Cum fac cont la betano
Articol

Cum Îmi Fac Cont la Betano

7 iun. 2023

Majoritatea conturilor de pariuri online se deschid foarte ușor. În ultimele teste nu ne-a luat mai mult de 5 minute pentru nicicare din casele de pariuri recomandate pe site-ul nostru. Betano este una dintre aceste opțiuni cu un proces foarte simplu de deschidere a unui cont de pariuri.

Adrian
Manager Website

Betano Bonus de Bun Venit

Bonus Înregistrare Betano

100% până la 500 lei

Bonusul de bun venit de la Betano este unul dintre preferatele noastre pentru că îl poți plasa pe pariuri cu cote începând de la 1.50, iar Betano întotdeauna a oferit o selecție foarte bună de piețe și cote, așa că nu ar trebui să ai probleme să-l rulezi.

Pachetul de bun venit poate fi pariat și pe anumite jocuri de la secțiunea Virtuale, din nou un avantaj de considerat.

Înregistrare Betano

⏱️ Durată aproximativă deschidere cont: 4 minute.

După cum menționam mai sus, deschiderea unui cont Betano se face rapid și ușor, iar întreg procesul e împărțit în 4 pași care îți fac navigarea mai simplă:

Pasul 1 - Datele tale

După ce ai făcut click pe butonul cu ÎNCASEAZĂ de mai sus, sau pe butonul de Înregistrare de pe site-ul Betano, vei ajunge la primul pas al înscrierii, unde ți se cer următoarele date: adresa de e-mail, prenume, nume, data nașterii, genul, și opțional, echipa pe care o susții din Liga 1 România

  • Click pe butonul verde cu Următorul.

Pasul 2 - Adresă și număr de telefon

La acest pas ți se vor cere următoarele date: să alegi țara de reședință (trebuie să fie România), adresa, orașul, codul poștal, și numărul de telefon.

  • Click pe butonul verde cu Următorul.

Pasul 3 - Nume utilizator și parolă

Ești aproape de final. La acest pas ți se vor cere: numele de utilizator, parola, și opțional, un cod promoțional. Bifezi căsuța prin care confirmi că vrei să primești actualizări cu oferte și bonusuri.

  • Click pe butonul verde cu Următorul.

Unele bonusuri pot fi condiționate de această căsuță

Adrian
Adrian - Manager Website

Știu că probabil nu dorești reclame sub nicio formă, dar îți recomandăm să bifezi căsuța cu actualizări, unele promoții pot fi condiționate de asta, iar în plus, te poți dezabona oricând.

Pasul 4 - Rezidență și CNP

Ai ajuns la ultimul pas. Aici ți se va cere să confirmi că ești rezident român, să introduci CNP-ul, și să confirmi că ai peste 18 ani. Toți pașii sunt obligatorii.

  • Click pe butonul verde cu Register.

Datele tale sunt în siguranță

Adrian
Adrian - Manager Website

România este una din puținele țări cu o piață a jocurilor de noroc reglementată. Operatorii trebuie să verifice aceste informații și să facă verificarea KYC prin lege, și pentru a susține pariatul responsabil. Datele tale sunt întotdeauna în siguranță și private.

Alegi bonusul și completezi verificarea

Îți rămâne doar să alegi bonusul și să completezi procesul de verificare. Vei primi un e-mail de confirmare cu codul de activare. Completezi procesul de verificare prin încărcarea copiilor după documentele cerute. Pentru aceasta vei primi atât notificări pop-up în contul de pariuri cât și notificare pe e-mail.

Întrebări frecvente despre Betano

✍ Cum îmi fac cont la Betano?

Pur și simplu dai click pe oricare dintre butoanele verzi de pe această pagină pe care scrie “Încasează”. Poți urmări ghidul nostru de mai sus pentru detalii complete. Vei ajunge pe pagina de înscriere Betano unde îți poți crea un cont nou și poți revendica un bonus de bun venit.

❌ Cum închid cont Betano?

Dacă din contră, vrei să închizi contul tău Betano din orice motiv, urmează pașii de mai jos:

  1. Loghează-te în contul tău Betano.
  2. Selectează Cont > Profil > Protecția Jucătorului.
  3. Selectează Închiderea temporară a contului sau Autoexcludere.

În cazul închiderii temporare a contului Betano, vei putea alege între 24 de ore și maxim 30 de zile.

Autoexcluderea îți permite să ștergi contul Betano pentru perioade mai lungi sau chiar pentru totdeauna.

⚽ Ce jocuri oferă Betano?

Betano este una dintre casele de pariuri cu cea mai bogată ofertă de cote, piețe și jocuri. Pe site-ul Betano găsești pariuri sportive, pariuri live și jocuri de cazinou - cazinou live, sloturi, blackjack, ruletă, jocuri de cărți și altele.

💸 Ce metode de plată oferă Betano?

Metodele de plată sunt foarte variate la Betano. Pentru depunere poți folosi Visa, Visa Electron, Mastercard, Skrill, Transfer Bancar, Paysafecard, Neteller. Pentru retragere ai aproape aceleași opțiuni: Visa, Visa Electron, Mastercard, Skrill, Neteller, Transfer Bancar.