Pariuri Campionatul European

Top site-uri pentru pariuri pe Euro 2024

RO-MÂ-NIA! 👏👏 -👏👏👏👏

Tricolorii s-au calificat la Euro 2024 după o pauză de 8 ani de când nu am mai reușit să participăm la acest turneu. Vom urmări cu interes naționala noastră la Campionatul European de Fotbal din Germania, între 14 iunie - 14 iulie.

Pariurile pe acest turneu vor fi așadar și mai interesante, iar pe această pagină îți voi arăta tot ce trebuie să știi ca să pariezi pe Euro 2024.

18+ | Pariază Responsabil | Se Aplică T&C
Case de Pariuri pentru Euro 2024
Operator prosAndCons
Mozzart Bet
Super bonus de bun venit
Numeroase oferte și promoții
Depuneri/retrageri online prin agent
Unii competitori oferă cote mai bune
200% până la 1.750 Lei
Unibet
Ofertă sportivă excelentă
Peste 80.000 evenimente live
Interfață super, ușor de folosit
Bonusuri mai mari la alte case
Pariu fără risc 500 Lei
+300 Rotiri Gratuite
+Pariuri Gratuite 50 Lei
Betano
Cote excelente
Suport clienți foarte bun
Promoții frecvente
Campanii cu regulamente stufoase
100% până la 500 Lei
eFortuna
Platformă live foarte bună
Multe cote mărite
Live streaming
Promoții mai frecvente pe alte site-uri
150 lei Puncte Loialitate
+ 50 lei fără depunere
888sport
Bonus EXCLUSIV până la 600 lei
O selecție enormă de cote
Constructor de pariuri avansat
Nu oferă live streaming
Lipsa live chat-ului
100% până la 600 Lei
+60 Rotiri Gratuite
Get's Bet
Ofertă bună de piețe
Promoții frecvente
Retrageri rapide
Fără live streaming
Aplicație mediocră
Bonus până la 600 Lei
PariuriPlus
Pariu acumulator atractiv
Ofertă bună, cote competitive
Multe promoții la casino
Limită ridicată la retrageri
Bonus de bun venit greu de rulat
50% până la 500 Lei
NetBet
Bonusuri generoase și frecvente
Multe cote și piețe
Funcționalități aproape unice
Rulaj dificil pentru unele promoții
Free Bet de 500 Lei
Player Pariuri
Bonus multiplu bun
Ofertă bună cu multe selecții
Pagină de promoții bogată
Fără aplicație
Cote medii pentru ligi de top
100% până la 800 Lei
Don Pariuri
Identitate vizuală distinctă
Aplicație pe Android/iOS
Sistem de recompense
Retrageri lente uneori
Bonus până la 500 Lei
Winmasters
Multe promoții, adesea free bets
Cote competitive
Servicii de asistență bune
Bonus înregistrare cu rulaj greu
Aplicație mediocră
100% până la 600 Lei
Luck
Bonus multiplu bun
Oferă free bet-uri și free spins
Cote decente
Fără pariuri pe Esports
Nu oferă aplicație
Număr mediu de sporturi
Free Bet până la 500 Lei
Interviu cu un fan Tottenham Hotspur despre șansele României la Euro 2024
17 iunie 2024

Am avut ocazia în această săptămână să stau de vorbă cu un coleg din Londra, care întâmplător este fan înrăit al echipei Tottenham Hotspur, formația din Premier League care recent a transferat cel mai valoros jucător român al momentului, Radu Drăgușin.

Care este cea mai bună casă pentru Pariuri pe Euro 2024?
Adrian

Adrian

Cred că avem 3 case de pariuri care se luptă serios pentru acest titlu, dar după părerea noastră, cea mai bună este Betano pentru că oferă cote bune, o ofertă cu multe opțiuni de pariere, și probabil cele mai multe campanii dedicate pentru competițiile majore.

