Cont 888sport
Articol

Cum Îmi Fac Cont la 888sport

mar. ian. 2022

888sport este una dintre cele mai populare case de pariuri la nivel global, și a crescut rapid în popularitate și în România datorită unei platforme de pariuri bine pusă la punct, cu un design unic. Orice proces 888sport este ușor și modern, iar deschiderea unui cont de pariuri se face foarte ușor, indiferent de nivelul tău de experiență.

888sport Bonus de Bun Venit

Bonus 888sport

100% până la 500 lei

Bonusul de bun venit de la 888sport este unul dintre cele mai bune din România. Poți rula bonusul pe selecții cu cote de minim 1.60, și ai 60 de zile să rulezi bonusul de 8 ori pentru a-l transforma în cash.

Ofertele de bun venit de la 888 sunt foarte atractive pe toate secțiunile. Cotele minime acceptate pentru pachetul de bun venit pentru pariuri sportive sunt chiar decente (1.60), de obicei operatorii vor avea cote minime între 1.40 - 1.80 pentru bonusurile la înregistrare.

Deschide un cont 888sport în 3 pași

⏱️ Durată aproximativă deschidere cont: 5 minute.

Înregistrarea la 888sport se face în câțiva pași simpli pe care îi detaliem mai jos:

Pasul 1 - Informațiile tale

După ce ai făcut click pe butonul cu ÎNCASEAZĂ de mai sus, sau pe butonul de Înscrie-te acum de pe site-ul 888sport, vei ajunge la primul pas al înscrierii, unde ți se cer următoarele date: nume de familie, prenume, e-mail, CNP, și să bifezi că ai peste 18 ani și accepți termenii și condițiile și politica de confidențialitate. Toate câmpurile sunt obligatorii.

  • Click pe butonul portocaliu cu Continuare.

Pasul 2 - Contul tău

La acest pas vei stabili datele de logare pentru contul tău de pariuri 888sport. Ți se vor cere: nume de utilizator (să ții cont că poate fi văzut de alți jucători), parolă, întrebare de siguranță și răspuns.

  • Click pe butonul portocaliu cu Continuare.

Pasul 3 - Datele tale de contact

Ești aproape de final. La acest pas 888sport trebuie să se asigure că ești rezident român, așa că ți se vor cere date privind adresa ta: țara, orașul, adresa, cod poștal, număr de telefon, și opțional, să bifezi dacă vrei să fii anunțat despre promoții prin e-mail, sms, sau poștă - îți recomandăm să bifezi această opțiune.

  • Click pe butonul portocaliu cu Continuare.
Unele bonusuri pot fi condiționate de această căsuță
Adrian

Adrian

Știu că probabil nu dorești reclame sub nicio formă, dar îți recomandăm să bifezi căsuța cu actualizări, unele promoții pot fi condiționate de asta, iar în plus, te poți dezabona oricând.

Completezi procesul de verificare

Mai departe vei fi redirecționat către casierie, unde poți finaliza procesul de verificare - încarci copii/poze după documentele cerute. De asemenea, vei primi un e-mail de confirmare cu datele tale de utilizator.

Dacă se întâmplă să nu fi redirecționat aici, sau poate închizi pagina din greșeală, poți ajunge cu ușurință la aceeași secțiune:

  • După ce te loghezi în contul de pariuri, vei primi o notificare pop-up pentru completarea verificării. Click pe Încărcați acum și alege ce document vrei să folosești pentru verificare: pașaport, carte de identitate, carnet de șofer, sau alt document.

  • Încarci o copie (poza, scan) a documentului respectiv. Click pe butonul de Încărcare.

  • Ai 30 de zile pentru a completa procesul de verificare. Contul tău va fi dezactivat automat dacă nu completezi acest proces în termen.

Datele tale sunt în siguranță
Adrian

Adrian

România este una din puținele țări cu o piață a jocurilor de noroc reglementată. Operatorii trebuie să verifice aceste informații și să facă verificarea KYC prin lege, și pentru a susține pariatul responsabil. Datele tale sunt întotdeauna în siguranță și private.

Întrebări frecvente despre 888sport

✍ Cum mă înregistrez la 888sport?

Pur și simplu dai click pe oricare dintre butoanele verzi de pe această pagină pe care scrie “Încasează”. Poți urmări ghidul nostru de mai sus pentru detalii complete. Vei ajunge pe pagina de înscriere 888sport unde îți poți crea un cont nou și poți revendica un bonus de bun venit.

⚽ Ce jocuri oferă 888sport?

Cam orice sport îți poți imagina. 888sport are o selecție bogată de cote și piețe pentru multe sporturi. Pe site-ul 888sport găsești pariuri sportive, pariuri live și jocuri de cazinou - cazinou live, sloturi, blackjack, ruletă, jocuri de cărți și altele.

💸 Ce metode de plată oferă 888sport?

888sport oferă toate metodele de plată populare în rândul punterilor. Pentru depunere poți folosi Visa, Visa Electron, Mastercard, Neteller, Skrill, Trustly, Transfer Bancar, Paysafecard, Apple Pay. Pentru retragere ai aproape aceleași opțiuni: Visa, Visa Electron, Mastercard, Neteller, Skrill, Trustly, Transfer Bancar.