Aplicatie betano
Articol

Aplicația Betano - ghid complet descărcare și instalare

joi dec. 2022

Majoritatea jucătorilor au ajuns să prefere pariurile pe mobil, astfel că o aplicație bine pusă la punct este importantă când alegi o casă de pariuri. Descoperă în continuare cum descarci și instalezi aplicația Betano pe iOS și Android.

Ce vei găsi în acest ghid pentru aplicația Betano:

Considerată de mulți cea mai bună casă de pariuri online din România, Betano stă bine la toate capitolele importante pentru jucători, inclusiv la oferta de bun venit.

Bonus pentru jucătorii noi

Betano

100% până la 500 lei

Betano întâmpină toți jucătorii noi cu un bonus la înregistrare de până la 500 lei pe baza primei depuneri.

Bonusul de bun venit de la Betano este ceva mai ușor de rulat decât alte campanii similare. Poți citi mai multe despre bonus în cadrul recenziei Betano.

În acest articol ne vom concentra pe aplicația Betano, disponibilă atât pentru iOS cât și Android. Site-ul Betano este, de asemenea, bine optimizat și pentru dispozitivele mobile, dar după cum vei descoperi în cele ce urmează, ai anumite avantaje și funcționalități unice dacă folosești aplicația.

Cum descarci și instalezi aplicația Betano

La fel ca orice altă aplicație, cea de la Betano se instalează în câțiva pași simpli, nu ai nevoie de cunoștințe avansate.

Mai jos îți voi prezenta toate informațiile de care ai nevoie să instalezi Betano apk pe Android, sau direct din App Store pe iOS.

Betano - Online Betting se numește aplicația atât în App Store cât și în Google Play.

Betano ios

iOS - În App Store

 1. Cauți aplicația în App Store (“Betano - Online Betting”)
 2. Tap pe butonul de instalare
 3. Te loghezi în contul tău de pariuri și folosești aplicația

iOS - Direct pe site-ul operatorului

 1. Accesezi site-ul de pe telefonul mobil
 2. Selectezi aplicația de pe homepage (în partea de jos)
 3. Accesezi pagina rezultată și descarci aplicația
 4. Te loghezi în contul tău de pariuri și folosești aplicația

*Posibil să fie nevoie să fii logat în contul tău (aplicație 18+), altfel probabil nu o vei găsi.

Betano apk android

Android - În Google Play Store

 1. Cauți aplicația în Google Play Store (“Betano - Online Betting”)
 2. Tap pe butonul de instalare
 3. Te loghezi în contul tău de pariuri și folosești aplicația

Direct de pe site-ul operatorului

 1. Accesezi site-ul de pe telefonul mobil
 2. Selectezi aplicația de pe homepage (în partea de jos)
 3. Accesezi pagina rezultată și descarci aplicația
 4. Te loghezi în contul tău de pariuri și folosești aplicația

*Posibil să fie nevoie să fii logat în contul tău (aplicație 18+), altfel probabil nu o vei găsi.

Ce este un apk și de ce ai nevoie de el

Denumirea de ‘apk’ este prescurtarea de la Android Package Kit, acesta este practic fișierul pe baza căruia instalezi aplicația, echivalentul unui .exe pentru PC.

Un apk are până în 100 MB și după cum sugerează și numele, este un fișier specific sistemului de operare Android.

Căutările după apk-uri au devenit comune pentru că înainte de primăvara anului 2021, aplicațiile de jocuri de noroc erau restricționate în Play Store. Utilizatorii erau nevoiți așadar să găsească un apk pe care să-l instaleze pentru a beneficia de aplicație.

Mulți operatori chiar ofereau o pagină dedicată de unde puteai descărca apk-ul.

În prezent, nu mai trebuie să cauți apk-ul pentru că majoritatea operatorilor și-au adăugat aplicațiile și în Play Store și e complet legal și mult mai simplu să le descarci de aici.

Permisiuni speciale pentru Betano apk
Adrian

Adrian

Nu cred că mai poți descărca apk-ul Betano din prea multe locuri, dar în caz că ajungi în această situație de pe alt site, va trebui în plus să:

 • Accesezi Setări > Securitate
 • Permiți instalarea aplicațiilor din surse necunoscute
 • Deschizi fișierul apk din secțiunea de Notificări și instalezi aplicația

Îți recomand să descarci apk-ul doar din surse sigure.

Avantaje Aplicație Betano

Betano app

Betano în App Store

Pariuri Live personalizate

Probabil una dintre funcționalitățile mele preferate, pagina de pariuri live poate fi personalizată cu meciurile și chiar tipurile de pariuri pe care le preferi. Majoritatea operatorilor oferă acest lucru doar în browser, și nu într-un format la fel de bun.

Transmisiuni în direct

Știu că nu este neapărat o funcție exclusivă aplicației, dar mi se pare că merge bine mai ales în combinație cu telefonul mobil, când nu ești acasă de exemplu sau când vrei să urmărești Barca - Real HD pe TV, dar și să monitorizezi cum merg meciurile pe care ai pariat.

Share bilete

Din nou, nu neapărat o funcție specifică aplicației, pentru că poți să o faci și din browser, dar merge bine în special pe dispozitivul mobil când vrei să arăți altora ce bilete joci.

Login permanent

Undeva la 50% din plângerile pe care le primim legate de aplicații sunt în privința logării, astfel că o aplicație care nu îți cere asta de fiecare dată este un convenient mult mai mare decât pare.

Pariu în câteva secunde

În aplicația Betano poți plasa un pariu în câteva secunde cu Speedbet, trebuie doar să apeși și să ții apăsată cota și ești gata să plasezi pariul.

Păreri aplicație Betano

Betano aplicatie

Betano pe mobil

Utilizatorii

Este greu să ai 100% încredere în ratingurile aplicațiilor atât din perspectiva recenziilor pozitive, cât și a celor negative care de multe ori sunt plângeri care nu au nicio legătură cu aplicația în sine. Cu toate acestea, Betano are în general recenzii excelente - 4.8 ★ în App Store și 4.5 ★ în Google Play Store.

Părerea noastră

Betano și-a modernizat desingul în ultimii ani și a devenit o aplicație mult mai plăcută estetic, char dacă mai este loc de îmbunătățire ici-colo.

Betano e fără îndoială una dintre aplicațiile noastre preferate.

Aplicația Betano a devenit una dintre preferatele noastre nu doar pentru că Betano este o casă de pariuri foarte bună, dar și pentru că multe funcționalități (vezi exemple mai sus) sunt clar gândite pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor, deci nu au o aplicație doar ca să aibă o aplicație, intenția este să ofere un plus de valoare.

Te-ar putea interesa și

Cum Îmi Fac Cont la Betano
sâm. ian. 2023

Majoritatea conturilor de pariuri online se deschid foarte ușor. În ultimele teste nu ne-a luat mai mult de 5 minute pentru nicicare din casele de pariuri recomandate pe site-ul ...

Avantaje Case de Pariuri Online Vs. Agenții Stradale
lun. ian. 2022

Pariurile au o tradiție bogată în țara noastră. Prima loterie la nivel național, Loteria Română, are peste 100 de ani vechime, și într-o oarecare măsură este un simbol pentru ...

Casa Pariurilor apk - instalează aplicația pe Android și iOS
mie. sept. 2023

Casa Pariurilor este un brand cunoscut în rândul jucătorilor români atât în mediul online, cât și în ceea ce privește locațiile fizice. La fel ca oricare alt operator respectabil, ...