Pareri bonus de bun venit
Articol

Provocările pe care le vei întâlni la bonusuri de bun venit

mar. oct. 2022

Am prezentat condițiile de rulare la bonusuri în detaliu într-un alt articol, dar poate a venit momentul să discutăm care sunt principalele provocări pe care le vei întâlni cu bonusurile la pariuri.

Ce trebuie să înțelegi de la bun început este că industria pariurilor este foarte competitivă, astfel că majoritatea operatorilor se vor lupta pentru atenția ta prin diferite strategii de marketing.

De obicei, bonusul la înregistrare va fi cel mai important “produs” în promovare pentru că este un avantaj ușor de înțeles și de prezentat jucătorilor. Pe deasupra, majoritatea vom reacționa la sume de bani și gratuități înainte de aproape orice.

Cu cât bonusul este mai mare, cu atât e mai dificil de transformat în cash.

Problema e că pentru a ajunge la o sumă cât mai generoasă, un operator va trebui să folosească reguli și condiții de rulare pentru a se asigura că jucătorii sunt eligibili, dar și pentru ca bonusul să fie cât mai sustenabil.

Dacă toți am câștiga bani cu ușurință, fără să fie nevoie să jucăm cu banii proprii la o casă de pariuri sau la un cazinou, atunci operatorii probabil n-ar rezista pe piață nici o săptămână. Fiecare și-ar încasa bonusul și la revedere.

Bonusul trebuie să fie bun și pentru operator.

Un bonus nu poate fi util pentru un operator dacă nu își acoperă costul sau dacă nu convinge jucătorii să încerce sau chiar să revină pe site-ul de pariuri. Acest lucru contribuie la creșterea în dificultate a rulării acestor bonusuri.

Am mai numit într-un alt articol această provocare drept un paradox pentru jucătorii noi la pariuri pentru că nici măcar nu ai de unde să știi toată terminologia dintr-un regulament de bonus dacă nu te documentezi înainte, ce să mai vorbim de efectuarea rulajului în sine.

Tocmai de aceea e bine că te regăsești la noi pe pagină! Sunt lucruri pe care e bine să le studiezi înainte de a depune o sumă de bani.

Să trecem la provocări.

Mentalitatea de abordare a bonusului

Dacă rămâi cu un singur lucru din această listă, sfatul următor este cel mai important:

Nu vei face prea mult profit de pe urma bonusului la înregistrare, cel puțin nu ca începător.

Mentalitatea cu care pornești în aceste campanii este poate cel mai important aspect. Chiar dacă în teorie poți face profit de pe urma unui bonus de bun venit, în practică este greu, mai ales dacă nu ai deja ceva experiență.

Profit bonus la inregistrare

Termeni și condiții bonus / foto: pariurisport.com

Repet acest lucru pe mai multe pagini din site-ul nostru - bonusul de bun venit ar trebui privit ca un bankroll suplimentar cu care să joci și de care să profiți ca să testezi casa de pariuri.

Dacă pornești de la ideea de a face un profit cât mai mare, atunci probabil trebuie să și faci un depozit mai mare, și dacă nu-ți iese planul, vei fi foarte frustrat. Gândește-te mai degrabă că ai primit o tură gratuită pe roller coaster pentru cea pe care ai plătit-o anterior. Continuă distracția!

Prudența te poate scuti de mulți nervi
Adrian

Adrian

În teorie, te poți distra cu oricare bonus, dar poate cel mai bun este unul care nu te încurajează să depui prea mult ca să ai mult de rulat.

Pariul fără risc de la Unibet este unul dintre cele mai bune din acest punct de vedere pentru că trebuie rulat doar de 3 ori pe cote minime destul de mici (1.40).

Activarea bonusului

Am primit de-a lungul timpului mesaje de genul “Ăștia-s niște hoți! N-am primit niciun bonus!!!!”, doar ca să constat împreună cu jucătorul că nu a îndeplinit anumite condiții care se cer pentru activarea bonusului.

Nu contest că există și cazuri în care poate chiar e vina operatorului, dar de regulă, sunt câteva condiții de activare - uneori simple, alteori mai specifice, pe care mulți jucători le trec cu vedere, de exemplu:

  • Campaniile se aplică doar jucătorilor noi, deci dacă ai deja un cont sau ai mai profitat de un bonus de bun venit (chiar dacă era altă campanie), nu mai ești eligibil.

  • Suma minimă care trebuie depusă pentru activare nu este întotdeauna aceeași cu suma minimă acceptată de casa de pariuri.

  • Trebuie să optezi pentru unele campanii în procesul de înregistrare, sau să le activezi din contul tău de pariuri.

  • Nu toate metodele de plată sunt acceptate pentru activarea bonusului, chiar dacă sunt acceptate pentru depuneri în general (aplicabil în special portofelelor electronice).

  • Depunerea trebuie rulată în unele cazuri pentru a profita de bonus.

Bonusuri ușor de activat
Adrian

Adrian

Activarea se va face destul de ușor pentru majoritatea bonusurilor, dar eu le prefer pe cele care nu îți cer să rulezi depunerea, sau să faci un pariu foarte specific pentru activare. Așadar, din acest punct de vedere Casa Pariurilor și Superbet au bonusuri structurate în 3 etape, fiecare etapă fiind activată de o depunere. În cazul Casa Pariurilor, trebuie să și selectezi bonusul pentru secțiunea Sport când îți faci contul.

