Pariuri bonus
Articol

Pariuri Bonus - Cele mai Bune Opțiuni pentru Începători

mar. ian. 2022

Bonusurile pot avea termeni și condiții complexe, în special bonusurile de bun venit, iar ca jucător nou, de multe ori nu vei putea estima cât de dificile sunt anumite reguli. Mai jos vom explica în detaliu de ce există aceste reguli, la ce să te aștepți, plus câteva variante de bonusuri diferite care sunt mai potrivite pentru începători.

Bonus de bun venit: un echilibru dificil pentru începători

Site-urile de pariuri din România vor folosi bonusurile ca subiect principal în campaniile promoționale, dar după cum probabil ai observat pe Pariurisport.com, suma este doar o parte din bonus care ar trebui să conteze pentru tine.

Cel mai atractiv bonus oferit de o casă de pariuri va fi întotdeauna pachetul de bun venit. Fiecare operator vrea o comunitate de jucători cât mai numeroasă, iar pentru aceasta, atragerea jucătorilor noi este un factor esențial.

Ca rezultat, bonusul de bun venit va fi o sumă cât mai mare - media în România e în jur de 500 lei, dar această campanie trebuie să aibă și o oarecare sustenabilitate, altfel operatorul doar ar împărți sute de lei până în pragul falimentului. Un bonus cu o sumă potențială mai mare va avea reguli mai dificile pentru că o casă de pariuri vrea să se asigure că ești eligibil (major, domiciliat în România), dar și că ai intenția să joci și să testezi site-ul de pariuri în această perioadă de început.

pariuri bonus termeni si conditii

Dificultatea condițiilor de rulaj crește odată cu valoarea bonusului.

Datorită cauzelor menționate mai sus avem termeni și condiții de bonus. Discutăm pe îndelete aceste condiții atât în cadrul recenziilor de pe pagina Case de Pariuri, cât și pe paginile dedicate Bonus Pariuri și Oferte Pariuri. Vom aminti doar că aceste condiții vor specifica dacă trebuie să rulezi bonusul - să plasezi pariuri cu suma respectivă până să o poți retrage, și de asemenea dacă anumite metode de plată, funcții de pariere, secțiuni ale site-ului nu sunt calculate pentru rulaj (vor fi cam în toate cazurile).

Mulți jucători noi vor fi începători, ceea ce face transformarea în cash a oricărui bonus cu condiții de rulare complexe mai dificilă. Tocmai aici este dilema bonusului de bun venit: este în parte pentru jucători noi, dar casa de pariuri trebuie să îl și facă atractiv (sumă cât mai mare) și sustenabil, ceea ce poate mări gradul de dificultate. Din această cauză este destul de dificil să găsești un echilibru bun pentru începători când vine vorba de bonusuri, dar mai jos vom prezenta câteva alternative diferite de bonus pariuri.

Pariuri Bonus de Bun Venit pentru Începători

Să începem cu bonusurile care oferă cele mai mari sume, dar care au și condițiile de rulare mai dificile. Pentru mulți începători, acestea vor fi primele oferte pe care le vor activa.

Îți recomandăm să studiezi detalii suplimentare pe site-ul nostru ca să te poți descurca și cu termenii și condițiile mai dificile. Poți începe cu articolul nostru introductiv despre bonusurile de bun venit (îl regăsești mai jos) și să continui cu paginile dedicate pentru Bonus Pariuri și Oferte Pariuri.

Ghid Pariuri Bonus de Bun Venit

Cum Funcționează un Bonus de Bun Venit
lun. ian. 2022

Orice casă de pariuri respectabilă te va întâmpina cu un bonus de bun venit la înregistrare. Acest aspect poate fi un factor esențial pentru alegerea site-ului de pariuri pentru ...

Tip Bonus Pariuri: 100% din Depunere

Unibet bonus de bun venit

100% până la 300 lei plus 100 runde gratuite

Avantaje pentru jucători începători:

 • Cote minime de 1.40 (mai mici decât competitorii)
 • Poți paria și pe alte secțiuni Unibet - Cazino, Bingo
 • Doar suma bonus contează pentru rulaj
 • Fiecare pariu (câștigător, pierzător) contribuie la rulare
 • Regulament scurt și ușor de înțeles
Un bonus de 100% accesibil
Adrian

Adrian

Chiar dacă nu este cel mai mare bonus de bun venit de pe piață, bonusul oferit de Unibet are condiții mai ușor de îndeplinit decât multe alte bonusuri la înregistrare.

Bonusul de 100% din primul tău depozit este cel mai răspândit la casele de pariuri din România, dar de regulă va avea și condițiile de rulare mai dificile.

Principiul de funcționare este simplu: ți se dublează primul depozit. Ai depus 100 lei, primești alți 100 lei bonus, și ai un total de 200 lei în contul de pariuri.

Unibet oferă condiții flexibile pentru standardele bonusurilor de bun venit de tipul 100% din depozit.