Promoții Recomandate pentru Euro 2024

Freebet Mania Mozzart Bet

13 iun. 2024 - 14 iul. 2024

Mozzart România lansează o campanie specială pentru amatorii de pariuri pe fotbal - freebet-uri pentru fiecare etapă a competiției - grupe, optimi, sferturi, semifinale, și ...

Euro 2024 Cash Drops Unibet

13 iun. 2024 - 14 iul. 2024

Unibet își răsplătește jucătorii pe parcursul Euro 2024 prin cash drops în valoare de 50.000 lei cash la fiecare gol marcat de orice echipă la Campionatul European.

COD BONUS Free Bet 24 lei Betano

14 iun. 2024 - 14 iul. 2024

Betano întâmpină toți iubitorii de pariuri pe Euro 2024 cu un pariu gratuit în valoare de 24 lei, activat la verificare. Câștigurile nu necesită rulaj, vor fi transferate direct ...

Hat Trick Booster Winmasters

13 iun. 2024 - 14 iul. 2024

Winmasters oferă un booster foarte bun pentru Euro 2024 - câștiguri de trei ori mai mari pentru piața "marchează oricând" dacă jucătorul pe care pariezi înscrie un hat-trick în ...

Cum evaluăm casele de pariuri pentru Euro 2024

Pentru alegerea cele mai bune case de pariuri pentru Campionatul European, am folosit câteva categorii specifice, plus experiența noastră cu casa de pariuri respectivă.Așadar avem următoarele categorii:

🎁 Promoții speciale pentru turneu

Campaniile dedicate pe parcursul turneului sunt uneori foarte bune, și variază de la pariuri gratuite până la cote mărite sau chiar extrageri/tombole cu diverse premii atractive.

⭐ Ofertă pariuri

Chiar dacă vei găsi pariuri pe toate meciurile de la Euro 2024 la toți operatorii care oferă pariuri sportive, numărul de opțiuni de pariere pentru fiecare partidă poate fi foarte diferit.

📈 Cote competitive

Pentru evenimentele importante din sport, cotele sunt adesea bune la majoritatea operatorilor, diferența se face mai degrabă la ligile mai mici sau sporturile mai obscure. Cu toate acestea, poți simți diferența în unele cazuri.

⏱️ Platforma de pariuri live

Pariatul în timp real poate juca un rol important pentru unii jucători. Una dintre părțile interesante la astfel de evenimente este să urmărești meciul și să reacționezi în timp real.

💰 Bonus de bun venit atractiv

În special dacă deschizi un cont nou, acest factor poate fi relevant. Bonusul ideal nu ar trebui să aibă multe restricții de pariere pentru rulaj, ca să îl poți juca exact cum îți dorești.

📋 Alte posibile criterii

Aici includem categoriile care țin mai mult de preferința fiecăruia, dar importante pentru destul de mulți jucători.

 • Bonus multiplu - În general este important pentru mine, dar cred că pariurile pe Euro sunt diferite față de cele de weekend pentru că sunt mai imprevizibile și nu prea ai alegeri sigure.
 • Aplicație mobilă - Cred că pariatul de pe mobil este foarte important pentru o competiție de acest calibru pentru că toată lumea va dori să urmărească meciurile pe un ecran, proiector, poate alături de prieteni, cu dispozitivul mobil la îndemână. Totuși, am evaluat multe aplicații și puține au funcții dedicate chiar fac diferența la experiența mobilă.

Notă: Știu că unii consideră și live streaming-ul ca parte din avantaje, dar pentru că nu avem cum să știm încă dacă vreun operator va transmite meciurile de la Euro, nu putem lua în calcul acest capitol. De asemenea, cred că majoritatea pasionaților vor urmări această competiție în condiții cât mai optime - transmisiunile TV.

Favorite Euro 2024

Care sunt marile favorite?

Cine va câștiga Euro 2024?

Ce șanse are România? Ieșim din grupe?

Voi răspunde la toate aceste întrebări și multe altele în rândurile următoare.

Șansele României

Să începem cu întrebarea mai simplă - ce șanse are România?

