• Pariuri Sportive
 • Superbet sau Casa Pariurilor - Care este casa de pariuri mai bună?
Superbet sau Casa Pariurilor
Articol

Superbet sau Casa Pariurilor - Care este casa de pariuri mai bună?

lun. oct. 2023

Continuăm seria noastră de operator vs. operator cu două dintre cele mai renumite case de pariuri din România: Superbet și Casa Pariurilor. Cu numeroase agenții stradale în toată țara - adesea chiar una lângă cealaltă, ambele case de pariuri sunt cunoscute în rândul jucătorilor români. În acest articol vom afla dacă Superbet sau Casa Pariurilor este opțiunea mai bună, cu accent pe oferta online. Să începem.

Avantaje Superbet și Casa Pariurilor

Mai jos vom parcurge mai multe categorii de interes pentru jucători pentru a afla care casă de pariuri este mai bună per total, dar să începem cu câteva avantaje comune.

Superbet și Casa Pariurilor sunt două dintre cele mai cunoscute case de pariuri din România, și au diferite capitole la care pot spune că sunt printre cele mai bune opțiuni pe care le vei găsi. Nu-mi place să folosesc cuvântul ăsta, dar vibe-ul celor două case de pariuri este foarte similar, de la aspect, până la ofertă și experiența de pariere.

Cred că mulți jucători le consideră și branduri românești, lucru adevărat doar pentru Superbet, Casa Pariurilor este la origine din Croația (Hattrick-PSK), dar între timp a fost cumpărată de Fortuna Entertainment Group (FEG), astfel că împreună cu Fortuna, au acum conducere (la origine) din Cehia.

De regulă, ambii operatori au sponsorizări importante în România, în special în fotbal. La momentul redactării, Superbet este sponsorul oficial al Ligii 1 (SuperLiga), în timp ce Casa Pariurilor sponsorizează echipele naționale de fotbal ale României. Sunt așadar, două branduri foarte importante la noi în țară.

 • Superbet număr licență: L1160659W000328
 • Casa Pariurilor număr licență: L1160652W000306

Superbet și Casa Pariurilor au numeroase avantaje, dar dacă vrei să afli cât mai repede care este mai bună, poți sări direct la scor final.

Înainte să trec la evaluarea pe categorii importante, pot spune că intuiesc care dintre cele două case de pariuri va ieși câștigătoare, dar sunt câteva avantaje de care te vei bucura la ambele:

Beneficii comune Superbet și Casa Pariurilor:

 • Cote foarte bune pe Liga 1
 • Ofertă de pariuri peste medie
 • Platforme complete, includ cazinou și loto
 • Multe metode de plată sigure
 • Numeroase agenții stradale
 • Transmisiuni în direct de la unele competiții

Pariurisport.com este specializat în evaluarea caselor de pariuri online, astfel că în cadrul acestui articol ne vom concentra în special pe experiența online pentru cei doi operatori.

Superbet sau Casa Pariurilor Comparație

Am identificat 10 categorii de interes ăentru jucătorii care aleg între Superbet sau Casa Pariurilor:

 1. Procesul de înregistrare și verificare
  Cât de ușor este să deschizi un cont de pariuri?
 2. Metode de plată disponibile
  Unde ai cele mai multe variante de depunere/retragere?
 3. Suport clienți
  Cât de folositor e departamentul de asistență?
 4. Bonus de bun venit
  Cine oferă cel mai bun pachet la înregistrare?
 5. Promoții
  Unde găsești promoții mai bune și cât de des?
 6. Ofertă pariuri
  Cât de bună este oferta de pariuri?
 7. Platforma de pariuri live
  Care casă de pariuri are cea mai bună experiență live?
 8. Transmisiuni în direct
  Cine oferă cele mai multe transmisiuni?
 9. Aplicație
  Unde ai cea mai bună experiență pe mobil?
 10. Cazinou
  Care este cazinoul mai bun?