Rulajul în sine

Am menționat deja acest termen de căteva ori, dar ce înseamnă? Rulajul sau rularea la ce se referă la cât de mult trebuie să pariezi o sumă până să o poți retrage.

Multe promoții au această regulă care îți cere să joci depunerea, bonusul, sau ambele de câteva ori până să le poți transforma în cash. De aceea de multe ori vei avea o balanță separată în contul tău de pariuri în care intră suma bonus.

Poți retrage suma bonus după ce îndeplinești rulajul.

Cu cât suma pe care o depui este mai mare, cu atât vei avea de rulat mai mult, ceea ce nu este neapărat un dezavantaj, din nou, depinde ce obiceiuri de pariere ai, ce bankroll ai la dispoziție și cu ce mentalitate pornești.

E important de reținut totuși că se poate ajunge ca rulajul să nu-ți fie luat în calcul dacă nu respecți condițiile de bonus specifice acestei secțiuni din regulament - de regulă cote minime, tipuri de pariuri, sau secțiuni restricționate.

Foarte important: retragerile înainte de completarea rulajului îți pot invalida bonusul și câștigurile - aici greșesc unii jucători.

Bonusuri cu rulaj mai realizabil
Adrian

Adrian

Unibet, Superbet și NetBet mi se pare că oferă bonusurile de bun venit cu rulajul cel mai simplu datorită cerinței de pariere - de câte ori trebuie rulată suma, cotelor minime acceptate, sau a restricțiilor mai puține.

Accesul la alte promoții

Odată activat, un bonus de bun venit va deveni promoția principală asociată cu contul tău de pariuri.

Chiar dacă vei putea activa și alte promoții, nu vei putea profita de acestea până nu completezi rulajul promoției în curs. Acest principiu se aplică la majoritatea campaniilor promoționale oferite de o casă de pariuri.

În mod normal, nu ar trebui să ai cum să invalidezi bonusul chiar dacă activezi o altă promoție, dar îți recomand să arunci o privire peste pagina de promoții înainte de prima depunere în caz că sunt promoții specifice de care vrei să profiți cât mai repede. E un factor care poate conta când decizi cât să depui pentru bonusul la înregistrare.

Operatori cu multe promoții
Adrian

Adrian

Pentru promoții generoase și creative, îți recomand Betano, Unibet și Superbet. În orice moment al anului, paginile de promoții la acești operatori au măcar 8 promoții active, și pe deasupra, mai primești bonusuri și doar direct pe adresa ta de email.

Relații cu clienții

Un departament bun de suport poate face o diferență foarte mare în experiența ta cu o casă de pariuri.

Dacă ești începător, în această perioadă ai nevoie de ajutor mai mult, deci un departament de relații cu clienții care îți răspunde în timp util și cu informații corecte este esențial.

Din păcate, nu toate departamentele de suport sunt strălucite, unele chiar folosesc chatbots, deci primești răspunsuri automatizate, mai mult sau mai puțin utile. Sincer, răspunsurile pot fi robotice și din partea oamenilor uneori, deci și dacă apelezi telefonic operatorul de pariuri, nu e garantat că primești lămuririle necesare. Sper doar să nu ți se ceară să trimiți o poză după buletin la fiecare retragere. Am pățit asta în câteva locuri.

Relații cu clienții impecabile
Adrian

Adrian

Cele mai bune departamente de relații cu clienții cu care am avut de-a face până acum au fost la Betano, Fortuna și NetBet. Au numeroase canale de comunicare la dispoziție, și întotdeauna m-au ajutat în timp foarte scurt.

Invalidarea bonusului

După cum ai observat din cele de mai sus, aceasta este principala provocare pe care încerci să o eviți.

Atâta timp cât nu încalci regulile de bază ale regulamentului și nu încerci să retragi câștigurile până la finalizarea rulajului, ar trebui să nu întâmpini probleme.

Este foarte probabil ca nu toate cele enumerate mai sus să fie provocări pentru tine, dar pe baza mesajelor și a numeroaselor discuții cu alți jucători, acestea sunt cele mai întâlnite obstacole cu un bonus de bun venit la pariuri.

S-ar putea să te intereseze

Cele mai bune bonusuri de bun venit pentru jucătorii noi
lun. feb. 2022

Majoritatea jucătorilor care deschid conturi noi - deci beneficiază de un bonus de bun venit, sunt începători. Pentru că bonusul la înregistrare are condiții de rulaj mai dificile ...

Totul despre Condițiile de Rulare la Bonus Pariuri Sportive
mie. ian. 2024

Orice bonus de bun venit, dar și alte promoții, sunt însoțite de un regulament de campanie care conține condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a încasa și transforma ...

Cum Funcționează un Bonus de Bun Venit
lun. ian. 2022

Orice casă de pariuri respectabilă te va întâmpina cu un bonus de bun venit la înregistrare. Acest aspect poate fi un factor esențial pentru alegerea site-ului de pariuri pentru ...