La câștigarea turneului, foarte slabe după părerea… oricui (specialiști, bookmakeri). Trebuie să ne setăm niște așteptări rezonabile pentru o echipă care nu a mai participat la un turneu important de aproape un deceniu.

Cel mai valoros jucător din lotul naționalei - Radu Drăgușin, e rezervă la Tottenham Hotspur, o echipă care va evolua în Europa League în sezonul următor, deci nu avem un grup de vedete, cum mai aveam la alte ediții.

Calificarea la Euro este deja un pas pozitiv pentru fotbalul românesc, dar probabil obiectivul oficial ar fi calificarea din faza grupelor.

Nu avem cea mai dificilă grupă (E - alături de Belgia, Ucraina, Slovacia), dar nu e pe cât de simplă ar crede unii.

Belgia e favorita clară, Ucraina e cotată cu șanse mai bune decât România și este o echipă mai puternică ajunsă în play-off datorită unei controverse în meciul cu Italia - “Squadra Azzurra” ar fi putut să se regăsească în această situație la fel de bine.

Slovacia este un alt adversar subestimat de mulți, chiar dacă slovacii au terminat calificările cu statistici foarte asemănătoare cu România și au pierdut doar în fața Portugaliei, una dintre marile favorite.

Obiectivul Tricolorilor
Adrian

Adrian

Punctul forte al României în calificări a fost partea defensivă. Am terminat calificările neînvinși, dar nu am avut opoziție de calibrul celei pe care o vom întâlni la Euro. Aș considera calificarea din grupe un succes, dar conform caselor de pariuri, România pornește cu șansa a treia la calificare din grupe.

Cote la câștigarea Grupei E

Bonus cazinou:

100% până la 500 Lei

Rulaj: 10x Sumă bonus Rotiri Gratuite: 1000 Cote minime: 1.65 Cod bonus: Fără cod

Favorite la câștigarea Euro 2024

Pentru desemnarea echipelor favorite voi folosi încă o resursă pe lângă casele de pariuri și opinia echipei Pariurisport.com, și anume clasamentul celor de la Goal.com. Jurnaliștii de specialitate de la reputata publicație Goal lansează un ranking cu favorite imediat după finalizarea calificărilor, și îl actualizează pe întreg parcursul competiției.

De obicei se apropie mult de rezultatul final pentru că urmăresc îndeaproape majoritatea echipelor și iau în calcul forma de la echipa de club a jucătorilor, accidentări, parcursul echipei naționale, parcursul potențial pe baza grupei, și mulți alți factori pe care și noi îi folosim în estimările noastre.

Clasamentul Goal.com arată în felul următor:

24. Georgia

23. Albiania

22. Polonia

21. Sebia

20. Scoția

19. România

18. Slovenia

17. Republica Cehă

16. Elveția

15. Slovacia

14. Ucraina

13. Turcia

12. Danemarca

11. Croația

10. Olanda

9. Austria

8. Ungaria

7. Italia

6. Spania

5. Germania

4. Anglia

3. Belgia

2. Portugalia

1. Franța

Un clasament destul de diferit față de cel al caselor de pariuri, după cum vei descoperi în continuare. Jurnaliștii de la Goal au ales Franța ca mare favorită, dar poate surprizele sunt Portugalia și Belgia în top 3.

Principalul motiv pentru această clasare este și că grupele celor două echipe sunt foarte ușoare pentru calibrul lotului de care dispun și forma arătată în calificări.

Franța este în continuare echipa din Europa cu cel mai mare coeficient în clasamentul FIFA, depășită doar de Argentina.

Cine sunt favoriții conform caselor de pariuri

Am ales patru case de pariuri preferate de jucătorii români (Betano, Superbet, Unibet, și Fortuna) pentru a crea o medie a cotelor, iar conform acestui calcul, Anglia este marea favorită la câștigarea Euro 2024 (medie cote 4.33), urmată la distanță foarte mică de Franța (4.63). Pe locul 3 se află Germania (6.75), urmată Spania (9.00) și Portugalia (9.25).

