Cum functioneaza un bonus de bun venit
Articol

Cum Funcționează un Bonus de Bun Venit

lun. sept. 2022

Orice casă de pariuri respectabilă te va întâmpina cu un bonus de bun venit la înregistrare. Acest aspect poate fi un factor esențial pentru alegerea site-ului de pariuri pentru că aceste pachete de bun venit pot varia în funcție de sumă, modalitatea de acordare a bonusului, sau restricțiile de pariere și dificultatea cerințelor de rulaj. În acest articol îți vom explica exact cum funcționează un bonus de bun venit ca să înțelegi mai bine ce să iei în considerare când alegi între numeroasele opțiuni disponibile.

Ce este un bonus de bun venit

Să începem așadar cu noțiunea de bază: ce este mai exact un bonus de bun venit? Pachetul de bun venit este o ofertă prin care o casă de pariuri încearcă să atragă clienți noi, recompensând de multe ori depunerea pe care o faci după crearea contului.

De ce oferă operatorii de pariuri bonusuri la înregistrare

Bonusul la înregistrare este pe de o parte o tactică de marketing prin care se prezintă o sumă cât mai atrăgătoare, iar pe de altă parte este o modalitate de a încuraja testarea platformei de pariuri. Este principala formă publicitară prin care un operator te poate convinge să încerci un site de pariuri.

Chiar dacă de multe ori suma oferită este primul lucru care îți va sări în ochi, pe Pariurisport.com încercăm constant să te convingem să studiezi și alte aspecte ale ofertei, printre care condițiile de rulaj ale bonusului și, în special, site-ul de pariuri propriu-zis. Degeaba e bonusul atrăgător dacă experiența ta de pariere e frustrantă.

Exemplu de Bonus de Bun Venit

888sport

100% până la 500 Lei

888sport oferă un bonus de bun venit destul de standard - 100% până la 500 Lei.

Pentru încasa bonusul, urmează următorii pași:

 1. Click pe butonul de mai jos cu ÎNCASEAZĂ
 2. Îți faci un cont la 888sport
 3. Faci prima ta depunere (minim 50 Lei)
 4. Pariezi depozitul în totalitate de 2 ori
 5. Primești bonusul de 100%

Tipuri de bonusuri de bun venit

Majoritatea bonusurilor de bun venit vor fi diferite, fie că e vorba de sumă, de condițiile de rulaj, restricții de pariere, sau chiar cum se acordă bonusul în sine - unele sunt oferite pe etape. Chiar dacă fiecare bonus va avea anumite particularități, putem împărți tipurile de bonus de bun venit în două categorii:

Procent din depunere

De regulă între 50% - 100% din valoarea primei tale depuneri, uneori împărțit pe etape care pot avea un procent diferit, acest tip de bonus este cel mai comun la casele de pariuri din România. E și foarte ușor de înțeles cum funcționează - ai depus 100 Lei, la 100% bonus primești încă 100 Lei bonus, astfel că suma totală din contul tău de pariuri ajunge la 200 Lei.

În cele mai multe cazuri, suma primită ca bonus va intra într-o balanță separată în contul tău de pariuri, și vei putea să retragi această sumă doar după ce ai îndeplinit condițiile de rulare.

Free Bet și pariuri fără risc

Le includem la aceeași categorie pentru că funcționează similar, și pentru că sunt tot mai rar întâlnite ca bonusuri de bun venit.

În cazul unui free bet, casa de pariuri oferă miza (de aceea e considerat „gratuit”), iar tu păstrezi doar câștigurile. Miza este returnată casei de pariuri. Suma câștigată poate fi supusă anumitor condiții de rulare.

Pariul fără risc este într-o oarecare măsură o variație a aceluiași principiu, doar că în acest caz pui miza din banii tăi, iar casa de pariuri îți înapoiază miza în caz că pierzi pariul, deci pariezi așadar, fără risc. La fel ca în cazul free bet-ului, suma câștigată poate fi supusă anumitor termeni și condiții.

Cum încasezi un bonus de bun venit

Încasarea unui bonus de bun venit decurge foarte ușor, în câțiva pași simpli valabili pentru majoritatea site-urilor de pariuri:

 1. Îți creezi cont pe site-ul de pariuri pe care îl preferi. Poți face acest lucru direct recenziile de pe Pariurisport.com sau din recomandările de pe această pagină.
 2. Completezi procesul de verificare al contului. Vei primi instrucțiuni foarte clare din partea casei de pariuri și ți se va aminti să completezi acest proces prin toate canalele de comunicare asociate cu contul tău de pariuri - email, mesaje telefonice, sau direct în contul de pe site.
 3. Faci prima depunere. În multe cazuri vei alege ce bonus preferi la finalul creării contului.
 4. Încasezi bonusul. Majoritatea sunt creditate automat în contul tău de pariuri.

Întrebări frecvente despre bonusurile de bun venit

📑 Ce sunt condițiile de rulare și de ce sunt importante?

Acestea sunt niște criterii pe care trebuie să le îndeplinești pentru a transforma suma bonus în bani pe care îi poți gestiona. Sunt importante pentru că pot duce la pierderea bonusului dacă nu sunt îndeplinite. Aceste reguli pot conține restricții la cote, sporturi și secțiuni pe care să pariezi, numărul de pariuri pe care trebuie să-l faci, metodele de plată acceptate pentru acordarea bonusului, sau chiar funcții de pariere care nu contribuie la rulajul bonusului (de exemplu Cash Out).

💰 Ce bonus de bun venit îmi recomandați?

Acesta va depinde în totalitate de experiența pe care o ai și la ce te aștepți de la un site de pariuri. Pe baza recenziilor de până acum, bonusurile de bun venit preferate de echipa noastră sunt:

 • Betfair → Profitabilitate pe baza priceperii.
 • Unibet → Cele mai mici cote minime
 • Betano → Platformă completă pe să te bucuri de bonus.
 • 888sport → Cel mai mare bonus de bun venit.
 • NetBet → Pariu fără risc, miză minimă flexibilă.

Descoperă mai multe Bonusuri de Bun Venit →

🕵️‍♂️ Îmi trebuie un cod bonus pentru activarea unui bonus de bun venit?

Codurile bonus pentru pachetele de bun venit sunt tot mai rar întâlnite, dar și dacă ai nevoie, nu e vorba de un cod secret pe care îl vei găsi doar la site-urile afiliate caselor de pariuri. Codul bonus va fi precizat în timpul înscrierii, pe pagina dedicată bonusului la înregistrare, sau în cadrul termenilor și condițiilor. De cele mai multe ori, aceste coduri sunt folosite de casele de pariuri pentru a separa bonusurile de bun venit pe secțiuni diferite (sport, casino, poker).