Tip Bonus Pariuri: Pariu fără Risc

Betfair bonus

100 lei pariu fără risc pe Sportsbook

Avantaje pentru jucători începători:

 • Primești miza înapoi dacă primul tău pariu este pierzător
 • Nu ai restricții la cote
 • Nu ai nevoie de rulaj
 • Ai acces la majoritatea platformei de pariuri (minus Exchange)
 • Regulament scurt și ușor de înțeles
Bonus perfect pentru început
Adrian

Adrian

Betfair întotdeauna au oferit promoții atent gândite pentru orice nivel de jucător. Experiența vastă a casei de pariuri se simte în fiecare aspect al site-ului și aplicației.

Pariul fără risc este unul dintre cele mai bune pariuri cu care poți să începi pentru că nu ești tentat să depui o sumă mare doar ca să regreți mai târziu că trebuie să faci un rulaj dificil la finalul căruia sunt șanse mari să nu te alegi cu nimic.

Ca jucător începător sunt șanse mari ca pariurile tale de început să nu aibă foarte mult succes, deci o plasă de siguranță îți va prinde bine.

Tip Bonus Pariuri: Freebet

NetBet Bonus

500 lei Freebet - Primul pariu fără risc

Avantaje pentru jucători începători:

 • Cotă minimă pentru pariul de calificare de 1.50
 • Depunere foarte flexibilă - minim 5 lei
 • Nu necesită rulaj
 • Regulament scurt și ușor de înțeles
Adrian

Adrian

Chiar dacă nu înseamnă neapărat un câștig exact pe care îl vei putea transforma în cash (doar profiturile), un freebet este o alternativă excelentă pentru începători.

După cum specifică și numele, primești un pariu gratuit din partea casei dacă primul tău pariu este pierzător.

De exemplu, dacă plasezi un pariu de 100 lei și pierzi pariul, vei primi alți 100 lei sub formă de freebet. Plasezi un pariu cu acești 100 lei iar dacă acest pariu este câștigător, profiturile îți rămân ție.

Miza este returnată casei de pariuri, indiferent de rezultat. Acesta este practic conceptul de freebet, un tip de bonus pe care îl recomandăm frecvent începătorilor.

Tip Bonus Pariuri: Bonus Multiplu

Betano Bonus

Bonus multiplu de până la 50%

Avantaje pentru jucători începători:

 • Bonusul pornește de la 4 selecții în sus (șanse mai mari de câștig)
 • Poți rotunji câștigurile cu un tip de pariu foarte comun
 • Cota minimă pentru fiecare meci este de 1.50
 • Selecție destul de flexibilă de pariuri și piețe
 • Primești acest bonus de 3 ori/24 ore
Câștiguri bune, satisfacție mare
Adrian

Adrian

Puține reușite se compară cu satisfacția pe care o ai când îți iese un bilet cu selecții multe. În timp, probabil vei ajunge să preferi pariurile multiple pentru că și câștigul potențial este foarte bun uneori chiar și cu o depunere mică.

Totuși, până să ajungă să ai mai multe bilete de succes cu pariuri multiple, trebuie să înveți mai multe nu doar despre evenimentele pe care pariezi, dar și despre altele mai obscure, de exemplu ligi inferioare, pentru că vei găsi cote mai bune.

Ajută enorm la început să poți începe cu selecții mai puține și cât de cât sigure, de aceea recomandăm bonusul multiplu de la Betano, pentru că pornește de la doar 4 selecții cu 10% bonus, și crește progresiv câte 5 procente până la 10 selecții, unde poate ajunge la 50%, și pe deasupra poți profita de acest bonus de până la 3 ori pe zi dacă te simți inspirat.

Întrebări Frecvente despre Bonus pentru Începători

🤷‍♂️ Care este cel mai bun tip de bonus pentru mine?

Aproape orice tip de bonus ți se poate potrivi, de aceea încercăm să te pregătim pe Pariurisport.com să iei această decizie singur. În acest articol am prezentat câteva tipuri pe care le recomandăm de obicei:

 1. Bonusuri de 100% cu condiții mai ușoare
 2. Freebet-uri/pariuri fără risc
 3. Bonusuri multiple
💰 Pot activa mai multe bonusuri în același timp?

De la mai multe case de pariuri - da.

De la aceeași casă de pariuri - uneori, dar foarte rar vor funcționa concomitent. Prima oară va fi luat în considerare bonusul mai vechi care este încă activ, după soluționarea acestuia se trece la următorul activat (cronologic).

💳 Recomandați să fac o depunere mai mare sau mai mică?

Depinde de tipul de bonus și de bugetul tău de pariuri. Întotdeauna îți recomandăm să ai un buget pe care îl gestionezi cu atenție, și să nu pariezi mai mult decât îți permiți să pierzi.

Când vine vorba de tipul de bonus, pentru un bonus de 100% îți recomandăm să iei în considerare (pe lângă buget) cât de mult îți place platforma de pariuri respectivă și cât de des intenționezi să pariezi. Poate deveni frustrant să te forțezi să faci rulajul unui bonus pe un site de pariuri care nu îți place, dar pe de altă parte, poate fi un avantaj să ai un bonus mare la dispoziție care se potrivește cu planurile și strategia ta de pariere.

Pentru celelalte tipuri de bonusuri care țin de depunere (de obicei freebet), recomandăm să te gândești ce fel de pariuri vrei să faci - în general se va considera primul pariu efectuat, și în unele cazuri ți se va cere să plasezi miza freebet-ului tot pe un pariu cu aceeași valoare.