cele mai bune case de pariuri online
Articol

Avantaje Case de Pariuri Online Vs. Agenții Stradale

mar. ian. 2022

Pariurile au o tradiție bogată în țara noastră. Prima loterie la nivel național, Loteria Română, are peste 100 de ani vechime, și într-o oarecare măsură este un simbol pentru pasiunea românilor pentru jocuri de noroc. Experiența de pariere s-a schimbat mult în ultimul secol, iar pentru a evidenția principalele diferențe, în acest articol vom prezenta avantajele pariurilor online față de agențiile stradale.

Factorii care duc la creșterea pariurilor online în România

🌐 Internet rapid și accesibil

În prezent, peste 80% din români sunt utilizatori frecvenți de internet. Creșterea ariei de acoperire a rețelelor și accesibilitatea dispozitivelor - smartphone, tabletă, PC, au contribuit enorm la răspândirea internetului în România.

🎯 Public țintă perfect pentru jocurile de noroc

Majoritatea românilor au vârste cuprinse între 20-60 de ani, aproximativ 10 milioane de jucători potențiali. Țara noastră are un număr ridicat de jucători potențiali.

⏫ Acceleratori

Aici putem include numeroși factori care accelerează migrarea jucătorilor în online - de la închiderea agențiilor în timpul pandemiei, până la faptul că anumite case de pariuri operează doar online.

🔗 Experiență online pe măsura așteptărilor

Aproape orice industrie a ajuns să-și perfecționeze procesele online, ajungând în punctul în care experiența digitală este intuitivă și plăcută.

Experiență de pariere online excelentă

Betfair

Bonus până la 500 Lei

Un exemplu bun de evoluție a experienței de pariere în spațiul virtual este Betfair. Prin funcții, cote și piețe unice pe piața din România - cu atât mai mult dacă luăm în calcul și tradingul sportiv (Exchange), Betfair a revoluționat lumea pariurilor online.

Formatul bonusului de bun venit oferit de Betfair este, de asemenea, unic la noi în țară și te încurajează să testezi cu adevărat platforma de pariere.

Avantajele pariatului online

Case de pariuri pe care nu le vei găsi altundeva

După cum am menționat anterior, unele case de pariuri operează doar online, așa că nu le vei găsi în altă parte. Aceste case de pariuri sunt printre cele mai bune din lume și oferă cote și opțiuni de pariere aproape unice în România.

Proces de înscriere foarte simplu și rapid

După cum ai observat din articolele noastre, crearea unui cont de pariuri durează câteva minute. Întreg procesul este foarte simplu, indiferent de nivelul tău de experiență.

Interfață plăcută și intuitivă

Dacă tot am menționat procesul de înscriere, merită completat că majoritatea proceselor sunt foarte ușoare, în mare parte datorită intuitivității platformei. E aproape imposibil să nu te descurci cu navigarea pe un site/aplicație de pariuri chiar și cu cele mai elementare noțiuni despre mediul online.

Optimizare pentru dispozitivul tău preferat

Orice operator de pariuri respectabil oferă acum un site optimizat pentru toate dispozitivele, chiar și o aplicație de pariuri. Așa că fie că preferi confortul și simplitatea oferite de un smartphone sau o tabletă, imaginea de ansamblu mai bună oferită de un PC, sau chiar o experiență combinată folosind mai multe dispozitive, ai numeroase opțiuni pe care le poți customiza cum dorești.

Acces la bonusuri și oferte unice

Pe un site de pariuri vei întâlni numeroase promoții pe care nu le vei găsi în agenții, iar mai important de atât, ai acces ușor la toate acestea. De asemenea, poți primi informații despre bonusuri și oferte prin mai multe canale de comunicare la alegerea ta. Astfel, poți primi notificări cu cele mai noi promoții, multe dintre care nici nu sunt disponibile în agenții.

Platformă live

Dezvoltarea pariurilor live este una dintre cele mai importante evoluții ale experienței de pariere online. Este un adevărat avantaj față de agențiile stradale. Pariurile live îți oferă un plus de adrenalină, piețe, cote și opțiuni de pariere unice.

Transmisiuni în direct

Majoritatea caselor de pariuri oferă live streaming utilizatorilor. De regulă, trebuie doar să ai un cont activ, sau să fi făcut o depunere de la crearea contului. Ai transmisiuni în direct și în multe agenții, dar pe un site de pariuri vei avea mai multe opțiuni din care alegi exact ce te interesează pe tine, pe dispozitivul pe care îl preferi.

Asistență

Nu toate departamentele de relații cu clienții sunt perfecte, dar online cel puțin ai mai multe alternative, pentru că în general, casele de pariuri oferă mai multe canale de comunicare pentru asistență, printre care email, telefon, live chat, sau chiar WhatsApp și Facebook Messenger.

Acces la numeroase cote și piețe

Agențiile stradale nu pot concura cu multitudinea de opțiuni de pariere pe care o poți accesa cu un simplu click/tap. În afară de miile de cote și piețe pe care le vei putea accesa în anumite circumstanțe doar online, ți-e mult mai ușor să accesezi cele mai bune case de pariuri pentru a alege cea mai bună oferă pentru tine. E perfect normal să ai mai multe conturi de pariuri deschise și să alternezi pentru acestea în funcție de competiții, oferte, sau strategie.

Cote greu de egalat

Betano

Bonus de 100% până la 500 Lei

Un exemplu bun de casă de pariuri cu cote foarte bune este Betano. Sunt câteva case de pariuri care concurează la acest capitol cu Betano, dar în general, aici vei găsi cele mai bune cote din România.

Bonusul de bun venit de la Betano este, de asemenea, foarte atractiv: 100% până la 500 lei.

Experiență captivantă

Casele de pariuri online au ajuns în punctul în care nu doar concurează cu experiența offline, dar o și depășesc datorită combinației tuturor factorilor enumerați. Experiența rezultată este mai captivantă, mai confortabilă, și mai bogată per total din toate punctele de vedere.

Nostalgia agențiilor stradale

Chiar dacă site-urile de pariuri au încercat să contracareze absența contactului dintre jucători prin chat în cadrul platformei de pariuri live și alte funcții similare, există anumite aspecte ale experienței offline care, cel puțin deocamdată nu pot fi redate în format virtual. Cel mai important lucru la care ne putem gândi este interactivitatea directă - în persoană, care pentru mulți jucători poate fi o parte importantă din ritualul de pariere. Dar chiar și acest aspect contează din ce în ce mai puțin, pentru că și cei care preferă să se înconjoare de prieteni când pariază, pot acum să organizeze această întâlnire la fel de bine în spațiul pe care îl preferă.

Indiferent care ar fi preferințele personale, când pui toate avantajele și dezavantajele în balanță, pariurile online domină toate capitolele.