România se situează pe locul 20 în topul cotelor pentru pariuri antepost la bookmakeri, dar e interesant că Slovacia e cotată mult mai slab decât țara noastră de către operatori.

Cote Euro 2024 BetanoSuperbetUnibeteFortuna
Anglia4.254.504.254.30
Franța5.004.504.504.50
Germania6.007.007.007.00
Spania9.009.009.009.00
Portugalia9.0010.009.009.00
Italia15.0017.0015.0017.00
Belgia20.0015.0015.0017.00
Olanda20.0017.0017.0018.00
Croația40.0040.0041.0040.00
Danemarca40.0040.0041.0040.00
Turcia60.0050.0051.0070.00
Elveția50.0070.0067.0075.00
Ungaria75.0080.0081.0080.00
Serbia100.0070.0067.00100.00
Austria125.0080.0081.00100.00
Scoția125.0080.0081.00100.00
Ucraina125.00100.00101.00125.00
Cehia150.00150.00151.00150.00
Polonia150.00150.00151.00150.00
România150.00200.00201.00200.00
Slovenia400.00275.00251.00300.00
Slovacia250.00500.00501.00300.00
Georgia250.00500.00501.00400.00
Albania500.00500.00501.00450.00
Bonus Înregistrare

Favoriții Pariurisport.com la câștigarea Euro 2024

Adevărul e că turneele mari sunt pline de surprize, deci un răspuns foarte sigur probabil nu există. Voi analiza scurt echipele cele mai puternice pentru a oferi un verdict:

Belgia

Diavolii roșii sunt o echipă foarte interesantă care se pot considera dezamăgiți că au terminat recent un amical la egalitate în deplasare, împotriva Angliei. Au un antrenor nou, iar rămășițele Generației de Aur împreună cu mulți jucători tineri de perspectivă formează acum un grup foarte interesant. Potențială echipă subestimată dacă Lukaku nu ratează prea mult - a fost bun în acest sezon la Roma.

Portugalia

Dispun de un lot incredibil de talentat, dar joacă încă prea mult pentru Cristiano Ronaldo, care e departe de jucătorii de top din Europa. CR7 e confirmat în lot, deci fie că va fi pe teren sau pe banca de rezerve, se lasă cu ceva scandal și atenție din partea media.

Spania

Au cel mai bun mijlocaș de posesie din lume, dar nu au un atacant sigur pe el, un killer pe care să te poți baza. Au jucători importanți accidentați sau care revin după o accidentare. Foarte imprevizibili, dar probabil sunt încă la o mică distanță de elita fotbalului.

Germania

Sunt gazdele turneului deci sunt avantajați de public, dar de multe ori așteptările ridicate au pus presiune prea mare pe nemți. Au talent, experiență, un antrenor bun, dar se simte o oarecare instabilitate încă.

Anglia

Probabil cel mai impresionant lot din turneu dacă ne uităm la primul 11. Câțiva jucători sunt în forma vieții - Bellingham, Foden, Rice, Kane, însă problema englezilor mi s-a părut întotdeauna antrenorul. Echipa nu joacă pe cât de bine ar trebui cu asemenea talente la dispoziție, ar trebui să spulbere adversarii. Gareth Southgate a fost acuzat în trecut că e prea conservator și nu profită de potențialul echipei sale. Cred că există e echipă cu un lot asemănător, o bancă de rezerve mai bună, un antrenor mai bun, și experiență în câștigarea competițiilor.

🏆 Franța - favorita Pariurisport.com

Se poate bate post pe post cu oricare altă națională, are cea mai bună bancă de rezerve, și un antrenor cu experiență la acest nivel, dar poate cel mai important lucru, au jucători care pot produce momente de magie din nimic, în frunte cu probabil cel mai periculos atacant din lume, Kylian Mbappé. Am văzut și la Cupa Mondială recentă că atunci când valoarea echipelor este apropiată, diferențele sunt produse de către jucători precum Mbappe. Adesea, cel mai mare inamic al Franței este… Franța însăși. Antrenorul Didier Deschamps trebuie în primul rând să mențină pacea în vestiar pentru a asigura succesul echipei sale, dar la restul capitolelor, “Les Bleus” sunt excepționali.

