Betano master
Promotion

Noul Betano Master - Premii de până la 1 milion de lei

mar. oct. 2023

Campionatul de predicții Betano Master revine în forță în luna octombrie 2023. Popularul campionat de predicții va fi lansat pe data de 3 octombrie 2023 pentru mai multe evenimente fotbalistice, iar cei mai pricepuți jucători pot câștiga un premiu de jumătate de milion de lei!

Ce este Campionatul Betano Master?

Pe scurt, este un joc gratuit de predicții pe site-ul Betano în care câștigi premii pe măsură ce aduni răspunsuri corecte.

Pentru a câștiga marele premiu de 500.000 lei, trebuie să aduni 30 de răspunsuri corecte.

Pronosticurile se fac pentru cele mai tari partide de fotbal ale zilei respective.

Alegi două pronosticuri pentru fiecare meci, de exemplu se poate oferi un pronostic pentru ”gol până în minutul 30”, iar apoi ”echipa să marcheze în repriza a doua”.

Betano Master Premii

Noul Betano Master se va desfășura pentru fiecare lună din an. În fiecare lună vor exista 60 de evenimente pe Betano Master, două meciuri în fiecare zi.

Fiecare meci are 4 pronosticuri posibile din care poți alege.

Noul Betano Master
1
Premii disponibile

500.000 de lei - 30 de predicții corecte consecutive. Dacă sunt mai mulți câștigători, premiul se împarte egal între aceștia.

Pariuri gratuite de 500.000 de lei - pentru jucătorii clasați pe cele mai bune locuri.

Free bet 15 lei - premiu mai mic după fiecare zece zile pentru 10 predicții corecte și 5 predicții greșite consecutiv (1 free bet pentru fiecare).

Betano master premii

Cum joci la Betano Master

Găsești secțiunea Betano Master în topul intrărilor din meniul principal cu oferta sau în cadrul secțiunii de oferte.

În fiecare zi ai două meciuri - dintre cele mai tari ale zilei respective - iar pentru fiecare meci ai 4 predicții posibile.

Cum joci la Betano master

Poți alege dintre acestea câte două, pe site sau în aplicația Betano, în ziua meciului.

Tipurile de pronosticuri disponibile în cadrul concursului sunt următoarele, fără a exista o limitare doar la acestea:

  • ambele echipe marchează,
  • o echipă să marcheze într-o anumită repriză,
  • să se înscrie un gol până la un anumit minut sau după un anumit minut din meci et.

Acestea sunt doar câteva dintre exemplele de pronosticuri pe care jucătorii sunt provocați să le aleagă în cadrul Betano Master pentru a ajunge la o serie cât mai lungă de predicții consecutive corecte și, în același timp pentru o clasare cât mai bună în ierarhia generală (leaderboard) pentru premiile intermediare puse în joc.

Betano Master 2023

Sezonul precedent de Liga 1 al Betano Master, organizat între 17 martie și 29 mai 2023, i-a provocat pe iubitorii predicțiilor la un adevărat campionat desfășurat în paralel cu duelurile pasionante din playofful primei ligi din România.

Peste 63.000 de concurenți au acceptat provocarea participând la Betano Master și s-au luptat pentru cele 5.000 de premii puse la bătaie. Primii 5.000 de jucători clasați în Clasamentul final au fost premiați sub formă de bonus cash, aceștia primind banii în contul de jucător Betano și putând să îi retragă pe loc, fără vreo condiție suplimentară.

Premiile în bonus cash au totalizat 500.000 de lei, iar primul loc a fost recompensat cu 50.000 de lei.

Mai multe promoții

COD BONUS: 800 Rotiri Gratuite fără depunere la Betano

mie. mai 2024 - vin. mai 2024

Betano împlinește 8 ani! Știi ce înseamnă acest lucru în fiecare an - o super promoție. În luna mai, Betano îți oferă garantat 800 de rotiri gratuite fără depunere și șansa de a ...

888sport bonus exclusiv 600 lei + 60 Rotiri Gratuite

dum. oct. 2023 - mie. ian. 2025

Una dintre cele mai respectate case de pariuri la nivel internațional, nu doar în România, 888sport întâmpină jucătorii noi cu un bonus de până la 600 lei, plus 60 de rotiri ...

Noul Betano Master - Premii de până la 1 milion de lei

mar. oct. 2023

Campionatul de predicții Betano Master revine în forță în luna octombrie 2023. Popularul campionat de predicții va fi lansat pe data de 3 octombrie 2023 pentru mai multe ...

Mozzart Bet Hattrick Bonus de 1.750 lei!

sâm. ian. 2022 - joi ian. 2026

Primești bonus de 50%, 100% și 200% pentru primele tale trei depuneri. Valoarea totală a bonusului hat-trick de la Mozzart Bet se ridică la 1.750 lei!

Unibet Bonus: Pariu fără risc 300 lei + 200 Rotiri Cash

vin. iul. 2022 - mie. ian. 2025

La Unibet primești un pariu fără risc la înregistrare dacă primul tău pariu este pierzător. Pachetul de bun venit Unibet este fără îndoială unul dintre cele mai bune din România, ...