plăcută.

⏳ Valabilitatea promoției

Cu siguranță un aspect subestimat de majoritatea jucătorilor noi, valabilitatea unei promoții poate fi diferită chiar și pentru aceleași tipuri de bonusuri. Perioada de valabilitate este importantă mai ales în combinație cu valoarea depunerii pe care vrei să o faci. Trebuie să iei în calcul cât de des îți propui să pariezi, ca să ai suficient timp pentru îndeplinirea rulajului.

Valabilitatea va fi mai scurtă pentru bonusurile împărțite pe mai multe etape - bonus pentru primele depuneri. În aceste cazuri, vei avea la dispoziție mai puțin timp (de obicei 7 zile) pentru fiecare etapă.

✅ Cote minime acceptate

Aproape fiecare promoție de bun venit va avea în regulament o condiție pentru cotele minime acceptate pentru rulaj, de regulă nu se calculează la rulaj pariuri pe cote cu risc foarte scăzut. Cu cât sunt mai mici aceste cote, cu atât poți efectua pariuri mai sigure ca începător.

🎰 Rulajul

În mod evident, unul dintre cele mai importante aspecte este rulajul în sine - de câte ori trebuie să pariezi o anumită sumă până să o poți transforma în cash - poate fi vorba de suma depusă (majoritatea cazurilor), sau de suma totală rezultată, deci depunere plus bonus. În general, vei dori ca rulajul să fie cât mai mic (de mai puține ori), ca să ai șanse mai bune să transformi suma în cash.