Oricare dintre aceste echipe are șanse reale, și probabil mai sunt câteva alte naționale care pot produce surprize interesante, cert este că sunt șanse mari să avem un Euro foarte spectaculos.

Grupe Euro 2024

Cele 24 de echipe participante sunt împărțite în 6 grupe. Ca de obicei, se califică automat primele două echipe clasate în grupe, împreună cu cele mai bune 4 echipe dintre cele ce termină grupele pe locul 3.

Pentru a desemna cele mai bune echipe ce termină grupele pe al treilea loc, se vor lua în considerare (în ordinea importanței): punctajul, golaveraj, goluri marcate, victorii.

--------------------------

Grupa A

 • Germania
 • Scoția
 • Ungaria
 • Elveția

O grupă mai complicată decât se așteaptă mulți

Ungaria s-a descurcat foarte bine în calificări, iar Elveția sunt de regulă o echipă redutabilă la turnee finale. Cei mai buni jucători ai Scoției au probleme cu accidentările frecvente, și scoțienii au un atac destul de slab, deci au șanse foarte mici la calificare.

--------------------------

Grupa B

 • Spania
 • Croația
 • Italia
 • Albania

Confruntări echilibrate, pentru 3 echipe

Albania are șanse minuscule la calficare, dar nu știi niciodată la astfel de turnee. Croația este o echipă cu multă experiență, dar cam șubredă în ultima perioadă, cu majoritatea vedetelor spre finalul carierei. Italia s-a calificat cu greu, dar “Azzuri” rămân o echipă solidă cu un antrenor bun (Luciano Spalletti). Spania este marea favorită aici, “La Roja” ar trebui să se califice fără probleme.

--------------------------

Grupa C

 • Slovenia
 • Danemarca
 • Serbia
 • Anglia

Două favorite clare - Anglia și Danemarca

Serbia este o echipă care în teorie ar trebui să fie capabilă de surprize, cu vedete precum Dusan Vlahovic sau Aleksandar Mitrovic, dar evoluțiile din calificări și din amicale au fost dezamăgitoare. Slovenia este una dintre cele mai slab cotate echipe din competiție, șanse minuscule la calificare din grupe.

--------------------------

Grupa D

 • Polonia
 • Olanda
 • Austria
 • Franța

Franța favorită, dar luptă interesantă pentru locul 2

Mulți favorizează Olanda pentru locul 2, dar nu cred că deznodământul pentru “Portocala Mecanică” va fi atât de simplu. Austria este o echipă redutabilă sub Ralf Ragnick, și cred că este capabilă de câteva surprize. Polonia s-a calificat cu greu la Euro, chiar la limită, prin ruta Nations League, deși au avut o grupă ușoară de calificări. Misiune imposibilă pentru polonezi.

--------------------------

Grupa E

 • Belgia
 • Slovacia
 • România
 • Ucraina

Belgia maxim de puncte, Ucraina și Slovacia adversari dificili

Belgia este favorita clară a grupei și cred că vor termina grupa cu maxim de puncte. Totuși, pentru locul 2 mulți văd lupta între România și Ucraina. Nu sunt sigur că Slovacia ar trebui desconsiderată atât de ușor - a avut punctaj asemănător cu România în calificări (au pierdut doar în fața Portugaliei) și dispun de câțiva fotbaliști experimentați la cel mai înalt nivel - Hamšík, Škriniar, Lobotka, nu știu dacă va fi atât de ușor pe cât se așteaptă mulți. Ucraina este favorită pentru locul doi înaintea României.