Fiecare categorie valorează un punct în analiza mea pentru a putea întocmi un scor final ușor de urmărit, dar știu că unele capitole vor valora mai mult pentru tine. Chiar îți recomand să te orientezi în funcție de fiecare punct în parte pentru că fiecare jucător are preferințe diferite.

Poți găsi la finalul articolului scorul final și concluzia mea pe baza comparației și a experienței mele cu cele două case de pariuri.

1. Procesul de înregistrare și verificare

Diferențele sunt foarte mici când vine vorba de procesul de înregistrare, chiar apreciez că ambii operatori se străduiesc să scurteze acest proces cât mai mult.

Durata este aproape identică, iar per total, Superbet este platforma mai modernă, lucru care se poate observa și la înregistrare, însă Casa Pariurilor reușește să adauge câteva detalii utile în plus - îndrumări (ascunse) la fiecare punct, o prezentare a procesului complet de înregistrare (inclusiv verificarea emailului și a identității).

Cititorii noștri vor știi că sunt un fan al completării procesului de verificare cât mai curând, așa că pentru înregistrare, voi favoriza Casa Pariurilor pentru că oferă informații utile pentru orice tip de jucător, inclusiv cei fără prea multă experiență în crearea de conturi online.

Cel mai bun proces de înregistrare: Casa Pariurilor.

CategorieSuperbetCasa Pariurilor
Înregistrare01
Total01

2. Metode de plată disponibile

Depunerile și retragerile minime și maxime sunt foarte asemănătoare la ambele case de pariuri. Pentru majoritatea metodelor de plată, depunerea minimă este de 20 de lei.

În agenții depunerea minimă este de 1 leu la ambele case de pariuri, ambele percep taxa de 2% pentru depuneri. Pentru retrageri se aplică noua grilă de impozitare conform Codului Fiscal. Limitele maxime pentru retrageri sunt de 45.000 lei.

Diferența la acest capitol se face la selecția de metode disponibile. Superbet domină clar acest aspect, cu Skrill, Neteller, Revolut, vouchere A-bon în plus față de Casa Pariurilor. În rest, cele două oferă aceleași opțiuni - cash (în agenții), transfer bancar, Visa, Mastercard, Paysafecard, Apple Pay, și Okto.Cash.

Cele mai bune metode de plată: Superbet.

CategorieSuperbetCasa Pariurilor
Înregistrare01
Metode de plată10
Total11

3. Suport clienți

Per total, Superbet este casa mai bună pentru când vine vorba de asistență, dar dacă ai nevoie de ajutor înainte să ai un cont activ, probabil îți va fi mai ușor să dai de cineva de la Casa Pariurilor când au program cu publicul prin intermediul telefonului (în intervalul 10:00 - 22:00).

Centrul de ajutor este consistent la ambele case de pariuri, așa că în decizia pentru punctul de la această categorie va trebui să folosesc experiența proprie cu fiecare departament de suport clienți. Până acum, experiența mea a fost mai bună cu cel de la Superbet, în special prin chat. La Casa am primit răspunsuri cam robotice, care nu m-au ajutat întotdeauna.

Cel mai bun suport clienți: Superbet.

CategorieSuperbetCasa Pariurilor
Înregistrare01
Metode de plată10
Asistență10
Total21

4. Bonus de bun venit

Categorie foarte importantă, în special dacă ești jucător nou. Nu cred că este cel mai esențial aspect din această listă pentru că mulți joacă aici datorită disponibilității, obișnuinței, sau a ofertei de pariuri.

Totuși, bonusul de bun venit este important în evaluările noastre, așa că întotdeauna îl studiez și testez cu atenție.

Superbet și Casa Pariurilor sunt două dintre casele de pariuri care oferă un pachet la înregistrare în 3 etape, pentru fiecare din primele 3 depuneri. Ambele bonusuri de bun venit acoperă 50% din primele două depuneri și 100% din a treia depunere.

