Cod bonus unibet
Articol

Cum Primesc Bonusul la Unibet

11 ian. 2023

Unibet oferă un bonus foarte bine echilibrat. Chiar dacă valoarea bonusului de bun venit este puțin sub medie, pariul fără risc este foarte util, și în plus, Unibet oferă o platformă mult mai completă față de alte case de pariuri din România..

Adrian
Manager Website

Unibet Bonus de Bun Venit

Bonus Unibet

Pariu fără Risc până la 300 Lei + 150 Rotiri Gratuite la EGT

Experiența de pariere Unibet este greu de depășit per total, iar suma bonus chiar dacă este mai mică decât pe alte site-uri de pariuri, este mai ușor de rulat decât majoritatea. Vom detalia toate etapele mai jos, dar pentru a încasa bonusul de bun venit de la Unibet va trebui să urmărești următorii pași:

  1. Click pe butonul de mai jos cu ÎNCASEAZĂ
  2. Îți creezi cont la Unibet
  3. Finalizezi verificarea contului
  4. Acceptă bonusul și plasează un pariu pre-meci
  5. Dacă pariul este câștigător, bonusul este finalizat
  6. Dacă pariul este pierzător, maxim 300 lei sunt rambursați ca bonus

Deschiderea unui cont Unibet

Când vine vorba de încasarea unui bonus de bun venit, cam întotdeauna primul pas va fi deschiderea contului de pariuri pe site-ul respectiv. În mare măsură, acesta și este scopul pachetelor de bun venit - să-ți deschizi un cont și să-l testezi. Recomandăm să pornești de la premiza aceasta în general, chiar dacă poți face profit de pe urma anumitor bonusuri.

Îți poți deschide un cont de pariuri Unibet chiar de pe această pagină, folosind butonul de mai sus cu ÎNCASEAZĂ.

Ghid complet pentru deschidere unui cont Unibet

Cum Se Face un Cont la Unibet
11 ian. 2023

Unibet este unul dintre cele mai recunoscute branduri din industria jocurilor de noroc la nivel global, cu o experiență de peste 20 de ani în acest domeniu. Platforma Unibet este ...

Activare Bonus Unibet

Bonusurile de bun venit pot fi declanșate prin metode diferite, depinde de fiecare operator. Adesea, simpla depunere activează automat bonusul în contul tău de pariuri, dar există și situații în care trebuie să pariezi suma depusă până să activezi bonusul.

Majoritatea operatorilor oricum îți cer să pariezi suma depusă, deci oricare ar fi cazul, diferența nu este prea mare pentru că orice casă de pariuri vrea să se asigure că măcar ai intenția să pariezi.

Rulaj

Rularea bonusului este, de regulă, cel mai important aspect din regulile de bonus. Rulajul unui bonus înseamnă practic de câte ori trebuie să pariezi suma până să o poți gestiona și transforma în cash. Vei avea întotdeauna control asupra sumei depuse, dar e posibil să pierzi bonusul dacă decizi să o retragi înainte de completarea rulajului. Întotdeauna să citești cu atenție termenii și condițiile campaniei.

Casa de pariuri îți poate cere să rulezi fie suma totală rezultată - depozitul tău împreună cu bonusul primit, fie doar suma bonus. În cazul Unibet, pentru calculul rulajului se ia în considerare doar suma bonus. Trebuie să rulezi de 3 ori suma bonus pentru a completa rulajul.

Cote Minime

Este de așteptat ca o casă de pariuri să nu ia în considerare pariurile cu risc scăzut (cotă mică) pentru calculul rulajului. Această regulă specifică faptul că doar pariurile cu o cotă mai mare decât cea minimă sunt calculate la rulaj.

Casele de pariuri de top din România au cote minime pentru bonusurile de bun venit cuprinse între 1.40 - 1.80, iar Unibet se situează în prima parte a acestei statistici, cu o cotă minimă de 1.40 acceptată pentru rulajul bonusului de bun venit pe pariuri pre-meci și pariuri live. Acest lucru îți oferă libertate de pariere mai mare decât ai crede.

Valabilitate și Restricții

Am prezentat deja diverse restricții pentru bonusul de bun venit, dar acestea se pot extinde și funcții de pariere, metode de plată, sau chiar anumite secțiuni ale site-ului de pariuri.

Funcția de închidere a pariurilor este restricționată de către majoritatea operatorilor, iar la Unibet, de asemenea, nu ți se vor lua în considerare pariurile încasate (cash-in).

Pariurile pre-meci combinate cu pariuri live nu vor contribui la rulaj, poți să combini fie doar pariuri pre-meci, fie doar pariuri live.

Cod promotional unibet

Bonus de Bun Venit la Cazinoul Unibet.

Un alt avantaj al pachetului de bun venit oferit de Unibet este că poți folosi acest bonus pe fiecare secțiune a site-ului în afară de Poker, deci poți paria și la Cazino și Bingo. Multe bonusuri de bun venit vor fi separate pe secțiuni ca regulă generală, dar Unibet îți oferă atât pachete de bun venit separate, cât și posibilitatea de a folosi bonusul de la pariuri sportive aproape oriunde dorești.

Bonusul este valabil 30 de zile, deci în acest interval va trebui să finalizezi rulajul bonusului pentru a-l transforma în cash.

Unibet Bonus Întrebări Frecvente

🤷‍♂️ Cine poate beneficia de bonusul de bun venit Unibet?

Orice jucător nou peste 18 ani, cu domiciliul în România, care nu deține un cont Unibet. După cum sugerează și numele, aceste bonusuri sunt dedicate exclusiv jucătorilor noi.

La fel ca majoritatea campaniilor oferite de casele de pariuri, bonusul Unibet este limitat la un singur jucător pe locuință, deci din mai multe conturi cu aceeași adresă, unul singur poate beneficia de bonusul de bun venit.

💰 Pot primi sau activa mai multe bonusuri la Unibet în același timp?

Doar un singur bonus poate fi activ, și chiar dacă reușești să activezi mai multe bonusuri, orice casă de pariuri le lua în considerare pe rând oricum - după completarea cerințelor la un bonus, vei trece la următorul primit (cronologic). Totuși, îți recomandăm să te concentrezi pe un singur bonus pentru că dacă activezi mai multe, fie ți se va cere să completezi rulajul primului activat (sau cel activ deja), fie ți se vor anula pariurile plasate cu banii de la bonusul activat primul.

🤔 Este bun bonusul de bun venit Unibet pentru începători?

Unibet oferă unul dintre cele mai bune bonusuri pentru începători pentru că rulajul nu este la fel de complicat ca în alte cazuri, și nu vei fi tentat să faci o depunere foarte mare din prima pentru că suma totală posibilă nu este foarte ridicată în comparație cu alte bonusuri. În orice caz, majoritatea bonusurilor pot fi bune pentru începători dacă urmărești câțiva pași fundamentali:

  • Citește cu atenție termenii și condițiile.
  • Pariază cât îți permiți să pierzi, nu te aștepta la profit din primele încercări.
  • Alege un bonus care ți se potrivește - poți face acest lucru chiar pe site-ul Pariurisport.com.