Cat dureaza retragerea la Betano
Articol

Cât durează retragerea la Betano?

joi feb. 2024

Mulți jucători mă întrebă frecvent: în cât timp intră banii de la Betano? Durata depinde de metoda de plată, dar în cele ce urmează îți voi prezenta toate aspectele importante inclusiv cât durează retragerea la Betano.

🎁 Activează Bonus Betano de 500 Lei

Betano sunt apreciați pentru siguranța plăților și timpul de procesare bun al tranzacțiilor.

Am împărțit conținutul acestui articol în 3 categorii principale. Poți folosi linkurile de mai jos dacă vrei să navighezi direct la un subiect anume.

Îți recomand să parcurgi conținutul fiecărui capitol pentru că sunt relevante pentru a afla în cât timp intră banii la Betano și de ce are o durată anume tranzacția ta.

Cum faci o retragere Betano?

La fel ca la orice casă de pariuri modernă, procesul de retragere la Betano este extrem de simplu.

Totul începe cu logarea ta în contul de utilizator. Dacă nu ai un cont Betano încă, poți folosi butonul verde de mai jos și dacă dorești poți chiar să profiți de bonusul de bun venit Betano, unul dintre cele mai bine de pe piață.

Deschide cont la Betano

Betano

Bonus la înregistrare de 100% până la 500 lei

Pachetul de bun venit oferit de Betano este unul dintre cele mai bune din România, astfel că îl recomand cu căldură oricărui jucător.

Chiar dacă pare destul de standard, termenii de rulaj sunt mai buni decât la majoritatea bonusurilor de 100% pe care le vei întâlni, cu un rulaj necesar mai mic (1x depunere + 5x suma bonus) pe cote minime decente (1.65).

Odată ce ai un cont Betano activ și ai bani de retras din sold, va trebui să urmezi pașii următori pentru a efectua o retragere:

 1. Te loghezi în contul tău Betano
 2. Click/tap pe butonul de Cont
 3. Click/tap pe butonul de Retragere
 4. Alegi metoda de retragere
 5. Introduci suma pe care vrei să o retragi
 6. Click/tap pe butonul de Retragere
Rută alternativă
Adrian

Adrian

Poți ajunge la aceeași secțiune și pe calea:

 • Logare > Butonul de Depunere > Retragere

Metode de retragere Betano

Betano oferă cam toate metodele de plată populare în România, dar sunt câteva reguli de care e bine să știi înainte de a efectua o retragere.

Important

La Betano trebuie să retragi bani prin aceeași metodă de plată prin care ai depus, de aceea va fi afișată doar metoda respectivă.

De asemenea, suma retrasă trebuie virată pe o metodă de plată emisă pe numele tău.

Betano retragere

Metode de retragere Betano / foto: ro.betano.com

Metodele de retragere disponibile la Betano sunt:

 • VISA
 • VISA DIRECT
 • MasterCard
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Transfer Bancar
 • Apple Pay

Cât durează retragerea la Betano?

De regulă, ai retrageri destul de rapide la Betano, în medie 2-3 ore pentru carduri, și până la o zi pentru transferuri bancare. Desigur, multe depind și de banca la care ai cont, perioada zilei când trebuie să ți se proceseze plata, și alte aspecte.

Timp de prelucrare

După ce ai făcut click/tap pe butonul de Retragere mai sunt 2 procese care se întâmplă în fundal până ca tu să primești banii efectivi:

 • Trimiterea ordinului de plată de către Betano - sunt de regulă cei mai rapizi din România la acest capitol, mai ales pentru plăți pe card.
 • Procesarea ordinului de plată de către bancă - aici se poate adăuga cel mai mult timp suplimentar neprevăzut.

Trimiterea ordinului de plată presupune procesare cererii tale de retragere de către personalul specializat Betano.

Chiar dacă niciodată nu am așteptat mai mult de 3 ore să-mi intre banii pe card (cont ING), varianta oficială pentru timpii de prelucrare este:

 • Maxim 24 de ore pentru carduri și portofele electronice (Skrill, Neteller și Paysafe)
 • Până în ora 15:00 a fiecărei zi lucrătoare pentru transfer bancar - weekendul și sărbătorile legale nu sunt zile lucrătoare.
Retragere Betano cât durează

Luând în considerare întreg procesul de prelucrare a cererii de retragere (Betano plus bancă), vei vedea suma în contul tău în:

 • 3 ore pentru cardurile VISA (cu Visa Direct) emise de o bancă din România
 • 2-5 zile lucrătoare pentru alte carduri (Mastercard, Maestro etc.)
 • 1 zi lucrătoare pentru transfer bancar
 • până în 24 ore pentru portofele electronice
 • până în 24 ore pentru Paysafecard
 • 1-4 zile lucrătorare pentru Apple Pay

Betano este o casă de pariuri cu retrageri rapide și sigure, iar după cum am menționat anterior, niciodată nu am avut de așteptat mai mult de câteva ore pentru o retragere, de obicei nici 1 oră.

Comision retragere Betano

La retragerile Betano se aplică schema standard de taxare pentru câștigurile din jocuri de noroc (3%, 20%, 40%), conform Codului Fiscal adoptat în urma Ordonanței Guvernului nr. 16/2022.

Astfel, în funcție de categoria la care se încadrează retragerea, avem următoarele comisioane pentru retragere la Betano:

 • 3% pentru retrageri de până la 10.000 Lei
 • 20% pentru retrageri cu valoarea cuprinsă între 10.001 Lei - 66.750 Lei
 • 40% pentru retrageri cu valoare mai mare de 66.750 Lei
Comision retragere betano

Retragere prin transfer bancar Betano / foto: ro.betano.com

Depozite anterioare prin aceeași metodă de retragere
Adrian

Adrian

Un alt lucru important de care să ții cont când efectuezi o retragere este că în afară de transfer bancar, prin celelalte metode de plată poți retrage doar dacă ai avut un depozit anterior (orice sumă) prin aceeași modalitate de plată.

Retragere minimă Betano

Retragerea minimă pe care o poți face la Betano este de 40 lei pentru toate metodele de retragere disponibile - Card, Neteller, Skrill, Paysafecard, Apple Pay și chiar pentru transferurile bancare.

Retragere maximă Betano

Retragerea maxime disponibile la Betano sunt destul de ridicate, în special pentru card - metodă ceva mai limitată la alți operatori. Retragerea maximă la Betano depinde de metoda de retragere aleasă:

 • Card bancar și Apple Pay: 180.000 lei
 • Transfer bancar și Skrill: 40.000 lei
 • Neteller și Paysafecard: 10.000 lei
Taxe suplimentare la unele bănci
Adrian

Adrian

Atenție la transferuri bancare, unele bănci pot aplica taxe suplimentare pe retrageri. Nu am întâmpinat acest lucru până acum, dar îți recomand să întrebi la banca ta dacă acest lucru este posibil și pentru ce sume.