Nicicare nu mi se pare deosebit de bun și e destul de greu dificil să le convertești în bani reali. Știu că toate bonusurile la înregistrare se încadrează în această categorie, dar mi se pare că la altele ai șanse mai bune. Timpul disponibil pentru rulaj este același.

Casa Pariurilor sau Superbet bonus

Bonus de bun venit Casa Pariurilor / foto: casapariurilor.ro

Diferențele mari sunt la:

 • Rulajul necesar pentru primele două depuneri - mai mic la Casa (4x vs. 6x la Superbet)
 • Cotele minime acceptate pentru rulaj - mai bune la Superbet (1.60/single, 1.60/sistem, 2.50/acumulator vs. 2.00 cotă minimă/bilet la Casa Pariurilor)
 • Valoare totală bonus mai mare la Casa (600 lei vs. 500 lei la Superbet)

Pentru că valoarea este ceva mai mare și diferența la cote nu mi se pare chiar atât de problematică - e foarte comun să ajungi la cotă 2.00/bilet, iar cota minimă acceptată la Casa este de 1.01, balanța pentru bonusul de bun venit se înclină la limită pentru mine în favoarea Casa Pariurilor.

Cel mai bun bonus de bun venit: Casa Pariurilor.

CategorieSuperbetCasa Pariurilor
Înregistrare01
Metode de plată10
Asistență10
Bonus bun venit01
Total22

5. Promoții

Aș zice că în special în cazul acestei comparații, promoțiile sunt foarte importante, poate chiar mai importante decât bonusul de bun venit.

Superbet și Casa Pariurilor sunt genul de case de pariuri unde probabil devii client fidel, deci promoțiile vor avea un impact mai mare și mai de durată asupra experienței tale de pariere.

La acest capitol, decizia este destul de simplă pentru mine: Superbet este casa de pariuri mai bună la promoții pentru că oferă mai multe în oricare moment al anului, sunt mult mai buni la extrageri, la campanii specifice agențiilor, și oferă cel mai bun bonus multiplu din țară - îl vei folosi des dacă îți place să pariezi pre-meci pe mai multe evenimente.

Cele mai bune promoții: Superbet.

CategorieSuperbetCasa Pariurilor
Înregistrare01
Metode de plată10
Asistență10
Bonus bun venit01
Promoții10
Total32

6. Ofertă pariuri

O altă categorie extrem de importantă pentru aceste două case de pariuri, calitatea ofertei de pariuri va fi probabil factorul care va decide la care dintre cele două opțiuni vei paria mai des.

Ofertele de pariuri sunt peste medie la ambele case de pariuri, pentru mulți sunt printre cele mai bune pe care le vei găsi în România.

Selecția de sporturi și ligi este destul de asemănătoare, la fel și opțiunile de pariere pentru fiecare eveniment. Superbet mi se pare mai bună la Speciale, dar în rest sunt cam la fel.

Pentru mine diferența importantă este la cote. Superbet este mai bună cam la toate ligile de interes, în special pentru Liga 1. Diferența de payout între cele două este de aproape 1%, nu pare foarte mult, dar raportat la cote, este semnificativ.

Cea mai bună ofertă: Superbet.

CategorieSuperbetCasa Pariurilor
Înregistrare01
Metode de plată10
Asistență10
Bonus bun venit01
Promoții10
Ofertă pariuri10
Total42

7. Platforma de pariuri live

Casa Pariurilor are, de regulă, o ofertă live cu mai multe evenimente decât Superbet, și nu mă refer la totalul cumulat cu cine știe ce sporturi obscure, includ fotbal, baschet, tenis, volei, handbal, multe sporturi populare în rândul jucătorilor români.

Trackerele sunt similare, statisticile sunt ceva mai detaliate la Casa Pariurilor.

Superbet sau Casa Pariurilor Live

Rezultate și statistici live la Casa Pariurilor / foto: casapariurilor.ro

Chiar dacă pe mobil prefer Superbet pentru Live, per total Casa Pariurilor are oferta live mai bună. În plus, Casa Pariurilor are și o platformă dedicată pentru rezultate live - un fel de LiveScore.com unde poți vizualiza rezultate și statistici în timp real.

