Cont pariuri Unibet
Articol

Cum Se Face un Cont la Unibet

11 ian. 2023

Unibet este unul dintre cele mai recunoscute branduri din industria jocurilor de noroc la nivel global, cu o experiență de peste 20 de ani în acest domeniu. Platforma Unibet este un exemplu de bune practici pentru mulți operatori, de la design și funcționalitate, până la simplitatea proceselor prin care trec utilizatorii.

Adrian
Manager Website

Unibet Bonus de Bun Venit

Bonus Unibet

Pariu fără Risc până la 300 lei + 150 Rotiri Gratuite

Unibet te întâmpină cu un pachet de bun venit foarte bun, indiferent care este nivelul tău de experiență. Cotele minime pe care poți paria sunt printre cele mai mici de pe piață - 1.40, iar bonusul poate fi pariat și la alte secțiuni ale site-ului Unibet, nu doar la pariuri sportive.

Clienții noi beneficiază și de acces la Unibet TV, live streaming de la peste 80.000 de evenimente sportive.

Experiența de pariere oferită de Unibet este printre cele mai bune de pe piață, așa că bonusul este o completare bună la o platformă excelentă.

Deschide un Cont Unibet în 3 Etape

⏱️ Durată aproximativă deschidere cont: 4 minute.

Contul de pariuri se deschide foarte ușor la Unibet, în câteva minute, urmărind 3 pași simpli. Ca să nu ai niciun fel de surprize, vom detalia mai multe etape:

Etapa 1 - Detalii Personale

Poți să-ți creezi contul de pe dispozitivul pe care îl preferi - PC, tabletă, telefon, atât din browser cât și direct din aplicație. După ce ai făcut click pe butonul cu ÎNCASEAZĂ de mai sus, sau pe butonul de Înregistrare de pe site-ul Unibet vei fi redirecționat pe pagina de înscriere.

Opțional - Alegi bonusul de bun venit: Pariuri, Casino, sau Poker. Poți să nu alegi niciun bonus dacă preferi să începi fără bonus de bun venit.

Mai departe introduci Prenumele, Numele de familie, e-mail, o parolă sigură, data nașterii, CNP-ul, și genul.

Click pe butonul cu Continuare.

Recomandare

Adrian
Adrian - Manager Website

Un dispozitiv desktop (PC) îți va ușura mult procesul, așa că dacă ai posibilitatea, îți recomandăm să folosești un PC la crearea contului.

Etapa 2 - Adresă și Telefon

Introduci numele și numărul străzii, codul poștal, orașul și numărul de telefon mobil. Alegi o întrebare de securitate și introduci răspunsul.

Click pe butonul cu Continuare.

Notă

Adrian
Adrian - Manager Website

Toate aceste detalii sunt necesare pentru verificarea eligibilității tale ca jucător. Casele de pariuri trebuie să susțină pariatul responsabil și să verifice validitatea informațiilor utilizatorilor. De asemenea, jucătorii la casele de pariuri online trebuie să fie domiciliați în România, de aceea ți se cer aceste date. Nu-ți fă probleme, datele tale sunt întotdeauna în siguranță și private.

Etapa 3 - Finalizezi Înregistrarea

Opțional - Alegi dacă vrei să primești informații despre bonusuri și promoții de la Unibet prin intermediul datelor de contact pe care le-ai introdus.

Confirmi că ai peste 18 ani și că ești de acord cu termenii și condițiile generale, și politica de confidențialitate.

Click pe butonul cu Înregistrează-te.

Recomandare

Adrian
Adrian - Manager Website

Știm că în majoritatea cazurilor, vei prefera să eviți ofertele promoționale oferite de un site, dar în cazul pariurilor online, poate chiar vrei să fii conectat la cele mai noi oferte, deci îți recomandăm să bifezi această opțiune. Dacă te răzgândești pe viitor, poți oricând să te dezabonezi.

Completezi Procesul de Verificare

După ce te loghezi în contul de pariuri, vei primi o notificare pentru completarea verificării. Încarci ce document vrei să folosești pentru verificare.

Poți completa procesul de verificare în 30 de zile. Contul tău va fi dezactivat automat dacă nu completezi acest proces în termen.

Vei primi un e-mail de confirmare cu datele tale de utilizator.

Notă

Adrian
Adrian - Manager Website

În conformitate cu angajamentul pentru încurajarea pariatului responsabil, operatorii de pariuri trebuie să verifice aceste date pentru a se asigura, printre altele, că ai domiciliul în România și că ai peste 18 ani. De aceea trebuie să completezi procesul de verificare pentru a folosi platforma de pariuri.

Întrebări Frecvente despre Unibet

✍ Cum mă înregistrez la Unibet?

Pur și simplu dai click pe oricare dintre butoanele verzi de pe această pagină pe care scrie “Încasează”. Poți urmări ghidul nostru de mai sus pentru detalii complete. Vei ajunge pe pagina de înscriere Unibet unde îți poți crea un cont nou și poți revendica un bonus de bun venit.

⚽ Ce jocuri oferă Unibet?

Unibet este una dintre cele mai complete platforme de pariuri din România. Vei găsi o ofertă bogată de cote, piețe și jocuri. Pe site-ul Unibet găsești pariuri sportive, pariuri live jocuri de cazinou - cazinou live, sloturi, blackjack, ruletă, jocuri de cărți și altele, și poker.

💸 Ce metode de plată oferă Unibet?

Metodele de plată sunt foarte variate la Unibet, și vei găsi probabil operatorul cu cele mai rapide plăți pe card. Pentru depunere poți folosi Visa, Visa Electron, Mastercard, Skrill, Transfer Bancar, Paysafecard, Neteller, Trustly, TopPay și chiar Apple Pay. Pentru retragere poți folosi: Visa, Visa Electron, Mastercard, Skrill, Neteller, Transfer Bancar.