--------------------------

Grupa F

 • Turcia
 • Georgia
 • Portugalia
 • Cehia

O favorită clară, alături de 3 echipe foarte inconsitente

Ar trebui să fie o misiune ușoară pentru Portugalia să termine grupa pe primul loc, lupta pentru locul 2 însă este destul de complicată. Turcia este o echipă cu mult talent, dar foarte imprevizibilă, în timp ce naționala Cehiei, care a schimbat antrenorul recent, este într-o situație similară, dar la care adăugăm și mici probleme în vestiar pe perioada calificărilor. Georgia poate produce surprize datorită impredictibilității Turciei și Cehiei, dar pornesc cu ultima șansă la calificare din Grupa F.

Cine transmite Euro 2024 în România?

PRO TV este televiziunea care a achiziționat drepturile de difuzare pentru Campionatul European 2024 așa că vei putea urmări toate meciurile tricolorilor pe acest canal.

Programul României la Euro 2024 arată în felul următor:

 • 17 iunie, ora 16:00: România - Ucraina (stadion: Allianz Arena, Munchen)
 • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – România (stadion: Rhein Energie, Koln)
 • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – România (stadion: Waldstadion, Frankfurt)

În ceea ce privește live streaming direct la casele de pariuri, e greu să știm de pe acum cu siguranță unde (sau dacă) vei putea vedea meciurile. Operatorii cu cele mai multe transmisii live sunt, de regulă, Unibet și Superbet.

Alte detalii interesante despre Euro

✔️ Care este cel mai bun rezultat al României la Euro?

Fără îndoială calificarea în sferturi la Euro 2000 este cea mai bună performanță a României. În general, nu ne-am descurcat prea bine la Euro până acum - nu am ieșit din grupe decât la Euro 2000, dar ce grupă criminală am avut cu Portugalia, Anglia, și Germania. Faimoasa victorie cu 3-2 în fața Angliei va rămâne una dintre amintirile mele preferate pentru că-mi aduc aminte lumea ieșind în stradă să sărbătorească. Îmi aduc aminte și cum am "împrumutat" drapelul de la școală când am ieșit în stradă cu restul fanilor. Vremuri bune.

✔️ Ce țară a câștigat Euro de cele mai multe ori?

Germania și Spania au câștigat Euro de câte 3 ori fiecare, urmate de Franța și Italia (câte 2 ori), și de Rusia, Cehia, Olanda, Danemarca, Portugalia, și Grecia (câte o dată). Italia este cea mai recentă campioană a Europei.

✔️ De pe ce locuri se poate califica România în optimi?

Primele două locuri se califică automat din grupe, împreună cu patru națiuni care au terminat pe locul 3. Aceste echipe sunt alese pe baza punctajului, și în caz de egalitate, în ordinea importanței: golaveraj, goluri marcate, sau număr de victorii.

✔️ Pe ce stadioane se vor juca meciurile la Euro 2024?

Germania a pus la dispoziție 10 stadioane:

 • Stadionul Olimpic, Berlin, capacitate 74.461
 • Allianz Arena, München, capacitate: 70.076
 • Westfalenstadion, Dortmund, capacitate: 65.849
 • Arena AufSchalke, Gelsenkirchen, capacitate: 54.740
 • MHPArena, Stuttgart, capacitate: 54.697
 • Volksparkstadion, Hamburg, capacitate: 52.245
 • Merkur Spiel-Arena, Düsseldorf, capacitate: 51.031
 • RheinEnergieStadion, Köln, capacitate: 49.827
 • Waldstadion, Frankfurt, capacitate: 48.387
 • Red Bull Arena, Leipzig, capacitate: 42.959
✔️ Când are loc finala Euro 2024?

Finala Campionatului European de Fotbal va avea loc pe data de 14 iulie, pe Stadionul Olimpic din Berlin

✔️ În ce an a fost înființat Campionatul European de Fotbal?

Anul înființării competiției este 1958, cu prima ediție a Euro având loc în 1960, câștigată de Rusia (URSS la momentul competiției).