Cea mai bună platformă live: Casa Pariurilor.

CategorieSuperbetCasa Pariurilor
Înregistrare01
Metode de plată10
Asistență10
Bonus bun venit01
Promoții10
Ofertă pariuri10
Pariuri live01
Total43

8. Transmisiuni în direct

O categorie destul de ușor de evaluat, Superbet oferă transmisiuni de la mai multe evenimente pe parcursul anului, de la competiții importante din fotbal, tenis, baschet, și multe altele.

Superbet oferă peste 17.000 de evenimente în direct.

Cele mai bune transmisiuni în direct: Superbet.

CategorieSuperbetCasa Pariurilor
Înregistrare01
Metode de plată10
Asistență10
Bonus bun venit01
Promoții10
Ofertă pariuri10
Pariuri live01
Live streaming10
Total53

9. Aplicație

Conform testelor noastre cu fiecare aplicație, Superbet a fost una dintre cele mai bune aplicații din România datorită, în mare parte, designului mai modern și a problemelor mai puține.

Casa Pariurilor are câteva funcții dedicate foarte bune, de exemplu conectare cu amprentă, pariu rapid, verificare bilet, filtre utile, dar pur și simplu am întâmpinat mai multe probleme (crash-uri, retrageri ceva mai lente).

Nici aplicația Superbet nu este perfectă, dar momentan, mi se pare mai bună decât aplicația Casa Pariurilor.

Cea mai bună aplicație: Superbet.

CategorieSuperbetCasa Pariurilor
Înregistrare01
Metode de plată10
Asistență10
Bonus bun venit01
Promoții10
Ofertă pariuri10
Pariuri live01
Live streaming10
Aplicație10
Total63

10. Cazinou

Avem așadar un câștigător, dar mai avem o categorie importantă de parcurs: care oferă cel mai bun cazinou.

Nu sunt cazinourile mele preferate, și nu cred că acesta este punctul forte pentru Superbet sau Casa Pariurilor, dar sunt două cazinouri decente, care oferă majoritatea jocurilor populare.

Pachetul de bun venit este mult mai bun la Casa Pariurilor (sumă bonus aproape dublă 2.100 lei vs. 1.200 lei la Superbet), iar rulajul este mult mai realizabil, deși nu cred că ar trebui să te aștepți să rămâi cu mare lucru chiar dacă joci pe jocuri cu volatilitate redusă.

Cazinoul Superbet este mai bun pe mobil și oferă, per total, mai multe jocuri. Din aceste motive, cred că experiența ta de joc va fi mai bună la cazinoul Superbet pe durată mai lungă.

Cel mai bun cazinou: Superbet.

CategorieSuperbetCasa Pariurilor
Înregistrare01
Metode de plată10
Asistență10
Bonus bun venit01
Promoții10
Ofertă pariuri10
Pariuri live01
Live streaming10
Aplicație10
Cazinou10
Total73

Câștigător

După cum intuiam încă de la început, Superbet câștigă fără problemă această analiză împotriva Casa Pariurilor.

Punctaj final: Superbet câștigă 🏆 scor 7-3.

Superbet bonus pe mobil

Promoții Superbet / foto: Pariurisport.com

Superbet sau Casa Pariurilor?
Adrian

Adrian

Chiar dacă scorul este clar în favoarea Superbet, Casa Pariurilor a câștigat câteva categorii importante în analiza mea, iar în multe cazuri, decizia a fost foarte apropiată.

Vei găsi agenții în foarte multe locații din țară (Casa peste 700, Superbet peste 1.000), deci dacă îți place să pariezi în persoană sau să amesteci online cu offline, ambele case de pariuri sunt foarte bune pentru tine.

Cred că mulți jucători vor fi de acord că Superbet este casa de pariuri mai bună, dar cred că te poți fi perfect mulțumit și la Casa Pariurilor, în special dacă îți place să pariezi în principal pe sporturi.